2022/11/07

Adama és El Morya - Az Isten Akarata, Az Első Sugár Tevékenysége

 

Az Isten Akarata, Az Első Sugár Tevékenysége

Adama és El Morya Mester

Aurélia Louise Jones: Telos 2 című könyvéből

2004. június

Fordította: Hatejer Emese

A hanganyagot Gárdi Marianna készítette, és innen letölthető:

http://www.mediafire.com/file/lgugvcqc5syu2kn/Az+isten+akarata+-els%C5%91+sug%C3%A1r.mp3.%7E%7E%7E.mp3

 Vagy YouTube-n hallgatható: https://youtu.be/tCUG4vVpnLQ?si=Cn1vIqaUk7-bAE_o



Üdvözlet, szeretett barátaim! Én beszélek hozzátok ezen a napon az elegáns otthonomból Telosból, de ugyanakkor veletek is vagyok. Ma van egy csendes partnerünk is, a kedves barátunk El Morya fenséges jelenlétének személyében. Mindketten szeretnénk a mély szeretetünket felétek árasztani, mindnyájotoknak, akik kapcsolódnak a szíveinkkel ma ezen a közvetítésen keresztül.

Ma az Isten Akaratáról szeretnék beszélni, mint az ”önátadás” útjáról. Látjátok, Isten Akarata nélkül nem fogtok túlságosan messzire jutni a fejlődési ösvényeteken. Ez a legelső lépés, az első beavatás, amit el kell sajátítanotok, mielőtt igazán elérnétek az összes többi lépést. Ha nem vagytok hajlandóak átadni magatokat a lényetek nagyobb akaratának, a saját ”Isteni Forrásotok” Akaratának, akkor hogyan fogjátok megtalálni hazavezető utatokat a Fény Birodalmába? Ha nem vagytok hajlandóak átadni magatokat ennek, amelyet kerestek, hogy egészen ”haza” találjatok az isteni tökéletességetekhez, az örömötökhöz, a boldogságotokhoz és a korlátlanságotokhoz, az elveszett paradicsomotokhoz, hogyan várhatnátok el, hogy valaha is ott legyetek?

Az Isten Akarata nem egy rajtatok kívül álló Istentől ered. Ez egyszerűen attól az Istentől jön, akik ti vagytok, és akik mindig is voltatok, habár amikor a fizikaiban inkarnálódtok hajlamosak vagytok elfelejteni ezt átmenetileg. Az Isteni Jelenlétetek mindentudó, mindenütt jelenvaló és mindenható, és az összes vágyatokat képes teljesíteni. Átmenetileg elfelejtettétek, hogy semmivel sem vagytok kevesebbek, mint ezen nagyszerű ÉN VAGYOK egy kifejeződése, egy emberi formában inkarnálódva. Idejöttetek egy listával, hogy megvalósítsátok a lelki tökéletességet és kiterjesszétek a saját isteniségeteket az Isteni Önvalótok Uralmának és Bölcsességének teljességében. Az előrehaladott felvilágosodást és a spirituális szabadságot keresitek itt. Itt vagytok, hogy korlátlan Istenné váljatok a létezés összes síkján. Ez a szeretet egy listája az Énért, és az Én nem valaki, hanem ”te” vagy. Még mindig túlságosan elfoglaltak vagytok a világi/földi ügyeitekkel, és nem próbáljátok meg elérni azon céljaitokat, amit megalapoztatok erre az inkarnációtokra. Mivel túl sokatoknak, a lelki utatok és lélekfejlődésetek dolgai az utolsó törődést és figyelmet igénylő dolgok a listátokon.

Nos, kedves barátaim, amikor tudatosan félreteszitek az inkarnációtok igazi céljait a pillanatnyi emberi tevékenységek/törekvések kedvéért, akkor az életetek nem tükrözi vissza azt, amit ezen inkarnációtok előtt láttatok a lelki szemeitek előtt. Egyszer visszatértek a fátyol másik oldalára, miközben végignézitek az életeteket, ami éppen véget ért, és ekkor általában mindig mély sajnálat fejeződik ki ennek elmulasztása végett. És ilyenkor ott van egy mély vágy, hogy újabb lehetőséget kapjatok az inkarnációra, hogy teljesítsétek a legutóbbi életetek lélek vágyait. Ily módon jön létre a végtelen reinkarnáció körhintája, ami a lélek számára teremtődik meg, az egyik inkarnáció a másik után. Az isteni jelenlétetek, nagy türelemmel és könyörülettel, több ezret adott meg számotokra ezekből a lehetőségekből. Mert oly sokan közületek, minden alkalommal mikor idejöttök, akkor figyelmen kívül hagyjátok az idejöveteletek okait.

Életidőről, életidőre, nem foglalkoztok a céljaitokkal az inkarnációitokban. Ezért van az, amiért még mindig számos kihívással kell szembenéznetek ahelyett, hogy a fény birodalmainak boldogságát élveznétek. Folyamatosan visszajöttök, újra és újra, amíg végül megadjátok magatokat a saját lelketek vágyakozásainak. Az Isteni Jelenlétetek végtelenül sok, több élet időn keresztül nézte a szenvedéseteket. Figyelte a vágyakozásotokat, kétségbeeséseteket, a reménytelenségeteket, a félelmeiteket, a könnyeiteket, a kétségeiteket, a szégyenkezéseiteket és a rettegéseiteket. Tanúja volt nagyszerű tapasztalásoknak és ebből eredő bölcsességeknek, amit ezen inkarnációk mindegyikében szereztetek, külön-külön és a Teremtés egészéért is. Ez a vágyakozás most hazahoz benneteket, a szabadságba, a szeretetbe, a mesteriségbe, az egységbe, és mindenbe, amik isteni létezőkként vagytok.

Arra vágyik, hogy hazahozzon téged, de nem erőltetheti ezt rád; megkívánja a hajlandóságodat, a szándékodat és az együttműködésedet. Ez megkívánja, hogy magadhoz öleld önmagad összes részét, amelyeket magukra hagytál és gyűlöltél sok inkarnációdon keresztül. Az Isten Éned szólít téged, hogy ”add át magad” most az útnak, ami előtted áll, nap mint nap, szeretettel és bizalommal. A szerető önátadáson keresztül, lépésről lépésre, megmutatkozik az út vissza a ”lényed napjához”, az isteni tökéletességedhez.

Ezért önmagad átadása saját isteniséged akaratának, megajándékoz az isteni kegyelemmel.

”Te” vagy, aki ennek a kegyelemnek a nagyszerű haszonélvezője leszel. Egy nap majd rácsodálkozol, amiért ilyen sokáig vártál, hogy végre ”Haza” gyere. Egy nap majd felismered, hogy soha nem kellett szenvedned; ez a te választásod volt. Ez a Szeretettel szembeni ellenállásod volt, ami megteremtette az összes szenvedést és leckét, amit ilyen sokáig tapasztaltál. Itt az idő most, hogy magadhoz öleld az élet egy új irányát, ami táplálni és támogatni fog téged, ahelyett, ami lehúzna.

Amikor átadod magad, az az emberi egó megadása is, amit alteregónak is neveznek, és így folyamatosan visszatranszformálódsz az isteni természeted eredeti tudatosságába. Miközben átadod magad a megtisztulás és gyógyulás folyamatának teljes bizalommal, ítélkezés, elutasítás és félelem nélkül, akkor ezen meglehetősen gyorsan tudsz keresztülmenni. Az önátadás folyamata sokkal kevésbé fájdalmas, mint az ezzel való harc az egész úton. Az első lépés mindig a legnehezebb és lesújtóbb része az útnak. Bízz benne, hogy ha egyszer már megtetted ezt a lépést, a többi már sokkal könnyebb. Amikor ellenállsz annak, ami a legjobb lenne az ösvényednek, a lelked lehetővé teszi számodra, hogy a saját utadat járd, addig amíg már nem bírod elviselni ezt többé. Az idő nem lényeges a léleknek, de mi a fény mesterei, tudjuk, hogy mindnyájan ezen a bolygón elég hosszú ideje szenvedtek már. Meghívunk titeket most, hogy válasszatok egy sokkal vidámabb sorsot.

Telosban, nagy érdeklődéssel figyeltük  több ezer ember reakcióit, akik olvasták az átadott információinkat az első könyvünkben. Tehát sokan, ha nem mindnyájan, a szívetek megnyílását tapasztaltátok. Az ősi emlékeitek kerültek felébresztésre. Láttuk a remény és a vágyakozás könnyeit, amikor olvastátok az anyagot az életünkről Telosban és Lemúriában. Tudatossá váltatok egy eltérő fajta életre, amely nem csak, hogy lehetséges, de meg is teremtődik azok által, akik magukhoz ölelték a transzformációt az önszereteten és spirituális bölcsességen keresztül. A támogatásunkkal és segítségünkkel, erre kérünk és hívunk titeket, hogy tegyétek ezt meg még ma.

Mi már kitapostunk egy ösvényt magunk számára, ezáltal feltárva egy utat számotokra is, hogy kövessétek a lépteinket, és felétek nyújtjuk kezeinket. Mivel itt vagyunk nektek most, az út sokkal egyszerűbbé válik, mint ami nekünk volt. Mindazok számára, akik csatlakozni kívánnak hozzánk és osztozni az életstílusunkban, amit élvezünk, azoknak a szeretet és önátadás ösvénye a kulcs a hazajövetelhez.

Mi már elértük az isteni kegyelem szintjét, amit minden nap tapasztalunk életünk során, azért mert hosszú idővel ezelőtt átadtuk már magunkat ennek az isteni akaratnak. Ezáltal az életünk fokozatosan átalakult és a tiétek is így lesz majd.

Meg kellett tennünk, olyan körülmények közt, ami sokkal nehezebb és fájdalmasabb volt, mint azok a helyzetek, amiket jelenleg tapasztaltok. Hadd meséljek valamit az átkelésünkről a Fénybe 12 000 évvel ezelőttről. Lehet, hogy meg lesztek lepve, tudjátok, hogy a kontinensünk pusztulása után, mindannyiunknak, ki kellett dolgoznunk az összes kérdést magunkból, ugyanolyan módon, ahogyan jelenleg tőletek várják el azt. Gondoljátok végig, egyik napról a másikra elvesztettünk mindent, ami a miénk volt, mindent amivel valaha azonosultunk Lemúriában és a legfájdalmasabb az egészben az volt, hogy hirtelen szinte mindentől és mindenkitől el lettünk választva, amit valaha szerettünk. Lemúria összes szépsége, sok korszakon keresztüli munkánk, a napról napra élt életünk minden aspektusa hirtelen eltűnt.

Minden, ami megmaradt mindössze ”mi magunk” voltunk, az én isteni aspektusa, mindenről le kellett mondanunk azért, hogy újra megkapjuk azt a Teremtőnktől.

Telos meglehetősen primitív állapotban volt akkoriban, de végül dicsőséges és gyönyörű várossá vált. Egy nagy várost építettünk egy nagy barlangban, a hegy belsejében, hogy az embereink kis százalékát megmentsük, azokat, akik túlélték, és akik megmaradtak a mi kultúránkból. Értsétek meg az egyik napról a másikra, hozzá kellett igazítani az életünket, egy alacsonyabb életszínvonalhoz, ami nehéz volt elég sokáig.

Nagy bátorsággal és eltökéltséggel, egy új életet kovácsoltunk magunk számára. Ahogyan telt az idő, tovább építettük a városunkat, nem csak magunk számára, de az eljövendő generációkért is, akik ide születtek a Lemúriai kultúrába. Miután elvesztettünk mindent, magunkat kivéve, évszázadokig nagyon keményen dolgoztunk, gyógyítva a vesztességünkből eredendő sebeket és létrehozva valami újat és sokkal tartósabbat. Több kötetet meg lehetne tölteni az összes kihívásokkal teli nehézséggel, amivel szembe kellett néznünk.

A hazatérésünk hosszú idővel ezelőtt, kedves barátaim, nem volt olyan egyszerű, mint azt gondolnátok. Ti mindnyájan a ”könnyű úton”vagytok ez alkalommal, ahhoz képes, amilyen akadályokkal nekünk kellett megküzdenünk. Arra kérünk, hogy ne rettegjetek attól, amin keresztülmentek az életeitekben, inkább adjátok át magatokat a folyamatnak és a feldolgozásnak. Az önátadással ”készségesen elfogadjátok” az eseményeket, amik meg fognak történni a bolygótokon. Abból a célból jönnek majd, hogy megszabadítsanak a láncoktól, amiket magatoknak hoztatok létre. Egyszerűen nyisd meg a szíved a szeretetnek és ”bízz”, hogy ez az átkelésed a Fénybe, ahogyan az velünk is volt,  de ez nem fog megnyilvánulni a tudatos és kitartó erőfeszítések nélkül. Biztos lehetsz abban, hogy a jutalom csodálatos lesz azoknak, akik kitartóak.

Az Isten Akarata az Első Sugár tevékenységeként ismert, és ez kék vibrációval rezonál.

Ez olyan, mint egy gyönyörű páva-királykék szín. Ennek frekvenciája élően, elevenen és tisztítóan vibrál. Ez kapcsolódik ahhoz, amit mi ” Gyémánt Szívnek” hívunk. Csak úgy, mint egy gyémánt, az önátadás ezen Isteni Akarata is sok oldallal rendelkezik. Mihály Arkangyal a Kék Sugár egy angyala és El Morya Mester a Kék Sugár egy mestere, az Isteni Akarat Gyémánt Szívének őrzője.

A Kék Sugár az isteni erő és vezetés sugara, az erő sugara a beszélt és kimondatlan szavakon keresztül. Ebből az okból ez a torokcsakrához kapcsolódik. Ez az a sugár, amivel leginkább visszaélt az emberiség. Mindenkor, amikor nem a szeretet és együttérzés szavaival szóltok, akkor rossz célra használjátok ezen sugár energiáit. Minden alkalommal, amikor manipulálni vagy kontrollálni próbáltok, annak érdekében, hogy keresztülvigyétek saját elképzeléseiteket (az egóból és nem a szívből eredőeket), akkor rosszul használjátok és visszaéltek a kék sugár energiáival. És tudatában kell lennetek, hogy ezen energiával való visszaélést nagyon gyakran nagyon finom módokon végzitek – sőt annyira finoman, igazából, hogy nem is vagy tisztában ezzel, hacsak nem vagy képes minden gondolatodat, szavadat és cselekedetedet felügyelni a szíved középpontjából. Értitek és tudjátok, hogy mire gondolok. A Kék Sugár lehetővé teszi, hogy a tudatosságod összehangold más mesterekével. El Morya Mester spirituális fegyelmezőként is ismert; a fegyelme a szeretet egy visszatükröződése, amit a lelkében tart mindnyájatok számára.

A sugarak az alaptanterv részei, el kell sajátítanotok és uralnotok kell ezen sugarakat a fejlődésetek ezen szakaszáért. Meg kell tanulnotok/el kell sajátítanotok mind a 7 sugár attribútumát [olyan tulajdonság, mely elválaszthatatlanul hozzátartozik valamihez, vagy valakihez] ugyanúgy, valamint a további 5 rejtett sugarat is. [Egyben ez a 12 sugár]. Az egyik sugár sem fontosabb, több vagy kevesebb, mint a többi sugár. El kell sajátítanod és meg kell tanulnod uralni őket és egyenlő mértékben meg kell értened őket.   

A különböző életidőkben, nem mindig dolgoztok ugyanazon a sugáron. Igyekeztek integrálni és bölcsességet szerezni az összes sugárról. Viszont eredetileg ezen sugarak egyikéből teremtettek meg, és ez a sugár az állandó sugaratok marad. Ezt monádikus sugárnak is hívják. Azonban, azért mert eredetileg kék, vagy sárga vagy zöld sugarú lelkek vagytok, az nem azt jelenti, hogy az összes létidőtök alatt azzal az egy sugárral dolgoztok. Általában arra törekedtek, hogy legalább két sugárral alapos ismereteket szerezzetek, és kiegyensúlyozzátok a többit egységbe. Ezt addig csináljátok, amíg meg tanuljátok uralni és elsajátítjátok ezeket, és kiegyensúlyozzátok az összes sugár energiáját egyre mélyebb és mélyebb szinteken és átmentek az összes szükséges beavatáson a felemelkedés végett.

Az emberek abból a nagy célból jöttek a Földi síkra, hogy az alapos ismereteiket tovább kovácsolják.

A szorgalmas munka kb. ezt idézi elő. Ezért választottátok azt, hogy sok alkalommal inkarnálódtok. Nem várhatjátok el, hogy az isteni teljes uralmát elnyerjétek, azáltal, hogy egyszerűen azt kívánjátok, hogy ez így legyen. Ez nem így működik. A lélek kifinomultságát és tökéletességét az inkarnációk egy sorozatán keresztül lehet elérni a 3. dimenzióban. Azok közületek, akik azzal az illúzióval élnek, hogy az űrtestvérek majd jönnek és megmentenek titeket a spirituális munka megtétele alól, ami azért van, hogy a tudatosságotokat fejlesszétek, akkor nagy csalódás elé állítjátok magatokat. Azok számára, akik azt képzelik, hogy egyszerűen beviszik őket a fény birodalmába, azt mondom, vizsgáld felül a gondolkodásodat. Az űrtestvéreknek nem engedik meg, hogy eljöjjenek és megmentsenek titeket. Nincs szükség megmentésre, mert ti hoztátok létre az életidőtöket, ti most kifejezetten a lélek növekedésének céljából éltek.

Minden életidőben, amikor inkarnálódtok a Földre egy fajta személyes választást hoztatok. Soha sem voltatok kényszerítve, hogy visszatérjetek ide.

Ti választjátok minden és minden egyes életidőtökben az inkarnációtok célját és tapasztalatait, abból a célból, hogy fejlesszétek a lelki tudatosságotokat és nagyobb uralmat nyerjetek. Amikor a másik oldalon vagytok az inkarnációk között, és tisztába kerültök mindennel, amit magatok mögött hagytatok, anélkül, hogy megtettétek volna azt az utolsó inkarnációtok alatt, akkor azt választjátok, hogy visszajöjjetek. Az igazi vágyatok, hogy összehangolódjatok és beteljesítsétek minden célotokat. Kérsz egy másik lehetőséget, és még egyet, újra és újra, addig amíg nem érzed úgy, hogy teljesítetted az evolúciód ezen szakaszát.

Minden alkalommal, amikor ide érkezel fizikai testben, a felejtés fátyla újra lehullik és úgy érzitek, hogy csapdába estetek és elvágódtatok, teljesen elmerülve az illúzióban. Az élet ezen a bolygón nehéz az emberiség számára, azért mert a tudatosság a sűrűség, elszakadás, eltorzulás és elkülönülés ilyen szintjére süllyedt le, az isteni (alap) elvektől. Az emberiség elment addig ameddig csak el lehet menni az elkülönülésben. Tanulságokat tanult, tapasztalatokat gyűjtött és ismereteket szerzett és mindez felbecsülhetetlen.

Ez most folyamatosan tolódik, változik a soha nem látott példátlan támogatás által, a fény birodalmaiból és a Föld belsejében lévő civilizációk révén. Az elkülönülés a harmadik dimenzióban egy kísérlet volt, hogy megértsük, hogy hogyan reagál a lélek, ha teljesen elkülönül, eltávolodik, elvágódik az Istentől. Mindannyian jelentkeztetek erre a kozmikus projektre, hogy fizikai testbe inkarnálódjatok; különben nem lennétek itt.

Ez a nagy kísérlet, amelyben olyan izgatottan vettetek részt önkénteseként évmilliókkal ezelőtt, volt egy kezdeti időkeret és egy befejezési időpont is. Segítették a földi embereket, hogy erős és bátor lelkekké váljanak. Mivel a hatalmas áldozatukkal, a Földi lelkek most egy nagyszerűbb dicsőségbe emelkednek, akik önmaguknak egy pompás sorsot kovácsolnak. Ti váltok majd ezen univerzum kirakatává és az új civilizációk tanítóivá, amelyek meg fognak születni.

Miközben összehangoljátok önmagatokat az Isten Akaratával az önátadás révén, a sorsotok, hogy a „legkeresettebb/leginkább vágyott/kiemelkedőbb” lelkek közül az egyik legyetek bárhol ebben az univerzumban, vagy más univerzumokban. A Föld Bolygó, amely ilyen nagy sötétséget és fájdalmat tapasztalt, hamarosan a fény és szeretet egy állapotába fog emelkedni, egy útmutatóvá mások számára. Valójában, nincs még egy olyan hely, mint a Föld. Legyetek büszkék és bizakodók, hogy ezen bolygó polgárai vagytok. Elég sokáig szenvedtetek, és most eljött az ideje mindannyiótoknak, hogy haza gyertek. Ez egy ilyen csodálatos várakozással teli, mivel várunk rátok, hogy üdvözöljünk benneteket és karunkba zárjunk benneteket. Nagyon szeretnénk üdvözölni titeket újra a szeretet völgyében, ahol is a könnyek völgye az öröm völgyévé változott.

Miközben lehántjátok a múltból eredő fájdalom és trauma rétegeit, sokan felfedezitek, hogy az Istenben és a Szellemben való bizalom hiányzik belőletek. Mivel nektek, az isteni akaratnak való ”önátadás” egy félelmetes javaslattétel.

Úgy érzitek, hogy elárultak és elhagytak ebben és más létidőben. Ez az alapvető probléma a tudatosság eredeti bukásának része volt. Az eredendő elkülönülés az Isteni Forrásotoktól hozta létre a fájdalmat, szenvedést. A fájdalom, szenvedés ekkor megteremtette a világot, amelyben mostanában éltek. Az elkülönülés lehetővé tette az individuális manifesztációk elengedhetetlenségét, megteremtve a tapasztalatokat, amiket meg kellett teremteni ezen a bolygón. Hogyan ismerhetitek meg igazán az Istent és az Éneteket, anélkül a tudás nélkül, hogy mit jelent nem ismerni az Istent? Először egy kis félelemmel indult és kétséggel, ami végül az Istenbe és önmagunkba vetett bizalom hiányává nőtte ki magát. A próbátok most az, hogy megengedjétek magatoknak, hogy megbízzatok az isteniben újra és meggyógyítsátok a tudatosságotokat, ami az Istentől való elkülönülést teremtette. Az univerzum egy szerető és jóindulatú hely és ellát titeket mindennel, amikor ”bíztok”. ”A bukás” fokozatosan alakult ki, addig amíg néhány inkarnálódott lélek elkezdte megkérdőjelezni vajon Isten mindig el fogja-e látni őket mindennel. Több millió év után, amikor is a Teremtő mindennel ellátott mindenkit kivétel nélkül, néhányan elkezdtek azon elmélkedni, hogy mi lenne, ha a szállítás hirtelen megszűnne. Megengedték maguknak, hogy abba a ”tudatosságba essenek”, hogy Isten ellátása nélkül, biztosítaniuk kell ezt maguk számára. Ezt az eltorzult elgondolást, eleinte csak néhányan gyakorolták, végül ezt a tömegekkel is közölték.

A félelmek, amik a bizalom hiányából születtek egyre jobban felerősödtek, beborítva az egész emberi fajt. Csaknem feladták az isteni előjogukat és a többi már történelem. Isten akaratának való önátadás bemutatja a léleknek a beavatásokat és a lehetőségeket, hogy visszaállítsa az isteni előjogát. A bizalom ezen hiányát kell most begyógyítani. Ehhez bátorság és elkötelezettség kell. Kihajózva a dokkból, az úgy nevezett mély vizekre hajózva, az ismeretlen, feltérképezetlen vizekre, ez a bizalom végső aktusa. Engedjétek meg a szíveteknek, hogy meghallja a lelketek hívását és tudni fogjátok, hogy mit választottatok, hogy megtegyétek. Tudni fogjátok, hogy mi az igazi célotok ezen a bolygón az evolúció és felgyorsulás ezen idejében.

Amikor azt választottátok, hogy ”nem bíztok”, Isten megengedte nektek ennek megtapasztalását és az ezzel járó számos következményt, valamint a bölcsességet, ami valójában ebből származik.

A félelemmel teli emberek érzik, hogy az Istenben vetett bizalommal elkötelezik magukat a Felsőbb énjük iránt, hogy elérjék a mesteriségüket, az uralmukat/az alapos ismereteiket és felemelkedésüket, és hazatérjenek. Ez megkívánja, hogy az (önmagadban felmerülő) összes kérdést tisztázd. A folyamat során, a Felsőbb Éned előhozza az tapasztalásaidból az összes árnyék anyagot, amit korszakokon keresztül hoztál létre önmagad számára. Ezeket a kérdéseket meg kell vizsgálni annak érdekében, hogy megadja a lehetőséget az új választások szeretettel és bizalommal teli meghozatalára, a félelem helyett.

Az összes ilyen kérdést egyensúlyba kell hozni és megérteni, és bármilyen fennmaradó karmát meg kell tisztítani, amire felhívtuk a figyelmeteket. Szembenézni mind ezzel, ideiglenes kihívás lehet. Talán azt gondoljátok, ”Elkötelezettséget vállalok arra, hogy megbízom az Istenben, de akkor az élt életembe még több kihívás lesz?” Ekkor lehet, hogy úgy döntötök, hogy visszazuhantok a bizalmatlanság ciklusába. Az út az, hogy megengedd ezt, bármit is nyújtson vagy jelenítsen meg ez számodra, és hogy tanúja legyél ennek, még ha nehéz is lesz egy ideig. Nem számít, mi jelenik meg az életedben, még ha ez átmenetileg nehezebbé is válik, bízz abban, hogy egy új úton haladsz és hogy az energia valójában már eltolódott, megváltozott. Függetlenül a több millió évnyi bizalmatlanságra, amit a Teremtő felé fejeztetek ki, ez a valódi énedhez való hazatérés, ami meglehetősen gyorsan nyilvánulhat meg. Gondoljatok Jób könyvére a szentírásokban. Őt hányszor próbára tették, de továbbra is bízott. Amikor képes volt bizonyítani Istennek, hogy továbbra is megbízik benne, annak ellenére, hogy mindent elvesztett, beleértve az egészségét, feleségét és gyermekeit, minden helyreállt számára és még sokkal több is. Először is, végig kellett mennie a lélek sötét éjszakáján és így voltatok vagy lesztek ti is!

Hagyjátok magatokat keresztülmenni a sötét éjszaka folyamatán. Végül, pedig nézzetek szembe mindennel, ami olyan sokáig az árnyékban rejtőzködött, bármilyen ítélet vagy ragaszkodás nélkül. Ezekben az árnyakban sok ajándékot fogtok találni. Újra fel fogjátok fedezni az isteni előjogotok örökségét, és a teljes energiátok vissza lesz állítva számotokra. Újra meg fogtok bízni a Teremtőben, és az önátadásotok a teljes szeretetnek, lesz végül a megmentőtök, és nem a kétségbeesésetek.

Az egész emberiség alapvetően a fejlődés ugyanazt a módját tapasztalja meg. Nincs szükség szégyenkezésre, vagy megbánásra, azért, mert mindannyian ugyanazokkal a kérdésekkel néztek szembe. A jelenlegi tapasztalásotok lehet, hogy különbözőnek néz ki, de mindenki osztozik ezen. A bizalom hiánya és a Forrástól való elkülönülés réges-rég hozta létre a szenvedés útját. Most van itt az ideje, hogy teljesen feltámasszátok magatokat a szereteten és bizalmon keresztül.

Amikor végre azt tudod mondani, ”Elengedem a helytelen értelmezéseimet, felfogásaimat és félelmeimet és bízok a folyamatban, nem számít milyen fájdalmas is lesz,” ekkor megtetted a legnehezebb lépést. Amikor végre szembenézel a szívfájdalmaiddal és haragoddal, ez nem lesz annyira fájdalmas, mint amire számítottál. A folyamat, ha megengeded neki, egészen ”hazáig” visz téged és végre meg fogod tapasztalni az összes fájdalom, szenvedés és hiány végét. Meg fogod érteni az univerzumot, és az életedet, a könyörület és elfogadás egy új szintjével. A küzdelem, ami az életedet irányította le fog csökkenni.

Miután legyőzted ezt a félelmet, minden fel fog tárulni számodra és akkor már mindened meg lehet korlátozás nélkül.

Semmi sem tart vissza többé. Teljes bizonyossággal tudni fogod, hogy ezen univerzum, amitől oly sokáig féltél, biztosítani fog számodra mindent, amit valaha is akartál és mindent, amire valaha is szükséged volt. Amelyet eredendő bűnnek hívtok, azt én, az Istenbe vetett bizalom eredeti megsértésének hívom, alapvetően az utolsó akadály, amit szükséges legyőznötök. Ez összefüggésbe hozás Ádám és Éva történetével, amely egy metafora, és leírja az Istenbe vetett bizalom hiányát, amely aztán az elkülönüléshez vezetett.

Igen, Ádám és Éva története csak egy történet, amit csekély megértéssel jegyeztek fel. Bár a példázatok a szentírásotokban tartalmazhatják az igazság némi szintjét, ez egyáltalán nem így történt. Ádám és Éva története és az emberiség kegyelemből való kizuhanása nagyon összetett valójában. Majd egyszer az összes valódi feljegyzés elérhető lesz az emberiség számára és akkor végre megértitek és sokat fogtok tanulni ebből. A történet igazából annak a pontatlan ábrázolása, ami megtörtént. Az emberek leálltak a Teremtőnkbe vetett bizalommal, és belesüllyedtek a félelembe.

Auréliának volt egy kis könyve a dolgai között, Christine Mercietől az Isten fiai. Ez egy nő története, aki elhatározta, hogy megbízik az Istenben, nem számít mi történik vele. A bizalma a legszélsőségesebb próbatételeknek volt kitéve. Egy elhatározott és őszinte döntést hozott arról, hogy soha, semmivel kapcsolatban nem fog panaszkodni, vagy siránkozni rajta. Továbbra is bízott, nem számított, hogy mennyire fájdalmassá vált is ez. Annak ellenére, hogy mély elkötelezettséggel tette az ”önátadását”, a legszigorúbb tesztek alá volt vetve. A történet boldog vége hamar eljött, borzasztóan hatalmas mennyiségű karmát hozott egyensúlyba, és a csodák után csodák kezdtek el áramlani az életébe. Minden, amit elvesztett százszorosan helyreállt.

A próbatétel időszaka alatt köszönetet adott Istennek minden nehézségért, amit megtapasztalt, tudva, hogy ez valami sokkal nagyszerűbbhöz vezette őt, és ez minden bizonnyal így is volt! Ő végül is képes volt a testét néhány év múlva fizikai felemelkedésen átvinni. Abban az időben, az energiák a bolygón még nem támogatták az ilyen cselekedetet, mint manapság.

Ez a kis könyv meglehetősen mély benyomást tett Auréliára, amikor meglehetősen nehéz időszakon ment át magában. Elolvasta késő este az elejétől a végéig, oldalról oldalra. Ezt a könyvet 2 dollárért találta egy antikváriumban. Aurélia reakciója az volt, ”… Hmmm. Azt hiszem, hogy az én helyzetem nem is annyira súlyos, mint az övé volt, talán javíthatnék az életemen azonos elvek használatával, mint ahogyan ő tette.” Ezt visszatükrözte a szívében is, azáltal, hogy az élethelyzetéhez való hozzáállása messze kecsesebb, könnyedebb és hálásabb volt, és a neheztelését, a haragját félretette.  

Elolvasta a könyvet kétszer és úgy döntött, hogy alkalmazza az elveket ”a hálával teli hozzáállásban”, amennyire csak tudta.  Aurélia helyzete szinte azonnal javult, és egy pár hónapon belül újra boldogabb lett, olyan amilyen már hosszú ideje nem volt. A szíve szabad volt és az anyagi helyzete is helyreállt.

Christine könyve nagyon értékes darab. A módja, ahogyan ez a nő legyőzte a félelmeit, önmagában és az életében is, nagyszerű követendő példa mindenki számára.

Szeretném elmagyarázni a próbatétel célját.

Értsétek meg, hogy Isten nem rosszindulatból tesz próbára titeket. Amikor megnyitod önmagad azért, hogy átadd magad a spirituális szabadságod visszaszerzése végett, nem fogsz olyan külső erőt tapasztalni, ami kényelmetlen érzésbe akar téged hozni. A próbára tevés egy lehetőség, ami felkér téged, hogy tisztítsd meg és egyensúlyozd ki a negatívitást, amit a múltban hoztál létre. Amikor azt választod, hogy meggyógyulsz a spirituális növekedésed végett, az ÉN VAGYOK Jelenléted biztosítja azokat a tapasztalatokat, amire szükséged van, hogy lehetővé tegye ennek a gyógyulásnak a végbemenését.

Amikor a teljes bizalom állapotába helyezed magad, akkor az univerzum válaszol erre és elkezd azonnal ellátni mindenfélével.

Isten nem igazán akar próba alá vetni téged. Isten a Szeretet és Szeretete feltétel nélküli. Amikor megnyitod magad az önátadás előtt, amiről beszéltünk, az univerzum biztosítani fogja az összes szituációt és lehetőséget, ami szükséges ahhoz, hogy egyensúlyba hozd a kérdéseidet/ügyeidet és meggyógyítsd őket örökre. Nagyon elcsodálkozol majd, amikor is fel fogod fedezni azt, hogy az univerzum milyen gyorsan is válaszol a kéréseidre, amikor is összehangolódsz az Isteni Akarattal.

Szeretnék kifejteni még egy dolgot a meditáció előtt. Abban a pillanatban, hogy egy valós és következetes elkötelezettséget hozol az Isteni Jelenléted iránt, hogy teljesen átadod önmagad, a változás és átalakulás folyamatának, a Jelenléted el fog vezetni téged a leggyorsabb és legsimább úton, hogy hozzájuthass a vágyaid tárgyához és hogy a ”Minden Ajtaját” megnyisd.

Az Isten Akaratára való megnyílás az önátadáson keresztül történik. Az Isten Akarata egy igaz jellegzetesség, amely egészen hazáig visz téged a kegyelembe. A lelkeknek ezen a bolygón szükséges felismerniük, hogy mielőtt konkrét mesterekhez mehetnének beavatásért, fejlődésért és előrelépésért, először is át kell menniük El Morya próbatételein, az Isteni Akaratnak való önátadás próbáin. Amikor úgy határozol, hogy valódi elkötelezettséget hozol a felemelkedésedért és a spirituális utadért, ha nem vagy hajlandó átmenni az önátadás próbáin, hogyan fogsz átmenni más próbatételeken? Más Mesterek nem lesznek képesek veled együtt dolgozni, amíg nem értetted meg teljesen a Kék Sugár különböző aspektusait. Aztán, ha ezt már megtetted önmagadban, akkor készen állsz egy másik mesterre, akkor elegánsan elkísérnek oda egy ”ajánlólevéllel”.

Már nagyon vártam, hogy átadhassam nektek ezt a beszélgetést az önátadásról. Ez a leginkább szükséges a jelen pillanatban. A félelmen való túllépés a kulcs. Ahogyan egyre több ember ereszti el a félelmét, úgy sokkal könnyebbé válik mások számára, hogy megtegyék ugyan ezt. Ha tudni szeretnétek, hogy hogyan segítsétek ezt a bolygót, a legfontosabb dolog, amit megtehettek, hogy eleresztitek a saját félelmeiteket. Átadva magatokat szeretettel, annak ami van, és az összes ítélkezést eleresztve. Minél többet gyakoroljátok ezt és bátorítotok másokat is, arra hogy ezt tegyék, annál simább lesz az utatok, amit megteremtetek magatok számára és az emberiség többi részéért is. Úgy szolgálhatjátok leginkább a bolygótokat, hogy önmagatokat tisztítjátok meg először.

Meditáció

Utazás Isten Akaratának Templomába Telosban

Van egy Templomunk Telosban, amit az Isten Akaratának szenteltünk fel. Szintén van egy ilyen templom Darjeelingben, Indiában, Tibethez közel. Az Isteni Akarat székhelye El Morya Mester gondnoksága alatt van, mindkettő, Darjeelingben és a Shasta hegyben is. Sokan közületek odamennek éjjel vagy idejönnek Telosba, hogy megtanuljátok az Első Sugár beavatásait, az önátadást az Isteni Akaratnak. Darjeelingben van az eredeti templom Isten Akarata számára, és sokkal azelőtt létezett már, hogy mi felépítettük volna ezt Telosban. Mindkettő az 5. dimenziós frekvencián létezik, és így nem látható számotokra. Ma, szeretnélek elvinni téged a tudatosságodban az Isteni Akarat templomába Telosba.

Arra, kérlek, hogy fókuszálj a szívedre és vegyél néhány mély lélegzetet. Tudatosan kérd meg az Isteni Jelenlétedet vagy Felsőbb Énedet, hogy vigyen el téged egy utazásra velünk Telosba. Lásd magad megérkezni ide a személyes Merkabádban, az egyik vezetőd által elkísérve. Figyelj meg egy meglehetősen nagy opálos kék szerkezetet, ez elég magas, és egy hatoldalú piramis formájában láthatod. Ahogyan megközelíted, minden körülötted csodálatos kék energiával rezonál, ezáltal felfrissítve és nyugtatva. Engedd meg magadnak, hogy felsétálj a gyöngyház lépcsőn a templom főbejáratához. Figyeld meg és érezz fenséges kék ködöt kiáradni különböző magasságú szökőkutakból mindenünnen ekörül. A kék virágok sok fajtája növekszik fehér és arany ládákban bőségesen virágozva a szökőkutak körül, beleértve az édes nefelejcset is. Sétálj most keresztül a bejáraton, ahol három Kék Láng angyal várakozik, hogy üdvözöljön téged és elkísérjenek. Miközben belépsz a hatalmas előtérbe, láss egy átlátszó kamrát egy hatalmas Kék Lángos gyémánttal a közepén, a legnagyobb gyémánt, amit valaha láttál, körülbelül 4 és fél és 5 és fél méter közötti [15-18 láb] magasat. A vezetőid meghívnak téged, hogy lépj be a megszentelt kamrába. A gyémánt több ezer oldalt tartalmaz, mindegyik az Isteni Akarat Gyémánt Szívének egy eltérő aspektusát tartalmazza. Ez a gyémánt nem különbözik attól az egy élőtől, ami a szíveden belül van, és idővel a saját gyémánt szíved összes csodálatos oldala is teljesen aktiválttá és helyreállítottá fog válni. A Gyémánt Szíved és a megszentelt szíved egy és ugyanaz; egymás alkotóelemei. Végtelen számú kamrából állnak, ezek mindegyike megegyező a gyémánt szíved egy-egy oldalával.

Ahogyan belépsz az Isteni Akarat megszentelt kamrájába, El Morya Mester köszönt, egy magas létező barna szemekkel. Kék köpenyt visel rajta egy ragyogó fehér palásttal, rajta egy kékesfehér és arany turbánnal a fején. Köszönt és szívesen lát téged a Gyémántjának Szívében, és felkér téged, hogy foglalj helyet az egyik ”kék-lángos” párnán. Vezet téged, hogy fókuszálj rá a gyémánt szív energiájára, és hogy lélegezd be ezeket az energiákat azért, mivel ebből az energiából annyit hozhatsz vissza magaddal amennyit vissza tudsz hozni, amikor visszatérsz a fizikai testedbe. Ez a Kék Sugár az egyik, ami erővel látja el a Szeretet Sugarát. Mindegyik sugár tartalmazza a szeretetet, valamint az összes sugár egy speciális tulajdonsággal is bír.

Ezen gyémánt jelenlétében a saját gyémánt szíved összes oldalát megnyithatod, hogy azokat a dolgokat elereszd, amik tele vannak félelemmel. Engedd meg az óriási gyémánt energiáinak, hogy magnetizáljanak és elnyeljék a félelmeidet, kedvesem, engedd őket, hogy eleresztődjenek és gyógyulttá váljanak. Miközben elereszted ezeket a félelmeket a szívedből, óriási gyógyulást fogsz kapni.

Légy tisztában azzal, hogy nehéz lehet elengedni az összes félelmedet és terheket egy látogatás alatt. Ezért hívunk mi téged, hogy térj vissza ebbe a templomba Telosba vagy Darjeelingbe amilyen gyakran csak kívánod, hogy megkapd a gyógyulás mély szintjeit. A belső gyógyulás egy folyamatban lévő feldolgozás, addig, amíg nem éred el a beteljesítését. Gondolj az erőfeszítéseidre, mint egy folyamatban lévő munkára, és legyél hajlandó ebben a feldolgozásban maradni, amíg az összes fátyol fel nem emelkedik. Ekkor tudni fogod, hogy teljes vagy. 

Most kapcsolódj a Felsőbb Énedhez jobbra melletted. A nagyszerű ÉN VAGYOK Jelenlét, a korlátlan létező, az aki igazából te vagy, várakozik arra, hogy az összes félelmed fel legyen szabadítva és meg legyen gyógyítva.  Kapcsolódj össze ezzel az Isteni jelenléttel, és ha késznek érzed magad, elkötelezve önmagad amellett, hogy lemondasz az összes félelemről, amelyek oly sokáig a fájdalomban, szenvedésben tartottak téged, azáltal visszaállíthatod a teljességet.

Nem számít, hogy mik tűnhetnek fel az életedben holnap, az csak a hiedelem régi mintájának vagy egy félelmének tükre, ami önmagadon belül tárolódik, amit még mindig meg kell oldani és magadhoz ölelni. Hamarosan tudni fogod, ahogyan ezt a munkát csinálod, hogy nincs ott semmi, amitől félned kell, kivéve a félelem illúziójától önmagában.

Lélegezd be ezt a csodálatos Kék Lángot a tüdődbe és szívedbe. Tedd ezt tudatosan, mert vissza akarod hozni ezt az energiát a fizikai testedbe is. Tudva, hogy az összes multi-dimenzionális aspektusod és a fény birodalmainak összes létezője támogat téged az Isteni Kegyelembe való hazavezető utazásodban. Nem vagy egyedül az utazásod alatt; rengeteg támogatás és szeretet áll a rendelkezésedre. Meg tudod ezt csinálni, ha ezt választod. Érezd a Kék Láng nyugtató hatását. Ez a maga módján elhozza számodra a kényelmet és enyhíti az összes fájdalmadat.

Most El Morya Mester és én átadok neked egy ajándékot, miközben a gyémánt előtt ülsz a templomunkban. Rád fogjuk helyezni a teljes tökéletesség egy kisebb éterikus gyémántját, kisugározva a kék-esszencia minőségeit, a saját szent szívkamrád energiáiba.

Ez a gyémánt vissza fogja tükrözni rád a gyémánt szív isteni tökéletességét, amit iparkodsz megszerezni. Ezzel az ajándékkal, a Gyémánt Szív tökéletessége állandóan vissza fog rád tükröződni, amíg úgy döntesz, hogy ezzel dolgozol. Szólítunk téged, hogy kezdd el belélegezni ennek az energiáját minden nap a meditációdban. Ezekkel az energiákkal dolgozva olyan módon, ami a számodra a legmegfelelőbbnek tűnik. A meditációdban, kérd a Felsőbb Éned, hogy mutassa meg neked, hogy a gyémánt melyik oldala tartalmaz még szenvedést, fájdalmat és a kiegyensúlyozatlan viselkedéseket, hozzáállásokat, amiknek szükséges meggyógyulniuk és újra összehangolódniuk. A gyémánt, amit imént kaptál, továbbra is visszatükröz majd mindent számodra, ami szükséges a szíved teljes megnyílásához és meggyógyulásához. Ez az önátadás útjára tesz örömmel és kegyelemmel. Ez (a gyémánt) eleven és vibráló. A színe ragyogó páva kék színt tükröz vissza.

Lélegezd ezeket az energiákat megengedéssel és add át magad annak, ami történik. Legyél elszánt ezen úton való járásban és bátran kommunikálj a vezetőiddel. Maradj ebben az energiában és legyél hálás a kegyelemért, amit kaptál. (szünet)

Amikor teljesnek érzed ezt a folyamatot, térj vissza a testedbe, magaddal víve ezt a kincset. Minél inkább tudatos maradsz és dolgozol ezzel a Gyémánt Szívvel, ennek energiája annál inkább felerősödik és megáldja az életed. Ez egy ajándék vagy eszköz, amit neked adunk, de ez nem segít, hacsak nem használod ezt. Ne felejtsd el, amit nem használsz, az elveszik. Ez a Gyémánt Szív az önbizalom vibrációit hordozza. Kapcsolatba lépve ezen energiával, hogy segítsen a félelmeid felszabadításában, azért, hogy az önátadásod kecsesen legyen végrehajtva.

Minden Kék Sugár Mester rendelkezésedre áll ebben az időben, felkínálják a támogatásukat. Amikor késznek érzed magad, nyisd ki a szemeidet. Ösztönzünk arra, hogy gyakran térj vissza a gyógyulás ezen helyére, hogy velünk meditáljál Isten Akaratán és hogy folytasd a spirituális/szellemi szabadságod keresését.

És így legyen, Szeretett ÉN VAGYOK.

A második Sugár itt található:

A Megvilágosodás Lángja – A Második Sugarú Aktivitás

Adama Lanto Nagyúrral

https://spirilego.blogspot.com/2022/11/adama-es-lanto-nagyur-megvilagosodas.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések