2022/11/07

Adama - Rekreációs kábítószerek hatásai a spirituális fejlődésre

Rekreációs kábítószerek hatásai a spirituális fejlődésre

 


Aurélia Louise Jones: Telos 2 című könyvéből

Fordította: Hatejer Emese

Gárdi Marianna által készített hanganyag letöltése:

http://www.mediafire.com/file/pukn7jpfw98cnrr/Rekreacios+szerek.mp3

Vagy

Youtube-n hallgató:https://youtu.be/Oa5Z5c8jF6M?si=HC4_J4-Lhj5kXs1w

Aurélia – Adama, van egy olyan csoport tudatosság a világon, akik odaerősítik magukat az olyan anyagok használatához és a függőségéhez, mint a marihuána vagy pejotl (meszkalinkaktusz), vagy a rekreációs kábítószerek és/vagy ilyen spirituális eszközök. [Megjegyzés: Rekreációs droghasználatnak nevezzük azt, ha nem betegség kezelésére, hanem a hatás élvezésére használják az ilyen szereket. A szociális-rekreációs használó megközelítőleg hetente használ drogot, de azt mindig valamilyen társadalmi aktivitáshoz, kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz kötődően teszi. Ilyen droghasználat többnyire a hétvégi, táncos szórakozóhelyek látogatásához kötött, és sajnos ezek a szerek spirituális körökben is egyre gyakoribbak]. Kérlek, írd le, milyen hatással vannak ezek az anyagok a használóikra.

 

Adama – Először is a rekreációs drogok [pl. cannabis, ópiátok, Kannabinoidok, Ecstasy, kokain, Gina, ketamin…stb, sőt még az ADD/ADHD-re használt Ritalin és hasonló gyógyszerek is, ennek minősülnek] általános használatáról szeretnék beszélni. Egy kis történelemmel kezdeném, ha ti is akarjátok! Amikor ezek a szakrális növények Teremtés által kifejlődtek, ez az energia és tudatosság megemelésének a csodálatos céljából történt. A használatuk kezdete régre nyúlik vissza, a tudatosság-megváltoztató növények segítették az embereket abban, hogy megnyissák az észlelésüket/érzékelésüket az isteni minőségeikre, az Isteni Jelenlétükre és a Teremtőre. Ezeket a növényeket arra is használták, hogy fokozzák a telepatikus képességeiket, valamint a tisztánhallás, tisztánlátás, a pszichometria és más hasonló szellemi képességek növelésére is.

 

Ezen spirituális megnyílás által az emberek sokkal közvetlenebbül kapcsolódtak az angyali királysággal, a természeti szellemekkel, az állati királysággal és más létezőkkel a fátyol túloldaláról. A felfokozott energiák e szakrális növények használata által biztosították az interdimenzionális utazás megkönnyítését is. Ezek voltak ezeknek a növényi eredetű anyagoknak a fő céljaik, hogy spirituális ösvényeket hozzanak létre. Ez volt a (felhasználási) módja a teremtés kezdetén, azelőtt, hogy ”a tudatosság szintje lezuhant”, ami a negyedik arany korban ment végbe.

 

Az eredeti szakrális növények segítették az emberiség spirituális evolúcióját az élet kezdetén ezen a bolygón évmilliókig, egészen a negyedik aranykorig. A Föld evolúciójának ezen hosszú időszaka alatt, az emberek alkalomadtán e növények energiáját sok tisztelettel, szakralitással és tiszta szándékkal húzták be. A levél egy kis részéből ettek, általában közvetlenül az élő növényekből, aszerint, hogy mit kívántak megtapasztalni. Ezeknek a növényeknek a különféle változatai voltak jelen, amelyek mindegyike felkínálta a saját különleges spirituális ajándékát. Soha nem éltek vissza a növényekkel vagy használták ezeket rossz célokra, függőség sem volt tapasztalható a használatukkor.

 

A gyerekeknek a használatuk teljes megértésében adták oda fiatal korban, és rendeltetésszerű felhasználásuk mindig megmaradt. A szakrális növények az ötödik dimenziós és azon túli frekvencián rezegtek. Az emberek nem szívták el ezeket, hogy belélegezzék a tüdejükön keresztül, ahogyan ezt manapság teszik. Ezen eredeti növényeknek a mai megfelelőik, apropó, egyáltalán nem ugyanazok a növények. A fajtától függően, a levél egy különleges része volt szükséges és azt fogyasztották, hogy elérjék a kívánt eredményt. Az emberek sokkal tiszteletteljesebben közelítették meg a növényeket, engedélyt kérve a növény Dévájától, hogy részesülhessenek a tulajdonságokból, amiket minden egyes növény magában hordozott.

 

Ezek a növények bőségesen nőttek sok helyen, és szinte minden otthonban volt egy szent hely a kertben, ahol kis mennyiségben néhány fajt növesztettek. Úgy tartották ez táplálék a lélek számára, ugyanolyan fontos, mint a táplálék a test számára. A szakrális növények nagyon magas vibrációkat hordoztak. Amikor lenyelték, osztoztak a vibrációik jellegzetességével, ami felemelte a testüket és megnyitotta a tudatosságukat a magasabb megértésre és tapasztalásra. Az úgy nevezett ”fű”, amit ez a generáció szív vagy használ fel manapság az önmaguk magasabb aspektusaihoz való kapcsolódás reményében vagy más dimenziós valóságok megtapasztalásának a reményében, nem az, semmiféle módon, sem ugyanazok, amiket eredetileg spirituális célokra használtak. Az eredeti növények többé nem léteznek a harmadik dimenziós valóságotokban, habár néhány faj fennmaradt a Föld belsejében.

 

Az inkarnálódott lények, akik a fekete művészeteket gyakorolták voltak az elsők, akik genetikailag módosították az eredeti növényeket.

 

Hogy megértsétek mi történt ezzel az ajándékkal, amit az emberiség szabadon felhasznált olyan hosszú ideig, szükséges visszamenni a történelemben a sötét korok kezdetéig, amikor az emberek fokozatosan átadták az erejüket, a kisebb vibrációjú egyéneknek, a saját Isteni Jelenlétük helyett. Egyenként, e bolygó civilizációja fokozatosan elfelejtette az istennel való egységük eredeti állapotát és megnyitották magukat a manipuláció és kontroll árnyékenergiáinak.

 

A sötét művészetek inkarnálódott (megtestesült) lényei, akik nagy tudást szereztek a létezés más szféráiban mielőtt a Földre jöttek, az ősi idők fekete mágusaivá váltak. Ők azok, akik először genetikailag módosították a szakrális növényeket a gyökerüknél. Azáltal, hogy ezt tették, egyre nagyobb kontrollt gyakoroltak az emberek felett azáltal, hogy elhomályosították a használók spirituális erejüket és felfogásukat/érzékelésüket. Ez hosszú időn keresztül zajlott le; az eredeti növények rezgési sebessége fokozatosan megsemmisült vagy nagyon lecsökkent. A növények, amik ma elérhetők ”szabadidős használatra” negatívan megváltozott vibrációkat hordoznak, amelyek messze állnak az eredetiektől.

 

A fiatalok és sok felnőtt ezen a bolygón az anyag rabjai, függnek ettől, és a használóit az asztrális sík alacsonyabb szintjeire viszi. Az alacsonyabb asztrális birodalmakba, a használók kampóra akadnak és zsinóron lógnak rajtuk az asztrális entitások, mivel szükségük van ezeknek a lényeknek az energiáikra, hogy fennmaradjanak. Ők a függőség fő okozói. Azok, akik belemerülnek ezekbe az anyagokba, végtelenül hozzák létre ezeket az eltorzult energiákat az érzelmi és más finomfizikai testeikben. Ezek az entitások egy fajta saját tudatossággal rendelkeznek. Valódiak és élőek, az alacsony energia tudatosságában élnek, és egyre agresszívabbá válnak a próbálkozásukban, hogy átvegyék az irányítást az anyaghasználó felett. Idővel és további használattal, az entitások száma növekszik és erejük/hatalmuk is a házigazdájuk energiamezejében.

 

Ezek az alacsony rezgésű entitások önmagukban olyannyira kevés fénnyel és energiával rendelkeznek, hogy ”rá kell akaszkodniuk” a ”hajlandó” emberi létezőkre és sóvárgást termelni a cucc iránt az érzelmitestben, hogy életben maradjanak. A sóvárgás a függőség alapvető gyökere, amit az asztrális sík entitásai hoznak létre, akik kiszívják a fényt és az energiát, amikor csak lehet, hogy biztosítsák a túlélésüket. Azt mondhatjuk, hogy a szenvedélybetegségeitek/függőségeitek is ”fix pont” számukra. Hogy a függőségnek mennyire sok fajtája és szintje alakult ki, az nem tisztázott. Ha az lenne, akkor tudnátok, néhányotok a függőséget okozó anyagok sok fajtáját fogyasztja, nem a sima kereskedelmi cigarettákra és az alkoholra gondolok most.

 

Egy maroknyi alacsony vibráció maradt hátra manapság ezekből a tudatosság-megváltoztató növényekből. Ahelyett, hogy ezek felemelnék az emberek tudatosságát a Fény birodalmaiba a multidimenzionális utazásuk révén, ezen növények negatív minősége, amit manapság vesznek magukhoz a használók az asztrális sík alacsonyabb vibrációjára viszi őket, ahol a fény homályos és a tudatosság eltorzult. A fekete mágusok ragyogóan megváltoztatták az eredeti növények vibrációit, hogy megteremtettek egy kínzó hatást a lélekben és egy nagyobb elszakadást a Forrástól.

 

A rekreációs drogokat használók, legtöbb esetben olyan emberek, akik érzékelik tudatosan vagy tudattalanul, hogy elvesztették a kapcsolatukat a Felsőbb Énjükkel. Az egyesülés egy formáját keresik önmaguk nagyobb részével egy érzelmi szinten. A függőségek/szenvedélybetegségek a lélek ezen természetes vágyából támadnak fel, amelynek soha nem lehet eleget tenni az ilyen jellegű tevékenységek által. A kábítószer-használók folyamatosan egyre több tudat megváltoztató anyagot lélegeznek be vagy visznek be a szervezetükbe, ez egy kétségbeesett kísérlet, hogy újrakapcsolódjanak önmaguk egy részével, ami kitölti az űrt és az üresség érzését, amelyet mélyen önmagukban éreznek. A droghasználók egy próbálkozást szemléltetnek, hogy megpróbálják meglelni külsőleg a Kapcsolódást és a Szeretetet, ami csakis az Énen belül található meg, az Önszereteten keresztül, ami a szíven keresztül dobog.

 

Újra megismételem, az elme és lélekmódosító anyagok csak a felszínt kapargatják, felerősítve a lélek hiányos űrjét és magányát, annál, aki az Énen kívüli teljességet keresi.

 

Amikor az egyén az alacsonyabb vibrációs anyagokra támaszkodik, hogy egy megváltozott tudatállapotot teremtsen meg, vagy, hogy újrakapcsolódjon az istenivel, ennek az eredménye a nagyobb illúzió és az önámítás. Értitek ezt? A füvek, amelyeket termesztenek és a vegyi anyagok, amelyeket előállítanak manapság tudatmódosító célból, teljesen természetellenesek a lélek, a fizikai test, az elme és az érzelmi test számára is. Ezek az anyagok torzulásokat hoznak létre ezekben a testekben, amelynek korrigálása nagyon hosszú ideig eltarthat, még néha több életidőn át is.

 

A szakrális növények eredeti genetikai állapota a szeretet, ártatlanság és tisztaság volt. Most ott a kábítószer entitások hatalmas méretű csoporttudatossága található, amely elpusztítja az élet tökéletes szövedékét és a tudatot/tudatosságot is önmagában. Szinte nincs olyan hely, ahol szabadon mozoghatnál ezen entitások vibrációja nélkül. Ez a sötét testvérek egy másik kigondolása/összeesküvése, akik napirendre tűzték azt, hogy megállítsák teljesen, vagy legalábbis lelassítsák ezen egész generáció fejlődését. Az entitások nagyszámú csoportját találjátok, akik a ”hajlandó prédákra” várnak, azokon a területeken csoportosulnak, ahol az emberek ezen anyagok beszívására vagy megosztására gyűlnek össze. Ha meg tudnátok figyelni ezt a mi szempontunkból, akkor tudnátok, hogy minden kétséget kizáróan, bárki, aki ilyen anyagokba merül bele, behívja ezen entitások seregét. Ezek aztán rácsimpaszkodnak és kínozzák a vendéglátójukat érzelmileg, hogy még több anyag fogyasztására ingereljék. Olyanok, mint az éhes vámpírok, akik versengenek egy adag cuccért. A függőség nem annyira a növényből önmagából származik, hanem az entitásoktól, akik hozzákapcsolják önmagukat ezen anyagok használóihoz. Ez a függőség kínzásának a fő oka.

 

Aurélia: Hogyan néznek ki ezek az entitások?

 

Adama: Le írom neked ezeket az entitásokat. Úgy néznek ki, mint egy vékony füstfelhő és olyan kb. 180 cm, 3 méter vagy 3 és fél méter vagy 6 méter hosszúak lehetnek, az alakjuk egy kicsit olyan, mint egy kígyóé. Úgy nőnek nagyobbra, mint egy energiapakolás az összes különféle testek körül – fizikai, érzelmi, mentális és spirituális - azoknál, akik ezekkel az anyagokkal élnek. Ez elsősorban az érzelmi testre hat leginkább, mivel ebbe vésődik be leginkább az állandó sóvárgás a még több kábítószer után az asztrális entitások révén, akik megtestesítik ezt a vibrációt. A függőségben töltött legtöbb idő a személyiség megváltozásához és jellemkárhoz vezet. A lélek egyre inkább szétkapcsolódik ezen inkarnációja és a ”valódi énje” céljától. Azok, akik az életidejüket ebben a megváltozott tudatállapotban töltik, lehet, hogy még több inkarnációt kell megtapasztalniuk azért, hogy visszatérjenek ahhoz az állapothoz, amit megtestesítettek, amikor még nem használták a drogokat. Biztos, hogy elszenvednek személyes visszaesést a személyes fejlődésükben. Néhányan azt racionalizálják, hogy a drog-mutatójuk ”magas” és valójában már az ajtóban megállnak, hogy spirituálisan fejlődjenek, de azt mondjuk, hogy ezzel hatalmas illúziót ölelnek magukhoz.

 

Aurélia – Tudnál nekünk valami konkrétabbat mondani, hogy hogyan hat a drog használat a négy alsóbb – fizikai, érzelmi, mentális és spirituális – testünkre?

 

Az érzelmi testről

 

Adama – A négy test közül az egyik leginkább érintett az érzelmi test. Az entitások függőségbe csábítják az embereket azáltal, hogy megteremtik az éhezés vagy sóvárgás egy érzetét a függőséget okozó anyagok iránt az érzelmi testben és a napfonatcsakrában elsősorban. Ezt szintén jól igazolja, hogy azok, akik ezekkel az anyagokkal élnek az érzelmi testük érését és gyarapodását visszatartják. Általánosságban elmondható, hogy kiegyensúlyozatlanok vagy éretlenek maradnak érzelmileg évekig, vagy akár több inkarnációig. Az ilyen anyagokkal élőkre nagyon jellemző, hogy amikor harmincas és negyvenes éveikben járó nőket és férfiakat láttok egy 15 éves érettségével (és viselkedésével, felelőtlenül és éretlenül viselkedve), akkor tudhatjátok, hogy satnya az érzelmi testük fejlődése (és itt most nem arról van szó, amikor Kuthumi, Jézus és más Mesterek arról beszélnek, hogy legyetek olyanok, mint a gyerekek, ami az ártatlanságról, mókáról, játékról és humorról szól, mert annak is meg van a maga egészséges szerepe). És az ilyen egyén gyakran nem válal semmiért sem felelősséget az életében. Az érzelmitest általában megáll az érésében ezen anyagok használatától, és az érzelmitest elkezd korcsosulni. Ezen érzelmi éretlenség a droghasználó jellem fejlődésében hiányosságokat hoz létre.

 

Ahelyett, hogy kifejlődnének az isteni minőségeik, a függőség végett sokan közülük manipulációhoz folyamodnak, áruláshoz és eltorzult módszerekhez, egy újabb adagra való pénzszerzés érdekében. Ott vannak azok, akik még ölnek is vagy prostitúcióra szánják magukat, hogy meglegyen az alaptőkéjük a függőségeik táplálására. A drog-függőség gyakran elpusztítja vagy lecsökkenti a lélek minőségeit, és az inkarnáció célja nem teljesül be. Mindenkiben van egy bizonyos vágy arra, hogy fejlődjön, és hogy isteni lénnyé váljon, ami igazából ő. Ez a lényegi természetetek, a születési jogotok. Azok, akik kábítószert vagy hasonló függőséget okozó anyagokat használnak, magukon kívül keresik azt, amit csakis a lélek mélységeiben találhatnak meg. A kábítószerrel való visszaélés mutatja azt, hogy sokszor az ember nem hajlandó az élet mindennapi leckéin és tanulásainak normális útjain keresztülmenni, azokon, amelyek segítenek nekik a fejlődésben spirituális, érzelmi, mentális és fizikai szinteken. Igazat szólva, nincs külső gyors forgalmi út a megvilágosodáshoz. Ez mind bennetek van. Mivel a vibráció a bolygón növekszik, a világotok fiataljainak és a rekreációs drog használóknak egy komoly választást kell hozniuk és elkötelezni magukat az életük iránt, a fejlődésük iránt és az ezen inkarnációjuk előre meghatározott céljai iránt. Ők hamarosan választás elé fognak nézni, vagy spirituálisan felébrednek vagy füveznek ..stb,vagy esetleg elhagyják a jelenlegi inkarnációjukat és az idejüket az asztrális síkon töltik romboló energiákkal, amikkel jelenleg kacérkodnak. Alapvetően egy bizonyos ponton, ezt a választást mindnyájuknak meg kell hozni, ha meg akarják lovagolni a felemelkedés hullámát és újra akarnak egyesülni az Isteni Énjeikkel.

A mentális testről

 

A mentális testben, a drog használat az integritás szintjére és a jellemre van hatással. Az életre való indító okok nagyon torzzá válnak. Ahelyett, hogy a nemesebb célok integrációjáért és a fejlődésért élnének, az élet gyakran válik egy megszállott mókuskerékké a pénzért, hogy még többet tudjanak venni ezekből az anyagokból. A használók elméje elbutítottá és felhőssé válik, miközben a tudatosság ezen fajtájában létezik. Genetikailag, a drog használat gyakran utóhatásokat teremt az utódokban két-három generációig, amely a fizikai, érzelmi és mentális hiányosságok különböző fajtájában manifesztálódhat. A gyerekek, akik ilyen családba születnek, akik ilyen problémákat örökölnek, lehetnek olyan lelkek, akik azt választják, hogy megoldjanak egy befejezetlen karmát a saját függőségeikből az egyik elmúlt inkarnációban.

 

Fizikai testről

 

A fizikai szinten, a drogok és a test bármilyen alacsonyabb vibrációjú függéséről beszélünk. Ott vannak azok az emberek, akik genetikailag nagyon erősek és nem látszik rajtuk a fizikai hatás, mivel sokaknak inkább az agyára és érzelmi testére hat. Mindazonáltal tisztába kell lenni azzal, hogy az a személy, aki hosszú időn át belemerül a rekreációs drogokba és nem teljesíti jelen élete szerződését, valószínűleg elveszíti a kiváltságát egy erős és egészséges testre a következő inkarnációjában. És mindenki tudja, hogy milyen fájdalmas és gyötrelmes is lehet ez! Soha nem lehet, tudatosan vagy gondatlanul visszaélni a testetekkel az egyik inkarnációban, és ezután pedig megkapni a kiváltságot az egészséges és erős testre a következő inkarnációban. Az Isteni törvény előírja, hogy ha kaptok egy egészséges erős testet és visszaéltek ezzel, akkor a karma visszatér a következő életetekben. Ezért születnek gyerekek mindenféle egészségügyi problémákkal. Csodálkoztok, hogy miért van ez? Mit tettek, hogy ezt érdemelték ki? Nos, az emberi szinten soha nem ítélkezhettek, mert nem tudjátok az egész történetet. Még ha megvizsgáltátok is az asztrológiát vagy az akasha feljegyzéseket, az emberi tudat csak kis részét tudja érzékelni a teljes képnek. Általában az emberek csapdába esnek a függő hajlamokban, a testüket nem megfelelő táplálékkal látják el, amire annak szüksége lenne, hogy egyensúlyba és életerősen maradjon. Az ilyen típusú egyensúly hiányok, amik létrejöttek a testben, nem segítik elő a függőségek rabjainak, hogy megváltoztassák az útjukat. Alultápláltak egy kissé. Nem táplálják a testüket megfelelően és rendszeresen és ez az önutálat része és ezen megnyerő függőségek szindrómáinak tagadásának a része. Ez azt jelenti, hogy nem értékelik magukat eléggé isteni lényekként, és nem értékelik a lehetőséget ezen életben sem. A testet újra kell tölteni néhányszor egy nap természetes és tápláló ételekkel, amik magukban hordoznak annyi életerőt, ami lehetséges. A gyors étel, a műkaja, diéta gyors ételek formájában, teljesen mentes a tápanyagoktól és általában a drog fogyasztók ezen élnek nagytöbbségében.

 

Az éterikus testről

 

Éterikusan, a kábítószer, lerombolja a lélek számos védőburkát, amit finom (fizikai) testekként ismertek. Vehetünk egy személyt, aki teljesen belemerül az életében állandó jelleggel és marihuánát, LSD-t vagy más rekreációs drogot használ, és ennek az embernek 3-5 életidőt vehet igénybe vagy még többet, hogy újra egyensúlyba kerüljön. A szenvedélybetegségek/függőségek hatalmas károkat okozhatnak az éterikus testben. Fizikai szempontból ez soha nem egyértelmű, hogy mennyire károsodnak a láthatatlan testek. Most nem arról beszélünk, aki egyszerűen néhány alkalommal kipróbálta a drogokat és utána soha többé nem fogyasztotta; ez nem fog mély sérülést okozni. Azokról beszélünk, akik rendszeresen használják hosszú idő óta. Sokan használnak drogokat 5 vagy 10 éve vagy hosszabb ideje. Ebben az időben, az Isteni Kegyelem következtében az emberiség egészének felkínálja a mennyei Atyátok, hogy még van idő mindenkinek a függőségei/szenvedélybetegségei eleresztésére és belekezdeni egy spirituális, érzelmi és fizikai tisztulásba. Az isteni kegyelem által, mindenki megkaphatja a nagyszerű gyógyulást. Azonban, ha a lélek elhagyja ezt az inkarnációját mielőtt a gyógyulás lezajlana, sokan lehet, hogy átviszik a sérüléseiket, károsodásaikat a következő inkarnációba ennek teljes tudatossága nélkül és ez az, amiért a problémák a fizikai testekben manifesztálódnak.

 

Aurélia – Milyen hatással van ez az auramezőre?

 

Adama – A mi nézőpontunkból, amikor megvizsgálunk egy személyt, aki a szeretet, fény és ártatlanság egy gyermeke, az auramezője mutatja a szeretet összes színének csodálatos kisugárzását, a hét szivárványos sugarat, és az arany fényt. Ez különböző intenzitású hangokat sugároz ki, és az auramező a magas vibráció színeinek csodálatos geometriai mintázatait mutatja. Ez azért van, mert Isten csodálatos színeinek megvannak a kiegészítő partnerei a szivárvány teljes spektrumában.

 

Amikor egy marihuána vagy más drogot használó auramezőjét megvizsgálod, látni fogod a harag vörös árnyalatainak és a mocskos zöld árnyalatainak mintázatait, amelyek nem képviselik a harmóniát és szeretetet. Ott van még egy csomó fekete és barna sáros folt az egész aura körül. Sokkal gyakoribb, mint nem, hogy a csodálatos eredeti geometriai auramintákat nem lehet látni. Ennek zavaros hangzásai vannak és a színei nagyon torzak. Szintén láthatjátok az entitások fürtjeit füstszerű feltekeredő kígyókként, akik önmagukat a testekre rátekerik. A napfonatcsakra és a szív túlterheltté válik ezektől az entitásoktól és az alacsony frekvenciájú energiájuktól. A rekreációs drog használok aurikus mezeje és éterikus teste nem egy szép látvány. Ha meg tudnák mutatni a kábítószer használóknak az auramezőjüket, akkor attól, amit leírtunk fentebb, sokkot kapnának és kilépnének a kábítószer használat helyzetéből.

 

Aurélia – A DNS-ünk most visszamutálódik az eredeti 12 szálú fényszállá, ahogyan a Föld felkészül, hogy belelép a felemelkedési frekvenciájába. Hogyan hat az emberiség fejlődésének ezen új szakasza azokra, akik ezeket a drogokat használják?

 

Adama – Sajnos, nem mutálódnak pozitív módon. A legfontosabb tényező a sejt mutációban az a szeretet vibrációja és a törekvés, amit a személy tesz a vibrációja megemelésére. Hogyan várhatod el, hogy felemeld a vibrációd, miközben negatív entitások légióit hozod létre, táplálod, fenntartod és elszórakoztatod őket.

 

A kábítószer használók folyamatosan csökkentik a vibrációjukat azért, hogy táplálják ezeket az entitásokat, amelyek, amikor az egyén elgondolkodik erről, ráeszmél, hogy ez valójában az önutálat egy cselekedete. Az alacsony vibráció, amit a droghasználók fenntartanak, nem segíti elő azt, hogy megemeljék a szeretet és fény frekvenciájukat, ennél fogva gátolja a DNS-ük mutációját a fejlődés magasabb állapotába.

 

A szüntelen szeretetetek és fényetek hányadosa meghatározó tényező a DNS-etek automatikus aktiválódásában. Ennek a természetes folyamatnak kevés köze van ahhoz, amikor valaki fizet valakinek, hogy DNS aktiválást csináljon rajta, amely gyakran a beavatás egy szertartása. Hacsak nem tartja fenn és emeli meg a befogadó a szeretet és fény frekvenciáit, akkor nem sokat lehet elérni ezzel. A fénytestetek aktiválásának sikerét meghatározza és felgyorsítja a szeretet és fény mennyisége, amit napról napra képesek vagytok fenntartani. Ez magába foglalja az Én szeretetét is, a test szeretetét is és a szeretetet az inkarnáció céljáért.

 

Aurélia - Vajon a marihuána illegális státusza bizonyos helyeken befolyásolja-e ennek a vibrációját? Például, van ott egy félelem tudatosság, ami ennek illegalitásához kapcsolódik.

 

Adama – Igen, határozottan. A marihuána, a növény önmagában, rendelkezik néhány pozitív alkalmazási lehetőséggel, ha és amikor megfelelően használják fel. Ez a félelem és függőség elengedésének egy kérdése és minden dolgot annak megfelelő perspektívájában kell nézni. A marihuána a kender növény egyik fajtája. A hatóságok illegálissá tették ezt félelemből. A kender növényt sok pozitív módon lehet felhasználni az emberiség javára és e helyett, negatív módokon használják ezt arra törekedve, hogy egy egész generáció lélekfejlődését elnyomják és hátráltassák. Annak ténye, hogy ez illegális, nagyobb érdeklődést vagy különleges vonzalmat teremt meg a fiatalok és sok felnőtt részéről. Ennek illegális státusza létrehozza a félelmet és táplálja a félelem tudatosságot az énen belül.

 

Mivel sokan, akik a félelem kérdéseivel élnek a tudattalanjukban/öntudattalanul, hogy ez valami félelmetes, ez stimulálja a félelem entitások energiáját az énben, a mentális és érzelmi borzongás hamis illúzióját keltve. A drog entitásokat ezen megváltoztatott (DNS-ű) növények vibrációja táplálja, és a félelem entitásokat pedig a félelem energia táplálja. A félelemben levés és a félelem vibrációjának megteremtése a függőség egy formájává vált, nagyon sok ember számára. Mit gondoltok, miért ilyen sok ember élvezi a horror filmeket és az erőszakos filmeket? Miért olyan népszerűek az ilyen típusú látnivalók? Az ilyen jelenetek nézése által érzelmek teremtődnek, amik táplálják a félelem entitásokat, amik ezeknek nézése és élvezete érzeteket stimulálnak, amik futtatják a belső programozásokat. Azok, akik nem békültek ki a szívükkel és elméjükkel és az Isteni Jelenlétükkel még nem értették meg a Szeretet és Béke igazi jelentését. Ezen a bolygón, az emberek többségét úgy programozták, hogy a félelem által aktiválódjanak érzelmileg. Ez egy réges régi programozás része, amit most mindenkinek el kell eresztenie, aki elkötelezte magát a megvilágosodás mellett. Az új tudatosságban és fejlődésben, ami felé az emberiség tart, nincs helye ilyen vibrációknak. Azok, akik még mindig azt választják, hogy ezeket a vibrációkat hordozzák, azok vissza lesznek tartva és megtagadják tőlük a belépést addig, amíg a leckéiket meg nem tanulják. Az ötödik dimenziós tudatosság nem fogadja el az ilyesfajta poggyászt senkitől. A drogok illegálissá tétele nem fogja megoldani a problémát. Azok, akik eltökélt kábítószer használók utat fognak találni rá, hogy ezt tegyék. Az illegális módon rekreációs drogokat fogyasztóknak van piaca és valójában, az illegalitása ezeknek arra ösztönzi a használókat, hogy megtévesztőek és tisztességtelenek legyenek önmagukkal és másokkal szemben. Ezzel nem kritizálni és ítélkezni akarok a hatóságok fölött. A képességeiknek megfelelően kezelik a kábítószer problémát. A droghasználó titokzatos és gyanakvó lesz és kettős életet él. Ez a viselkedés természetesen nem segíti elő az emberi személyiség és jellem kiépülését, ami szükséges a magasabb tudatosságba való emelkedésért és fejlődésért.

 

A Fény gyermekei, a szeretet és ártatlanság gyermekei, nem tudnak semmit találni, amit elrejtenének.

 

Az élet ezen a bolygón a teljes tudatosság és nyitottság tudata felé halad, ahol minden ismert lesz és semmi sem lesz elrejtve. Tudjátok, hogy a magasabb birodalmakban senki sem tud elrejteni semmit azért, mert mindent látnak és ismernek mindenkor az auramezőtök, az egyedi hangzásotok, a vibrációtok és színeitek révén, amit kisugároztok? Mindent képesek vagyunk látni az összes ember aurikus mezejében a Földön, akiről úgy döntünk, hogy megtekintjük, valamint a saját fénnyel teli közösségünkben is. Hamarosan, nem lesz több titok sehol ezen a bolygón. Gyerünk barátaim, szívem gyermekei, tényleg azt hiszed, hogy el tudsz rejtőzködni a nagy titkolódzásoddal? Nos, az igazság az, hogy nem. Talán el tudsz rejteni néhány dolgot más embertársaid elől egy rövid időre; de egyszerűen nem tudsz elrejteni semmilyen titkot, gondolatokat, érzéseket vagy szándékokat a Fény birodalmából egyikünk elől se, bárhol a harmadik dimenziós tudatosság fölött. Még a fák, természeti szellemek és állatok is képesek könnyen olvasni a szívetekben, a szándékaitokban, a múltatokban és jövőtökben. Ha tudnátok velük telepatikusan kommunikálni, vagy ha képesek lenének veletek egy közös nyelvet beszélni, megértenétek, meg lennétek lepve a bölcsességüktől és tudásuktól. Ez hamarosan meg fog változni a legtöbbetek számára, ahogyan fejlődtök. Ahogy az emberiség megnyitja szívét az önmaga és mások feltétel nélküli szeretetének és elfogadásának, a kommunikáció ezen típusát az össze élettel, amelyet a megvilágosodott civilizációk összes létezője élvez jelenleg, megnyílik számotokra is és élvezni fogjátok ezt az új mágikus eszközt. Soha nem fogsz félni többé semmitől. Tudni fogjátok, hogy a béke mindig is ott volt a félelmeitek alatt. A szavaim durvának vagy túlzónak tűnhetnek néhányatoknak. De higgyetek nekem, minden, amit leírtam valóságossá vált túl sok értékes léleknek. Nem mindenki fog a marihuána használók közül minden tünetet megtapasztalni, amit leírtam. Próbáltam megmutatni nektek az utat, amihez a kábítószer használat vezet, amikor összehangolódsz az inkarnációd igazi céljával és továbbra is figyelmen kívül hagyod azt.

 

Aurélia – Van valami, amit az emberek megtehetnek, hogy kigyógyítsák magukat a marihuána helytelen használatából vagy a hasonló típusú anyagok használatából? Milyen eszközöket tudsz ajánlani?

 

Adama – Nos, édeseim, bárcsak lenne egy varázsitalunk vagy egy csodaszerünk. A vibrációs gyógyító eszközök jelennek meg, amelyek jelentős mértékű hasznára lesznek a gyógyítóknak és tanácsadóknak az elkövetkező években. Ezek közül az eszközök közül néhány már korlátozott használatban van, és ezek felgyorsítják az éterikus test újjáépülését és megtisztulását. Egy gyakorlott/gyakorló orvos kézben, aki összehangolódott az Istenivel, nagyszerű segítségére lesznek ezek az eszközök mindenkinek, akik a régi eltorzult energiák feldolgozására és tisztítására vágynak. Nagy segítséget fognak nyújtani a gyerekeknek, akik inkarnálódnak, azoknak akik óriási stresszt tapasztalnak a felszíni társadalmaitokban. Ezek a gyerekek nem csak a tudatmódosító anyagokra támaszkodnak, amik illegálisak, de ilyen anyagokkal látják el őket az orvosok is az ADD szindrómák és más mentális betegségek kezelésére való gyógyszerek neve alatt. Szerencsétlen módon, tanúi vagyunk, hogy sok országban a sötét erők befolyásolták az indigónak és/vagy ibolyának, smaragdnak és más ilyen sugáron leszületett gyerekeket, azáltal, hogy ezen viselkedésformáló anyagok függőivé teszik őket. Ezen vészjósló terv célja, hogy megkössék a lelküket és leállítsák a csodálatos közreműködésüket és bölcsességüket, amit elszándékoztak hozni erre a bolygóra. Ez túl sok fiatal számára egy csapda ezen a világon, amelybe beleestek. Szinte az összes ilyen drága lélek, akik idejönnek a Föld átmenetének ezen idejébe hatalmas célokkal, feladatokkal és nagyszerű küldetéssel érkeznek. Tudjuk, hogy ilyen értékes lelkek nagy százaléka fel fog ébredni idővel. Azonban, azok nem, akik kábítószert használnak, és a függőség jelentős visszalépést fog hozni a fejlődésükben.

 

Az igazság megfelelő információjának és tudásának az ismeretében elkezdhetnek nagy különbséget tenni. Sajnos az egymásra gyakorolt nyomás nagyon negatív szerepet tölt be a társadalmatokban. Evégett az egyén az erejét és értékességét feladja, hogy elkerülje, hogy “másnak”, “furának” tűnjön vagy, hogy “elfogadottnak” érezze magát más emberek által. Mondom nektek, “ Merj különböző lenni! Ez az érettség és szuverenitás jele.”

 

Tudjátok, hogy nincs senki olyan hatékony, mint egy ex-kábítószer használó, hogy meggyőzőn másokat, hogy tiszták maradjanak.

 

Kétség nélkül, eljött az idő az inkarnálodott lelkek számára, hogy szembenézzenek azzal választással, hogy vagy “ kiszállnak a fű és más kábítószerek használatából” vagy elhagyják a jelenlegi inkarnációjukat az evolúció egy kevésbé fejlett szférájáért/bolygójáért, ahol folytathatják a leckéik megtanulását. Reméljük, hogy sokan, mikor meghozzák a végső választást, a megfelelő döntést fogják hozni. Tisztában vagyunk, mindenesetre, hogy olyan társadalomban éltek, ami a “szabad választás”egy bolygóján fejlődött ki, ami az embereknek azt jelenti, hogy szabadon tapasztalhatnak és szabadon kísérletezhetnek. Ne feledjétek, hogy az összes választásnak, amit meghoztok nap mint nap, és a szándékoknak, amit a szívetekben és elmétekben tartotok, jelentős következményei vannak számotokra most és a jövőben is.

 

Kérjük, hogy imádkozzatok vagy meditáljatok ezekért az értékes gyermekért, kegyelemért és isteni beavatkozásért. Kérem, azokat, akik olvassák vagy hallgatják, majd ezt az anyagot, hogy borítsátok be a világotok fiataljait a szeretet, a kék és ibolyaláng egy forgószelével azért, hogy megvédje őket. Arra kérünk, hogy kérjétek az Arkangyalokat az ő védelmükért. Ezek a spirituális eszközök nagyon fontosak. Ha ismersz valakit, aki kábítószereket használ, vagy tanítókat és más embereket, akik nyitottak a magasabb tudatosság koncepcióira, add át nekik ezt az információt vagy közlést, úgy ahogyan azt érzed, hogy meg fogják ezt érteni. Oszd meg a bölcsességet velük. Az információ és tudás a legjobb eszközök közül néhány a tudatosság átalakítására. Lehet, hogy nem tudsz beavatkozni mások szabad akaratába, de felkínálhatod néhányuknak a tudás ajándékát. Ez lehetővé fogja tenni a személy számára, hogy egy “felvilágosult” döntést hozzon, talán a legelső alkalommal.

 

Sok ember tévesen azt hiszi, hogy egy magasabb spirituális úton jár azáltal, hogy kábítószert fogyaszt.

 

Azok, akik azt gondolják, hogy egy magasabb spirituális úton járnak a drogok használatával, mivel egy fajta módosult tudatállapotot tapasztalnak, nem veszik észre, hogy ezek a tapasztalatok az asztrális sík alsóbb szintjeire repítik őket. Amit megtapasztalnak, az nagyon messze áll az éterikus szintek örömétől és eksztázisától, és ez a magasabb tudatosság tartózkodási helye. Van egy határozott különbség a fény birodalmai és az asztrális sík között. Az éterikus sík tapasztalása, bizonyos mértékig, a negyedik dimenziós felsőbb szintjein kezdődik, majd sokkal nagyobb mértékben az ötödik dimenzióban és afölött.

 

Az asztrális síkot jogosan nevezik a dualitás, viszonylagosság és a spirituális tudattalanság helyének, ahol nagyon kevés fény van, vagy egyáltalán nincs fény. Minden, amit az ember felfog/ érzékel eltorzulttá és töredezetté válik összevetve a fénybirodalmaival. Az asztrális síkon az igazság és isteniség többé már nincs megértve. Azt is figyelembe kell venni, hogy ez egy hatalmas úszómedence az emberiség összes beteljesületlen vágya és negatív érzelmei számára, ami az Istentől való elszakadásként/elkülönülésként jött létre. A nagy illúzió egy helyének tekintik ezt. Sokkal gyakrabban, mint hogy nem, ez hozza létre egy világ illúzióját, ami magába foglalja a szépséget és élvezeteket, hogy elcsábítsa a lelkeket az eltervezett életútjuktól. Ez kivetíti az emberi tudatosság összes csalását, álnokságát, időnként nagyon is jól álcázva, és azt a látszatot kelti, hogy valami jobb, mint amilyen valójában. Az asztrális sík mindig fondorlatos, deformálódott, csábító és csalókás.

 

Az asztrális sík eltérő szinteket fog át, a legmagasabbtól a legalacsonyabbig, amelyre néhányan a “gödör (leg)aljaként” utalnak. Amíg az asztrális síkon egyértelmű az emberi negativitás, a vibráció meg fog akadályozni bárkit, hogy elérje az éteri síkokat. Ezért, a drog-fogyasztás nem hozza magával a fény megtapasztalását, hacsak nem a megfelelő anyag a helyes vibrációkat hordozza, amit “megfelelően” használnak. A mostani világban, szívem gyermekei, az egykori szakrális növények vagy nagyon ritkák vagy kihaltak.

 

Ezen generáció fiatalabb gyermekei nagyon briliánsak és pszichikusak. Tudják, hogy mikor mondotok igazságot és tudják, hogy mikor vannak becsapva. Az érzékelés magasabb szintjeivel születtek/születnek, mint a legtöbb jelenleg megtestesült ember. Sokan, akik olvassák majd az információnkat, képesek lesznek felismerni ennek igazságát, és magukhoz ölelni ezt teljesen. Sajnos csak néhány felvilágosult írás van a kábítószerrel való visszaélés spirituális következményeiről, amelyek már megjelentek, de a legtöbb információ elkerült titeket vagy betiltották.

 

A világotok gyermekeinek, a fiataloknak és időseknek, szükségük van erre az információra. Kérlek, terjesszétek ezt, mert ez rendkívül fontos. Sok szülő nem készült fel a szülő szerepre és ezáltal túl önelégültek a gyerekeikkel. Gyakran túl elfoglaltak az életük napi igényeivel. A gyerekek általában nem kapják meg a spirituális bölcsességet a szüleiktől, amire szükségük van, hogy megfelelően fejlődjenek és éretté váljanak isteni létezőkként ebben a fizikai birodalomban. A szülők a felelősek az igazi spirituális értékek megtanításáért gyermek számára.

 

Az igazi bölcsesség hiteles tanításai már elpusztultak ezen a bolygón. Az az, amiért olyan sok új információ árad be más dimenziókból és csillag rendszerekből, valamint a Földről és a különböző birodalmaiból, annak érdekében történik, hogy segítsen az emberiségnek megtalálni az utat vissza a Forráshoz és az Egységhez. Azok, akik elpusztították Alexandria nagy könyvtárát a kereszténység korai szakaszában fontos szerepet játszottak abban, hogy az emberiséget a tudatlanság állapotában tartsák. Ez a könyvtár több mint 400,000 könyvet tartalmazott hosszú korszakokon át felhalmozott rengeteg bölcsességet, és szentséget tartalmazott, hogy megvilágítsa az emberiséget. Miután ez a gyönyörű könyvtár porig égett, az emberiség egy “sötét kort” kezdett el megtapasztalni sok évszázadon át.

 

Azok, akik a spirituális bölcsesség és tudás egy ilyen értékes gyűjteményének pusztulását kidolgozták a bolygó számára, először nagyon büszkék voltak és elégedettek magukkal. A hatalom és irányítás/kontroll iránti vágyuk meggyőzte őket arról, hogy kegyelemmel teljes cselekedetet végeztek az emberiségért. Arra törekedtek, hogy elhomályosítsák a fényt a bolygón azáltal, hogy a nagy tanításoktól megfosztották az emberiséget azoktól, amelyek megmutatták az utat az embereknek a lelkük szeretetteli, kegyelemmel teli és megváltó életéhez. Ezeknek az értékes feljegyzéseknek az elpusztítása hatalmas vesztességet hozott létre és a bolygót hátráltatta az evolúciójában. Azok, akik felelősek voltak az ilyen kincsek eltörléséért a sötét erők eszközei voltak. Mind a mai napig learatják a cselekedeteikért a karmájukat.

 

Aurélia – Kérlek fejts ki a drog használat hatásait a csakrákra. “Felfúvódva” nyílnak ki, amikor használják a drogokat?

 

Adama – Nem pontosan ez történik. Valójában a csakrák bezáródnak, miközben széjjelhasadnak. Hosszantartó kábítószer-használat fokozatosan megteremti a csakrikus rendszer legyengülését, szakadását vagy az összhang hiányát. A csakrák többé nem tudnak annyi fényt hordozni és elkezdik a negatívitást lenyomatát bevésni. Ezért említettem, hogy több élet lehet szükséges, hogy meggyógyuljon a kiegyensúlyozatlanság. Amikor a csakrarendszerbe nagy negatívitás vésődik be az asztrális síkról és a fény elhomályosul, a gyógyító erők többé nincsenek jelen a csakrákban.

 

A lélek gyakran születik le súlyos fizikai és érzelmi egyensúlytalanságokkal a következő inkarnációkban. A helyes cselekedettel, az önszeretettel és a hajlandósággal, hogy megjavítsa magát az egyén minden következő inkarnációban, a fény elkezdi újraépülni a csakrákban és a gyógyulásra végül sor kerül. A lélek vissza fog találni az útjára, ahol a fejlődése elkezdődött. Ez olyan, mint sok lépést hátra tenni és akkor visszatérni az eredeti kiinduló pontra, meglehetősen szükségtelen és elkerülhető késedelem.

 

A lélek nem hangolódik össze a kegyelem ugyanazon szintjével a következő inkarnációban, amikor úgy dönt, hogy elhagyja a célját és a sorsát, és megenged magának bármilyen függőséget, különösen, ha egy lélek annyi fénnyel születik, mint a mai gyerekek. Mivel számos életidőben, ezen lelkek a csodálatos fény támogatása nélkül fogják megtapasztalni az életet, amíg nem tanulják meg a leckéiket. Ezért mondtam azt, hogy azok a lelkek, akik folytatják a kábítószer fogyasztást, elindulnak egy sok életen át tartó fájdalmas utazáson.

 

Aurélia – Adama, ez a nagy kegyelem egy időszaka mindenkinek a Földön. Milyen lehetőségeik vannak az embereknek, akik visszautasítják az eltorzulás és vágy ezen típusát, hogy még gyorsabban lépjenek be a fénybe?

 

Adama – A függőség/szenvedélybetegség és a kábítószer használatot a sötét erők összeesküvése hozta létre a bolygón. Eltökéltebbek, jobban, mint valaha, hogy megállítsák a fény terjedését és megakadályozzanak annyi lelket, ahányat lehetséges attól, hogy könnyen elérjék a felemelkedés ajtóját ebben az életben. A drága gyermekek ezt könnyen és fájdalommentesen tudják megtenni! Az összes szükséges eszközzel születtek le, amire szükségük van, hogy elérjék a megvilágosodásukat és spirituális szabadságukat sokkal könnyebben és kegyelemmel teljesebben.

 

Annyira sok gyerek kábítószerfüggő, hogy most soha nem látott támogatás kell a felvilágosult felnőttektől, akiknek megvan a kellő bölcsességük, hogy megértsék, hogy a megvilágosodott lények egy egész generációja forog kockán.

 

Az új energia, ami most beárad a Földre, nem fogja támogatni a sötét tudatosságot. A gyerekek kapni fognak egy lehetőséget és egy türelmi időszakot, hogy összehangolódjanak és meggyógyuljanak teljesen, azért, hogy beléphessenek az új világba az emberiség többi részével együtt. Azonban a gyerekeknek meg kell érteniük, hogy felelősek azért, hogy a legjobb választást hozzák önmagukért; senki nem tudja ezt megtenni helyettük. Azok, akik azt választják, hogy távoznak, tisztában lesznek azzal, amikor átlépnek a fátyol túloldalára, hogy egy csodálatos lehetőséget hagytak ott. A tudás, édeseim, a tudás és megértés a legnagyszerűbb eszközök ezen időkben. Kínáljátok fel azoknak, akik részt vesznek a gyereknevelésben ezeket az ajándékokat, akiknek még nem volt lehetőségük arra, hogy megkapják ezen bölcsességet, ami valóban a szeretet és együttérzés egy nagy törvénye.

 

Aurélia – Van néhány ilyen eredeti szakrális növényből, Telosban, és használjátok őket?

 

Adama – Telosban, az eredeti növényekből számos van, ami fennmaradt, és igen, ültetjük őket, hogy segítsük a spirituális fejlődésünket. Nem szívjuk el őket természetesen. Nincs szükségünk rájuk. A spirituális tudatosságunk jelenlegi szintje messze meghalad bármilyen előnyt, amit ezek a növények fel tudnak kínálni számunkra. Neveljük, termesztjük őket a szépségükért és a kegyelmükért, amiképpen sok más fajjal is ezt tesszük. Ne feledjétek, ezek a növények ötödik dimenziós fajtákká váltak! Valamikor a jövőben lehet, hogy segítünk néhányotoknak a megnyílásotokban egy vagy két ilyen növény “helyes használata” révén, abból, amik megmaradtak. Biztosak lehettek benne, hogy nem fogjuk sokaknak használatra bocsátani őket. Nem lesznek eladók a piacaitokon, sem azoknak elérhetőek, akik belemerülnek a megváltoztatott társaik használatában, amit növesztettek.

 

Ez minden bizonnyal szomorú, hogy egy egész generációt elnyelt ez a kábítószer tudatosság. Legyetek tisztában azzal, hogy ez a sötét erők végső terve, hogy eltörölje ezt a generációt “spirituálisan” és rabszolgává tegyék őket, ha lehetséges. Engedni fogjátok, hogy ez megtörténjen vagy felébredtek annak igazságára, akik vagytok, és amiért itt vagytok?

 

Aurélia – A Marihuánát használják gyógyászati célokra is. Számít, hogyan használják ezt? Ez mindig kárt/sérülést hoz létre?

 

Adama - A marihuána gyógyászati/orvosi felhasználása és a rekreációs használata nem ugyanaz a dolog. Az emberek a kórházakban a súlyos fájdalmakra Demerolt vagy morfiumot vesznek be, amely más típusú anyagok, amik megállítják vagy lecsökkentik a fájdalmat. Ezek az anyagok szokásformálók, tudatmódosítóak és lecsökkentik a test vibrációját az asztrális síkra. Marihuánát használni egy rövid ideig, orvosi előírásra a fájdalomra, mondjuk egy komoly műtét után, nem fog olyan károkat okozni, amiket leírtam. Azonban sok éves felesleges drogfogyasztás, választott életformaként, hogy elkerüljék a leckéket, a felelősséget, kötelezettségeket, és kihívásokat a választott inkarnációjukban spirituális és lelki következményeket hoz létre. Vannak, akik sok évig kábítószert fogyasztottak és képesek voltak leállni vele, és most gyógyítják magukat. Sok kegyelmet biztosítanak számukra.

 

Most, hogy minden inkarnálódott lélek fejlődik, végül meg kell tanulniuk, hogyan gyógyítsák meg önmagukat. Ez a “mesteri tanterv” része, idejöttetek, hogy teljesítsétek. Sok lélek hozta meg azt a választást, hogy elhagyják a megtestesülésüket az elkövetkező néhány évben, bármilyen gondolatmenet nélkül, hogy meggyógyítsák magukat. A legvalószínűbb, hogy más bolygókra mennek, hogy folytassák az evolúciójukat és addig ott maradjanak, amíg meg nem tanulják, hogy hogyan gyógyítsák meg az összes kiegyensúlyozatlanságukat. Számos más bolygó van, ami most hajlandó ezeket a lelkeket vendégül látni, ahol meg fogják őket más módon tanítani arra, amit nem tanultak meg itt. Egy örökkévalóságuk van, hogy fejlődjenek úgy, ahogyan kívánják. A szabad választásukat mindig tiszteletben tartják.

 

Aurélia – Meg tudnád magyarázni, hogy hogyan tudják meggyógyítani önmagukat?

 

Adama – Vannak néhányan, akik feladták a függőségüket “egyik napról a másikra leszoktak” egy szilárd akarattal és elhatározással, hogy meggyógyítsák magukat. Sok kegyelmet és támogatás kapnak Fentről. Fontos számukra, hogy megidézzék/segítségül hívják a lelkük gyógyító fényét, és hogy újrakapcsolódjanak az Örök Énjükkel, amiképpen a nagy “ÉN VAGYOK”-kal is napi szinten. Visszatérve egy egészséges és természetes diétához segíteni fog nekik fenntartani az egyensúlyt és nagymértékben megkönnyíti a folyamatot. Az aktív meditáció és a hét szent gyógyító láng használata nagy kegyelmet és irgalmat fog hozni az életforrásuknak. Ebben az időben, a kegyelmet rendkívüli módon osztják meg bárkivel, aki őszintén és teljes mértékben elkötelezett önmaga gyógyulása/gyógyítása iránt a lénye összes szintjén. Az a személy, aki hosszú éveken át droghasználó volt és egyszer csak egy szilárd elhatározást hoz az életében és tiszta marad, az isteni kegyelem angyalait tudhatja az oldalán, akik segítik őt.

 

A Földön ebben az időben, a szó szoros értelmében kifogytok az időből. A kérdés, amit fel kell magatoknak tennetek azt: “Tényleg szeretném meghosszabbítani/kitolni a harmadik dimenziós kihívásaimat és leckéimet újabb 10 vagy még több életidőre, valahol máshol, szenvedésben és elkülönülésben élve az igazi Énemtől? Várni akarok a felemelkedés következő körére, netalántán 10 000 évet egy másik bolygón? Vagy most akarok felemelkedni a Földdel és az emberiség többi részével, hogy megtapasztaljam a spirituális szabadság és öröm dicsőségét, ami meg fogja változtatni az életem tapasztalatát örökre?”

 

Aurélia - Mi van azokkal, akik nem szívnak?

 

Adama – Azok, akik nem szívják ezt az energiát keresztül a tüdejükön, de úgy döntenek, hogy együtt járnak/haverkodnak azokkal, akik belebocsátkoznak a drog használatba, az ilyen kapcsolaton keresztül, a saját vibrációik lecsökkenését tapasztalhatják meg (és az entitásokból néhány rájuk is rájuk ragad).

 

Aurélia, te már szembenéztél az árnyék oldaladdal; nagy erőfeszítéseket fektettél a saját gyógyulásodba és tudod, milyen nehéz és megerőltető volt is ez. Keményen dolgoztál, hogy meggyógyítsd a problémáidat és kiegyensúlyozatlanságodat és tudod, hogy nehézségekkel szembesülsz. Az érzelmi poggyászod kevesebb volt, mint a legtöbb embernek. Csodálatos módon megemelted a vibrációdat. Megnyitottad a szívedet és DNS szálaidat és ezek fejlődnek, azért mert a szándékod tiszta és fókuszált.

 

Mit mond ez neked arról, milyen öngyógyító munkát fognak megkívánni azoktól, akik azt választják, hogy továbbra is a teljes elutasítás állapotában maradnak, mit fognak kérni tőlük, hogy teljesítsék a céljukat a jelenlegi inkarnációjukért?

 

Aurélia – El tudnád magyarázni az isteni összehangolódás fontosságát a jelenlegi felemelkedési ciklusban, amibe belépünk és a marihuána használatának hatásait az ÉN VAGYOKKAL való összehangolódásban?

 

Adama – Azok, akik azt hiszik, hogy gyorsabban nyílnak meg és nagyobb spirituális előrelépést tesznek a kábítószer használat segítségéve a totális illúzióval szórakoznak. Ott vannak azok az emberek, akiknek részlegesen megnyílik a harmadiszemük a drogok használatától, de ez nem az valódi tisztánlátás, amit a lélek fegyelmén keresztül szerzett a felemelkedés és megvilágosodás útján. Nincsenek rövidítések, kedves testvéreim. Mindenkinek kivétel nélkül végre kell hajtania a spirituális házi feladatát a fény és szeretet vibrációjában és megtisztítani az összes érzelmi kérdést/problémát és a karmikus poggyászt.

 

Azok, akik a pszichikai észlelésüket a kábítószer használat révén nyitották meg lehet, hogy el kell fogadniuk ezeknek a képességeknek a lezáródását. Az ilyen felnyílások nincsenek összhangban a valódi tisztánlátással, mivel az alacsonyabb vibrációkon nem tarthatók fenn. Minden jogszerű megnyílásnak az Isteni Énetek kegyelmén keresztül kell bekövetkeznie, amikor készen állsz, vagy amikor ez az előre elrendelt ösvényed része. Hadd osszam meg, hogy ezeknek az embereknek közel 50%-a az, akik kifejlesztették a tisztánlátás képességét,és mivel nem a kijelölt isteni időpont által került sor erre, nincsenek meg ezen ajándékaik. Sokak számára ezen képességek megteremtődése nagyobb elkülönülést és illúziót hozott magával. Kérlek mindnyájatokat, hogy olvassátok el ezt az anyagot, hogy legyetek óvatosak és hogy használjátok a megkülönböztető képességeteket/tisztánlátásotokat. Ne szedjenek rá ezzel a csapdával. Ha külső eszközre támaszkodsz, hogy elérd a spirituális összehangolódást, számíthatsz arra, hogy biztosítva lesz, hogy “a valódi igazság”egy árnyéka teremtődik meg, nem pedig a valódi szellemi ragyogás.

 

Aurélia – Van még valami, amit meg szeretnél osztani?

 

Adama - Ha nem lett volna a beavatkozás és a dicsőség és csodálatos új fény ily bőkezű beáradása a bolygótokra most a Teremtőnktől, a Földnek és az emberiségnek hamarosan szembe kéne nézni egy eltérő forgatókönyvvel. A jelenlegi generációtok spiritualitását eltörölték és a Föld újra sok pusztítást/rombolást tapasztal és a jelentős visszaesés következett be a Föld végső sorsának megtapasztalásában. Ezért van az, amiért olyan sok új közvetített, csatornázott információ terjedt el. Annyi hely van az Interneten, ahol sok hajlandó és elszánt Fénymunkás osztja meg ingyen az információt szívből azért, hogy támogasson másokat.

 

Még mindig vannak, akik úgy vélik, hogy mindenki felemelkedik, kérdés nélkül, és minden emberi poggyász megoldatlansága nélkül. Engedjétek meg, hogy azt mondjam, ez minden bizonnyal nem így lesz. Az igaz, hogy mindenki előbb-utóbb felemelkedik, de lehet, hogy nem ebben az életben lesz vagy ezen a bolygón. Ez a fontos üzenet most a világotok fiataljainak szól, és azoknak is, akik már nem olyan fiatalok a korukban, még egyszer elismételem:

 

"Szálljatok le a kerítésről vagy le kell pattannotok a bolygóról. Az önteltség ideje most véget ér.”

 

A felelősségre vonás elől nem szökhetnek meg azok, akik cserbenhagyják a sorsukat, szétszaggatják a csakráikat, és csökkentve az egészségüket és a csodálatos fényüket a kábítószer fogyasztáson és más függőséget okozó anyagokon keresztül (pl. alkohol).

 

Még mindig van időtök arra most, hogy meggyógyítsátok önmagatokat, ha azt választjátok. Az Isteni Kegyelem elérhető most a lehetőség legcsodálatosabb ablakán keresztül. Az esszencia, amit mindnyájan keresünk az az isteni szeretet és szabadság a fájdalom és szenvedés alól. Az út a teljességhez sokkal könnyebb, amikor az önszeretetet használjátok, társatokként. Köszönet nektek a törődésetekért, vállalkozásotokért és a szeretetetekért. Nagy örömömre szolgált, hogy tanácskozhattam veletek ezen a napon. Nagyon szeretlek mindnyájatokat.

 

Adama vagyok, felajánlom nektek a szeretetemet, vigaszomat és támogatásomat.

 

További kapcsolódó anyagok a kábítószerekkel kapcsolatban:

Atlantiszi Magok Ébredése – Atlantisz Kulcsai 3. rész – A Fény Egy Új szintje 2007. március 19

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-atlantiszi-magok-ebredese.html

Entitások leválasztása és átalakulás a szakrális geometria által 2007. május 19

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-entitasok-levalasztasa-es.html  

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések