2022/10/23

Metatron Arkangyal - Hibaelhárítók, renegátok vagytok


Hibaelhárítók, renegátok vagytok

www.Earth-Keeper.com

Metatron James Tyberonn friss hírleveléből egy részletet fordítottam, mire figyeljünk 2012-vel kapcsolatban.

Fordította: Gárdi Marianna

 

"Itéletnapi próféták léteznek, ők a fogaskerekek a média által terjesztett hírek közvetítésében.
Néhány végzetspekuláns, félelmek generálásával különösen termékeny talajra lelt az emberek többségében, üstökösök, aszteroidák ütközésével, gazdasági összeomlás rémhíreinek terjesztésében. Ők akár ismeritek őket akár nem, a félelem energiájának generálásával, azon vibrációval táplálkoznak, amit ezekkel a rémhírekkel a fizikai testetekben kiváltanak.
Azt mondjuk nektek a felemelkedés be fog következni."

Itt az ideje elengedni a régi energiákat. Legfontosabb köztük a félelem "energiája", hiszen akkor nem táplálódnak azok, akik ettől érzik "jól" magukat. Ezért állandóan ébernek kell lenni.
Amikor tudatosodik, hogy huzamosabb ideje nem "féltél" :) kicsit meglepődhetsz, mert érzékelsz egy eddig, még nem megszokott, semlegesnek, ürességnek nevezhető állapotot magadban, ami annyira új, hogy nem tudod mit is kezdj vele. Próbáld meg"feltölteni" (nem találok jobb kifejezést) sok olyan elképzeléssel, érzéssel amit megszeretnél tapasztalni, mert könnyen gondoskodik a tömegtudat valamelyik manipulált vészmadara, hogy a magadból nehezen kidolgozott félelmek helyét, ismételten reinstallálja.( Ne feledd, a lenyomat ott marad még egy ideig és újra aktiválódhat. Marga)

"A kristály Fény küldöttei a X. generáció vagytok sokan, indigó és Kristály gyemekként jöttetek, 46-56 év közöttiek a Föld alternatív úttörői vagytok a Föld felemelkedéséért.

Bölcsesség-Őrzök, Föld-őrzök, Sámánok, Tűz-táncosok, Álom-járók, Fény-harcosok, Forma-váltók, Csillag lények, Vének, Erő hordozók és gyógyítók!
Azért jöttetek, hogy mérnöki pontossággal átalakítsátok a Földi dualitást.
Hibaelhárítók, renegátok vagytok.

Használjuk a tengert analógiának:
Képzeld el a felemelkedést úgy, mint egy hajót a tengeren, ahol a Fény küldöttei a szakértő navigátorok.
Pontosan tudják, hol vannak veszélyes áramlatok, a sziklák ... és tudják, hogyan lehet elkerülni őket, meddig lehet a múltban vitorlázni, hogy fenntartható legyen ballaszt.
Ezek a tanárok, számos területen szakértők, egy kollektív bölcsességgel rendelkeznek, amely páratlan a Földön bármikor a bolygók történetében. Közölük sokan tapasztaltak felemelkedést más bolygókon és más világokban, többször is, ezért tudomásul veszik Itt is a folyamatot.
Most már majdnem készen állsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések