2022/11/07

Kryon - "Újjászületés (Kryon módon)"

"Újjászületés (Kryon módon)"

 

Hunyd be a szemedet, menj befelé, és ismerj el minden érzetet a testedben, és hagyd, hogy a Földanyához kapcsolódj a lábadon keresztül, és kapcsolódj össze a lelkeddel. Hagyd, hogy a lelked lássa az érzeteket a testedben, mert ezek az érzéseid. Legyen most bármilyen érzés a testedben, hagyd, hogy a lelked és Kryon dolgozzanak ezekkel az érzésekkel, hogy elsimítsák őket, és őszintén ismerd el a testedben levő érzéseket. Legyen bármilyen fájdalmas is, ismerd el ezt az érzést és engedd el. Hagyd, hogy az érzéseid felszínre törjenek, míg azt nem érzed, hogy az energia egy csendes hegyi tóhoz hasonlatossá nem válik. Tölts el egy pár percet ezzel a folyamattal, hogy az érzéseid megtisztuljanak és lecsendesedjenek. Nyisd meg a szíved a csoport többi résztvevője előtt és hagyd, hogy befogadd feltétel nélküli szeretetüket, és továbbítsd feltétel nélküli szeretetedet a csoport minden egyes tagjához. Megismételjük, ha úgy érzed, hogy a szíved zárva van és küzdesz ezzel az energiával, hagyd, hogy a lelked lássa ezt, az ellenállást a szívedben. Hagyd, hogy a lelked dolgozzon ezzel az ellenállással, ahogy a szívedet egyre tágabbra és tágabbra nyitod, mert valódi bőségben csak nyitott szívvel lehet részed.

A terem most megtelik szeretettel, és az angyali birodalmak is csatlakoznak hozzánk ezen az estén, és vezetőitek is, akik a lábaitoknál vannak. A folyamat részeként adjatok engedélyt arra, hogy szeretetükkel átmossanak titeket, mert a munkátok iránti megbecsülés és tisztelet miatt vannak itt, ugyanis mélységesen szeretnek benneteket.

A szeretet a legrémisztőbb érzések egyike, ám a szeretet hatalmas erő. Ez nem egy tessék-lássék érzés vagy energia. Ez az Univerzum leghatalmasabb energiája, mivel a Szeretet Isten és Isten a Szeretet. Ahogy megnyitjátok szívetek a szeretetnek, érezni fogjátok, hogy a szeretet ereje eltölti teljes lényeteket, minden sejteteket, átkapcsolja a DNS-eteket, mert most az Arany Korban vagytok.

Az elkövetkezendő években lépésről lépésre meg fogjátok tisztítani az energiáitokat, és egyre erősebbekké, egyre gyönyörűbbekké és egyre hatalmasabbá váltok. Megismételjük, ez nem valami vagy valaki feletti hatalmat jelent, hanem hatalom a szeretet erejével. Mind a változások hajtóerejévé váltok, melyek örökre megváltoztatják az emberiség haladási irányát; vezetitek az emberiséget a szeretethez és az örömhöz vezető úton, nem csak azért, hogy szeretet és öröm költözzön a saját szívetekbe, hanem hogy szeretetet és örömöt hozzatok a körülöttetek élők szívébe is.

Most képzeljétek el barátaitokat, rokonaitokat és családotokat, és küldjetek nekik szeretetet és örömöt, mint a nyitott szívetekből az ő szívükbe áramló energiát. Rajtuk áll, hogy hajlandóak-e befogadni ezt a szeretetet, ám lelkeik viszonzásképp szeretetet sugároznak vissza.

Most adjatok magatoknak engedélyt arra, hogy még mélyebbre és mélyebbre menjetek a testetekbe és pszichétekbe, és lássátok a küzdelem útját, melyet mind megjártatok, valódi egyensúlyt keresve életetekben.

Most képzeljétek el, hogy egy fényrács veszi körül a fejeteket. Amit elképzelsz, az valós, csakis valós lehet. A képzeleteteken keresztül a felsőbb énetek szól hozzátok. Valóban így néz ki a fejeteket körülvevő aura, egy fényből álló rács, tiszta fényből. Hagyd, hogy kivilágosodjon ez a rács.

Most képzeld el a fizikai elmédben, az agyadban levő két agyféltekét, a jobbot és a balt, a feminint és a maszkulint. Hagyd, hogy hidak épüljenek az agyad két agyféltekéje között, nemcsak a két agyfélteke között, hanem agyad minden negyede között, egyre erősebbé és erősebbé téve a kapcsolatot, mivel gyermekkorotokban mind az emberi agy diszfunkcionális működését választottátok. Mind ezt választottátok, mint a konfliktusok, a félelem, az érzések elkerülésének módját, valódi önmagatok igazságának elkerülését, miszerint az Univerzum nagyszerű és varázslatos létezői vagytok.

Most lássátok, ahogy ezek a hidak elérik elmétek minden részét, nemcsak a fizikai agyatokban, hanem az ezt körülvevő aurában is, majd lássátok, hogy ezek a kapcsolatok egyre szélesebbé és szélesebbé válnak, és lássátok, ahogy egyre nagyobb forgalom zajlik a hidakon keresztül. Ha bedugulnának, akkor szélesítsétek ki őket, tegyetek rájuk még több utat, és küldjetek szeretetet minden gondolatotoknak. Hozzatok könnyebbséget az elméteknek.

Most hagyjátok, hogy az elmétek összekapcsolódjon egy ráccsal, a Krisztusi Tudatosság rácsával, mely körülveszi a Földanyát. Irányítsatok felfelé egy fényoszlopot, hogy összekapcsoljátok magatokat a Krisztusi Tudatosság ezen rácsával. Minden, ami ismert az emberiség számára, ehhez a Földet körülvevő rácshoz tartozik, és bármilyen nehézséggel szembesültök, kérjétek, hogy jöjjenek a válaszok. Kérdezzétek meg, hogyan tudjátok megtisztítani az elméteket, részben az állandó negatív gondolatoktól, mivel ezek a negatív gondolatok egy negatív valóságot teremtenek.

Hagyd, hogy elméd megtisztuljon a negatív gondolatok minden feljegyzésétől. Ezek lehetnek az édesanyáddal vagy az édesapáddal kapcsolatos gondolatok, talán a munkahelyi főnököddel kapcsolatos gondolatok, ám legrosszabb esetben ezek az önmagadról alkotott negatív gondolatok. Adj engedélyt, hogy megtisztuljanak ezek a gondolati folyamatok. Hagyd, hogy pozitív gondolatok lépjenek a helyükre, a szeretet és a törődés gondolatai; elsőként önmagaddal törődj, mert ha nem törődsz magaddal, akkor hogyan tudnál törődni másokkal?

Hagyd, hogy a vibrációd egyre magasabbra és magasabbra emelkedjen, majd még magasabbra és magasabbra, mert a negatív gondolatok csak egy magas vibrációban tudnak szétoszlani, egy magas, magas energiában. Kifogástalan gondolatok csak a magasabb energiákban léteznek, a szeretet és a fény magasabb birodalmaiban. Hagyd, hogy belépj a szeretet és a fény ezen magasabb birodalmaiba, és adj engedélyt magadnak arra, hogy találkozz a lelkeddel. A lelked talán egy fénygömbnek tűnik, vagy egy nagy erejű energiának, vagy talán valamiféle szimbólumként látod a lelkedet. Bárminek is látod a lelkedet, az jelent valamit, és nagy jelentősége lesz számodra, hogy milyen szimbólumnak látod. Folyamatosan figyeld az elmédet és figyeld a gondolataidat, mert a negatív gondolatok belépnek a fizikai testedbe és beszennyezik azt. Ha negatív gondolatok vannak a lényedben, akkor se ítéld meg őket, csak ismerd el őket, és érezd a testedet és a testedben megjelenő érzeteket, amiket ezek a gondolatok teremtenek. Nem is igazán szükséges felismerni ezeket a negatív gondolatokat, hanem csak érezd a testedre gyakorolt negatív hatásukat, mert az energia most úgy van beállítva, hogy egyre tisztábban érezheted, hogy a negatív gondolati minták hogyan befolyásolják a testedet, és ez bizonyos személyekben betegséget teremthet. Tehát ismerd el a testedben levő érzeteket, és hagyd, hogy a lelked dolgozzon velük, és engedd el őket. És ahonnan elengedted ezeket a gondolati mintákat, töltsd meg a testedet gyönyörű, új gondolati mintákkal.

Erősítsd meg önmagadnak:
 • Hogy mennyire szereted magad, és mennyire törődsz magaddal.
 • Hogy milyen értékes vagy.
 • Hogy milyen megbízható vagy.
 • Hogy milyen felelősségteljes vagy.

Hagyd, hogy ezek a pozitív megerősítések eltöltsék a testedet, mivel ahogy ezek az új gondolati minták belépnek a testedbe, az energiáid egyre erősebbekké válnak. Ebben a jelenlegi pillanatban igényt tartotok az energiáitokra az Univerzum minden részéből, ahogy keresztüldolgozzuk magunkat a negatív gondolatmintákon, mivel a gondolatok energiák. Van fényük, rezgésük és harmóniáik. Szeretnénk, ha csak a leggyönyörűbb hangokat játszanátok magatoknak; ha a legcsodálatosabb fényként gondolnátok magatokra, mivel mindnyájan nagy tudásra és megértésre tesztek most szert, és a gondolataitok egyre gyorsabban hatnak. Ahogy előrehaladtok az időben, még gyorsabban fognak hatni és még gyorsabban fognak manifesztálódni, így jobb, ha jó gondolataitok és kellemes manifesztációitok vannak, mintsem hogy negatív dolgokat manifesztáljatok.

Most ismét menj vissza, és lásd az elmédet körülvevő energiát. Ez a valódi elméd, mivel ez egy rendkívüli energiamező, ami körülveszi az emberi testet, sokkal hatalmasabb, mint bármelyik a Földön jelenleg létező komputer, és ami azt illeti, mint bármelyik jövőbeni. Hagyd, hogy ez a tudás és bölcsesség átjárja az aurádat, és ahol sötétség van az elmédben, ebben az energiarácsban, hagyd, hogy kitisztuljon. Ismét figyeld meg az elméd jobb oldala, a feminin oldala és a maszkulin oldala közötti hidakat, és lásd a forgalmat. Most kérd meg az elméd férfi és női oldalát, hogy kezdjenek el összeolvadni, kezdjenek el megbízni egymásban, és kezdjék el szeretni egymást. Mivel egy konfliktus van az emberi elmében, és az emberiség szokásos állapota miatt biztonságosabb, ha másokat vagy más dolgokat lenyomunk, mintha hagynánk növekedni és naggyá válni. Gyakran tesszük ezt a kapcsolatainkban; kicsinek hagyunk másokat, hogy ettől jobban érezzük magunkat. Sok játékot játszik az emberiség, ám ez az egyik legerősebb játék, ami az emberiséget az eddigi állapotában megragadva és elakadva tartja.

Tehát hagyd, hogy a két elme összeolvadjon, hogy elengedjék a küzdelmet és az elsőségre való törekvést, mivel nagy különbség van az agy bal kéz felőli oldala és a jobb kéz felőli oldala között. Az egyik oldal, a női, gyengéd és tápláló, az ismeretlen az otthona; míg a bal kéz felőli oldal, a maszkulin, sokkal logikusabb, sokkal tervezőbb, és azt gondolja magáról, hogy ő az igazán bölcs. Ám ez nem így van, mivel az elme bal kéz és jobb kéz felőli oldalának szükségük van egymásra, és akkor tudnak optimálisan működni, ha összeolvadnak.

Ez a folyamat nagy éleslátást hoz az életetekbe, nagy tudást és megértést. Vidd vissza önmagad a gyermekkorodba, lásd önmagadat egy kicsi gyermekként, amikor elhatároztad, hogy nem hagyod, hogy az elméd bal és jobb oldala összeolvadjon, amikor meghoztad ezt a döntést. Hagyd, hogy az elméd magad elé képzelje a napot, amikor ez történt, és hagyd, hogy az elméd visszafordítsa ezt a folyamatot. Ahogy elképzeled ezt a gyermeket, biztosítsd arról, hogy minden csodálatosan rendben van körülötte, a belső gyermeked körül. Majd lásd, hogy a gondolkozó elméd összhangban van az isteni éneddel - nem az egóddal - mert ha ily módon megnyitod az elmédet, akkor egy teljesen új világ tárul eléd, a szeretet és a szépség, a gondolatok és izgatott várakozás világa, az oly nagymértékű kreativitás világa, mely meghaladja legvadabb álmaidat is.

Most hagyd, hogy visszamenj az időben születésed napjához. Érezd az érzéseket, a testedben levő érzeteket, és fogadd el az igazságát annak, ahogyan életed első Földön töltött napján érezted magadat. Ismerj el minden érzést, és engedd el őket.

Hagyd, hogy a vezetőid és a lelked segítsenek ebben az utazásban, ahogy visszamész az időben ebben a létidődben, vissza egészen addig a pontig, míg édesanyád nyolc hónapos terhes volt. Ismét hagyd, hogy az érzések belépjenek a testedbe, kapcsolódj össze ezekkel az érzésekkel és érzelmekkel, és érezd, milyen volt a szüleid kapcsolata fejlődésednek ezen a pontján. Ismerd el, és engedd el őket.

Most a hetedik hónapig, amikor édesanyád hét hónapos terhes volt. Hagyd az érzeteknek és az érzéseknek, hogy belépjenek a testedbe. Hogyan érezte magát az édesanyád? Hagyd, hogy összekapcsolódj édesanyád szívével, hagyd, hogy érezd a szívverését. Nyitva vagy zárva volt édesanyád szíve? Mindegy, milyen volt, használd az erődet és küldj szeretetet a szívébe, valóban kapcsolódj össze vele, és lásd édesanyád szívét.

Most menj vissza az időben a terhesség hatodik hónapjáig. Ismét engedd meg magadnak, hogy érezd az összes érzetet, az összes érzést. Min megy keresztül az édesanyád? Hogy érzi magát? Fiút szeretne? Lányt szeretne? Mit szeretne az édesapád? Fiút? Lányt? És mit érzel azzal kapcsolatban, ahogy gondolkoznak magukról? A szükségleteikről, a vágyaikról, a reményeikről. Azért fogsz megszületni, hogy rajtad keresztül éljék az életüket vagy megvan a saját életük?

Az apa részéről ez egy férfiúi dolog? A születéseddel a férfiasságát akarja bizonyítani? Vagy az a vágya, hogy egy gyönyörű gyermeket hozzon a világra? Érezd az igazságot a születéseddel kapcsolatban.

Most menj vissza édesanyád terhességének ötödik hónapjáig. Már nem nagyon tud a terhesség ellen bármit is tenni. Eldöntötte, hogy kihord. Bosszúsnak érzi magát? Jó döntést hozott? Idegesnek vagy izgatottnak érzi-e magát? Aggódik vagy nyugtalankodik?

Most menj vissza a negyedik hónaphoz. Hagyd, hogy az érzések belépjenek a testedbe, és figyeld meg a szüleid kapcsolatát.

Most a terhesség harmadik hónapjáig… hogy érzi most magát az édesanyád? Talán te vagy az elsőszülött. Ez az egyik oka annak, hogy a nők olyan nyitottak a Szellem felé, mert bízniuk kell ebben az utazásban, abban, hogy egy gyermek fejlődik bennük. Ez egyfajta természetes bizalmat ad a nőnek, hogy bízzon a világban és higgyen abban, hogy ez az apró gyermek minden téren tökéletesen fog megszületni.

Most vissza a terhesség második hónapjához… hogy érzi magát az édesanyád? Milyen érzelmek vannak a testében? Milyen érzések? Édesanyád reméli, hogy elmegy a magzata? Még bizonytalan? Tudja az édesapád? Megmondta már neki? Elmondta már valakinek? Mi van az édesanyád szívében? Idegesség? Feszültség?

Most menj vissza e terhesség első hónapjához… reménykedik benne, hogy terhes? Vagy abban, hogy nem az? Milyen gondolatok vannak az elméjében?

Most vissza a fogantatás napjához… érezd, miről szólt a szeretkezés, a szenvedély. Szerette egymást ez a két ember? Vagy csak a szexről szólt? Vagy egy részeg éjszaka volt, ki tudja. Egy gyenge pillanat vagy talán egy erős, erőteljes és férfias szeretkezés volt? Hagyd, hogy összekapcsolódj a szenvedély azon éjszakájával, mert nagy jelentősége van annak az energiának, ami a Földre hozott téged.

Most menj vissza még messzebb az időben, egészen addig, amikor megírtad a szerződést a szüleiddel. Nézz le egy felhőről, egy gyönyörű felhőről ezüst szélekkel, le a mennyekből, és lásd a szüleidet azon a napon, amikor kiválasztottad őket, és lásd mindazt az okot, amiért őket választottad. Ismerd el az összes leckédet.

Most hagyd, hogy a szüleid meggyógyuljanak. Hozd be Máriát és Merlint és Krisztust, vagy aki a legmegfelelőbb számodra. Tanítsák meg az édesapádat, milyen férfinak lenni, apának és férjnek. Tanítsák meg neki az Univerzum minden titkát és az igazságát annak, hogy ki ő valójában. Változtasd át édesapádat egy lélektudatossággal rendelkező férfivá, és hagyd, hogy Mária ugyanezt elvégezze az édesanyáddal, hogy megtanítsa, mit jelent nőnek lenni, anyának és feleségnek lenni.

Most lásd az édesanyádat és az édesapádat tiszta lelki létezőkként, és hagyd, hogy ez az energia összekapcsolja és átjárja a lényüket.

Most menj vissza a fogamzás éjszakájához, és érezd, hogy miről szól most a szeretkezés, két lélek között, akik szenvedélyes szerelemben egyesülnek. Most lásd magad a fogantatástól számított egy hónapos korban, és érezd, milyen most az élet.

Menj tovább a második hónapba, és lásd, milyen most a szüleid kapcsolata és milyennek érződik. Szeretnék ezt a gyermeket? Figyeld meg az érzéseket a harmadik hónapban.

Majd a negyedik hónapban… hagyd, hogy ezek az érzelmek beintegrálódjanak a testedbe, hogy megváltoztassák a sejtjeidet és a DNS-ed, mert ez most újjászületés, Kryon módon.

Most tovább az ötödik, majd a hatodik hónapba. Érezd a szeretetet és a szépséget, ami körülvesz téged, és a gyönyörű energiákat.

Majd menj tovább a hetedik hónapba, és lásd, hogy a szüleid hol szeretnének életet adni neked. Talán az óceánban delfinekkel és bálnákkal, esetleg egy különleges helyen, egy különleges módon, ami valóban megfelel az emberiségnek és neked.

Most a nyolcadik hónap… érezd a két lélektudatossággal rendelkező szülő érzéseit, akik alig várják már a születésedet.

Elérkeztünk a születésed napjához. Érezd, ahogy a lelked valóban belép a testedbe, és érezd, milyen érzés belépni ennek a csodálatos bolygónak a birodalmába. Talán angyalok veszik körbe az ágyadat vagy a helyet, ahol vagy… érezd át, milyen beleszületni a tiszta szeretetbe, érezd, milyen érzés, amikor édesanyád először tart a karjaiban téged, ahogy édesapád mellette áll, és hűséges és támogató mind az anyához, mind a gyermekhez. Hagyd, hogy ennek az energiának a szeretete belépjen a szívetekbe. Ha készen vagy, lassan térj vissza a normál tudatossági állapotba.

Copyright © David Brown.

All rights reserved.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések