2022/10/23

A szexuális energia áramlásáról

A szexuális energia áramlásáról 

A kvantum tantra alkímiája tanitásaihoz - egy kis kiegészítőt szeretnék nektek ajánlani ,

N.D.W. Beszélgetések Istennel 2. kötetből. „Kisugárzásod rezgésszáma, sebessége, hullámhossza, frekvenciája folyamatosan eltolódik és változik a gondolataiddal, hangulatoddal, érzéseiddel, szavaiddal és cselekedeteiddel.

Az energia körforgása folyamatos ebben a világban.
Az energiád ki-áramlik, és mindent megérint.
Minden és mindenki hasonlóképpen megérint téged.
De történik valami érdekes.
Egy adott pontban, valahol félúton közted és a többi energiaforrás között találkoznak ezek az energiák.
Hogy érzékletesebb legyen, próbálj elképzelni két embert egy szobában.
A szoba átellenes oldalán tartózkodnak.
Nevezzük őket Tomnak és Marynek.
Mármost Tom személyes energiája jeleket bocsát ki 360 fokos körben a világegyetem minden pontja felé. Az energiahullámok egy része eléri Maryt
Ugyanakkor Mary is kibocsátja az energiáját, és ennek egy része eléri Tomot.
Ezek az energiák találkoznak a várható ponton, valahol félúton Mary és Tom között.
Találkoznak (ne feledkezzünk meg róla, hogy ezek az energiák fizikai jelenségek, mérni és észlelni lehet őket) és összeállnak, hogy egy új energiaegységet hozzanak létre, amit "Tomary"-nek fogunk nevezni.
Ez Tom és Mary energiájának együttese, az eredője, és mint ilyen, önálló energiamintázat.
Tom és Mary ezt az energiát A Köztük Levő Testnek nevezheti, mert az is: olyan energiatest, amelyhez mindketten kapcsolódnak, amelyet mindketten táplálnak folyamatosan áramló energiáikkal, és amely ugyanakkor vissza is küld energiát a "forráshoz" egy vezetéken, kábelen vagy húron keresztül, amely örökösen a Mátrixban van (a vezeték maga a Mátrix).
Tomary megtapasztalása Tom és Mary igazsága.
E Szent Egyesülés következtében vonzódnak egymáshoz, mivel a vezetéken
keresztül érzik azt a magasztos boldogságot, amelyet a Köztük Levő Test, az Egyesült Egy, az Áldott Egyesülés okoz.
Tom és Mary egymástól bizonyos távolságra, fizikailag is érzékelik, hogy mi megy végbe a Mátrixban. Mindkettőjüket hirtelen vonzani kezdi ez az élmény. Hirtelen egymás felé indulnak.
Előjönnek a beidegződések. A világ arra nevelte őket, hogy lelassuljanak, hogy visszatartsák magukat, hogy ne bízzanak érzéseikben, ily módon védekezve a "fájdalom" ellen.
De a lélek most akarja megismerni Tomaryt.
Ha mindketten szerencsések, elég szabadságot engednek önmaguknak ahhoz, hogy túltegyék magukat félelmeiken, és bízzanak abban, hogy a szeretet az, ami közöttük megjelenik.
A vonzerő visszafordíthatatlan, mindkettőjüket vonzza a Köztük Lévő Test.
Tomaryt metafizikailag már érzékelték, és Tom és Mary fizikailag is érezni akarja. Így hát mindketten közelebb lépnek. Nem azért, hogy egymáshoz jussanak.
Egy külső megfigyelő ezt gondolná. Ám ők mindketten Tomaryhez akarnak eljutni. Az Égi Egyesüléshez akarnak eljutni, amely már létrejött közöttük.
Arra a helyre kívánkoznak, amelyről már tudják, hogy ott ők Egyek lehetnek, és ahol Eggyé akarnak válni.
Így hát közelednek az "érzés" felé, amelyet éppen felfedeznek.
Ahogy csökken a távolság közöttük, ahogy "rövidebb lesz a húr", az energia, amit Tomary felé küldenek, úgy egyre rövidebb utat kell befutnia, és egyre intenzívebbé válik. Közelebb lépnek. Csökken a távolság, az intenzitás növekszik. Még közelebb lépnek. Az intenzitás tovább növekszik.
Már csak néhány lépés választja el őket.
A Köztük Lévő Test felforrósodik. Félelmetes sebességgel vibrál.
A Tomaryvel való kapcsolat töményebb, tágabb, fényesebb, izzik a hihetetlen energiakiáramlástól. Azt szokták erre mondani, hogy ők ketten "égnek a vágytól". Úgy is van.
Most megérintik egymást.
A hatás majdnem elviselhetetlen.
Nagyszerű.
Az érintkezés pontjában érzik Tomary energiáját, Egyesített Lényük sűrített, intenzíven kötődő anyagát.
Ha megnyílsz teljes érzékenységed számára, képessé válsz arra, hogy bizsergésként érezd ezt a finom, légies energiát, amikor megérintesz valakit.
Néha ez a bizsergés végigszalad rajtad, vagy az érintkezés pontján forróságként jelentkezik, amit hirtelen akár a testeden kívül is érezhetsz, de mélyen az alsó csakrádba vagy energiaközpontodba koncentrálódik.
Különös intenzitással fog ott "égni", és ilyenkor azt lehet mondani Tomról és Maryről, hogy "lángolnak" egymás iránt.
Most átölelik egymást, minden távolságot áthidaltak, Tom, Mary és Tomary majdnem ugyanazt a teret töltik ki. Tom és Mary érzik Tomaryt maguk között, és még közelebb akarnak férkőzni, hogy szó szerint feloldódjanak Tomaryben. Hogy fizikailag Tomaryvé váljanak.
Hullámzanak. Mozognak.
Nem jutnak egymásból eléghez, nem tudnak eléggé közel férkőzni egymáshoz. Kínlódnak, hogy közelebb jussanak.
Közelebb. Még közelebb.
Szó szerint felrobbannak, és megvonaglik fizikai testük.
Az ujjuk hegyéig végigfut rajtuk a rezgés. Egységük robbanásakor megismerik az Istent és az Istennőt, az Alfát és az Omegát, a Mindent és a Semmit, az élet Lényegét, megtapasztalják Mindazt, Ami Van.

Természetesen mindenki más is ugyanezt teszi.
Így aztán az éter, a köztetek levő "lég" telis-tele van energiával; ez az egyéni rezgések végtelenül bonyolult szövedéke.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések