2022/10/23

Gárdi Marianna - Pax

Pax

2011.04.07.

Az Új idővonal ugrásának 4. állomásához érkezünk,12.-én. A Felsőbbemmel folytatott diskurzusomból szeretnék megosztani                              

- Amit tesztek metafizikai kifejezésekkel ecsetelve a folyamatot: A valóságsíkok rezonáló harmóniái beindulnak az összes potenciális tér/idő hologram Elektromágneses összefüggéseiben, az egyedi frekvenciájú gravitációs hullámok és a geometriai (metatroni) fénykódokon keresztül.

/ ez az idővonalugrás  egy szóval  :) )

(Puff! Ezt direkte azéééé kaptam, mert beszóltam ? Jó csak vicc volt! Ti mondtátok hogy játszatok egymással jót...gondoltam veletek is lehet. )

-A manifesztáláshoz elektro-mágnesesen tökéletesnek kell lennetek, ügyelnetek kell arra, hogy aurátok egész legyen, mert ki kell terjednetek a Kristály Rácsig.

(Aha! Oké. Akkor, annak aki nem érzi, vagy nem tudja  mennyire egész az aurája ajánlhatom az Egyesült csakrák invokációját?

- Feltétlen - jött a válasz.

Tessék drágáim :

http://espavo.hu/kozosseg/blogbejegyzes/7230

- A Kiterjedés alatt és a magasabbra lépésben a dimenzionális birodalmakba, mindvégig tartanotok kell a kapcsolatot az összes dimenzióval, beleértve a harmadikat is! Nagyon sokan elfelejtik, a Teljes Leföldeltség törvényét, és a magasabb dimenziókban éteri, asztrális ..szinteken reked a teremtés. (az elszállós meditációnak az állapotába esnek ilyenkor)

- Ez amit csináltok megköveteli az egész idő alatti éberséget, hogy tudatában vagytok mindvégig az egész lényeteknek, és a helynek amit választottál erre az alkalomra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések