2022/10/23

Gárdi Marianna - Solamon - Gaia

Gaia

2010.07.08

 ©Margardian

Gaia magas tudatosságú Élő lény. Szerződése van az Omniverzummal. Minden évben megújul ez a szerződés.

Ami az emberi lényektől függ, az az, hogy a már említett felemelkedésről szóló megkérdezésükre adott válaszuk, hogy : Igen a felemelkedésemet választom! - milyen mértékben valósul meg. Több ilyen megkérdezés volt már. Sokan visszafordultak a nehézségek végett, nem fejlesztik magukat, sem szellemi sem spirituális, sem pszichológiai szinten.  Sokan az átmenetet választották, mert elfáradtak.

Azok az energiák amik negatív erőknek vannak megnevezve, nem alakultak át olyan mértékben, hogy felülírják a tömegtudatot annyira, hogy már ne ezt kelljen tapasztalni.

A Fénymunkásnak, fényszövőnek nevezett emberekben is szép számmal megtalálhatóak a félelmek különböző szintjei. Elindultak és minden felfordult körülöttük, egymásnak ellentmondó információkkal bombázták őket, az egójukat sértette a meg nem értés, és manipulálódtak szép számmal a spirituális világba berendezkedett új tudatosságot hirdető, de a hatalmat nem átadó régi hitrendszerű, a dualitást fenntartó erőket képviselő emberi lények által.

Amikor az egyén napi szinten tesz a maga harmóniájáért, az kihat a körülötte lévőkre is, és azokat is emeli vele, majd azok is azokat, akikkel érintkeznek.

Amit emberi lény tehet, az a saját maga tisztítása, a saját kapuinak nyitogatása, és a saját maga védelme.

A Mag-ja védelme.( előtte odáig eljutni)

Aki késztetést érez, a szíve azt diktálja, mindent tegyen meg amit jónak érez. 

De tudja, hogy tényleg a szívéből jön a késztetés, és nem félelemből.

                               Szeretettel  Solamon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések