2022/11/07

Kryon – „A mágikus, varázslatos elme" meditáció

 David Brown

Kryon tanítások – „A mágikus, varázslatos elme" meditáció

Üdvözöllek titeket, kedveseim, Kryon VAGYOK a Mágneses Szolgálattól.

Kryon jelentős mértékben megváltoztatja az életeteket. Midannyiótokat szeretünk és becsülünk a munkáért, amit végeztek. Szeretnénk nektek örömet és szabadságot, személyes erőt hozni, szeretnénk számotokra gnózist hozni, ami nem más, mint a tudás, saját hatalmatok birtokbavételén keresztül. Hatalom rejlik a pillanatban, és ha elmulasztod a pillanatot, akkor ezzel meggyengíted az erőt, saját, személyes erődet.

Senki sem képes arra, hogy hatalommal ruházzon fel; csak te tudod magadhoz venni a hatalmadat. A tudásod a tapasztalásból származik, és minél több tapasztalást választasz, annál tudatosabb leszel; minél tudatosabb leszel, annál éberebbé válsz a körülötted létező energiákra. Minél jobban érti önmagát valaki, annál jobban érti az univerzumot is. Az élet egy érzés, nem pedig egy intellektuális gyakorlat.

Ahhoz, hogy érzékeld az életedben működő mintákat és viselkedési módokat, szentelj figyelmet néhány pillanatra életed azon energiáinak, azon mintáinak, melyek érted dolgoznak, melyek összekapcsolnak az Isteni Lényeggel és összekötnek a Föld Anyával, összekapcsolnak belső gyermekeddel és belső szüleiddel. Fejezd ki önmagad ezen aspektusai iránti megbecsülésed, és hagyd, hogy szeretet áramoljon a szívedbe, hagyd, hogy egy mély kapcsolat jöjjön létre az Isteni Lényeggel.

Sok érzéketek van az öt általános érzéketeken kívül, és ezek az érzékek működésképesek és elevenek. Sokkal több van a földi síkon annál, mint amit képesek vagytok felfogni a látás, a hallás, a tapintás, az ízlelés és az érzelmek érzékelési módjain keresztül. A hat érzéketek valójában sokkal többet foglal magában hat érzéknél, sok egyéb érzékelési módja is van az emberi lényeknek. Az aurátok egy érzékelő műszer, ami sok dolgot felfog a fizikain túl húzódó valóságokból; így tudod, mi következik, tudod, mi múlt el, és tudod, mi van jelen. Csak a saját igazságodban kell állnod, és megfigyelned ezt a hatodik érzéket, és észre fogod venni, hogy ez egyéb fajta érzékelések milliárdjából áll, színek érzékeléséből, rezgések érzékeléséből, a megértés érzékeléséből, a bölcsesség érzékeléséből; ez egy a fizikai síkon túl létező összekapcsolódás a Nagy Központi Nap szívével, a Föld Anya szívével, azok szívével, akiket szeretek és becsültök, a Mesterek szívével és a vezetőitek szívével. Intuíciót és irányítást kaptok, ahogy most átadjuk ezt a közvetítést.

Hunyd le a szemed, és hagyd, hogy irányítást kapj.

Érzed az egyéb érzékeket, érezd, hol veszik körbe a testedet, és válassz valamit, amin dolgozni szeretnél, amivel kapcsolatban több megértésre szeretnél szert tenni, és hagyd, hogy a válaszok átjöjjenek mindezen érzékeken keresztül. Az emberi létezőkben nem mindegyik érzék működik teljesen, ám a szándék hatalmával képes vagy arra, hogy a fényt még mélyebb szinteken kezdd érzékelni.

Az emberi elmének van egy része, ami a fájdalomból kiindulva működik; ez az emberi elme prehisztorikus része, egy olyan rész, amely mára idejétmúlttá vált. Az emberi lényekről gyakran mint az Univerzum varázslatos létezőiről beszélünk. A valódi varázslatos elmétek nem tud helytelen dolgot tenni, teljesen tökéletes. Kapcsolódik a lelketekhez és a lelketek lelkéhez, összeköttetésben van a végtelen intelligenciával.

Elméteknek az a része, amelyről beszélni fogunk, az elme egy reaktív része és közvetlenül a fájdalomra reagál, legyen ez érzelmi fájdalom, mentális fájdalom vagy fizikai fájdalom. Amikor a fájdalom állapotában vagytok, akkor ez az elme lép működésbe, a varázslatos elme pedig lezárul. Így újra és újra életetek megszokott mintáit ismétlitek.

A hipnózis működési mechanizmusához hasonlóan programozódott ez az elme is. Minden alkalommal, amikor olyan szituációba kerültetek, ahol haragossá váltatok, emberi tapasztalásotok részeként ezt a prehisztorikus elmét és az elkülönülést választottátok, így a felvétel lejátszása elindult az elmétekben. A félelem elöntötte a testeteket, és életetek régi mintáit ismételtétek újra és újra, újra és újra, újra és újra.

Itt az ideje, hogy akik már spirituális úton vagytok egy ideje és elvégeztétek a szükséges munkát, búcsút mondjatok ennek a prehisztorikus, reagáló elmének.

Megkérünk titeket arra, hogy tudatosságotokat helyezzétek az elmétekbe, és keressétek meg ezt az agyonhasznált, lejárt lemezt. Az igazság az, hogy nem is annyira lejárt, még mindig ugyanazt az adást, ugyanazt a mintát ismétli; keressétek meg, hogy hol van az elmétekben ez a rész. Lássátok ezt a felvételt az elmétekben. Kérjétek meg a vezetőiteket, hogy segítsenek megtalálni ezt a lejárt lemezt, ami mindig beindul, amikor a félelem ilyen vagy olyan formájával találjátok szembe magatokat.

Itt az ideje, hogy megsemmisítsük és újrahangoljuk ezt a felvételt, hogy hamuvá és porrá zúzzuk. A Szellem támogat titeket, így nincs okotok arra, hogy bármiféle küzdő vagy menekülési mechanizmust tároljatok az elmétekben; minél jobban szeretek és minél jobban bíztok a szívetekben, annál kevésbé van szükségetek ilyesfajta működési mechanizmusokra.

A prehisztorikus elme egy olyan elmévé vált, amely az emberi tudatosság oktávjai között helyezkedik el. Az alacsonyabb oktávon abszolút szükség van rá, ám evolúciótok következő oktávján már nincs rá szükségetek, elavulttá és idejétmúlttá vált, és egyáltalán nem fontos a túlélés szempontjából.

A mágikus elmétek egy varázslatos utazásra fog vezetni titeket. Az emberi létezők az Univerzum varázslatos létezői. Az emberi létezők olyan nagyok, hogy az Univerzum minden egyes sarkát elérik. Pillanatnyilag mindössze a fizikai testeteket látjátok, ám sokkal több vagytok a fizikai testeteknél. Fejlődésben levő spirituális létezők vagytok, akik egy utazáson vesznek részt a Földön. Az egyedüli út, hogy szeretetet, boldogságot és örömet érezzetek, a kiterjedés, a tudatosságotok növelése, valamint az, hogy egyre tudatosabbá váltok afelől, hogy hol tartotok, hogy kik vagytok és hogy mik az adottságaitok, mire vagytok képesek.

Létezik bennetek egy mágikus elme, ám ezt beburkolja egy fátyol, egy fátyol, ami elrejti előletek az igazságot, hogy kik is vagytok igazán és valójában. Ahogy felnéztek az éjszakai égboltra, és bámuljátok a csillagokat és a holdat, tudjatok róla, hogy ti vagytok azok a bolygók, ti vagytok ez az univerzum.

Most engedjétek, hogy beáramoljon a szükséges energia, hogy kitörölje és szétzúzza ezt az illogikus, prehisztorikus elmét. Ha valami problémátok lenne ezzel, vagy vannak olyan mintái az életeteknek, melyeket annyira élveztek, akkor továbbra is élvezzétek őket szabadon. Ahogy ez a prehisztorikus elme összetörik és távozik tőletek, egy teljesen új világ tárul fel előttetek, egy teljesen új tudatosság. Közvetlen összeköttetésbe kerültök a földet körülvevő Krisztusi tudatosság ráccsal, nemcsak az elméteken, hanem a szíveteken keresztül is. Az Isteni Szeretet energiája fog keresztüláramolni az energiarendszereteken, a szíveteken, és a beteljesedettség érzését fogjátok érezni.

Kedveseink, ez az este a felemelkedés valódi kezdete. Ahogy most beszélünk, az oktávok között tartózkodtok… ahogy elengeditek ezt a reagáló elmét, egy teljesen új oktávra léptek, a Krisztusi tudatosságnak nevezett oktávra.

Most hagyjátok, hogy megtisztuljon az elmétek, és hagyjátok, hogy létrejöjjön egy kapcsolat az elmétek és a lelketek között, majd hagyjátok, hogy egy további, és még mélyebb kapcsolat alakuljon ki a lelketek lelkével, és hagyjátok, hogy ez az Isteni Lényeggel, a Végtelen Elmével összekötő kapcsolat megerősödjön. Adjatok engedélyt a tisztulásra és arra, hogy az Isteni Lényeggel és az Isteni Elmével való kapcsolódásotok mentális összekötő csatornái megerősödjenek.

Ha készen vagytok, lassan térjetek vissza a normál tudatossági állapototokba.

Kryon búcsúzik. Menjetek békével, Isten áldjon titeket, vigyázzatok magatokra. És ez így van.

Copyright © David Brown.
All rights reserved.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések