2022/11/07

Kryon - Érdemesség és bőség

Érdemesség és bőség

Kryon ~ Channelled through David Brown
2005.01.20:Paarl, Western Cape
Translator: Skultéty Ágnes

 Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/file/481uojij9hqbr28/erdemesseg_es_boseg.mp3

Üdvözöllek titeket kedveseim, Kryon VAGYOK a Mágneses Szolgálattól.

Csodálatos jelen lenni itt ma este a világnak ezen a legszebb részén, Western Cape-ben, Dél-Afrikában. Sok vallásos zavargás történt itt a múltban. Sok évvel ezelőtt emberek érkeztek ide Európából, akiknek veszélyben volt az élete, erre a csodálatos, hegyektől övezett helyre, ebbe a meleg és szíves fogadtatásban részesítő energiába. Nagy bőségben nő itt a szőlő és a gyümölcsfák, és jelentős ipar és üzleti tevékenység veszi körül a farmergazdaságot.

A világnak ez a része bővelkedik a szeretetben, és a szeretet harmóniában van a szelíd éghajlattal és az emberek szelíd természetével. Valódi szeretetkapcsolat és -kötelék van Paarl-ban az emberek között, fajtól, hitvallástól és bőrszíntől függetlenül. Általánosságban bizonyos közelség van a vidéki emberek között, és a szeretetnek és a megértésnek nagy mélysége – beleértve az Univerzum és a természet megértését, és annak a megértését, hogy hogyan működnek a dolgok, hogy hogyan történnek természetesen – nagyon különböző a városi emberekkel összehasonlítva. Ami természetesen jön, az a szeretetet, és a természet megértése által magának a szeretetnek a mély megértése. Ami a szívetekben van, az természetes. Szívetek vágyainak kifejezése egy természetes irány a szeretet felé. A szeretet egy nagyon különleges dolog, egy nagyon egyedi érzés és érzelem – egy az Istenitől eredő érzelem… akinek jelenléte velünk van ma este. Az angyalaitok és vezetőitek lábatoknál vannak, tisztelve és becsülve a munkát, melyet végeztek. Érezzétek ezt a jelenlétet, a szeretetet, a melegséget, a megértést, és hagyjátok, hogy átmossa az aurátokat, és megtisztítsa a testeteket. Öleljétek át és tegyétek magatokévá ezeket az érzelmeket, és tudjátok, hogy ide tartoztok, a Földre.

Ma megvizsgáljuk az érdemesség érzésének energiáját és a bőség energiáját. Az érdemesség érzése és a bőség együtt, egyidejűleg működnek. Az érdemesség energiája egy mélyen ülő érzés a szívetekben és a solar plexus[napfonat] csakrátokban, és ha úgy érzitek, hogy nem vagytok méltók és érdemesek, akkor ez blokkolni fogja a bőség áramlását a testeteken keresztül. Az érdemesség energiája bámulatos, mivel ha azt érzitek, hogy érdemesek vagytok, akkor azonnal, rögtön kaptok. Ha úgy érzitek, nem vagytok érdemesek, nem érdemlitek meg a bőséget, akkor azonnal blokkoljátok az energiát, és a bőség nem fog jönni.

Ma este töltsétek meg a testeteket az érdemesség érzésének energiáival. Érezzétek, és engedjétek, hogy megtöltse a szíveteket. A vezetőitek és az angyalaitok támogatnak benneteket ebben a folyamatban. Az érdemesség energiája szétárad a testetekben, és ahol ellenállás van, azt gyengéden feloldja. Az érdemesség érzése bőséget hoz, és itt, ahol gazdagon terem a szőlő, mind tudjuk, milyen bőséges egy szőlőtő a sok szőlőfürtjével. Az emberi lény sem különböző. Ahogy a szőlőtő, az emberi lény is sok gyümölcsöt hozhat, ám a száraz, halott ágakat le kell nyesni. A szőlőt meg kell metszeni, hogy a megmaradt ágak erősebbek legyenek, és hogy megszabadítsuk őket a gyenge ágak terheitől.

Mindegyikőtöknek időt kell szakítania a benső vizsgálódásra, és felkutatni a száraz, halott ágakat, amiket le kell nyesni. A halott ág energiát vesz el a szüretedtől, a termésedtől, a bőségedtől. Méltányold, értsd meg és vizsgáld meg az életedet, majd nyesd le a száraz ágakat, és gyűjts össze egyre több és több energiát. Nagyobb lesz a bőséged, és könnyebben tudod manifesztálni az álmaidat. Engedd, hogy az érdemesség érzésének energiája eltüntesse a halott ágakat, melyek az életedben vannak. Tudd, ha a halott ág egy másik ember az életedben, egy másik dolog, vagy egy hiedelem-, hitrendszer, ami nincs teljesen összhangban az Istenivel, vagy valamilyen negatív érzés, akkor hagynod kell, hogy az érdemesség energiája feloldja ezeket a dolgokat. Mivel ha feloldódnak a belső világodban, akkor biztosan feloldódnak a külső világodban is.

Vizsgálj meg minden dolgot az életedben, aminek metszésre van szüksége – legyen ez egy szokás, vagy megismételjük, egy hiedelemrendszer, ami nem igaz, vagy a negatív érzések. Vedd észre, hol van szükség metszésre, hogy legbensőbb álmod valóra válhasson. Vedd észre, hogy hol apad el az erőd, hol torpan meg a szándékod, hogy elérd céljaidat – hol apad el ez az életedben? Hagyd elmenni ezeket a dolgokat, és engedd el őket szeretettel. Hagyd elmenni őket.

Minden szőlőtőnek megvan az álma, mint ahogy a gazdának is, aki a szőlővel foglalkozik. Ismerd fel az életed álmát, és ismerd el ezt az álmot. Szeresd, éld és tápláld ezt az álmot. Ahogy lenyesed a halott ágakat és megtisztítod önmagad, meglesz az energiád arra, hogy azokra a dolgokra koncentrálj, melyek értelmesebbek, a dolgokra, melyek szeretetet, örömöt és bőséget fognak teremteni az életedben. Szeretetet és örömet egyenlő gazdagságban. Az energia a Föld Anyától a talpaidon keresztül a lábikrádba és a térdedbe fog áramolni. Légy tudatában tested azon részének, ami korlátozza ezt az áramlást, és ahol megakad az áramlás, engedd be oda a szeretetet, és nyisd fel azt, ami korlátozza. Az energia még simábban és egyenletesebben fog keresztüláramlani a testeden, odairányulva az álmodra, amit valójában akarsz – arra a gazdagságra, arra a gyümölcsre. Az ember életében a gyümölcs sokféle formát ölthet – lehet ez egy szeretetteljes kapcsolat, egy virágzó üzlet, sok minden lehet. Ez az energia lehetővé fogja tenni számodra, hogy tápláld az álmod, és megerősítsd és megszilárdítsd a gyökereidet itt a Föld Anyán. És ismét, a nehézségeid azzal kapcsolatban, hogy gondoskodj magadról – a Föld Anyától származó energiafolyam beléd fog áramolni, és újjáéleszti a képességed, hogy gondoskodj magadról. Ez nem a másokról való gondoskodásról szól, hanem az önmagadról való gondoskodásról. A saját életedben te vagy a legfontosabb személy, és az álmod Isteni – amit azért kaptál az Istenitől, hogy valóra váltsd. Az Isteni minden lépésnél és minden tettedben támogatni fog, amit afelé teszel, hogy megéld az álmodat. Az energia jelen van, csak kérned kell. Ha manifesztálod a bensődben, akkor manifesztálódni fog kívül is. Ez csak gondolat, érzés és tett kérdése.

A Föld Anyától való elszakítottság oka lehet az anyával való nehéz kapcsolat eredménye. Képzeld el, hogy az édesanyád leül eléd, majd nézz egyenesen a szemébe, és engedd, hogy szívedből szeretet áramoljon az ő szívébe, majd vissza, létrehozva ezáltal a szeretet egy körét, ami összeköt édesanyáddal. Hasonlóképp, fogadd be édesanyád szeretetét, amit kínál neked, a szemein keresztül a szívedbe. Engedd, hogy a szeretetnek ez az energiája oda-vissza áramoljon. Minden kapcsolat bonyolult, minden kapcsolatban jelen vannak kihívások, amik sebeket és szívfájdalmat, fájdalmat és negatív érzéseket okozhatnak. Engedd el ezeket az érzéseket. Ez a folyamat a megbocsátásról szól. Minél inkább meg tudsz bocsátani az édesanyádnak, annál több energiát tudsz fogadni a Föld Anyától. Nem a felnőtt énetek érez haragot, dühöt, szomorúságot és bánatot. A belső gyermek hordozza ezeket az energiákat. Felnőttként a szülőkkel való kapcsolat az értelmen és a megértésen alapul, ám az anya és a gyermek közötti kapcsolat nem az észszerűségen alapszik, mivel a gyermek nem tud gondolkodni, és ha a gyermek feloldatlan benned, akkor ez blokkokat állít a Föld Anyától áramló energiafolyam útjába.

Találd meg belül a gyermeket, aki talán haragot, esetleg dühöt vagy bármilyen egyéb érzést érez, ami blokkolja az áramlást a Föld Anya és közötted. Közvetítsd az édesanyádtól érkező energiafolyamot a belső gyermekbe, és engedd, hogy a megbocsátás vegye át ezeknek az érzéseknek a helyét. Ez az energia azonnali gyógyulást hoz az érzés olyan mélységéig, amit elismersz. Fogadd be a testedbe, bármilyen energiát érez is a gyermek, és ismerd el, mert a megbocsátás folyamatának része az elismerés. Az elismerés nélkül nem lehet továbblépni a gyógyításban, mert akkor az egyén nem fogadja el teljesen, amit a gyermek érez. Öleld át, tedd magadévá mind a gyermek, mind a Föld Anya energiáját, és engedd, hogy belépjen testedbe, és keresztülhaladjon rajta – minél mélyebben tudsz megbocsátani, annál több energia tud beléd áramolni a Föld Anyától, hogy manifesztálni tudd a bőségedet. Engedd beáramolni az energiát, hagyd, hogy megváltoztassa és elengedje a blokkokat. Ez a folyamat az idők kezdete óta ismert volt, ám a kereszténység megjelenésével régóta el lett feledve abban a tudatban, hogy Krisztus minden problémát meg tud oldani. A krisztusi energia egy nagyon erőteljes energia, egy együttérző energia, ám nem mindig a leggyorsabb és legészszerűbb módja annak, hogy elengedjünk valami olyat, ami megbocsátást követel. Léteznek más energiák is. A Mágus energiája például, ami varázslatot és gyors változást hoz, ám jóval kevesebb együttérzéssel.

Figyeld meg a Harcos energiáját. Ez az energia egy határt tud teremteni, vagy húzni egy határvonalat, és azt mondani, hogy „igen” vagy „nem”, ez jó és ez rossz, vagy, hogy ez nem fog hatni rám. A Harcos egy határvonalat húz, egy határt szab. Mindegyikünkben van vagy egy Király vagy egy Királynő, és ők irányítják az együttérzésnek és az átalakulásnak az energiáit oda, ahol valami probléma támad az életünkben. Ha a belső Király/Királynő energiája nem teljes vagy nincs teljesen meggyógyítva, akkor nem tudod ezeket az energiákat egyenletesen és könnyedén irányítani. Kérdezd meg önmagadtól, mennyire teljes a belső Királyod/Királynőd energiája. Ha gyógyításra van szükség, akkor használd a Föld Anya energiáját, ami keresztüláramlik rajtad, hogy beáramoljon a Királyod/Királynőd szívébe, és meggyógyítsa önmagad ezen fontos aspektusát. Hagyd, hogy szeretet áramoljon ehhez az energiához, ehhez az archetipikus uralkodóhoz önmagadban, és ahogy meggyógyul ez az energia, tudni és érteni fogod, hogyan irányítsd ezeket az egyéb energiákat, és hogyan kezeld a szituációkat, merüljön fel bármi az életedben.

Most lépjünk egyet vissza elmúlt időkbe – olyan időkbe ezen a Földön, amikor valódi szeretetet éreztél az életedben, amikor egy mély és kiteljesítő szeretetet/szerelmet éreztél egy másik személy iránt. Mind megtapasztaltunk mély szeretetet/szerelmet egy másik személy iránt egy vagy több létidőnkben. Amikor erről a szeretetről beszélünk, nem egy lélektárs iránti szeretetet értünk alatta, hanem egy ikerláng iránti szeretetet/szerelmet. Az ikerlángotok értékes és becses, és ebben a teremben egy olyan energiát tartunk számotokra, hogy elérjétek ezt az energiát – hogy képesek legyetek elérni azt a létidőt, amit igaz szeretetben és igaz örömben töltöttetek ikerlángotokkal.

Menjetek vissza az időn keresztül, mélyebbre és mélyebbre, és ragadjátok meg azt az energiát, amikor a férfi és a női lényeg egyként összeolvadtak. Amikor igazán értettétek a természetet és az univerzumot, amikor felismertétek, hogy tökéletes összeköttetésben vagytok az Istenivel, a Föld Anyával és az Ég Apával, és ahol a belső Királyotok/Királynőtök egész volt, és az egyéb energiák erőteljesek – a Krisztus, a Mágus és a Harcos energiája. Amikor mindezen energiák egészek voltak, amikor a gyermeketek teljes volt, és amikor ez a kapcsolat – férfi a nő iránt, nő a férfi iránt – a tökéletes tisztelet, a megértés tökéletes állapota, abszolút szabadság, áramlás, integritás, társatok tökéletes megértése volt. Menjetek még mélyebbre és mélyebbre, és érjétek el ezt a létidőt, mert a vezetőitek veletek vannak, átvezetve titeket téren és időn egy különleges helyre ezen a bolygón, ahol valóban egyek voltatok az Univerzummal. Sokan azért jöttetek vissza Paarl-ba, hogy megtapasztaljátok az egységnek ezt az állapotát, és az energia ezen az estén az ikerlángotokkal való energiakapcsolat energiája. Hogy hogyan működik ez az energia és kapcsolat, az a választásotokon múlik. Sok hiedelem, sok érzés teremt távolságot köztetek és ikerlángotok között. Hagyjátok, hogy mindez az energia beáramoljon a testetekbe, és engedjétek el a falakat és akadályokat, az érzéseket és a hiedelmeket, amik nem egyeznek ezzel a folyamattal.

Vannak köztetek olyanok, akik az ikerlángjukkal élnek kapcsolatban, de nem tudatosak efelől. Váljatok tudatossá erre, és engedjétek, hogy belépjen a szívetekbe. Ez a folyamat megkönnyíti a kapcsolataitokat. Hatalmas mennyiségű spirituális munkával együtt itt van arra várva, hogy éljetek vele. Legyen a tiétek. Hozzátok tartozik. Ez az ikerláng energia keresztülhalad a lábatokon és a testeteken. Engedjétek, hogy az energia megvilágítsa az ellenállás területeit, és szét fog oszlani, álljon bármi az útjában. Tudjatok róla, hogy ez mind közül a legnagyobb emberi álom – hogy eggyé váljatok önmagatok egy részével, ami elhagyta Isten sok-sok ezer létidővel ezelőtt. Az energiát beállítottuk és rögzítettük itt Paarl-ban. Nyissátok ki a szíveteket, és engedjétek beáramolni a szeretetet. Képzeljétek el, hogy a szívetek mélyén jelen van egy végtelen szeretetenergia, ami be- és kiáramlik, ami szeretetet, örömet és szabadságot teremt az életetekben. Engedjétek, hogy kiterjedjen a szeretet, és mélyebbé váljon és izgalmasabbá, mert ez valóban a hazafelé tartó utazás – találkozni önmagatok azon részével, aki önmagatok tükörképe!

Engedjétek, hogy az energiátok kiterjedjen az Univerzumba is, a Nap, a Hold és a csillagok felé, a Krisztusi tudatosság rácsa felé. Hagyjátok, hogy szétterjedjen egyre jobban a Föld körül, majd fogadjátok, ahogy visszatér hozzátok. Az energia egyre nagyobbá, szélesebbé és kiterjedőbbé válik. Amíg a kiterjedés állapotában vagytok, addig a befogadás állapotában vagytok. Terjedjetek ki nagyra, és fogadjátok el a rátok váró ajándékokat, melyeket az Isteni kínál nektek. Szeretetet, nagyobbat, mint valaha. Szeretetet, ami mindig jelen van. Ez az Univerzum leggazdagabb energiája, és ahogy ez a szeretet keresztüláramlik rajtatok, ahol ellenálltok ennek a szeretetnek, hagyjátok, hogy elmossa a szeretet ezt az ellenállást. Egyre és egyre inkább azokká az egyénekké váltok, akik valójában vagytok, egyre és egyre hitelesebbekké, egyre és egyre félelemnélküliebbekké, egyre és egyre szeretetteljesebbekké.

Kedveseink, lássátok most az álmaitokat, lássátok, milyen nagyok az álmaitok, és vegyétek észre, milyen könnyen megvalósíthatjátok őket ebben a szeretetteljes térben.

Kedveseink, Kryon búcsúzik Paarl-ban. Jó utat, Isten áldjon titeket és béke legyen veletek.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések