2022/10/23

A csoport ~ Tükör Tükör ~Utolsó visszafordulási pont

A Csoport

~ Tükör Tükör ~
Utolsó visszafordulási pont

                        


Fordította: Gárdi Marianna

http://lightworker.com Június 15, 2011 A Csoport

Az emberiség olyan szintet ért el, amelyből nincs visszatérés. Nem fordul meg a vibrációs állapot, a mai nap az emberek elérték a kritikus tömeg szintjét. 

Tudtátok, hogy ez eljön. Tudtátok, hogy ha így történik, amikor eléritek a kritikus tömeget, egy másik szintre juttok, ahol a szeretet legyőzi a bolygón belül lévő kollektív félelmet. A félelem volt az egyetlen motiváló tényező, szerte a bolygón. 

Most, lehet keresni egy új motivációt. :)

Ma szeretnénk egy lépéssel tovább menni. Szeretnénk megosztani néhány gondolatot az utazásotokkal kapcsolatosan. Az elején kicsi, apró lépéseket tettetek, és most teljes gőzzel futtok, hatalmas ugrásokat tesztek. A változások számos kényelmi zónátokat átalakítják. Ez nem azt jelenti, hogy kellemetlen helyzetbe kerültök, hanem egyszerűen az a tény, hogy ami eddig kényelmes volt, nem lesz többé az számotokra.

Törlődik annak érdekében, hogy olyan energia lépjen a helyébe, amilyen magas minőség csak lehetséges. Ha már létrehoztatok egy üzleti vállalkozást, vagy munkát , ügyfélkörötök, barátságaitok és a támogató hálózataitok vannak, hamarosan úgy találhatjátok, hogy nem kell ugyanolyan módon. Az emberiség most tett egy nagyon csendes, de nagyon hatásos és hatalmas lépést, magasabb rezgéssel, és ez nagyon gyorsan történt. 

Miért van szükség, a saját növekedésed érdekében, hogy továbbra is előre haladj? Ez egy játék, kedveseim. Ez egy játék.   

Van néhány nagyon érdekes rész, amin kérlek, kezdj el dolgozni. Hadd tegyek fel néhány kérdést ehhez, és keresztül megyünk, segítünk feltárni a választ, vagy a lehetséges potenciálokat, amik még ismeretlenek előttetek. Kérdezzétek meg magatoktól, milyen hitrendszerek azok, amelyeket magatokévá tettetek. Beszéltünk már többször a hitrendszerekről. Sok kemény, következetes és rugalmatlan hitrendszer van, Ami összetörik. Néha nagy drámával és nehézséget okozva, de így léphettek a következő szintre. Kérjük, fontoljátok meg egy rugalmas hiedelemrendszer építését, ahol nyitottak vagytok az új tapasztalatokra, és az új gondolatokra, érzékelésre, mert minden egyes alkalommal, amikor egy ilyen hatalmasat ugrotok, mindent, egy másik szempontból láttok, és ez csodálatos. Miért? 

 

*Tükör tükör*

Mert Kedveseim, akkor alkottok. Ti vagytok azok, akik létrehoznak minden egyes gondolatot. Minden érzelem, egy gondolat szikra. Ez a  szívetek mágnesén keresztül történik, kapcsolatban minden más alkotóval, mégis egy teremtőként – Isten megtestesült valamilyen módon. 

Annak érdekében, hogy ide gyertek játszani, és úgy tegyetek, mintha emberek lennétek, szükséges volt az idő illúziójára, ami a Föld bolygón nem végtelen. 

Ez a játék úgy látszik, mintha véges lenne, Már megtanultatok játszani, úgy tűnik túl jól. Az illúzió játékához mindannyian létrehoztok egy szent helyet magatokban. Saját valóság, saját kis buborékban, és ez nagyon jól működik egy bizonyos pontig, ahol elkezd tudomásotokra jutni, hogy „nem te vagy” az egyetlen teremtő a Föld bolygón.   

Ez az, amiből a kihívás származik, és ha megnézzük a társadalom, a vállalkozások, a kormányok, kollektív rezgését, a vallások, egyházak, szervezetek bármilyen formáját, rájövünk, hogy mindegyikük egymást tükrözi. Nézzétek a dolgok jó oldalát. A vallások hatalmas erőt hoztak, egységet és közösségi alapú szeretet tudatot. Ők megerősítettek elképzeléseket és ötleteket, amelyeket sokan kipróbáltak, és hatékonyan használták fel. Miért olyan csodálatos, hogy valami ilyen jellegű? Mert ez egy hitrendszer, amely tükrözi a fényt. Ez a tükör. Sok ilyen tükör van itt a Földön, nem csak a vallás. Mindegyik egyedi varázzsal tükröz valamilyen módon, és célja, hogy segítsen újra az lenni, aki valójában vagy. Akkor miért van olyan sok vallás a Földön?

Ez egy újabb kérdés. Ennek nagyon egyszerű oka van. Különböző rezgési tartományok vannak szerte a világon, és szükség van mindegyiket képviselni.

A kihívások akkor jönnek, amikor az egyik isten nem ad helyet a többi istennek. A legtöbb vallás sok problémát okozott és háborúkat.

  * A fény tükre *

Tehát mi a fény tükre? Ha kézbe vesztek egy követ – egy kis, apró követ – és mi azt mondjuk, vigyétek ezt a gyönyörű követ, ez egy varázskő, tegyétek a zsebetekbe és minden varázsütésre fog működni ezután a számotokra ettől ponttól, fog ez működni? Ha úgy gondoljátok, hogy működik, akkor működni fog. 

Amikor elmentek egy orvoshoz, az orvos azt fogja mondani:

"Ez mindennapos. Tudok segíteni a probléma javításán, amely nem probléma egyáltalán. Egyszerűen vegye be ezt a pirulát, és jól fog aludni, "

Működni fog? Ha úgy gondolod, igen, igen. Ha kétségeitek vannak, hogy az allotrópiás gyógyszer működik-e számotokra, akkor nem lesz olyan a hatása.

Minden egyéni emiatt. Mi azt mondjuk nektek, hogy ezek a hiedelem gondolatok a ti fényetek.

Ezek azok a módszerek, amelyekkel a kis istenek, az energiát használják fel a Földön.(hopp! A Hit. Hitesd el vele…és..) Kérünk benneteket, hogy legyetek tudatosan a tükrök, és kérünk benneteket, hogy gyűjtsetek tükröket egy halomba, és állítsátok be ezeket lehetőségekként, lássátok meg magatokat benne rendszeresen. Nem vizuális tükörről beszélünk  

És ez nem jelenti azt, hogy minden pillanatban nézzétek magatokat a tükörben. Azt jelenti, hogy sok rugalmas hiedelemrendszert vettetek  birtokba, amelyek segítségével tükrözitek a fényt. Sok gyógyító és a tanító hallja a szavainkat. Hívjuk őket, mert evvel az energiával, dolgoztunk együtt a Föld sok-sok az élettartama alatt, és mi annyira izgatottak vagyunk ezen a ponton, ahogy kezdik felfedni a fátylat.

Kezdhettek hallani hangokat, a „függöny” mögül, amit még soha nem hallottatok. Ennek a változásnak a hatására, a saját fizikum is változik, átalakul erre a célra. Az illúzió, hogy csak egy igazság van, és hogy ennek egy a célja, hogy tükrözze az igazságot. 

Miért mondjuk, hogy mindnyájan egy igazságot tudtok, ha valóban olyan sok van itt a bolygón? Beszéltünk korábban erről. Elmondtuk, hogy van két fontos darab:

1. Te isten vagy, és felelősséged van, hogy használd a kreatív hatáskörödet. 

2. Éppen olyan fontos tudni, hogy nem te vagy az egyetlen isten.

A hatáskörödet összhangban használod más alkotókkal. Ez az a rész, amely összehozza az egységet: az égit hozza le a földre. Ez az, ami változik – egy felhatalmazott társadalom, ami még soha nem létezett a Földön. Mindig vol t szabad választás, hanem a kollektív rezgés, még soha nem döntött úgy, hogy teljes mértékben magához vegye az erejét. Mit jelent ez? Ha isten, akkor az Istennek nem kell tovább játszani. 

*Felelősség = az erőviszonyok*

Nos, akkor vegyük ezt a fogalmat, lehetőségként, hisz a legtöbben már sok életet leéltetek tanárokként és gyógyítókként, hogy a bolygó és az emberiség eljuthasson arra a pontra, ahol meg lehet tenni ezt a lépést, ami most előttetek áll. Ez zajlik. Nagyon fontos, hogy megértsük ezt, mert együtt hihetetlen erő jön létre egy szinten, és a felelősség és a hatalom ,csak akkor lehet kiegyensúlyozott, ha teljes felelősséget is vállalsz ezen a szinten A hatalom, csak akkor növekedhet, ha növeled ezen a szinten a felelősséget. Ez vonatkozik mindenkire közületek. 

*A visszatükröző fény 21 napja*      

Most játszunk egy kis érzékcsalódást, vegyük úgy, hogy ettől a ponttól, 21 napig megmutatunk titeket magatoknak. :) Látni fogjátok, ahogy a saját erőtök közvetlenül visszatükröződik valamiben - egy ötletben, fogalomban, amely megnyilvánul közvetlenül előttetek. Nézzétek a csodákat az elkövetkező 21 napban. Lehet sok lesz ilyen, de legalább mindenkinek egy megcáfolhatatlan lesz, és teljesen megértitek majd, mi a fő lényege, ahogyan megvalósul.

Mi időről időre, az Önbizalmatokért tesszük, hogy megismerjétek az igazi természeteteket. A fátyol az Otthon előtt van, nincsenek emlékeitek, hogyan fejlődött ezalatt a lélek, és most az történik, hogy kezd feloldódni ez a fátyol teljesen.

Ez a fátyol, a két agylebeny között van.

Ez az oka annak, hogy két fél az agyad. A bal oldali tartja az idő illúzióját, a jobb oldali az időtlenséget. Tehát a jobb agyfélteke képviseli az Otthont, a bal agyfélteke képviseli a Földet.

Ez forr össze most oly módon, ahogy sohasem történt ezelőtt. A szellem fejlődik, és a fizikai is fejlődik és befogadja és felhatalmazza a szellemét. Sokan kezdenek beszélgetni a szellemmel valamilyen módon. Ha bíznak benne, megtanulják, ezt a fényenergiát lehorgonyozni. Ez egy új útvonal az utazásban, és új és hatékony módja a fény behívásának. Minden és mindenki közületek ezt a maga módján kezdi el. A lélek bizalomban van, mert a lelketek utazott ezen a Földön már több alkalommal. Sokan, akik már elmentek nagy áldozatot hoztak, mire lehetővé vált, hogy a Föld, megtehesse ezeket a következő lépéseket …. és  megint itt van.  Néhányan közületek, amikor felébredett az álomból azt mondta: „Most, hogy felébredtem, mit kéne tennem?” Ilyenkor jót nevetünk a fátyol túloldalán. Nem azért vagyunk itt, hogy megtanítsunk bármit, azért vagyunk itt, hogy segítsünk a tanulásban. Azért vagyunk itt, hogy megmutassuk a részeiteket magatoknak.:)

Ez nem arról szól, bizonyítsátok a mágikus képességeiteket. Emlékezzetek a felelősségre, és egyensúlyozzátok ki a harmóniát a többi isten körül, és megtanultok mindent betölteni fénnyel. Ez természetesen felerősíti mindenben a fényt. 

*A Fény Terjesztése *  

Vegyük az ajándékokat, használjuk valamilyen módon – még ha ez csak egy pillanatnyi földelése is az energiának –  és az megtalálja a módját hol hasznosul. Van aki felajánlja a saját képességeit más embereknek. Igen, lehet, hogy elriasztják őket a hitrendszereik.

 "Ó, ez az ember itt, és képzést ajánl. Ha csinálni akarom, akkor végig kell mennem ugyanazokat a lépéseken. Ugyanazokon a folyamatokon, és ezt éveken keresztül " Nem kell ezt tenni. Nem kell tervezni, egyszerűen tedd a szívedbe a vágyad és hagyd, hogy mutassa az utat. Hadd jöjjön isten át rajtad. Hagyd, hogy az energia tükrözze magát, bármi is az, gyógyítási mód, egy könyv, egy szobor vagy egy szikla, nincs különbség, ha hiszel benne, akkor működik. Valóban te élsz a saját univerzumod közepén, és kérünk vedd figyelembe, hogy ez változást hoz létre. 

 Hiányzó Energia az Univerzumban* 

Sokan nem teszitek a dolgokat, mert úgy gondoljátok, hogy befolyásoltok más embereket, de mi azt mondjuk nektek, hogy a te energiád az, ami hiányzik az univerzumban, és ha belül tartod, a menny a földön nem lehet teljes. A Föld mozog, és elkezdi megtenni a következő lépést. Látni fogjátok, hogy a tempó felgyorsul, és még a következő évben még gyorsabb lesz. Vegyük ezt egy izgalmas kihívásnak. Vegyük ezt a lehetőségként. Nézzétek, mi történik. Élvezzétek az következő 21 napot. Mindenki kap legalább egy emlékezetest, és néhányan, emlékeztetőket a mágiából, ajándékokat, képességeket.

A fény egy sajátos ízét.   

/Amikor Keeper kezdett csatornázni, ahogy nevezi, olvasott egy könyvet a Kryon energiáról - és megkérdezett minket, "Srácok, ismeritek Kryont?"

És mi nevettünk, mert mulatságos volt, hiszen otthon nem vagyunk külön egymástól, " Azt hiszem, ez csodálatos, ezért meg kell osztanunk veletek, hogy eljön az idő, amikor majd elhúzzuk a fátylat, és akkor megtudjátok, hogy már mind beszéltünk veletek. Titeket is végigvezetünk ezen az utazáson, amíg meg tanuljátok hallgatni, amíg megtanultok, határokat felállítani. 

Minden ilyen eseményt, futtassatok át a saját szűrőtökön. 

A Fény a bolygón változik. Valójában nem változik - csak kezditek érzékelni azt a részét a fénynek, amit még nem láttatok. Annyira büszkék vagyunk rátok.

Espavo   A csoport

Fordította: Margardian

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések