2022/10/23

Gárdi Marianna - Az égig érő lajtorja fokai


Forrás: Égi- és földi... Kaptam továbbadom nektek.

Kedvesek.

Mester alkimista életetek elérkezett, a következő fokozatához. Már nem hat rátok a régi tudatosság visszahúzó ereje, ami azért is veszít erejéből, mert ti felül tudtok emelkedni már ezeken az alacsonyabb rezgéseken. Még egymást is próbára tettétek, evvel segítve egymást a fejlődésben.

Ez tette lehetővé, hogy a következő "feladaton" munkálkodjatok.

Azokhoz szólok akik már el tudják fogadni a spirituálisnak nevezett más közösségek tevékenységét, még ha a folyamat nem is a szájuk íze szerinti, feltétel nélkül. Már meg van a tudásotok arról, hogy mindenben meglássátok a fényt.

Többféle módszerrel, de eljutottatok arra a pontra, hogy a KÖZÖS-re fókuszáljatok. A most következő időszakban az égig érő lajtorja következő fokára léptek.

Vannak akiket ti elfogadtok már, bármilyen sérelmet is okozott, átlényegítettétek magatokban, mert tudjátok egy-egy esemény a ti fejlődéseteket szolgálta. Még a nagyon durva szituációk is.

Azt ami ezáltal felszabadult bennetek energetikailag, azt a helyet megtöltöttétek szeretettel.

Már azon ajánlatos dolgoznotok, hogy megfigyelitek, megérzitek, felfedezitek, kik azok, akiknek ti okoztatok sérelmeket. Gondolkodtatok-e már azon amit a nagy játékban ti okoztatok esetleg tudattalanul? (nem tudatosan, mert akkor semmi közötök a spirituális beállítottsághoz. A felemelkedéshez, meg főleg. Ezt jó ha megjegyzitek.)

Jó lenne mindannyitoknak felgöngyölíteni ezeket a történéseket, és megoldani a másokon ejtett csorbát. 

Az összes ellen-érzésen, azokon is, amit irántatok érez más a környezetetekben, kapcsolataitokban!  Ügyeljetek arra, hogy a személyétől elkülönülten kezeljétek a dolgot.Teljesen mindegy a személye, mert ha a személlyel nem érzitek az egységet, akkor még hosszú út van előttetek a felemelkedés lajtorjájának felsőbb fokáig. Abban a szituációban ami kialakul körülötted és nem tudsz azonosulni vele, gondold, hogy az illető a fejlődésének azon a szintjén, nem ugyanúgy látja a dolgokat mint te. 

Ha erős késztetésed van kifejezni az igazságodat, ne fojtsd el, főleg, ha másokat is érint.

A jövő évi aktiválások, energiai csomagok fogadásához szükségeltetik, a képességek aktiválásához is, hogy az isteni bölcsességetek fejlődésének következő szakaszát elérjétek.

 

 Végtelen szeretettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések