2022/11/07

Kryon - "A HARMONIKUS CSALÁDOK MEGALAPÍTÁSA"

"A HARMONIKUS CSALÁDOK MEGALAPÍTÁSA"

 Kryon ~ David Brown Channellje
2004, október 13. - Wynberg, Cape Town

Fordította: Korpos Magdi     

 (http://kryon.org.za/)

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje:

http://www.mediafire.com/file/lkbi835xb0zci3t/161007_spirilego_harmonikus_csal%C3%A1dok_megteremtese.mp3

Megjegyzés az olvasónak: Fejezzétek ki szándékotokat arra, hogy a Most pillanatában legyetek - ezen üzenet olvasása közben, hogy energiátok összefonódjon a jelen lévő csoport energiájával. 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Üdvözletem, kedveseim, KRYON VAGYOK,  Magnetikus Szolgálattól.                      
Csodálatos az, hogy ma itt lehetek ezzel a kis csoporttal együtt, mely csoport minden tagja hosszú életek óta ismeri egymást, még az idők kezdetétől. Ebben a pillanatban nagyon sok dolog történik az energiákkal, sok szeretet van... az emberi jóság tobzódik szeretetben, szabadságban és örömben.

A világ gyógyítói ismerik egymást. Nyugaton, az ajándékokkal megáldott emberek sokat szenvedtek azoktól, akik nincsenek ajándékokkal megáldva, a középszerűektől; ajándékaitok: az érzékenység, szeretet, szerető szívetek melegsége. Részetekre, akik sok éve vagytok a spirituális úton, a szellem megnyitja az Utat, hogy megkönnyítse az utazást egy másik fél irányába... erővel, szeretettel és örömmel simogatva titeket. Az utóbbi 400 vagy 500 évben, mindannyian sokat szenvedtetek a nyugati férfias szabvány energiájától; amilyen mértékben növekedett a nyugat hatalma, oly módon marginalizálódott[háttérbeszorítás] saját hatalmatok... ám e háttérbe szorítás most a végéhez közeledik, a nyugatnak befellegzett.

Nyugat nagyhatalommal, valamint a világgazdaság működési módjának megértésével rendelkezik, szó szerint ellenőrzése alatt tartva a földbolygót, ám a rendszerben lévő emberek szívét és elméjét képtelen ellenőrizni. Nem létezik a Nyugaton jelen lévő Szellem, sem Lélek, ennek ellenére azonban a nyugat az ébredés küszöbén áll, a nyugaton élő emberek kezdenek tudatában kerülni életük csalódásainak/kiábrándulásainak. Akkor amikor egy személy kiábrándulttá válik, az azt jelenti, hogy felébredt, érzi megéléseit és öntudattal rendelkezik. A Nyugat, nagyon sokat adott a világnak... technológiát, egy új életmódot. Ennek megvalósításáért, a nyugati emberek vezetőinek, le kellett kapcsolniuk őket Szellemüktől, és az legelején még tudatában voltak annak amit tesznek.

Most, eme új évezredbe, egy intenzív hatalom éhség létezik... a valaki/valami fölötti uralkodási vágy. A nyugati vezetők, egyre többet akarnak. A politikához és a valláshoz hozzáértő emberekkel rendelkeznek... ám az igazi hatalom és az igazi politika a szeretetre, és nem az uralkodási vágyra vonatkozik. Nyugaton, a politika a férfias dominanciához tartozik és a férfias közel 2000 éve uralja a nyugatot... a férfias azonosult minden ismerttel és azokkal akik tudományos utakon cselekednek. A nyugati embereket megtévesztik, és az orruknál fogva vezetik őket... Ott, ahol lélek nem létezik, ott sem öröm, sem szeretet nem létezik.

Nyugaton mi, Európát, az Amerikai Egyesült Államokat és Kanadát értjük; ezek azok a nemzetek, melyektől mi az emberi káoszban való előrehaladás irányítását elvárjuk, de az igazság az, hogy épp ezek az "országok" és élet stílusuk vitte a világot ilyen mértékű rendetlenségbe, kiábrándultságba és illúzió vesztésbe. Általában, a fiatal fiúk semmilyen igazi, követendő apai modellel nem rendelkeznek. Egy nemzet vezetőinek, igazi apai modellt kellene képviselniük, de az igazság az, hogy nyugaton, nem nagyon létezik érvényes apai modell. Egy apa jelenléte, nagyon erős jelentőséggel kellene bírjon, minden személy életében, legyen ő nőnemű vagy hímnemű.

Az apa jelenti a család energiáját, védelmezi és biztonságot nyújt neki. Az apai energia teljesen másképp gondoskodik a gyermekekről, mint az anya. Ha megfigyeltétek a természetben, hogyan nevelik fiaikat a madarak, az anya az aki állandóan a fiókák mellett marad. Főképp a korai növekedési időszakban, az apa repül ki azért, hogy élelmet szerezzen az anyának, amit ő lenyel, majd visszaöklendez, hogy fiókáit megetesse. Az emberi élet tekintetében is ezt kellene szem előtt tartani. Nyugaton, az apai modellt teljesen figyelmen kívül hagyják/semmibe veszik. Rendben van az, hogy a politikusok hatalommal rendelkeznek, rendben van az, hogy az egyház hatalommal rendelkezik, azonban az egyszerű utca emberét, nem tanítják meg arra hogyan bánjon a hatalommal és hogyan kell férfias módon szeretnie.

A férfiaknak ez az illúzió nélküliség és kiábrándulás, életmódjukká vált. Számos erős ember, családja rovására szerezte meg hatalmát; szert tettek a legcsodálatosabb lakásokra, a legszebb városrészeken, azonban mivel az életszínvonal biztosításával voltak elfoglalva számukra, megfeledkeztek családjuk emocionális szükségleteiről. Egy férfinak képesnek kellene lennie fedezni és biztosítani a feleségének vagy gyermekei anyjának szükségleteit, nemcsak pénzügyi vagy anyagi, hanem érzelmi szempontból is. Általában, egy férfi nagyobb erkölcsi és emocionális támogatásra képes mint egy nő, testének fizikai ereje következtében.

A mai világban, a nők vezetnek az emóciók terén és e téren teljesen segítség-nélkülinek és remény nélkülinek érzik magukat a férfiak; ők a megszokott férfiak... vannak szelíd, kedves, emóciókban gazdag férfiak is, azonban ők, az anyagi világban nem boldogulnak. Egy férfinak mindkét energiát meg kellene testesítenie; mint az anyagi siker energiáját mint az emocionális rész igazi sejtszintű megértését.

Az utóbbi 2000 évben, a férfiak elszakadtak az emóciók világától. Ha egy férfinak sikerül megszerzett élettapasztalata valamint gyermekkorának és szülői minőségének feldolgozása következtében, emócióit ellenőrizni, nagyon hatalmassá és életerőssé fog válni. Általában beszélve egy nő, nem képes szert tenni akkora emocionális és mentális erőre, mivel fizikai teste nem annyira erős mint egy férfié. A test tartalmazza és támogatja ezeket az energiákat. A szépség abban rejlik, hogy a nők másfajta erővel rendelkeznek, ezért semmiféle versengésnek nem kell lennie a férfiak és nők között... igazi egységnek kellene léteznie közöttük.

Egy nő ereje, a gondoskodási képességében rejlik; egy nő, teljesen másfajta bölcsességgel és egy sokkal mélyebb Isteni kapcsolattal rendelkezik. Amikor egy férfi és egy nő kapcsolatba állnak, és ennek erős pontjait ismerik és átölelik... az ismeretlen öleli át az ismertet és az ismert felfedi és megnyilvánítja az ismeretlent és ekkor megjelenik egy békés potenciál, a kapcsolat egy szelíd lökést kap. Egy férfi és egy nő közti együttműködés az igazi kapcsolat keretében, melyben igazán férfiként és nőként vesznek részt, annyit jelent, hogy igazi, mély és jelentős szeretetet fognak találni ott. Akkor amikor a férfi szeretetet hordoz a szívében, akkor többé már nem kell dolgoznia feleségének és a felesége sem fogja szükségét érezni annak, hogy dolgozzon. E férfi, akkora energiát fog teremteni, mely azonnal bőséget nyilvánít meg.

Igyekszünk ma este, nagyon odafigyelni nyelvezetünkre, mivel tudjuk, hogy nagyon kényes témát érintünk most és szándékosan használtuk a szükségesség szót, mivel akkor ha egy nő szükségét érzi annak, hogy dolgozzon, akkor ennek így kell lennie, azonban először minden szükségletet teljesíteni kell. Egy kapcsolatban, a nőknek megvannak a saját szükségleteik és a férfiaknak szintén... létezik egy középvonal, ahol beteljesülhetnek az összes szükségletek egy kapcsolat keretén belül, ha igazi megértés létezik a férfi és nő között...amikor egy férfi egyenlő félként tud a nőre tekinteni és a nő is szintén egyenlő félként tekint a férfira... amikor egy nő megérti hatalmát és gyengeségeit, ... amikor egy kapcsolatban egy férfi és egy nő kölcsönösen megértik egymás erejét és gyengeségeit, és képesek eltávolodni ettől a forgatókönyvtől... az eltávolodás alatt azt értjük, hogy nem létezik emocionális érintettség, ám létezik a férfi és nő erős pontjainak és gyengeségeinek reális megértése... ott ahol mindketten készen állnak szerepük vállalására a kapcsolaton belül. E dolog egy nehezen elképzelhető energiát fog létrehozni; ha ezen energiát helyesen ellenőrzik, teljesen különböző tudati és megértési szintre fog átdobni titeket.

Amikor ma este erre a bolygóra tekintünk, oly sok sebet és diszharmóniát látunk az emberi kapcsolatokban. Ha megadatna, hogy igazságotokban éljetek, pontosan elektromos égőkként ragyognátok... a tömegtudat az, mely nem engedi a férfiaknak és nőknek azt, hogy harmóniában együtt éljenek ezen a földön és eljött annak az ideje most, hogy megtanulják és megértsék ama tényt, hogy ha egy nő támogatja férjét, és ez támogatja feleségét, mindkettőjüknek rendelkezésére fog állni a megfelelő energia álmaik beteljesítéséhez.... Általános tekintetben, azt mondják, hogy az álmokat egyedi szinten élik meg... általános tekintetben azt mondják, hogy egy férfi talál magának egy megfelelő nőt és a nő talál magának egy megfelelő férfit, azonos álmokkal... nem mindig szükséges így lennie ennek, legtöbbször ez jelenti a kihívást a kapcsolatoknak.

Gyakran különböző szexuális szükségleteitek vannak...  földi síkon akkora jelentőséget tulajdonítanak a szexnek, bár egyáltalán nem szükséges. A szex átváltozott óriási emocionális fájdalom forrássá és egyéni - valamint tömeg - manipulációs eszközzé. Az egyik legsúlyosabb dolog egy kapcsolatban az, amikor megpróbálod megszállni a partnert. Ha egy mágnesre néztek, látni fogjátok, hogyan vonzzák egymást az ellentétes pólusok, a negatív és pozitív, ám ha azonos pólusúak, taszítani fogják egymást... Egy kapcsolatban, a nő kötelessége, női energiát bevinni - és a férfi kötelessége, a férfi energiát bevinni.

Egy direkt férfi-nő kapcsolatban, ha egy nő kiemeli férfi oldalát a férfiasság legyőzéséért, csupán visszautasításra számíthat, és egy férfi, aki túlzottan kimutatja női oldalát egy nővel szemben, szintén megvetést és a cserbenhagyottság érzését kelti egy nőben. A férfi kötelessége az, hogy kimutassa férfias oldalát a feleségével való kapcsolatában míg egy nőnek az a kötelessége, hogy nőies legyen egy kapcsolatban. Ez energiát fog teremteni, egy nehezen elképzelhető energiát a földi síkon, főképp napjaink nyugati mindennapjaiban. Nyugaton, egy férfi nehezen tud különbséget tenni saját férfi és női energiája között, és ugyanolyan nehéz egy nőnek megkülönböztetni a férfi energiát a nőitől.... Eljött az ideje annak, hogy megtanuljátok, hol van az erő forrása.

Egy férfi ereje, a férfias elemből, míg egy nő ereje a nőies elemből származik... vannak körülmények, amikor egy nőnek engedélyezik túlzott férfias energiát használnia és ez elégtételt okoz számára, azonban az elégtétel és a kényelem érzése között különbség van. A férfi energia használata jó érzéssel tölt el... azonban ha hosszú időn át gyakorlod ezt, kimerültséged és azonosság tudatod elvesztését okozza majd. A bolygón lévő társadalmi feltételek miatt, a nők többsége férfias szinten cselekszik, munkahelyén valamint otthonában, a nyugati férfiak impotenciájának következtében.

Most, nem a nők angyali gyengeségét szorgalmazzuk... azt szeretnénk ha nőies, cselekvőképes és erős lenne a nő. Ha egy férfit asszonya energiája támogat, érzékelni fogja ezt az energiát és energizáltnak fogja érezni magát. Tudatában vagyunk annak, hogy ez az információ nagy port fog keverni nyugaton - ez főképp a nyugati világhoz szól, bár egyetemesen érvényes.

A nyugat problémája azon alapszik, hogy egy otthonnak két pénzkereső és gazdasági rendszert fejlesztő emberre van szüksége... ugyanakkor azt is jelenti, hogy egy anyának munkahelye van és nem gondoskodik a család következő nemzedékéről. Azt is jelenti még, hogy egy apa dolgozni megy állandóan és nem teljesítheti be felelősséggel család-apai emocionális kötelezettségeit. A háznak fiai nem értik, mit jelent az ha van egy apád és nem tudnak kapcsolatot teremteni más férfiakkal, és a ház lányainak hiányzik az anyjuk, aki a nőiességet és az anyaság tudatot nevelné bennük. Mind a fiúk mind a lányok, nem rendelkeznek összehasonlítási alappal a férfi és nő közti viszonyról. Általában az anyák és apák dolgoznak, stresszelnek és túlságosan elfoglaltak azzal, hogy egymással foglalkozzanak, és elkötelezzék magukat abban az energiában, melyről beszélünk... mely energia új tudat szintekre emelhetné az emberiséget.

Akkor amikor a férfiak és a nők energizálódnak a nőként megnyilvánuló nők és férfiként megnyilvánuló férfiak által, új világot teremthetnek mindkét nem számára. A férfi bizakodónak és egységesnek érezné magát munkaterében, belső erőt érezne és képessé válna talán saját üzletet is megnyitni, de legalábbis több felelősséget vállalna a társaságok életében. A nő elemében érezné magát, tudva, hogy gyermekei biztonságos, egészséges térben nőnek fel, olyan környezetben mely megkönnyíti a tudatosság elérését. Ha egy nő az ajtóban köszöntheti egy munkanap után hazatérő férjét, segíthet neki asszimilálnia napi tapasztalatait és ez fordítva is érvényes. Sok szempontból gondoskodhat egy nő a férfi érdekeiről, egy férfi meg a nő érdekeiről,  mely igazi családi életet, egy csodálatos földi életmódot biztosítana számukra, megakadályozva a külvilágból jövő stressz behatolását a családi életbe.

A stressz csak egyetlen helyről jöhet: a gyermekkorból... a gyermekek felnőtté érésének folyamatából. Ha szeretnétek, hogy felnövekvő gyermekeitek egy stresszel teli világba lépjenek ki, akkor mindenáron teremtsetek nekik egy stresszes családi életet, ám ha azt szeretnétek, hogy  gyermekeitek kényelmes, szerető, figyelmes és örömteli környezetben nőjenek fel, akkor teremtsetek számukra szerető, gondoskodó és boldog családot, mely kielégíti minden emocionális szükségleteiket. A gyermekek sokkal kevésbé reagálnak anyagi szükségleteikre és ehelyett sokkal több figyelmet igényelnek emocionálisan... mivel az emocionális intelligencia sokkal fejlettebb  mint az intellektuális intelligencia. Az emocionális intelligencia elvisz oda ahová szeretnétek. 

Sokszor elmondottam channeljeimben: "Az Élet egy érzelem, nem pedig egy intellektuális gyakorlat." Ha lelki melegséget éreztek, ha szeretve és biztonságban érzitek magatokat, akkor melegségen, szereteten és lelki kényelmen alapuló életet fogtok magatoknak teremteni. Ha stresszt, haragot éreztek és lekapcsolódást, akkor stresszen, haragon és lekapcsolódáson alapuló életet fogtok teremteni magatoknak...

Megkérünk arra, hogy csukjátok be szemeiteket és hatoljatok be mélyen bensőtökbe... találjátok meg belül azokat a pontokat, melyre stresszel és haraggal reagáltok...a test jobb fele a férfiast, míg a bal fele a nőiest jelenti. A belső gyermek, anyátok és apátok viszonyának direkt tükröződése. Ezért, gyertek induljunk el és keressük meg a gyermeket és nézzük meg milyen kapcsolatban van apátok és anyátok és milyen módon befolyásolta ez a viszony a belső gyermeket, mely végső soron éneteket és saját mentális egészségeteket szimbolizálja.

Saját emocionális egészségetek, anyátok és apátok kapcsolatának direkt tükröződése. Arra kérünk, mindhármat képzeljétek el: anyátokat, apátokat és a belső gyermeket. Arra kérünk, tárjátok szélesre szíveteket és engedjétek, hogy a szeretet mindhármuk felé áramoljon... a három közül, melyik az aki állandóan megmentésre szorul? Melyik az aki kihasznál? Meg fogjátok látni, hogy ez a kapcsolat modell folyamatosan újrateremti egymást. Egyik nap a gyermek lesz az áldozat, a következő napon az anya, majd az apa és így tovább és ez a ti élet-szabványotok, mely a végtelenségig megismétlődik. Ez a viselkedési szabvány, nemcsak az ebben a teremben lévő egyénekre érvényes, hanem az egész emberi létezést kísérő szabvány. Még ma, véget vetünk ennek a szabványnak. Ha megnézitek és megértitek motivációját, el tudjátok majd fogadni szüleitek gyengeségeit és erősségeit és ezután felszabadulhattok e viselkedési szabvány alól.

Az aki visszaél vele, a harcos energia sötét oldalát fogja tükrözni, az áldozat meg, az alacsony energia sötét oldalát fogja tükrözni, a megmentő pedig,  a belső mágus sötét oldalát fogja tükrözni. Ha ezeket az energiákat, egy belső király vagy királynő felé fogják irányítani, akkor egy nagyon zavaros világ fog bennetek életre kelni, nagyon zavaros viszonyba fogtok önmagatokkal kerülni. Ha szembekerültök egy problémával vagy kihívással, és a szellem folyamatosan elétek hozza e kihívásokat, akkor a király vagy királynő az, aki megfosztja a mágust bölcsességétől, a kedvest az együttérzéstől és a harcost a megfontoltságtól és mértéktől.

Megkérünk, érezzétek a belső király vagy királynő energiáját és engedjétek, hogy nagy mennyiségű energia áramoljon feléjük, nagyobb erőt ajándékozva magatoknak ahhoz, hogy életeteket ellenőrzését a kívánt irányba vihessétek. Életetekben apátok kellene legyen a király, anyátok meg a királynő, ti pedig hercegek vagy hercegnők vagytok.  Engedjétek meg tehát, hogy belső apátok viselje a koronát és belső anyátok meg a diadémot és vigyázzatok arra, hogy a kisgyermekkel hercegként vagy hercegnőként bánjanak. Engedjétek meg ezeknek a szülőknek, hogy bizonyságát tegyék gyermekük iránti szeretetüknek, aki tulajdonképpen ti magatok vagytok.  Hagyjátok, hogy a gyermek érezze és átölelje a szeretetet és tudja azt, hogy a szeretet létezik.

Engedjétek, hogy a belső mágus behintse mágikus porral mindhármukat, és egyre jobban felerősítse szeretetüket és terjesszétek ki tudatotokat. Változtassátok meg és oldjátok fel az utatokban lévő akadályokat, egy jövendő királyhoz és királynőhöz hasonlóan. Hagyjátok, hogy energiátok kiterjedjen és útjában feloldjon minden akadályt... emelkedjetek egyre feljebb, összekapcsolódva a Krisztusi tudattal és a mágusok mágikus tudatával.

Hagyjátok, hogy az energia előre és hátra oszcilláljon[ide-oda mozogjon] a mágus és a gyermek között. Engedjétek, hogy a családi energia egyre erősebben és intenzívebben növekedjen. Ott ahol akadályok vannak, engedjétek, hogy az intenzitás mágusa feloldja az akadályokat és engedélyezzétek minden szüleitekkel kapcsolatos problémáitok megoldódását, bocsássatok meg magatoknak azért a haragért és vádaskodásért, amit a neveltetések iránt éreztetek.

Engedjétek, hogy az anya és gyermek közti csodálatos szeretet energia, egy teljesen új világot teremtsen, új és fantasztikus perspektívákkal, egy teljesen új tudattal, egy teljesen új királysággal és egy új univerzummal, melyről álmodtatok.

Járjatok békében és Isten megáldjon titeket, Kryon most bezárja a közvetítést.

                       
Copyright © David Brown.
Minden jog fenntartva.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések