2022/10/23

Adama - Ikerláng kapcsolatok

Beszélgetés Adamával

Telosi Adama gondolatai

Philippa - Ikerláng szerelem című könyvéből

- Beszélnél nekem, Adama az ikerláng kapcsolatról?
Mi még csak találgatunk.Rengeteg információ van a Világban ezzel kapcsolatban, de egyikről sem érzem, hogy igaz lenne. Elmondanád, valójában miről is van szó?  
- Igen, természetesen. A helyzet egyáltalán nem olyan bonyolult, ahogyan ti azt gondoljátok. Gondolataitokkal minden túlbonyolítotok. Az igazság a szíven keresztül nézve közelíthető meg ebben is, mint minden másban az Univerzumban, mert itt minden Isten szeretetéből született.  Érzelem - lények vagyunk. Olyan érzelemre vágyunk, amely pozitív rezgéseket hordoz. Mivel test adatott nekünk Isten szeretetének kifejezésére, így tulajdonképpen testtel rendelkező szeretet-organizmusok vagyunk. A szeretet energiáin, frekvenciáin keresztül kommunikálunk egymással. Ami nem ezen a nyelven beszél, az csak háttérzaj, zörej, torzulás a szeretet alaphangjaihoz képest. 
- Igen, ezt eddig értem.
- Férfiak vagyunk és nők. Azért teremtett Isten így bennünket, hogy általunk megélhesse saját szeretetének kifejeződését, és rajtunk keresztül önmagára találhasson bennünk. Nem tudom, érted-e? 
- Igen, értem. A bennünk lévő isteni rész talál egymásra a szerelemben. 
- Nem, nem mindegyik szerelemben, csak ami a szív frekvenciáján tud kommunikálni egymással. Mikor két szív együtt dobban - ti így fogalmaznátok. Mi másként.
- Hogyan? 
- A szív nem a fizikai szívet jelöli, hanem a szívcsakrát, melynek frekvenciatartománya az F (fá) hang. 
- Igen, ezt ismerem, tanultam zenét. 
- Ami az F hang rezgéstartományába tartozik, és a zöld vagy rózsaszín szín fénytartományába, az a Szeretet hangja és színe. 
- Miért ábrázoljuk mi pirossal a szerelmet? 
- Mert lehangoljátok a legalsó csakra szintjére. És ott élitek meg, az alsó 2-3 csakra szintjén, a szívbe nem engeditek fel. 
- De nem is ott lent kell kezdődnie, nem, Adama? Úgy érzem, szívből kell indulnia. 
- Igen, de nem neked kell elindítanod a szívből. Amikor minden egyes rezonanciahullámot egybe tud fogni a szívcsakra, akkor születhet meg az Örök Szerelem. 
- Úgy érted, az alsó csakrák energiáit is, a felsőket is a szív gyűjti egybe? 
- Igen. S ha meg tudja tartani magát ebben az állapotban, akkor te magad a SZÍV leszel. A Valóság középpontjával leszel EGY, Istennel. 
- Hmm...
- És amint ez megszületik bennetek, megtaláljátok majd, akik mellétek rendeltetett. Minden egyes szív ugyanis egy picikét különbözik a többitől. Egyéni szálak, hangok, szimfóniák vannak beleszőve. Isten játékos kedvét bizonyítja, aki mindenféle formában szeretné megélni ezen teremtményei által a szerelmet, az örök egymásra találást. 
- Tehát csak egyvalaki van, ha jól értem, mindenki számára rendelve?
- Igen. 
- És miért hívják ikerlángnak?
- Azért láng, mert mikor egybegyűlik ez a sok erő a csakrákból, mint egy mágneses hullám, felizzik, egymásnak feszül a sok energia. A két pólus (a női és a férfi) egymásba kapaszkodik belül. Ebből a mágneses vonzásból vonzás-taszítás keletkezik. De az összevont energia nem engedi ellökődni őket egymástól. 
- Értem. Mint mikor két egypólusú mágnes közelítünk egymáshoz, és feszültség képződik a két fél között.
- Feszültség áramlik. Szó szerint ÁRAM-má lesz. 
- Akkor ennek a hangját hallhatom magamban? 
- Igen. 
- Ha egyszer létrejött, úgy is marad? 
- Várj még! Mondom tovább: létrejön a feszültség, mágnesesség, áramlás, ÁRAM, és felizzik, kigyullad a FÉNY belül. 
- Min egy villanykörtében? 
- Hasonlóképpen. 
- Ez a Fény más, mint a belső fény? 
- Nem. Ugyanaz, csak a szívben van; nem az energiacsatornában, hanem a gyűjtőpontban. 
- Értem.
- Felizzik mindkét fél (női, férfi) belül. Két láng születik. Egyformák. 
- Értem. Ikerlángok. 
-Igen. Mikor elkezd működni, automatikusan odavonzza magához azt, akiben ugyanaz ugyanígy ugyanolyan frekvencián, módon, hangon, színben működik. 
- De Adama..., mi úgy tanultuk az iskoláinkban, hogy két ellentétes pólusú mágnes vonzza egymást. Ha egyforma töltésű, akkor hogyan vonzza ugyanazt magához? Azt taszítania kellene, nem? 
- Amint bent, úgy kint. Ugyanaz megy végbe kívül, mint belül. Odavonzod, ami még ellentétes, összekapaszkodsz vele, azonossá leszel, felgyújtod benne a lángot, és nem bírsz többé elszakadni tőle. 
- Ó...így már érthető. 
- Akarattal nem vonzható be. Csak úgy működik, ha hagyod, hogy előbb Isten véghezvigye benned a felizzási folyamatot. 
- Hogyan? 
- Hagyd, hogy építsen benned kedve szerint! Ha eljön az idő, megérzed majd, mikor működésbe lép. 
- Nekem működik valami, de nem tudom, kész van-e már. 
- Minden pillanatban kész lehet. Már odavonzottad az ellentétet, összekapaszkodtál vele, azonossá lettél, összeolvadtál, felgyúlt a szikra, már csak a láng hiányzik. 
- Hú...Fájdalma. Majd szétszakad a testem tőle. 
- Át kell, hogy égesse az anyagodat. 
- És ha megvan, rám talált, mi a dolgunk együtt? 
- Hagyni, hogy Isten mindenféle módon szerethesse magát benned a társad által, s elfogadni, bármi is történik. Nem könnyű az Út, de végtelen, mindenre van idő, csak türelem...
- Köszönöm Adama, nagyon sokat segítettél nekünk. 
- És köszönöm, hogy nyitottak vagytok, és sokkal erősebben, mint hittük...
Közvetítette: Philippa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések