2022/10/23

Gárdi Marianna - Bilincs nélkül

Bilincs nélkül


Írta: ©Margardian 2009. november 15. vasárnap

Amikor annyira felfelé és kifelé tekintesz a világodból, figyelmen kívül hagyhatsz sok olyan hatást az események sodrásában, amik a belső világodban elrejtőznek.

Mire eszmélsz, addigra részeddé válhatnak (hiedelemmé, és stagnálttá rögzítheti a személyes életed megváltoztatására mozdító cselekedeteidet), és bilincsként tarthatnak olyan helyzetekben amik közhasználatú szóval élve, nem az előrejutásodat szolgálják.

Többek között kihathat az anyagi világodban zajló események stagnálásához. Ha a rendszeres befelé tekintést gyakorolod előbukkanhat, mi tart bilincsek között (persze fel kell merni tenni a kérdést)

Ezeket : "Szinkronban van-e ez a te lelkeddel?  Felül tudsz-e ezen emelkedni és meg tudod-e érteni a nagyobb összefüggést?"(ahogy Kryon mondja)

Elfogadod-e azt a megnyilatkozást, hogy a régi fogadalmak, szerződések lejártak?

Ha igen, tudod-e melyik az, amiről azt "gondolod", hogy  még ha lejárt szavatossággal is, de még táplál téged?

Amikor tudatosítottad milyen válaszokat adott lelked ezekre a kérdésekre, érzed, hogy valamelyik aspektusodat még bátorítanod kell, (hogy hogyan ......az legyen a saját érzésed szerint) akkor szépen lassan enyhül a  "bilincs" szorítása.

Miközben elképzeled , és érzed, kifejezed szándékodat ennek megszabadulásától, és hogy ez történjen kegyelemben, mindenki javára. (Egyébként eleve mindenki javára szolgál, ha csak egy ember is megszabadul a bilincsétől) -.... látod, hogy átalakul egy aranyszínű selyemszalaggá, már nem is szorít.....azután a szalag is leválik lehull a "csuklódról".

A fentieket használhatod, ha képek segítsége szükséges a tudatosításhoz a folyamat elindításához..

Van aki azt mondja, minek lacafacázzak, egyszerűen kifejezem a szándékom és kész. Ez is biztosan beválik. Saját kifejezésemmel ezt én úgy értem, "az elme villámlátogatást tett a léleknél" Biztosan olyan tudati és lelki szinten van, hogy "veszi rögtön a lapot", amikor az életében változások következhetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések