2022/11/07

Kryon - Szeressetek az életért és éljetek a szeretetért

Szeressetek az életért és éljetek a szeretetért

tumblr_maz4bays1l1rei3lmo1_500.jpg

Kryon ~ Channelled through David Brown
2006, augusztus 1 : Marina da Gama, Cape Town
Fordító: Korpos Magdi

 

Köszöntelek, kedveseim. Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól.

Még egyszer, csodálatos az, hogy itt lehetek ma veletek. És még egyszer, sok szeretet van a levegőben és nagy esély van arra, hogy az energia megváltozzon ma itt. Ezek a változások nagyon gyorsan magukkal ragadnak minket, egyik a másik után és ha ellenálltok ezeknek, fáradtnak és nyugtalannak fogjátok érezni magatokat.

Fontos, hogy az élet áramlásában vegyétek át ezeket. Mindannyiotoknak megvoltak a saját fenséges álmaitok az életről, - és álmaitok vezetnek titeket - előrehaladásra késztetve.

Így hát, éljétek meg álmaitokat, lépjetek az igazságba, a Lenni állapotában, igazi állapototokba és váljatok azzá AKIK VALÓJÁBAN VAGYTOK. Hagyjátok el, a titeket védő burkot és tapasztaljátok meg a METAMORFÓZIST. Ideje kilépnetek a Fénybe, hogy szárnyaitokat kitárva repüljetek. Engedjétek, hogy a világ meglássa, mennyire szépek vagytok. Valamennyieteknek szeretnetek kell, azért, hogy éljetek és azért kell élnetek, hogy szeressetek. (LOVE TO LIVE and LIVE TO LOVE ). Mert, akkor amikor éltek és szerettek, bizonyos az, hogy amikor szerettek - éltek is. Az Élet a férfias és a szeretet a nőies, bár mindkettő azonos polaritású.

Így hát, törekedjetek arra, hogy ily módon éljétek életeteket és tapasztaljátok meg azt, amit igazán kívántok.

Álmaitok, az utazás a beteljesülés és teljesség felé. Üdvözöljétek a fájdalmat, amit a testeitekben tapasztaltok, mivel minden fizikai fájdalom az emocionális fájdalomból és betegségből származik. Minden betegség gyógyítható energetikai munkával, a test megtisztításával és fizikai gyakorlattal. Mindhárom együtt jár. Egy gyermek állandóan rohangál. Emóciói hol fent hol lent vannak, bármikor sírhatnak vagy nevethetnek vagy játékosak lehetnek.

Egy gyermek ártatlansága az előre vezető út. A válasz az, hogy érettebben viselkedtek, mint egy gyermek, mégis folyamatosan kifejezitek azt amit éreztek, gondoltok és megértetek. A körülöttetek élőknek tudniuk kell, mondjátok el nekik mit és hogyan éreztek. Nagyon lényeges, hogy érzelmeitekkel kapcsolatban legyetek és elfogadjátok azokat, mivel ők a ti vezetőitek ebben az új folyamatban, - az új gyermek fejlődésében, akit meg kell gyógyítani. Érzelmeitek, Istentől kapott tájékozódási rendszereitek. Minden emóciótok[érzelem] a múltból származik, események valamint érzetek keveredéseiként - szükségesek e képességek az élet megéléséhez. Azonban, amikor megtanultátok az érzelmek uralását szolgáló képességeket, nyugodtan elengedhetitek az emóciókat. Ha gyermekként, megharcoltatok ezeknek a képességeknek a kifejlesztéséért, akkor valószínű az, hogy felnőttként is így viselkedtek.

Mindenképpen a tökéletes válasz a Szeretet. A szeretet tulajdonképpen... az egyetlen út, a szeretet fénye be fogja ragyogni a testetekben lévő sötétséget - a szeretet-hiányon - és meg fog változtatni titeket. Minden probléma, tulajdonképpen egy elfojtása az élet problémáival szembeni helytállásotoknak - minden akadályt oly módon  helyeztek elétek, hogy jogot adjon nektek a növekedésre és az élethez való képességeitek megszerzésére. Egyetlen probléma megoldása sem lehet túlságosan nehéz, azonban ha ezt érzitek, azt jelenti, hogy gyermekkorotokban gyógyításra volt szükségetek.

Olyan körülmények, mint amikor járni vagy beszélni tanultatok, könnyen lehetnek túlságosan nehezek egy gyermek számára, és ez emocionálisan összetörheti őt. A gyermekkor éveiben, egy gyermek olyan mint egy szivacs, magába szívja az életet és képességeit és a szülei Istenek, az ő szemében. Ha a szülei nem szeretik már egymást, hogyan tanuljon meg szeretni egy gyermek?! A gyermek automatikusan lemásolja azt, amit szülei tesznek, és tudatalatt utánozni fogja őket.

Ha bántalmazás/visszaélés van a szülők közti viszonyban, akkor felnőve a gyermek, éppolyan elnyomóként, visszaélőként/bántalmazóként fog viselkedni. Ha, gyermekként a dühvel küzd, felnőttként is ugyanolyan dühös ember lesz. Ha a gyermeket az egyik szülő neveli fel, akkor át fogja venni a hiányzó szülő helyét a kapcsolatban. És ily módon hiányozni fog neki vagy a férfi vagy a női, mely nagy kihívást fog jelenteni számára, amikor felnőtté válik. A kihívás, tulajdonképpen abban áll, hogy kiegyensúlyozzátok a férfias vagy nőies részek ajándékait.

A bűn, egy nagyon rosszul értelmezett szó. Kryon Tanításaiban, a "bűn" szó azt jelenti, hogy öröklitek szüleitek minden ajándékát - örökölni fogjátok apátok és anyátok, mint a jó, mint a rossz ajándékait. És annak módja, ahogyan használjátok a"jó" és "rossz" - szavakat, nem túlságosan helyes, mivel a Rossz - tudatlant, míg a Jó - tudatost jelent. A másik kapcsolat, mely körülvesz titeket, az szüleitek férj és feleség viszonya. Mennyire jó feleség az anya és mennyire jó férj az apa? Annak módja, ahogyan ti viszonyultok a világhoz, függ attól kapcsolattól, melyet ők szülőkként megőriztek.

Most, csukjátok be szemeiteket és lépjetek be bensőtökbe. Lépjetek bensőtökbe és kapcsolódjatok a Föld Anyához csupasz lábaitokkal, és az Ég Atyához a koronacsakrátokkal. Engedjétek, hogy a szellem szeretete beáramoljon szíveitekbe. Érezzétek a szellem irántatok érzett szeretetét, mivel Ő, jobban szeret titeket, mint anyátok és apátok bármikor. Nagyon-nagyon szeretnek titeket minden ok nélkül, abszolút minden ok nélkül. Szívjátok magatokba gyermekként ezt a szeretetet és engedjétek, hogy e szeretet behatoljon azokra a helyekre, melyek nem érzik szeretve magukat és melyeket szeretettel kell táplálni. És amint a folyók ismerik útjukat, ugyanúgy ez a szeretet is, pontosan tudni fogja hová menjen. És ugyanúgy ahogy egy lepke vonzódik a fényhez, a szeretet is vonzódik a sötétséghez míg végül bizonyosan megvilágítja majd ama sötétséget. Így hát, engedjétek, hogy a szeretet és a fény a bennetek lévő sötét helyekre áramoljon, azokra a részekre, melyek szeretet-hiányt éreznek.

Voltak pillanatok múltatokban, amikor szüleitek tökéletesen szerették egymást és voltak pillanatok, amikor nem. Ám ti megtanultatok választani e viselkedés modellek között életetekben. És az általatok ismert szeretetnek sokféle arca és kifejezési módja van. Néha bizonyos energiákat tartalmazó szeretetet, arra használtok, hogy korlátokat húzzatok magatoknak, szabályokat és törvényeket állítsatok fel személyes teretekben, hogy ezeket az energiákat ellenőrzés alatt tartsátok.

Például, egy pubertás korba lépő tinédzsernek nagyon szigorú viselkedési szabályokra van szüksége – a serdülő kor egy nagyon érzékeny és nehéz időszak - amikor nagyon könnyű megsebezni őt, a gyermek könnyen sebezhető. Figyeljetek nagyon, mivel ez a seb a fiatal felnőtt részévé válik. Nagyon könnyen szétforgácsolódik és tönkremegy egy serdülő energiája. Egy eltérő szexuális viselkedés lehet egyik következménye ennek. Ha egy gyermek, legyen az kislány vagy fiú, nincs kellőképpen megvédve egy felnőtt vagy más serdülők támadásaitól, e dolog nagy káoszt okozhat az illető gyermek energiájában és később egy nehezen túlléphető akadályt fog képezni viselkedésében. Elsősorban el kell fogadniuk és meg kell érteniük ezeket az abnormális viselkedési típusokat, mivel máskülönben szórakoztatónak vagy normálisnak fog tűnni számukra. Lehet valaki olyanról is szó, akiben megbíztok és nem megfelelően viselkedik.

Tehát, engedjétek meg elméteknek, hogy múltbéli utazásra induljon, és megfigyelje serdülőkori és gyermekkori éveiteket.

Fogadjátok el egy pillanatig, hogy újból ama szeretet térben legyetek, mely tűnhet egyféle ártatlan közellétnek, azonban lehet, hogy a valóságban amint előrehaladtok a spirituális gyógyulás útján, felfedeztek talán egy nagyon nehéz viselkedési módot. Tulajdonképpen a "nem megfelelő" szót használjuk erre, mivel különbség van a nem megfelelő és a visszaélés között. Egy nem megfelelő viselkedési mód hatásai pusztítóbbak lehetnek, mint egy pusztán fizikai bántalmazás.

A legnehezebben stabilizálható energiák azok, melyek soha nem sejtetik veled azt, hogy negatívak lehetnek. Összehasonlításként, olyan ez mintha valaki súgna valamit a hátatok mögött, Ti tudjátok, hogy súg valamit bár pontosan nem tudjátok mit mond. És ez arra késztet titeket, hogy egész idő alatt arra gondoljatok: vajon miről tárgyalnak? És elmétek sötétjében, ez a suttogás, állandó mormogásként jelen van: Vajon mi történik? Vajon mi is történt velem, azon a bizonyos napon? Melyik részem hiányzott akkor? Hogyan éreztem magam? Bármi is történt a múlt azon pillanatában, egy részünk visszautasítja annak emlékét. Mi tudjuk énetek melyik része hiányzik. Ám ez lehet Éneteknek egy nagyon leheletnyi, szelíd, kedves és kreatív része, mágusotok része, mely megteremthetett volna egy mágikus világot, az igazi szeretet és őszinte kapcsolatok világát. Bizonyos módon, ezen részetek azt mondja most: ó-ó, nem akarok többé rejtőzködni, ez visszataszító és nem nekem való.

Tehát, ma eljött a pillanat ahhoz, hogy kreatív, kedves és érzékeny mágus-énetek visszatérjen és szexcsakrátok – ez a kreatív teremtő csakra, ahol a mágiát teremtő mágus található - és ama részetek, mely elhagyott titeket ama bizonyos nem megfelelő viselkedési mód miatt, most újra megjelenik mágikus porként, amit a mágus hint a levegőbe. Figyeljétek meg, miközben egyre szorosabb kapcsolatba kerültök szexualitásotokkal, hogy ama mágikus por visszatér életetekbe. Por nélkül nincs mágia, mivel a porfelhő jelenti a mágiában lévő szeretetet. Jegyezzétek meg, hogy ez a vetület speciálisan arra az Énetekkel, az iker-lánggal vagy társ-lélekkel való viszonyotokra szolgál. Egy nem megfelelő viselkedés vonatkozhat két tomboló serdülő közti gesztusra: két csókolódzó leányra vagy két egymást megérintő fiúra. Lehet csupán ennyi. Azonban Énetek ezen része vissza fog térni, mivel szeretet, mágia, öröm és szabadság van ebben a viszonyban. Létrejön a férfi és női egyesülése bennetek. Minél inkább nehezére volt anyátoknak a feleség szerep és apátoknak a férj szerep, annál nehezebb számotokra megtenni ezt az utazást. Engedjétek meg ama belső férjeteknek és feleségeteknek vagy ama belső királynak és királynőnek az egyesülését, eggyé válását - mely szintén a szeretetnek egy másik vetülete.

A nem megfelelő szexuális viselkedés, egyike a nagyon nehezen észlelhető és megérthető energiáknak. Ez csupán egy újabb kihívás ebben az egész felé tartó utazásban, hogy azzá válhassatok Akik Valójában Vagytok. Amikor megálmodtátok eme kapcsolatot, ezen részetek hiányzott, ezért engedjétek, hogy energiáitok kiterjedjenek és egyre jobban felemelkedjenek. Bízzátok magatokat a Szellemre, emelkedésetek közben, miközben szabadítsátok fel azt, amit fel kell szabadítani és fogadd el a szeretet mágikus porát, mely lehetővé teszi férfias és nőies énetek eggyé válását, egyesülését. Engedélyezve ezen egyesülés létrejöttét, szinte azonnal megtörténik életek begyógyítandó vetületeinek lezajlása, mely ezt igényelte. És e gyógyulás automatikusan folytatódni fog, ugyanúgy ahogy egy repülő képes automatavezérléssel repülni. És ez álmaitoknál jobban fel fog gyorsulni, mivel egy új faj jelent meg a Földön, melyet ti képviseltek! Ti, ennek jogán, új emberi lényekké, nagy teremtőkké fogtok válni! Mindig is azt mondtam nektek, Kryon közvetítéseiben, hogy képzeletetek felülmúló mágikus lények vagytok. Sokkal erősebbek vagytok annál, amit ember valaha is teremtett. Erősebbek vagytok a NASA által megalkotott legerősebb számítógépnél és mindig is azok lesztek.

És amilyen mértékben egyesül a két energia a férfi és női, ezek oly módon fognak dolgozni, hogy még nagyobb energiát hozzanak létre, mely egyenlő a lényetekből kisugárzó villámlással és egyre jobban ellenőrzésetek alatt fogjátok tartani mindazt amit megteremtetek és egyre többet fogtok teremteni. Gyorsabban fogtok teremteni. Bármit is álmodtok, valósággá válik. És a két energia egyesülése által fogjátok ezt tenni. És e két energia egyesülésének titka az, hogy ti elfogadjátok, hogy nem úgy egyesülnek, azok amint kellene. Mivel bármit fogadtok el, sokkal gyorsabban megvalósul ez. Amikor gyógyulásotokon dolgoztok, az absztrakt világban dolgoztok majd. Tegyétek külsővé álmotokat és nyilvánítsátok meg fizikailag kívül, mivel ez szimbolizálja egy bizonyos seb begyógyulását. Nagyon kevés személy létezik a bolygón, akinek férfi és női energiái egyesültek vagy együtt áramolnak. Ezen földi repülő oly módon volt megteremtve, hogy szétválasztva tartson titeket az Istenitől - elválasszon az igazságtól és az új energiáktól.

Az Új Energiák ismét összekapcsolnak titeket az Istenivel. Ám ez azt jelenti, hogy ti vagytok az Isteni és ez azt jelenti, hogy az önmagatokkal való viszonyotok nem működik/nem áramlik! Engedjétek meg, hogy összes önmagatokkal való kapcsolataitok úgy áramoljanak, ahogy kellene! Ezért koncentrálunk ezeken a channelingeken a tisztulásra - szerveitek megtisztítására - gyomrotok, vesétek, májatok, vízhólyagotok megtisztítására, minden rendelkezésetekre álló technikával. Meg fogjátok látni majd, hogy a gyógyulás sokkal könnyebben végbemegy, akkor amikor megtisztultatok. Ha elvégzitek ezeket a megtisztulásokat és megfigyelitek azt, hogy mi történt a gyermekkorotokban, biztosan világosabban fogtok látni majd saját testetek elemzésénél. És kezditek majd megérezni mennyire speciális ez. És amilyen mértékben felszabadulnak majd az energiák szerveitekből, egyre tudatosabbá válnak majd számotokra gyermekkori fájdalmaitok, melyek folyamatosan negatív valóságot teremtenek, megbetegítve vagy alkalmatlanná téve titeket. Amikor minden szervetek helyes kapcsolatban áll egymással, véretek pedig tiszta, akkor sokkal könnyebben megteremthetitek majd saját valóságotokat. Ezért engedjétek, hogy szeretetetek behatoljon Szívetekbe... és legyetek szelídek. Legyetek megértőek és szelídek önmagatokkal, miközben a szeretet bennetek lebeg. És, amikor bizonyos kemény pontokat találtok Szívetekben, lágyítsátok meg azokat és szabadok lesztek. Ne tanúsítsatok ellenállást.

Legyetek Szívetek mellett, miközben meglágyul és szabaddá válik. Csupán engedjetek mindent áramolni. Mindannyian, nagy dolgokat fogtok birtokolni ezen a Földön. Túláradó energia létezik ezen a bolygón, ezért tegyetek úgy, ahogy Szívetek diktálja. Válasszatok kapcsolatokat, kényetek szerint. Teremtsetek magatoknak megfelelő lakást/otthont. És emlékezzetek minél jobban arra, hogy amikor a két energia - férfi és női - egyesülni fognak, a pénzzel kapcsolatos problémák el fognak tűnni, akárcsak a szexszel kapcsolatos problémák. Tegyétek lehetővé, hogy a nem megfelelő viselkedés, amit a szülői tudatalatti átad nektek, lassan-lassan eltűnjön. Engedjétek, hogy a bennetek lévő szeretet megvilágítsa a sötétséget, mivel valahányszor meg fogtok világítani egy sötét sarkot, mindig megjelenik majd egy ajándék. Fogadjátok be ajándékaitokat és terjeszkedjetek ki.

Lépjetek ki testeitekből, a mellettetek lévő személy aurájába és energiájába. És hagyjátok, hogy eme energia azzá az Igazsággá váljon, akik ti valójában vagytok. És, ebben a kiterjedt állapotban, - szeretetben elmerülve, - kapcsolódjatok össze a Nappal és Holddal, a Csillagokkal és Univerzumotok bolygóival.

És most, kedveseim, Kryon visszavonul. Jó utat kívánok nektek, legyetek áldottak és vigyázzatok magatokra.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések