2022/11/07

Kryon – „Harcos energia" meditáció

Kryon ~ David Brown channelje

Kryon tanítások – „Harcos energia" meditáció

Kryon Dél-Afrika: 3 in 1(A szégyen és a bűntudat elengedése, A belső gyermek gyógyítása és a Harcos energia)

2003. augusztus 27

(http://kryon.org.za/

Megjegyzés az olvasó számára: Fejezd ki a szándékodat, hogy a MOST-ban legyél" a közvetítés ideje alatt, hogy energiád hozzáadódjon a csoport energiájához, aki jelen volt a
közvetítés során.

Üdvözöllek titeket, kedveseim, Kryon VAGYOK a Mágneses Szolgálattól.

Csodálatos veletek lenni ezen a mai napon. Ez az erő ideje, a megbecsülés ideje. A Szellem nem ismer határokat. Egyre több ember van a bolygón, akik valóban értik, hogy mi is történik, és ennek eredményeképp változik az életük. Az emberek egyre inkább kapcsolatba kerülnek a Földdel, változik az életük, az érzelmeik meggyógyulnak és egyensúlyba kerülnek. Egy váz épül ki ezeknek az embereknek az életében, egy szilárd alapzat, amin növekedni tudnak és ami segít nekik megtartani a körülöttük lévők energiáját. Ez a létezésnek egy nagyon új módja.

2003 augusztusában volt a Mars legközelebb a Földhöz 73.000 év óta. A Mars az a bolygó, ami cselekvést jelent, a harcos energiája. A sötét oldalát tekintve a Mars harcot jelent, ám a harcosnak, a valódi harcosnak, nincs köze a csatározáshoz. A harcos biztosítja a határok meghúzását, hogy ami az egyénhez tartozik, azt meg is tudja tartani, és hogy ami hozzá tartozik, az visszatérjen hozzá. A Fénymunkásoknak nagyon gyenge a harcos energiája.


Miénk a megtiszteltetés, hogy bejelenthetjük, hogy a harcos energia eleven, szabad, elérhető és ott van az energiamezőtökben. Meg fogjátok tanulni, hogy elfogadjátok a harcost, hogy meghúzzátok a határokat, és visszavegyétek, ami hozzátok tartozik. Meg fogjátok tanulni, hogy tiszteletben tartsátok a tekintélyeteket, ami azt jelenti, hogy tiétek a végső szó abban, hogy hol húzódnak a határaitok, valamint azt, hogy fenntartjátok a tekintélyt és fenntartjátok a tiszteletet önmagatok körül. Meglesz a bátorságotok és az erőtök ahhoz, hogy kiálljatok azért, amit helyénvalónak éreztek; képesek lesztek kifejezni azt, amiben hisztek, amit igazságnak hisztek, amit igazságnak ismertek. Fel lesztek ruházva a tudással és az erővel, hogy kifejezzétek magatokat, nemcsak szóban, hanem a körülöttetek lévő energia is ki fogja fejezni a hiteteket. Ez az energia a mai napon ötvenszeresére növekszik, gyengítve ezáltal a sötétséget, ami körülvesz titeket, hogy meg tudjátok tartani a hatalmatokat és jelentős erőtöket.

Ma elengeditek az energiákat, melyek nem tartoznak hozzátok, és engedélyt adtok arra, hogy egyre inkább önmagatokká váljatok, és egyre kevésbé azok legyetek, akivé a társadalom kondicionált benneteket. A Szellem által a tiétek lesz az erő és a hatalom, hogy meg tudjátok tartani az energiáját annak, akik valójában vagytok ezen a bolygón, és hogy fel tudjatok oldani bármilyen konfliktust, ami az aurátokon belül zajlik. Ahogy ez a fény növekszik, az energiáitok széttörnek, és egyre kevesebb marad az árnyékotokból, egyre kevésbé lesz képes elgáncsolni titeket az életutatokon. A szeretet és a fény energiája növekszik. A harcos energia támogatja a szeretetet és a fényt. A szeretet a fény kezdetben visszaesésekkel érkezik, ám ha teljesen integráltátok a testetekbe, akkor sokkal több élvezetet, szeretetet, fényt, és sokkal több játékosságot fogtok az életetekben.

Hunyjátok le a szemeteket, menjetek befelé, és keressétek meg, milyen különleges ajándékot hoztatok a Földre. Engedjétek, hogy belépjen ez az ajándék, és a szívetekben növekedjen. Találjátok meg azt az időt a gyermekkorotokban, amikor élveztétek ezt az ajándékot. Sok ajándék rejtőzik szívetek sötétségében, rejtőzik életetek néhány talán kellemetlen eseményének fájdalma alatt. Ma egy olyan energiában vagytok, ahol vissza tudtok menni, hogy megtaláljátok ezt az ajándékot, ahol a bánat feloldódhat, és ahol a szívetek kitárulhat, létrehozva egy olyan szituációt, ahol képesek vagytok befogadni a szeretetet, amiről valóban álmodtok. Ha fájdalom, szomorúság van az életedben, akkor ismerd el ezt a fájdalmat, és engedd, hogy belépjen a testedbe és szétáradjon az egész testedben. A szomorúság egy mindent beborító érzés, takaróként borul a lelkedre. Nem egy speciális helyen található, és erőt ad neki a szégyen és támogatja a bűntudat, a zavarodottság, a megértés hiánya és sok más ehhez hasonló gondolkodási mód. A gondolkodásnak ez a formája abszolút nincs kapcsolatban az Isteni elméddel. Amint valóban kapcsolatba kerülsz az Isteni elmével, ez a fajta energia nem fog tudni eluralkodni a testedben, még a legmélyebb mélyponton sem. Hagyd, hogy energetikailag megtisztuljon a bánat és az árnyékod, amik az ajándékot rejtik, melyet a Földre hoztál; a szeretet, fény, öröm, szabadság, játék és izgalom különleges ajándékát. Ez legtöbb esetben a szeretet lesz, mivel a szeretet köt össze az Istenivel. Az Isteni Lényeg a szeretet, és a szeretetnek számtalan kifejeződési formája létezik. Engedd meg ennek az energiának, hogy egy olyan térben tartson, ahol el tudsz engedni bármit, ami a testedben van. Hagyd, hogy a tested megenyhüljön és meggyógyuljon; engedd meg, hogy felnyíljanak a sebeid, és hogy a Szellem a mai este kitisztítson minden szégyent a harcos energiával kapcsolatban.

Talán volt olyan időszak az életedben, amikor a harcos energiát nem a megfelelő összefüggésben használtad, és ez hátrahagyhatta a bűntudat és a szégyen érzését; ismerd ezt el és engedd el. Mindig van idő a harcos energia számára. A harcos energiának mindig, amikor szükség van rá, be és ki kellene tudnia kapcsolódni az energiáitokba mindenféle szégyen és bűntudat nélkül, amikor elismeritek a saját tereteket, a saját igazságotokat és saját hatalmatokat. A harcosnak nem kellene elnyomnia titeket, ez akkor az árnyék harcos és nem kellene elnyomnia másokat sem. Ha az árnyék él bennetek, akkor ez metafizikailag azt jelenti, hogy viszonzásképp mások elnyomhatnak titeket, és problémák forrásává válhattok önmagatok és a körülöttetek élők számára. Figyelj befelé, és keresd meg azt a személyt, aki elnyomja az energiádat, aki energiát vesz el tőled, kényelmetlenné téve számodra az életet, azt okozva, hogy energiád úgy növekszik és csökken, akár a hold. Ha ez a személy vagy ez a típusú személy aktív és tevékeny az életedben, akkor nem tudod kialakítani azt az életet, amire valójában vágysz, amit szeretnél és amiről álmodsz. Úgy tűnhet, mintha ez a személy csak jót akarna neked, ám ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre hatolsz önmagad, mind a másik személy pszichéjébe, észre fogod venni, hogy az energiáid el vannak nyomva, hogy érezd az elnyomás energiáját a testedben. Ez az energia nem igazán hagyja, hogy azt kezdj az életeddel, amit akarsz, és így mindig elnyomva fogod érezni magad. Ez az energia elnyomja a solar plexusodból[napfonat] felfelé tartó erő energiáját. Érezni fogod, ahogy ez az energia visszanyomja az erődet egészen a gyökér csakrádig, elválasztva téged a Föld Anyától és mindattól, amit manifesztálni szeretnél a Föld Anyán keresztül. Ez az energia általában generációkról generációkra vonul, anyáról fiúra. Mindkét nemnél megtalálható, ám a felnőtt férfiaknak van a legtöbb problémájuk ezzel az elnyomó energiával. Ők harcos tendenciával rendelkeznek, hogy megszerezzék az élettől, amit akarnak, vagy amiről azt hiszik, hogy akarják. Ezeket az embereket ilyen vagy olyan típusú zsarnokoknak lehetne nevezni, akik zsarnokian megszerzik az élettől vagy másoktól, amit akarnak.

Azért vagyunk ma itt ezen az estén, hogy tudatára ébredjetek erre az energiára önmagatokban, és engedélyt adjatok arra, hogy távozzon, valamint hogy tudatára ébredjetek annak, hogy ki nyom el benneteket, hogy vagy el tudjatok szakadni ettől a személytől, vagy valamilyen módon bánni tudjatok ezzel a személlyel, hogy többé ne okozzon problémát számotokra.

Kedveseink, a spiritualitásotoknak nagy szerepe van itt; egy teljesen új világot teremtetek a Szellem társaként, egy olyan világot, aminek az irányítása az emberi lények, minden egyes emberi lény szívének középpontjából fog történni; egy olyan világot, ami a becsületességen, az integritáson, az őszinteségen és a szereteten alapszik.

A Tudatosság azt jelenti, hogy tudatossá váltok afelől, hogy kik vagytok valójában, nem más. A Tudatosság egy nagyon különleges ajándék; először tudatossá váltok azokra a mintákra, amik nem működnek számotokra, majd tudatossá váltok az új képességek módszereire és eljárásaira, hogy megváltoztassátok az életeteket és növeljétek az energiamezőtöket, elengedve a régi mintázatokat, elhelyezve új mintázatokat az életetekben. Olyan mintákat, melyek erősítenek benneteket és lehetővé teszik számotokra, hogy fejlődjetek, hogy jobban szeressetek, hogy energikusabbá, élőbbé, szabadabbá váljatok, hogy azt adjátok magatoknak, amire vágytok, és hogy megválasszátok, hogy mit szeretnétek magatoknak ebben a világban. Az első választásotoknak az érzéseiteken kell alapulnia. A boldogság érzés, a szeretet érzés, az öröm érzés és a szabadság érzés. Ezek mind a létezés természetes állapotai, és ha nem érzitek ezeket magatokban, a pszichétekben, a biológiátokban, akkor az elnyomás állapotában vagytok. Ismerjétek el az elnyomást önmagatokban; ismerjétek fel, miért nem tudtok kiterjedni, és az elnyomásnak ez az érzése miért nem engedi, hogy azzá váljatok, akikké valóban válni szeretnétek. Ismerd fel, ki az, aki elnyom téged, és oldozd el magad ettől a személytől olyan módon, ahogyan ezt szeretnéd, és tedd szabaddá magad, hogy saját Isteniséged állapotába kerülj.

Ti energetikai dinamók vagytok a világ gyógyulása számára. Sokkal nagyszerűbbek vagytok, mintsem el tudnátok képzelni, és ami nagyszerűségeteket elnyomja, az pusztán az elnyomottság érzése. Ismerjétek el az elnyomást – mindegyikőtök – ismerd el az elnyomásodat – bárhonnan is származzon, ismerd el. Ismerjétek el ezt az elnyomást, és tegyetek lépéseket annak érdekében, hogy valóban elengedjétek az elnyomásnak ezt az érzését.

Nagy ellenállás tapasztalható az elnyomás elismerésével kapcsolatban; mivel ha elismeritek az elnyomásotokat, akkor el kell ismernetek, hogy milyen nagyszerűek vagytok valójában, hogy milyen csodálatra méltó az emberiség. Ekkor el kell ismernetek, milyen nagy szívetek van, el kell ismernetek azt, hogy képesek vagytok szeretetet adni és kapni. Képesek lesztek olyan kapcsolatokat kialakítani, amilyeneket valóban szeretnétek. Képesek lesztek arra, hogy egy olyan módon lépjetek kapcsolatba az ellenkező nem egy tagjával, amiről mindig is álmodtatok.

Nem a pénz a kulcs; az érzéseitek a kulcs a saját szabadságotokhoz. Ismerjétek el az érzéseiteket, majd tegyétek szabaddá magatokat, hogy szeretetben és fényben élhessetek. A Mars energia magával hozza a lehetőséget, hogy képesek legyetek kiállni magatokért; a képességet, hogy az élettől elfogadjátok, amire valójában vágytok; hogy meghúzzátok a határokat magatok körül, ami lehetővé teszi számotokra, hogy kinyissátok a szíveteket, hogy elfogadjátok a szeretetet, amire vágytok, és hogy pontosan tudjátok, hova irányítsátok a szereteteteket.

A szereteteteket fókuszálnotok kell, a saját álmotokra kell fókuszálnotok. A-ból B-be menjetek, ne pedig A-ból Z-be, majd Y-ba, majd X-be, végül B-be. Ha feltartóztatjátok magatokat az úton, akkor ezáltal megtagadjátok a bolygótól saját nagyszerűségeteket, a szereteteteket, a képességeteket, hogy érezzetek, a képességeteket, hogy lehozzátok az Istenit és összekapcsoljátok a Föld Anyával.

Egy Új Föld van kialakulóban. Egy olyan világ, ahol mindenki szabadságban és szeretetben fog élni. Hagyjátok, hogy a szabadság és a szeretet érzése belépjen a testetekbe, és érezzétek a szabadság és a szeretet valódi szépségét a szívetekben és az elmétekben.

Felemeljük ebben a teremben az energiát a szabadság és a szeretet energiájának olyan fokára, ami az elkövetkezendő 3-4 évben várható itt a Föld bolygón. Meghívunk benneteket, hogy ebben az energiában üljetek, megengedve, hogy ez az energia kitisztítson minden útjában álló akadályt.

Ti vagytok az Új Kor vezetői. Ti választottátok, ez a megállapodásotok; csak szeretetet és örömet fogtok találni abban, ha a szerződéseteket élitek. Ismerjétek a szerződéseteket, ismerjétek a küldetéseteket, és éljétek meg. Elvezetünk titeket ebbe az energiába. Ez hozzávetőlegesen 80 %-os most, és növekszik… ahogy az energia fokozódik, talán felkavarónak érzitek – ahol kiterjedés és növekedés van, ott gyakran fájdalom is fellép. Érezzétek most, ahogy az energia eléri a 95 %-ot… és az energia elkezd kiegyenlítődni. Most az energia hozzávetőleg 100 %-on van.

Ilyennek fog érződni az energia 4 év múlva. Most megtartjuk számotokra a testetekben levő fájdalom vagy kényelmetlenség érzéseit… legtöbbeteket most ebben az energiában tartjuk. Az elkövetkező 4 évben mind átdolgozzátok magatokat az összes titeket érintő területen, hogy képesek legyetek megtartani ezt az energiát. Engedjétek, hogy lássátok ezt a jövőt, és lássátok, hogy mit tartogat a jövőtök…

Kryon búcsúzik egy nagyon magas vibráción.

Jó utat, Isten áldása, vigyázzatok magatokra. Becsüljük az utazásotokat, és becsüljük az utatokat. Mind nagy előrelépéseket tettetek az életetekben. Becsüljétek magatokat és szeressétek magatokat. És ez így van.

Fordította: LBY(liberty)

Copyright © David Brown.
Minden jog fenntartva.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések