2022/10/23

A szeretet adása a lényeg

 A szeretet adása a lényeg

Forrás: https://circleoflight.net/soulmates-twin-flames/relationships-on-earth
 

Álmodoztál már valaha titokban az ideális szerelemről? Hitted valaha a szíved mélyén hogy valóban létezik? Vágytál már valaha egy társra, aki tökéletesen illik hozzád?

Persze hogy igen. Mint ahogy mindannyian. Jó oka van ezeknek, az érzéseknek. Neked, van egy Lelkitársad, aki egyedi és hozzád tartozik. Isten helyezte el ezt a vágyat, amit érzünk, hogy a tökéletes pillanatban elvezessen bennünket az ikerláng igazságához. Minden emberi illúzió mélyén a lelkitárs vagy ikerláng tudata egy fátyollal lett betakarva, és ez a fátyol a sok csalódás a földi kapcsolatokban. 

Most, az emberiség ébredésének idején, az ikerláng kapcsolatok elsődlegessé válnak. Miért? Mert ez az egyik kulcsfontosságú lépés, hogy felébredjünk a szívünkkel, és ez által átalakuljon a Föld. Létezik egy kód az emberi spirituális DNS-ben, ami nem más, mint a szeretet, ami a lelkitársunk megtalálásakor aktiválódik. Ez segít nekünk a szeretetet megtestesíteni a Földön, hogy bolygónk egy békés és szeretetteljes hellyé változhasson. Gondolj bele, lenne háború és viszály, ha mindannyian igazán szeretetben élnénk? Igen, szükség van változásokra, és ezek most történnek.

A szeretet kapása helyett a szeretet adása a lényeg (Ez a spirituális útja a szeretetnek), az emberek nem igazán tudják még, hogyan kellene reagálniuk erre a változó energiára a lelkitársi idő alatt. Folyamatosan cserélgetik partnereiket azzal a céllal, hogy kielégítsék személyes szükségleteiket. Ez persze csak egy átmeneti élvezetet nyújt, és nem hoz tartós boldogságot az életükbe. Itt az ideje annak, hogy megváltoztassuk nézőpontunkat a kapcsolatok terén, a partnereink folyamatos váltogatásáról arra, hogy felfedezzük az örömét a szeretet adásának, mégpedig teljes szívünkből. Mi emberi lények, apró részek vagyunk isten szívében. Minden pici résznek Isten szívében két része van: Egy női és egy férfi. Ezek testesítik meg a negatív és pozitív töltéseket, amik a teremtés minden részében megtalálhatóak. Ez a két rész az eredeti "Ádám és Éva" ami a manifesztációja isten szeretetének. Mindannyian így épülünk fel, és mindannyiunknak megvan a saját lelki társa.

Ez nem a földi nemekről szól, hanem a szeretet energetikai töltéseiről. Amint isten szeretete megtestesül az apró részekben isten szívében, attól fogva már nem csak isten képmására teremtettünk, és isten szívében élünk. Ettől a pillanattól olyan kreatívak leszünk, mint maga isten. Sokan közülünk felismerik ezt. A gondolataink aktívak és folyamatosan teremtik az életünket minden egyes pillanatban. Azonban csak a saját felfogásunk, megértésünk szintjén tudunk teremteni, ami visszavisz bennünket az adni és kapni, az elme(korlátozott) és a szív(végtelen) megélésének a különbségéhez. Társadalmunkban nagy hangsúlyt fektetnek az egyénre, és a kötelezettségeire, amit meg kell tennie ahhoz, hogy megfelelhessen saját magának. Ezt a látásmódot gyakran félelem, a hiányérzet, a kapzsiság, az agresszió és a csak magammal törődöm követi.

Ezzel szemben amint meg tanulunk váltani a szív igaz érzésének a szintjére, elkezdjük manifesztálni a "szív szeretetét"

Elkezdjük megtapasztalni az életet a szív tudatával, a korlátok közé szorított intelligencia és az ego helyett. Amikor képesek leszünk elengedni a kicsinyes igényeinket, az adni tiszteletével a partnerünk felé, meglátjuk az igazi világot, isten világát.

Minden teremtés csak szeretetből áll.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések