2022/10/23

Szìvtánc oldal

 

kuthumi2.jpgSzívtánc

Az alábbi oldalon találhatjátok Kuthumi Mestertől az Arany Templom és a Smaragd Misztérium Iskola tanításait, amelyben számos Mester és Istennő is közreműködik.

Szívtánc oldal linkje: https://szivtanc.blogspot.com/

 

 

Az Arany Templom Tanítása egy olyan munka megtestesülése, ami azért jött létre, hogy az emberiséget, vagyis azokat a lelkeket, akik a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarához kapcsolódtak összetartsa. 

A sugarak sűrűsödésével az energia-áramlás meggátlódott, így az Arany Sugár Sárga Sugárrá vált. Ahogy az energia növekszik erejében, az Eredeti Fény már képes visszatérni az emberekhez. Az Arany Templom Tanítások olyan információt, törekvéseket és kreatív kifejeződéseket testesítenek meg, amik a lélek felszabadulását idézik elő, az elme szabadságát, megszabadítva a Halak paradigma csapdájába esett lélek minden aspektusát a Vízöntő paradigma szabadságába vezetve azt. Hogy úgy mondjam a háború minden hadifoglya hazatérhet. Az Arany Templom Tanítások nem korlátozódik egy bizonyos keretre vagy tételre, valamennyiőtök számára a saját egyedi módotokon fog megjelenni. Az Arany Templom Tanítás azon képességeteken keresztül fog megjelenni, ami az erősségetek. Csoportotok minden tagja így '[együtt]működve' alkotja az Arany Templom Tanítás közös lényegét.
 
Az Arany Szív Csakrán belül lehetséges, hogy az Arany Templom tanításait befogadhasd.
Egy lélek sem képes az Arany Templom szövegek ősi tanításainak befogadására, amíg az Arany Szív Csakra inaktív.
 
"Az energia, ami be fog áradni, az Arany Templom mélyéből jön és akik készek integrálni ezt a Fehér Tüzet - ti lesztek azok - akik biztosítják, hogy világszerte elültessék az Arany Templom [fény]magjait. Első alkalommal mondom ezt és meg kell ismételjem, hogy az Arany Templom tanításai visszatérnek a Földre és ti mind, akik tagjai vagytok ennek a csoportnak, ezeknek az ősi feljegyzéseknek az őrzői lesztek.Minden hónap teliholdjakor aktiváljuk a valamennyiőtök közti arany rácsot, ami havonta ilyenkor a legmagasabb rezgésszintű, ez egyesít titeket egy csoporttá. Ez teszi lehetővé, hogy energiát osszatok meg egymás közt és hogy létrehozzatok bármilyen egymást segítő energia-struktúrát. Említettem már, hogy lélek-csoport vagytok, olyan lelkek csoportja, akik fizikai testükön túli birodalmakban kapcsolódnak össze, az Arany Templom Arany Tanácsának része vagytok, azok a tanulók, akik elsajátították a tanításokat és most rajtatok a sor, hogy átadjátok azokat lényeteken keresztül, hogy másokat is megnyithassanak ezek az energiák."  Kuthumi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések