2022/10/23

Gárdi Marianna - Az Egyetlen Szív napja

 Az Egyetlen Szív napja

©Margardian  2009. április 15. Budapest

Szeretteink. 

A legelső amire kérlek benneteket, hogy vegyetek pár mély lélegzetet, nyissátok meg szíveteket és a fejetek tetején lévő vezetéken át nyúljatok fel amilyen magasra csak tudtok, hogy az aranycsöveteken át betudjátok fogadni: 

AZ EGYETLEN SZÍV ÁLDÁSAIT. 

Becsukhatjátok a szemeiteket, ha akarjátok, de mindeközben maradjatok leföldelve a testetekben, teljesen éberek.

Vannak akik azt gondolják,minden nap a -Föld napját -Gyermeknapot -Anyák -Apák napját -Állatok -Fák -napját ünnepelhetnénk, és akkor minden napunk az egyetlen szív napja lenne.

Az is.

Az összes élőlény közös tánca. Az éppen akkori pillanat folyamában lélegző lények, egyedi összetételű érzelmi, intellektuális, pszichológiai, és az anyagban megtestesülésük, egyedi frekvenciájának folytonosan változó, hömpölygő, áramló, áradó érintkezése. Egyetlen - egytelen.

A minden ami van egyetlen szíve, magába fogadja az összes szívet az univerzumban.... és ti is összeköttetésbe tudtok kerülni bármikor, bármelyik másik földi lény szívével. Hasonlóképpen mint a tudatával. (ezt a mentalistáknak üzenem :) Mivel szívetek is elektromos impulzusokat fogad be, elvegyíti magában, azután kibocsájtja a saját rezgésével megfűszerezve, nem csak az agyatok.

Többek között ezért is mondjuk, hogy minden egy. És ezek a különböző töltetű, dinamikájú frekvenciák egy rezgésszintre hozhatók.

Az élő példa erre : A KÖZÖS ÖRÖM.

Közös öröm kettő, vagy - akár milliárdnyi lény között. Amikor képes valaki más örömével azonosulni (együtt érez), vagy a közös cselekedet sikerélménye a szíveket megnyitja, egymást még magasabbra emelik a Minden létezőhöz tartó úton.

Elgondolkodtató szeretteim, hogy az Együtt Érzésnek ezt a minőségét, miért nehezebb a többség számára érezni. Ugyanakkor a ti szóhasználatokkal élve ha bajba kerül valaki, vagy egy csoport. Részvétet, Együttérzést éreztek. Akik erre képesek (nagy többségben ) Ellenkező esetben írigységet éreznek más / mások iránt, amikor hírt hallanak valaki, vagy valakik öröméről a világban. Ez azért van, mert a dráma frekvenciája van berögzülve bennük.Ilyen esetben ha ennek tudatába kerül valaki, azt ajánlanám vizsgálja meg a saját egyetlen szívét.

Minden csatornázott anyag 2003 -óta ezt az utat próbálja segíteni, megkönnyíteni,  és ti ezt tudjátok, úgyhogy azt hiszem nem fontos ezekre kitérnem ezen a szép napon. Gaia és minden érző lény napján.

Mária Magdolna az új hajnal kezdete című közvetítésében már kinyilatkozta: " És az Egyetlen Szív aktívan dobog."

Hallod ? El tudsz csendesedni hogy meghalljad ? Bele tudsz olvadni az egészbe ?

A nagy szív szimfóniájából kihallhatod a pillanatban....az elsőt és az utolsót dobbanó szívek millióit is.

Gaia szíve adja az alapritmust. Ha ez csak egy pillanatra is sikerült, már tudod mit jelent , hogy Egyetlen Szív.

Először kezdd a saját egyetlen szíveddel. Ismerd meg minden rezdülését.

Saját egyetlen szíved ritmusának hangjait. Csak figyeld ahogy dobog.

Azután amikor már minden részletében ismered, hangolódj rá egy másik lény szívére. Nyitott szívvel tedd. Mások szívére hangolódni,  úgy hogy a tiéd zárva, több szempontból is sikertelen kísérlet lesz, abban az értelemben mondom ezt, hogy pusztán mentális gyakorlat marad.

Kérlek érezd is meg. Érezd is meg.

Mikor két nyitott szív felveszi egymás ritmusát átáramolnak egymásba, és ez egy csodálatos dinamika. A benned lévő végtelen te aspektusai közül melyik részed érez ?

A benne létező aspektusok közül melyikre hangolódtál ? Érezd meg, mit üzen a te nyitott szívednek.

Figyeld meg, mit üzensz te az ő szívének. Érezd a dinamikáját.

Szeretnélek megkérni benneteket, hogy az elkövetkező napokban fordítsatok nagyobb figyelmet az életetek eseményeinek dinamikájára is.

Minden helyzetben ahova helyezitek magatokat ott van egy dinamika, amit, ha a helyzet nem megfelelő számotokra a dinamika megváltoztatásával a szituációt is más kimenetelűvé változtathatjátok.

Mindig, minden helyzetben az éberség egyre magasabb szintjét fogjátok elérni, és ez az egyik gyakorlati módja a mester alkimistává válásotoknak.

Lélegezzétek most be ennek az egyetlen szívnek a dinamikáját,.......... és emlékezzetek arra, hogy mindig veletek vagyunk, és szeretünk benneteket. ......


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések