2022/10/23

Metatron Arkangyal - A Vonzás Törvénye /Mikor & Hogyan Munkálkodj & Néha Miért NE

METATRON Arkangyal Üzenete.

A vonzás törvénye 1.

 

Mikor & Hogyan Munkálkodj & Néha Miért NE


 

Metatron Arkangyal James Tyberonnon keresztül Fordította Margardian/
Gárdi Marianna/ ©

Kedveseim, ti hozzátok létre a valóságotokat, és nincs másik szabály. A Dualitás Egyetemén vagytok, hogy megtanuljátok, hogyan lehet felelősen teremteni. Sok írás van, ami annak a fogalmáról beszél, hogy az emberi lények hogyan hozzák létre a jövőjüket. Óvva intünk benneteket: hogy azt gondoljátok, nem ti vagytok a kreatív teremtők, ez egy HIEDELEM, és ezt egy határozott gondolattal töröljétek ki elmétekből. Engedjétek meg nekünk, hogy A VONZÁS TÖRVÉNYE kifejezést helyettesítsük, bölcsebb, ha a Hit és Gondolat szóval mondjuk, mert a pozitív gondolat új hitet adhat, elhiszed azt, amit gondolsz, akkor új valóságot hozhatsz létre.  Tehát a hit valóságot hoz létre. Ez logikus: Például: Azt HISZED, hogy te szegény vagy, és méltatlan a bőségre, azt gondolod, hogy a bőség felhalmozása materialista dolog és ez hibás, nyilvánvaló, hogy a bőség csupán a gondolataidban marad. Mindegy, hogyha 2 vagy 3 munkahelyen dolgozol, ez a mag hiedelmed bevonzódott a dimenzionalitásba, és meg is nyilvánul. Anyagi küzdelmeid lesznek.

Ha azt hiszed, hogy buta vagy, agyad fel fogja venni azt a hitet és lekorlátozza magát. Ha azt hiszed, hogy te nem vagy vonzó, azt a képet vetíted ki magad köré. Ha hiedelmeid nem változnak, a megnyilatkozás is változatlan lesz:"ezek jönnek szembe veled" amikor körülnézel a világban. Az ő alakjuk a gondolataidat tükrözik - ők hiteidnek megvalósult képei. Nem tudsz elmenekülni a hiteid elől. Hiedelmeid azok, amik által létrehozod a tapasztalatodat. Elég, ha csupán erre gondolsz: a pénz minden gonoszság gyökere, a Vonzás Törvénye nem fog neked dolgozni, amíg meg nem változtatod ezt az alaphitet. Ilyen egyszerű ez, ha azt érzed jól vagy, az emberek is arra gondolnak, és kedvesen fognak kezelni.
És, ha azt hiszed, hogy a világ ellened van, ez lesz a tapasztalatod. És, ha azt hiszed, hogy a tested öregedni fog 40 évesen és gyengülni fogsz, akkor az lesz.
Tudsz követni?
Testi létezésben azért vagy, hogy tanulj és értsd meg, hogy a valóságod a hiteid, lefordítva érzésekre, gondolatokra és érzelmekre, ezek (érzések, gondolatok, érzelmek) vonzanak be minden tapasztalatot.
A tapasztalatod megváltoztathatja a hiteidet, és bármikor irányíthatod, dönthetsz úgy, hogy elhiszel valamit vagy nem.  A Felső-lélek Mer-ka-Na a kulcs több hiedelem átalakításához, a tudatos választással és nem az öntudatlan programozással.

Most engedd meg nekünk, hogy elővegyük ezt a fogalmat: multidimenzionalitás.
Képzeld el, hogy neked sok életed van a Most pillanatában.  Az egyik szerzetesként vagy papként létezik, ahol szigorú szegénységi fogadalmat tettél. Kerüli az anyagot és rögzítette azt a HIEDELMET: a pénz minden gonoszság gyökere.

Ebben a fizikai létezésedben, viszont, szükséged van a bőségre.
Realizálod: a pénz nem gonosz, egyszerűen energia, és sok pozitív dologra használható.
Elolvasod az összes könyvet a pozitív gondolkodásról a „Vonzás törvényéről „- még sem jön el a bőség.
Miért? Mert minden élet egyidejű az örök Mostban. Az ott levő jelenlegi életben az arra való összpontosítás (a pénz minden gonoszság gyökere), létrehozza itt ezt a valóságodat. Tudd, hogy felsorolhatatlan számban létezel multidimenzionálisan. Ha neked egyidejűleg van egy tucat folyamatos életed a MOST pillanatában, akik elutasítják, nem tartják fontosnak a HITET életükben, miközben egyik életedben megpróbálsz bőséget létrehozni, melyik erőfeszítés kivetítése tartalmazza a legtöbb energiát? No ugye.

A MOST-ban meg van a lehetőséged a Mer-ka-na-ban megváltoztatni a „látszólagos” múltat és harmóniába, összhangba hozni, amire vágyakozol, és amit hiszel. És Kedvesek, a pénz nem gonosz!
Ez energia, és az új paradigmában vagy, meg kell tanulnod felelősen, szeretettelien megteremteni. TUDD, mit akarsz, mire van szükséged, de a Hitednek harmóniában kell lennie a multidimenzionalitásoddal. Nem olyan egyszerű ez, mint a "Kérjetek és megadatik ". A tiszta harmonikus elmében kell tervezni. És az elme az agy fölött van.  Az Elme multidimenzionális.

A vonzás törvénye 2.

Most, következik a multidimenzionális emberi tapasztalatok megértése a „Vonzás törvénye” mechanikájának szempontjából:  Fontos megérteni, a te multidimenzionalitásod a magasabb Éned, ez a részed a fizikai fölött van, filmre írta életnövekedési kihívásaidat...és ezeket nem kerülheted el, nem nyilváníthatod nemkívánatossá.
Ezek az élethelyzetek szükséges „kurzusok” a Földi Egyetem tantervében, és te döntötted el, hogy elvégzed.
És nem tudod kihagyni az osztályokat. Ezek az élethelyzetek előjönnek, mert a Felsőbb énnel megtervezted, a Vonzás törvényének részeivé váltak, nem tudod elhárítani a bekövetkezésüket.
Van olyan leckéd, amivel szembe kell nézned, és amíg ezzel szembe nem nézel ismétlődni fog, mint többször, és többször amíg nem végezted el.
E munka közben egy kényelmetlen forgatókönyvben találhatod magadat, úgy vélheted, hogy látszólagosan nem működik a Vonzás törvénye, és azt gondolod, hogy az alkalmazása nem sikerül.
Mert a Felsőbb énből bevonzottad - és a dualitás terén képtelen leszel elkerülni azt.
Amikor elsajátítottad a leckét, befejeződik

Fogadd el a kihívást

Az igaz, hogy a gondolataid és hiteid létrehozzák azt a valóságot, amit megtapasztalsz a dualitásban, de emellett magasabb szempontból te hozod létre a kihívásokat is, hogy megteremtsd, amivel szembe kell nézned felelősen és gondosan megoldanod. Ez a nagy cél.

Hiszed-e vagy nem, saját magadnak írod a teszteket
Úgyhogy, a „pozitív gondolkodás” a kulcs frekvencia, segíthet neked megközelíteni az életleckéidet és nem maradhat feldolgozatlanul semmi. Nem tudod nemkívánatossá nyilvánítani vagy figyelmen kívül hagyni azokat a növekedési leckéket, amikhez forgatókönyvet írtál, hogy előjöjjenek. Mert amiket kiválasztottál a másik oldalon, általában az Ego-elme duális képességeit meghaladják, hogy eltörölhesd, vagy kilépj belőle. Szembe fogsz nézni velük, isteni Éned magasabb perspektívájából.
Biztosítunk téged semmi nem serkentőbb, semmi sem fontosabb, vágyaid megteremtésénél, és a legjobb választás a fejlődéshez.  Ezek Mind életre szóló küldetések.
Nem elég elképzelni egy kívánt célt vagy vizualizálni hogyan vidd véghez, ha nem figyelsz a belső hang késztetéseire. Szándéknak, fókusznak és a képzeletnek a cselekvéssel összhangban kell lennie.
Saját fényednek, megvilágosodásodnak az elérése, nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal a feledés boldogságában találod magad egy távoli boldogságban, vagy nirvánában, ahogy ezt néhány vallás közvetett módon magyarázza. Mesterek, tiétek a nirvána egy része, egyszerűen fedezzétek fel, magatokon belül.
Az a rész az, ami az érzelmi világodon belül található.

Lesznek olyan idők, amikor fásultnak és levertnek érzed magad. Nem csak azért, mert szembenézel a problémákkal, de még bizonyos csillagászati hatások is lehetnek forrásai a kétségbeesésednek.
Mindezekkel szembe kell nézni, és felülemelkedni róluk. Legyél körültekintő, ahogyan megvalósítod a Nirvánát (ahogy a köznyelvben emlegetik) nem a kikerülésen, tudatlanságon vagy a menekülésen keresztül, hanem a valóság kifogástalan konfrontációján át, ami körülvesz téged. A Földi tapasztalat és a dualitás uralma alatti élet nehéz.  Ez egy nagy igazság, a dualitás legnagyobb igazságai közül az egyik, és általában félreértik.
Az élet mesterévé válni munkát igényel.
Nem tudsz forgatókönyvet tenni róla a párnád alá, és alvás alatt megérteni a fejezeteit. Amikor teljesen elfogadod és megérted az életed, felismered, hogy abból a célból tervezted meg, hogy lehetővé tegyed a lelki fejlődésed. Amikor elfogadod ezt a nemes igazságot, lehetőséged lesz, hogy túlszárnyald azt.

Amelyik időszakot „a végzet”- nek gondolod egy helyzetben, az előre eltervezett életleckéd. És kedvesem, ezekben az időszakokban segíteni fogunk neked szembenézni a kihívásaiddal, azután testet ölteni a vágyaidnak, de nem azért, mert tiltakozol azért, amit nem szeretsz.
Hogy megtapasztalhasd vágyad fényét, meg kell gyújtanod azt a szenvedélyt, ami felszabadítja azt az erőt, amit elzártál. A legnagyobb feladat elfogadni az öntisztítás kihívásait, és inkább élő példája lenni fényednek, mint elutasítani a sötétséget, ami még mindig létezik a 3d, világában, vagy az ettől való elszigeteltséget választani.

Elfogadás

Mester, azáltal, hogy elfogadod, hogy azért vagy itt, hogy kihívásokkal nézz szembe, elfogadod, a tényt: a nehéz már nem ijeszt meg téged, robusztusabban tudod létrehozni az energiát, ami motiválja benned a lelki harcost. A legnagyobb problémád, teljesen elfogadni, hogy tetteidért felelős vagy, ízig-vérig arra vágysz, hogy elkerüld tetteid következményeinek a fájdalmát. De azt mondjuk neked, a feladatot kifogástalanul megoldja a konfrontáló bátorság, és ez életed jelentőségteljes növekedését eredményezi.

Szembenézni a problémáiddal, előtérbe hozza a siker és kudarc, vagy jobban mondva, a növekedés és stagnálás közötti megkülönböztetést. A problémák előhozzák a legjobb megoldásra irányuló erőfeszítésedet, hogy bátorságot és bölcsességet finomíts és megoldd őket, mint kifogástalan kereső.
Ezek határozottan olyan stresszes kínos helyzetek és akadályok, amik által szellemileg és lelkileg növekedsz.

Ezeken keresztül szembenézel a fájdalmakkal és élet-rejtvényeket oldasz meg, felemelkedsz, megtanulod a szeretet tudományának tágabb értelmezését. Kedvesem tény, hogy a legszívbemarkolóbb esemény közül néhány, amikor a találós kérdések nyugtalanító keresztútjába állít, valóban a legnagyobb növekedésedet hozza el. A legnagyobb vizsgálataid és kinyilatkoztatásaid során, amik a komfort zónán kívülre visznek, a kínzó kétségbeesés állapotában, összezavarodottnak, beteljesületlennek tűnsz. Az ilyen pillanatok, amik a kényelmetlenségbe vittek, kényszerítenek arra, hogy törj ki a bebörtönöző korlátokból és keresd az élet egy jobb, lelkileg kielégítő útját.

Kifogástalanság - a kegyelem állapota

Mi a kifogástalanság? Egyszerűen , hogy az ember "mindig megpróbálja a legjobbat".
A kifogástalanság több erőfeszítést igényel, a tudat kitágul, a bölcsesség megadatik.
Minél nagyobb a tudatossága valakinek, annál inkább "tudja". Minél többet tud, annál nagyobb a felelőssége az életében felfedezni a lélek nagyobb személyazonosságát.

Kedves, amikor lelkileg növekedsz, mert kinyíltál, hogy növekedhess, közben azon dolgozol, hogyan valósítsd meg azt.  A Feddhetetlenség (kifogástalanság) a fejlődéssel jár, magában foglalja a tudatos létezés evolúcióját. A feddhetetlenség juttat el a kegyelem állapotába.  A feddhetetlenségből nem következtethetünk, arra hogy már elérted a megvilágosodást, vagy megtanultál mindent, amit meg kell tanulni. Inkább azt jelenti, hogy a megfelelő pályán, a helyes ösvényen vagy, hogy oda érj.

Úgyhogy, most meg fogjuk határozni két rétegben, 2 fázisra osztva:

1) Feltételes kifogástalanság:
Ez azt jelenti, hogy az entitás nem nagyon fejlett. Ti mind keresztülmentek ilyen fázisokon. Ebben a fázisban, ha hibázol, ez egy becsületes hiba, mert hitelesen azt hitted, hogy amit éreztél az igaz, ráadásul tudatlanság, és ártatlan félreértések is előfordulhatnak. Arra gondolunk, amikor igazán azt hiszed, hogy az, amit teszel helyes, még akkor is, ha ez nem is a teljes igazság.

2) Mesteri kifogástalanság:
Ez az emberi létezésben levő lélek fázisa a Mesteriség határán. Ez egy rendkívül fejlett.  Mivel nincs belső konfliktus, amit hiszünk, hogy helyes, és úgy működtetjük.
Mindkét fázis aktiválja, amit gyorsított kegyelmi állapotnak nevezhetsz.
A kegyelem az Isteni Éntől kapott segítség, hogy segítse a helyzetek eredményét, amikor az ember a legjobbat próbálja kihozni belőlük. „Őrző Angyalként” is gondolhatunk rá, mert sok esetben, pontosan, az Őrző Angyal, az Isteni Én avatkozik a helyzetekbe, hogy segítse az utad.
Újra kellett definiálnunk, amit a vallásos szövegek bűnként határoznak meg, nem parancsolatoknak kellene lenniük, nevezzük inkább: tudásnak, amit nem hasznosítottak.

A bölcsesség belül van

Ti mind a nagyobb bölcsességre vágyakoztok, a sajátotoknál nagyobbra. Aki keres, talál.
A mester belül van elrejtve benned.
Sajnos gyakran ez az utolsó hely ahol keresed. Ez munkát igényel. Meglátod az isteni rész, Isten és ember között belül van, amit a tudósok a tudatalattinak neveznek.
Még a vallásos szövegeid is azt mondják, hogy isten rajtad belül van, te Isten egy szikrája vagy. A tudatalatti, vagy a hátsó agy, ott van a te isten részed.
A Felsőbb énedből ez tartalmazza a tudást a Minden Létezőről. Tartalmazza az Akasha felvételeket, minden lélekemlékezetet. A tudatalatti, az Isteni Én benned, célja a spirituális növekedésed, hogy beléphess a szent Szabadság Kertjébe. Aki ide belép, megnyugtatja az ego elmét. Valaha a meditáción keresztül jutottak át a kapun. A kulcs hozzá a személyiség- ego-megnyugtatása és megengedni meghallani az Isteni Lélek hangját. Ismét elmondjuk, erőfeszítés szükséges hozzá. Nincsenek útlerövidítések.

A polaritásban tett utazás (a földi élet) célja az Isten/Istennő újra-elérése.
Azért születtél, hogy Isten egy öntudatos fizikai kifejeződése legyél,
A kihívás lelked keresése, igaz célod, és abban a megtestesülésekben, ahol idő van. Istenséged elnyerését a fizikai létben a szeplőtelen vágyon keresztül lehet mozgásba hozni a fizikai birodalomban azáltal, hogy összeolvadsz a nem fizikai bölcsességgel.  Az idő számít.
A paradigmák és az energiák változása a polaritás mezején meglehetősen könnyen kidobhatnak középpontodból ezekben a felgyorsult időkben.
Az igaz célodat, a hazugságok terhei között, amiket az illúzió és az észlelt valóság közé helyeztek, sokszor nehéz szubjektíven meghatározni,
Érezheted, a torzítást és, hogy semmi sem pontosan az, aminek látszik. A feldolgozás alatt zavarossá és önelégültté válhatsz. El tudod veszteni az idővonalakat.
Az életeid, mindegyik pillanata fizikai életednek messze értékesebb, mint amit realizálsz. Sokkal több, mint amit hasznosítasz. Az idő egy kényelem, és véges a dualitásban.
Mindegyikőtök, akik olvassák, ezeket a szavakat a jövőben valamikor kilép és átmegy. Ti ezt halálnak nevezitek.
Mégis sokan úgy tesznek, mintha örökké élnének. Valóban a lélek örökkévaló, de te soha nem leszel ugyanaz a személy, ugyanavval a személyiséggel vagy kinézettel, ami most vagy. Tanulni vagy itt kedvesem, a dualitáson belül megtanulni Istenséged kifejezéseit, és valójában a kettősség egy ajándék. Az élet egy ajándék. No végre hogy itt vagy tanulni a társteremtést, te a Világegyetem társalkotója !
No végre hogy itt vagy Mesterré válni … és sokan nagyon közel, nagyon közel vagytok, hogy elérjétek!


Fogd a napot

Mester, ha nem értékeled az időt, nem leszel a feddhetetlenség kegyelmi állapotában és nincs késztetésed arra, hogy optimalizáld és megbecsüld az idődet..
Ha nem értékeled a rendelkezésedre álló időt, akkor nem tudsz az itt és most-ba lépni.
Carpe Diem, lefordítva, Ragadd meg a napot és ez annyira megfelelő.
Neked meg kell ragadnod minden pillanatot!
Sok jó szándékú ember, megengedi magának, hogy bizonyos időszakokban az önelégültségben dagonyázzon, vagy halogatnak, vagy jobb feltételeket várnak, annyira biztosak magukban.

Sok időt pazaroltok el; helytelenül használjátok, így egyik életet a másik élet után pazaroljátok el. Így tehát amivel nem nézel szembe, nem cselekszel, bármelyik pillanatban vagy életben felszínre kerülhet. Ismételni fogod, amíg sikeresen megoldod azt, és ez az igazság.

Mesterek, a dualitásban hasznosítani az idődet tömör, összetett vállalkozás, ezért szükséges megtalálni a kifogástalanságot. Ez megköveteli az én iránti szeretetet. Amíg becsülöd az idődet, nem fog kényszeríteni végsőkig szorítani, hogyan töltsd el.

A Fegyelem, alapvető eszköz, hogy megoldd az élet problémáit. Fegyelem nélkül nehéz, összpontosítanod a munkádra, a problémák megoldására. Egyszerűen fogalmazva, immobilizálttá, apatikussá, önelégültté, vagy lustává válhatsz. .... A " Felemelkedés lajtorjáján",magasabbra jutsz miközben nyugodtan ülsz, vagy lefelé mozogsz.? A harmadik dimenziós fizikában létezik egy törvény, amely kimondja, hogy az energia, hogy csökken, ha nincs dinamikus állapot . Természeti törvény, hogy könnyebb egyhelyben a fizikai síkon, mint felfelé mozgásba lendült állapotban. Ez nyilvánvalóan logikus. A szeretet törvénye, motiválja az összes lelket, a nagyobb tudatosságra, és ehhez szükséges dinamika ... a munka! Lustaság az egyik legnagyobb akadálya, mert a munka azt jelenti, szemben úszni az árral. Ragadd meg a napot!

Tökéletes rend

Néhányatok érzi és kimondja "Minden tökéletes elrendelésben működik"
De mesterek, ez a fogalom egy paradoxon, mintha egy arcképet fejjel lefelé fordítanál, és így néznél. Érted?
A magasabb perspektívából minden tökéletes rendben van, de a dualitáson belül az emberiség perspektívájából, ez nem így van! Ha minden rendben lenne, nem lennének leckék, és a reinkarnációra sem lenne szükség.

Vess egy pillantást körben a Földön és tudni fogod, az emberiség nehéz helyzete messze van attól, hogy tökéletes legyen.  És nem is lesz ha te így gondolkozol .

Fel nem oldott Energiablokkok

Mesterek, a Mesteriség utolsó útján, a fontosabb problémákkal jelentős eredménnyel foglalkoztatok, tisztelünk benneteket. Ami marad, avval megfoghatatlan szembeszállni. Fontos szembenézni bármennyivel, és
nem ítélkezünk, megmutatjuk ezt azért, hogy minden megoldatlan kérdéssel és fel nem oldott energiával. segítsünk téged. Most mindennel foglalkozni kell.
Ahogy haladsz, nehezebbé válik felgöngyölíteni az utolsó megoldatlan kérdések maradványait, mert gyakran rejtve vannak. A megoldatlan energia, a végső kérdések sarkítottá és visszavertté válhatnak a szellemi meződön kívül, amit elfelejtettél sok élet maradékaiban. Kedveseim, adjatok időt önáttekintésre többdimenziós, Mer-ka-Na szempontjából.  Döntsd el, hogy min dolgozzanak.

Polaritás fizika - a szemben fekvő vonzás törvénye /ellentétesség a vonzás törvényével/

Mesterek, minél közelebb vagy a fényhez, annál erősebben vonzod a sötétséget. A fény vonzza a fénytelent! 
Minél előrébb jutsz a fejlődésedben, annál több bírálatot fogsz kapni, bölcsességgel foglalkozz ezekkel..

A polaritás szempontjából az  "ellentétes vonzás törvénye "ezúton kerül szóba.
Az elfogulatlanság állapotában a leválasztások helyére elektromágnesesség kerül. Tiszta pozitív energiánál van a legnagyobb mágneses vonzás a negatív energiára. Tehát, amint a fény egyre ragyogóbb lesz, a mágneses poláris ellentéte növekszik. Kezelhető, de kell hozzá a fény, az alázat, az erő és a fegyelem, hogy elvezesd..
Így foglalkozz a sértéssel, a féltékenység, a gyűlölet és a harag kemény energiájával, fontos darabja ez a Kifogástalan mesteri szint kirakós darabjaiban.

Hogyan foglalkozz ezzel? Ne vegyél semmit személy szerint, tudom könnyű ezt mondani, megtenni nehezebb ez igaz.
A biblia arról beszél, hogy fordítsd oda, arcod másik felét. De ez nem jelenti azt, hogy bocsánatot kérsz, attól, aki a lábadra lép. Azt jelenti, hogy nem lépkedsz a mások lábain szándékosan. Érted? Igazságodat az állandó békés fellépés mutatja. Mások agressziója, lehetővé teszi neked a kegyelmet, és mindkét fél méltóságát megőrzi mindkét oldalon. A támadó energiát visszaküldi a forrásához, de rosszindulat nélkül, és szeretettel.
Ilyenkor van lehetőség, a kifogástalanságra bármely konfliktusban. Érted? A Konfliktussal tudsz foglalkozni anélkül, hogy lerögzíted magadban azt.  Érted?  Megfigyelőként nézel szembe ezzel, érzelmi elfogulatlanság álláspontjáról foglalkozol vele, nem könnyű, de ez a mester útja. Egy szembe állást az érzelmi leválással, a megfigyelő pozíciójával kezelsz, és ez nem könnyű, mégis, így tesz a mester.

Hogyan?  "Ne vegyél semmit személyesnek ", akkor leválsz az érzelmi reakcióról. Ti mind alkalmasak vagytok arra, hogy mindennap kifogástalanok (feddhetetlenek) legyetek. A forgatókönyv, amelyben elismered a saját hibáidat, a saját konfliktusaidat a Mesteri szintű feddhetetlenséged napja. Hasonlóképp, amikor az igazságodban állva hajlandóságot mutatsz arra, hogy egy másik személy igazságát elfogadd.
Az isteni tudat elérhető a kristályos Mer-Ka-Na rezonanciáján belüli kristályos gondolat hullámokkal. Ezek a gondolathullámok, az érzelmek,és a kicsinyes érzések felett találhatók. .
Ez a kristálytiszta tava Shamballának, az igazi Nirvana, sima, mint az üveg, hullámok sem torzítják a tükörsimaságát.

                                           A vonzás törvénye 3.

Kedveseim, a Vonzás törvénye tudományát, a Hit törvényének tudománya követi.
A Hit trövénye szabályozza, hogy mit hozol létre az életedben. A Hit törvénye kiegészíti az életterved szerződését, amit a növekedésre előirányoztál magadnak. Ezek leckék, konfrontációk és erőfeszítéseken keresztül jelennek meg. Ezért elengedhetetlen, hogy teljes mértékben ügyelj arra, hogy soha ne légy kiszolgáltatva az eseményeknek, hogy tehetetlenül nézz szembe a megmagyarázhatatlannal, hánykolódva, mint egy hajó elveszetten a tengeren. Lényeges megértened, hogy soha nem vagy az eseményeknél egyedül, segítség nélkül. Mesterek. Sem pszichológiai, sem fizikai események nem irányítanak téged.
Amikor az emberek teljesen megértik agyuk hatalmas kapacitását, hogy sok döntő hitet (amik nagyrészt hiedelmek) tárolnak, és ezeket kapcsolatba hozzák a tapasztalataikkal, látni fogják, hogy választások végetelen sora áll rendelkezésükre.
De azok a beragadt régi minták és korlátozó hiedelmek, ismétlödő ciklusokat teremtenek, előre meghatározott válaszokat, ami hajlamos arra, hogy blokkolja az új megoldásokat, tagadja a jobb gondolkodást. Ha nem tanulnak a múlt hibáiból, ismételni fogják őket. Sőt addig ismétlik meg a ciklust, amíg megtanulják, hogy működik az Isteni Elme. Ez igaz minden emberre.
Mindent meg kell tenned, hogy ebből kiszabadulj.
Három törvény
Három különböző folyamatot tartalmaz a vonzás törvénye. Tömören tartalmazza a különböző kritériumok elérését. Nézzük meg az elsődleges szempontjait az egyes törvényeknek:
** A vonzás törvénye – Gondolatoknak frekvenciájuk van, és frekvenciákat vonzanak
** A hit törvényét ismerve - Nem lehet kétség. Csak az nyilvánul meg (ölt testet), amit lehetségesnek hisznek
** A Tudatos Teremtés törvénye: A tudatos képesség, célokra, eseményekre fókuszálva a többdimenziós Mer-Ka-Na elmén keresztül.

A Lélek szerződés elrendezései

Nyomatékosan hangsúlyozom, hogy a hiedelmek azok, amelyek várhatóan alakítják az egyéni és csoportos valóságot.
Korábbi üzenetekben, már említettük, vannak Felsőbb éned által tervezett forgatókönyvek, az Isteni Elme szempontjai szerint, és hogy az úgynevezett "elrendeltetést" vagy lélek-szerződést magad választottad a növekedés leckéjeként hogy segítsen a nagyobb bölcsesség felé téged.
Kijelenthetjük, hogy ha neked van egy célod a 3d-ben, amely ellentétes a magasabb énnel, a legtöbb esetben nem fog megnyilvánulni, hacsak azt nem választod növekedési leckeként. Például ha egy emberi gazdagságra vágyakoznál, és a vagyonnal leállítaná a növekedési folyamatot, a felsőbb én elutasítja az ilyen vágy megnyilvánulását.
Kedveseim, ha bármilyen korlátozó tapasztalatban találod magad, kényelmetlen vagy nem, akár tetszik vagy nem, meg kell értened egy látszólagos találós kérdést hoztál létre magadnak. Kettősségen belüli forgatókönyben vagy, lineáris időben, amivel szembe kell nézned. Akár elfogadod, akár nem, minden körülmények között és bármilyen szörnyű történésben, ha vagy, te alkottad meg.
Ha például, egy extrém esteben bűncselekményben vesz részt valaki, és  börtönbüntetésre itélik, szembe kell néznie evvel a tapasztalattal. Szembe kell néznie a kettősséggel a lineáris időben. Vannak törvények, Ok és okozat a 3d-ben,és hogy Felelősséged nem csak a tetteidért, a hitedért is van, és ez az egyik legfontosabb rész a bolygó leckéi közül. De azáltal, hogy szembenézel ezekkel, meg tudod változtatni a körülményeket magad körül.
Kedves Emberek, meg kell értenetek: amikor igyekeztek elkerülni a felelősséget a saját tetteitekért, akkor általában, megpróbáljátok áthárítani a felelősséget egy másik személyre, vagy csoportra, hogy az okozta a történteket. A felelősség áthárítással, a tévedésed nem elismerésével, öntudatlanul elajándékozod a hatalmadat arra, hogy elfogadva azt, újat alkothass. (mert addig sorozatosan olyan helyzetbe kerülsz, amíg fel nem vállalod a felelősséget.)
Ahogy azt már kifejtettük, beszélgetésünk második részében, hogy a legtöbb ilyen magatartás mögött az a vágy rejlik, hogy elkerülje a bűntudat következményeként előálló fájdalmat. (Nem szereti vállalni a hibákat.)
A bőség hiánya és a kellemetlen kapcsolatok esetében nehezen tudod tudatossá változtatni a gondolataidat, mert a hit, az elvárások.... aztán a hiedelmek szerint cselekvés… öntudatlan önprogramozást eredményez.
Tudattalan programozás
Létrehozod a saját valóságodat attól, ahogy döntesz, és ahogy döntesz, az az amit magadról elhiszel, és olyan lesz a világ körülötted. Ha nem tudatosan, szándékosan választod a hiteidet, tudattalanul programozhatnak. Esztelenül el fogod hinni, a kultúra az iskolák a környezet hiedelmeit.
Ha elszámoltatható és felelős vagy tetteidért, akkor hogy engedheted meg magadnak, hogy ne kérdőjelezd meg a hiedelmeidet, amik legtöbbször a tetteidet befolyásolják!
Miután teljesen megérted, hogy a hiedelmek valóságot, teremtenek, akkor és csakis akkor már nem leszel az események tapasztalának fogságában. Ehhez érdemes megtanulni mechanikai , technikai módszereket. Ha hiszed, hogy az új hit teljesen felülírja és felváltja az előző téves hiedelmeket, három lépésben változtathatsz az adott területen. A folyamat során, a gondolatoknak a hittel kell harmonizálniuk és ezt tetteknek kell követniük.
Ennek a beszélgetésnek a hátralévő részét a Tudatos teremtésnek szenteljük.
Szem előtt tartva, hogy evvel tudatosan fejlődést hozz létre életedben.

Nem vagy kiszolgáltatva a körülményeknek

Nem vagy kiszolgáltatva a körülményeknek, de hiteid tévedéseinek igen.
Állj meg egy pillanatra, fontold meg. Ez a hit törvénye.
Ha azt hiszed, hogy a körülményid csapdába ejtettek, akkor ez az első, amit meg kell változtatnod a hiteid közül, mert amíg ezt meg nem változtatod abban a helyzetben is maradsz. Te teremtesz, te tanulod amit lehet, de így nem tudod az örömteli társteremtést létrehozni. Az egyik legfontosabb oka a Földi dualitásnak, hogy megtanuljátok, hogyan kell felelősen, és tudatosan teremteni.
Az elvek professzora Dr Ok & Okozat professzor, és ez a doktor házhoz megy. Amit vetettél azt aratod, bármilyen kellemetlen is, és ez eszköz is, azt jelenti, hogy figyelembe kell venni, miért is így történt.
Kitörni azokból a körülményekből, amit a pszichológia állapotunk okoz, fegyelmezett öntudatos erőfeszítést igényel, hogy a változás bekövetkezhessen.
A kulcs ismét a hit. Kevés a különbség, ha úgy gondolod, hogy a jelenlegi életedet a korai gyerekkorban előforduló vagy korábbi életek incidensei okozzák, amely felett úgy érzed, hogy nincs irányításod. Az eseményeid, az életeid, a tapasztalataid végett alakultak ki jelenlegi hiedelmeid. A jelenlegi hiedelmek módosítása, megváltoztatja az életedet. És /bármennyire hihetetlen/ ezzel egyidőben a múltat és a jövőt is változtatod. Ez a hit teremtő ereje.
Mester, függetlenül attól, milyen szinten van a Fény Hányadosod öntudatlanul vagy tudatosan teszel, hozol létre valamit, a hiteid elöl nem menekülhetsz. Ezek azok az enzimek, amelyen keresztül létre hozod a tapasztalataidatt.

Agy és Elme folyamatok

Mesterek, az ok, hogy a legtöbb könyv elüzletesített tanítások megnyilvánulása, és nem működik, azért van, mert nincs meg a mélyebb megértése a 3d elme és agy működésének. A megnyilvánuló eredmény a monetáris vagyon, a könyvkiadó könyv értékesítéséből. (hopp) Sok árnyalat van sok tekintetben tisztázatlan, magyarázat nélküli szövegekben. Ráadásul, amikor kiterjeszted az elméd, az aurameződ Kristályszempontjait optimalizálnod kell, ami megengedi, hogy működjön a teremtés.
A Teremtés Törvényének legfontosabb elveinek elérése, létrehozása, a következő:
1) az agy kiterjesztett programozása - A hit törvényének tudása
2) Ego-személyiség felszabadítása, átadva az irányítást az Isteni Elme - magasabb tudatosság kontroljának
3) EMF Balance fenntartása /az elekromágneses frekvenciák egyensűlyának fenttartása
4) a Mer-Ka-Na Kristályos aspektusának aktiválása, Hipofízis tobozmirigy, és Thymus
5) a Tisztaság egyensúlyának megtartása
Nagyon fontos, megértenetek, hogy a 3D-s agy, az ego-személyiség összeolvadt a fizikai 3d biológiával elsődlegesen a túlélésre programozva. Ez a "túlélési" kód, hordozza a figyelmeztető jeleket, mely figyelmeztet, gyakran félelem és a kétség formájában. A frontális elmét, az ego-személyiség szempontjából, úgy tervezték, hogy uralja a 3d tudatot, annak érdekében, hogy a lineáris idő áramlását és a túlélést segítsék a fizikai síkon. A kihívás abban áll, hogy a 3d ego tudatból, kiemelkedve beáramoltatni a Lélek székhelyének kapuján át az Isteni Elmébe.
A tiszta, pontos meghatározás a teremtésben nagyon fontos Ti legtöbben. csak részben földelitek le a kívánságatokat az „Egynapon”…álomkép szinten marad. Ez olyan, mintha egy számítogépes programot csak részben telepítenek fel, és csodálkoznak, hogy nem müködik. A 3D-ben az agy, az elme magasabb dimenziója, és a magasabb elmén belül található az Isteniség (isteni központ. A 3d belül müködő agy bizonyos értelemben a 3d programozásban domináns a dualitás területén.
Zárt paradigma, és "a dobozon kívűlre" kiterjedve nagyobb részt tud venni az igazi teremtésben.

A Tiszta céljaid

Egy nap utazni fogok, egy nap gazdag leszek, egy nap megvalósítom az álmaimat... ezek csupán "lehetőségekké" válnak melyeket egymástól jó távolra kihelyeztek . Szóval, mindig megmarad a távolság, ha így van programozva. Nem tetted bele a jelenbe. Igen, az álom az első rész, de egyértelműnek kell lennie, világosnak és utána határozott cselekvést igényelnek.
Az agynak két féltekéje van, az egyik a szellemi, másik az érzelmi rész. Az agy biológiai kémiai aktiválásokon és ösztönzéseken keresztül működik. Az intenzitás és a gondolat tisztasága rendkívül fontos, és hogy legyen hit. Látod, az agyad egy 3d –s élő számítógép. Meghatározott feltételekkel működik. Nem működik a "talán" vagy "mittudomén?"elvén. Például, ha megkérdezték volna egy meditációban "Tudja -e a tudat gyógyítani a testet? A válasz az lenne, hogy "Igen". De a tapasztalat azt mutatja, hogy az arra adott válasz az, hogy lehetséges. Ez nem ad gyógyulást.


A nemes útvonal

Minden gondolat termel egy–egy bio-kémiai enzimet. Az enzim a programozással szinkronban működik a fizikai és nem fizikai szinteken. Az egyik kivétel a "Kérjetek és adatik", hogy ha a kérő nincs szinkronban a magasabb elmével, lehet, hogy kevés eredmény születik. Tehát egy ember viszonylag fejlett tudattal lehet, hogy semlegesíti ezt, ha másik szempontból azt gondolja, hogy a vágyak akadályozzák a haladásban. Van aztán egy természetes szűrés azok számára, akik a kegyelem állapotában vannak. A céloknak hozzá méltóaknak kell lenniük. A legnemesebb cél az élet rejtélyeit, titkait megtanulni. A jutalom a bölcsesség és mesteriség. De e célok elérése érdekében bizonyos nyomást,feszültséget is meg kell tapasztalj, és ezek megeröltetőek. És ez Önfegyelmet igényel. Aki lusta, nem jut el oda. Meg kell oldani a feladatokat, hogy elérjék. A. Célok , kihívásokkal járnak. A Mesterek nem terveztek kihívások nélküli életet

Az elme, mint egy építő

Az elme építő, és az aktivátor a célzott akaraterő.
Megtanulni programozni az agyat, lényeges. Alapvető fontosságú. Az agy biológiai számítógép, 3d szűrőkkel és 3d programokkal, amelyek a születés óta beleívódtak. Hacsak nem egy tibeti kolostorban született, a programozást attól kapta, amit mi, szocio - kulturális tanitásoknak nevezünk. A legtöbb szociális program, a nagyon korlátozott kilátású emberi létet, és képességeket elfogadni tanít. Megtanítanak, hogy csak azt hidd el, amit a látás, hallás, ízlelés, szaglás, vagy érintésen keresztül lehet észlelni. Kedveseim, tudod, hogy a fizikai világ az anyag, amit a szemeden keresztül látsz magad körül. A látóidegen keresztül jut el az agyba. Ez serkenti neuronokat,(idegsejtek) és válasz történik, egy olyan biokémiai ireakció, amely termikus jellegű. Mert általában, a látást, szaglást, ízlelést vagy hallást fogadják el, hiszik valóságnak. Azután eldönti, hogy ez kellemes-e vagy nem. Az agy, ezután neuronokat bocsájt ki a tetszés vagy a nem tetszés alapján. Így a valóság és a vonzás működik.
Kezdetben vonzottad azokat az embereket, akik vonzóak, szép a hangjuk és jó az illatuk! A fizikai test igent mond, vagy nemet. Természetben, az agy eszméket fogad be, és vagy elfogadja, vagy eltéríti őket a programozási paramétereinek megfelelően. Az igazság az, hogy az agy nem tud különbséget tenni a tényleges esemény, vagy pszichológiai között, mint például egy álom. A többdimenziós elmében a kettő ugyanaz. És bár az emberi agy rengeteg információ fogadására képes, a 3d-t jóval meghaladó frekvenciákat is, a legtöbb ember beprogramozza, a 3d-s frekvencia felettiek visszautasítását, mert az semelyik idegrendszeri érzékszervüknek nem felel meg.
Az agyi számítógép így csak, azt kapja meg, amit megenged, hogy befogadjon, amit lehetővé tesz, hogy megkapjon. Az ilyen korlátozó paradigmájú programozás, egy része az agyad, aktiválva van a jobb és a bal agyfélteke, a felső nagyagy és az alsó kisagy részei, impozáns tevékenység szintje csak mintegy 10-12 százaléka az agy kapacitásának.. Az agyi aktivitás és folyamatok elsődleges tevékenysége az agyféltekék neokortexében az irányítás a fizikai birodalomban.

Agyad 90%-os többsége kihasználatlan, inaktív, és programozott.  Vagyis, mert minden olyan gondolat, korlátozott gondolkodás program, amely nem illeszkedik a kulturális programozásba vagy dogmákba, automatikusan eltérítődik.

A hit Horizontok kiterjesztése

Tehát az egyik oka annak, hogy a "vonzás törvénye" nem működik, a korlátozott gondolkodás programok.(rögzült tudatosság) A szűk látókörűséghez le kellett zárni még a lehetőségét is, hogy bármi lehetséges, a meglévő fizikai frekvencia felett a 3D fizikai öt érzéken kívűl. Szóval hogyan is lehet kiterjeszteni az agyat? Hogyan nyisd ki az elmét? Hogyan programozd újra a „számítógépet”? A válasz egyszerű, de látszólag sokatok számára nehéz elérni. Tedd meg. Önvizsgálat és tanulmány által, és hajlandósággal az én megnyításához.
Ennek megfelelően a nagy vágy a kiterjedésre, erős gondolat frekvenciát generál, amely lehetővé teszi a kiterjeszkedést.

Bio-kémiai folyamat

Azok a hit-gondolat-képek, amik körülvesznek téged, megegyeznek a tömegtudattal. Ezek Egyéni fényhányadosok. Ezek öltenek testet a fizikai valóságban. Magukban foglalják a fizikai folyamatot. A gondolati frekvenciák, azonnal egy bio-kémai folyamatot hajtanak végre az agyban, a mentális enzimek kapcsolatban kerülnek a tobozmiriggyel. A tobozmirigy geo-kódolt fényátvitelnek érzékeli. Minden képet, gondolatot, értelmez, sorba rendez, energetikai aláírásuk szerint. A Hitprogram szerinti elfogadás után ezeknek át kell haladniuk tobozmirigyen. Az agyi képernyő, aztán eldönti reális –e vagy valótlan. Hihető vagy hihetetlen.

A gondolat energia bio -vegyi anyagokat termel, kódolt neuronok formájában. Ezek a bio anyagok (neuronok) kerülnek elküldésre, mint gondolat-energia, amely már tartalmazza minden gondolat vagy kép, szükséges adatait, hogy megvalósítható-e a fizikai valóságban, vagy sem. Az agy ez alapján nyítja, vagy zárja a kaput a magasabb elméhez.

Gondolatok, amikor megegyeznek a hittel, reprodukálják a belső képet az agyban és a test minden egyes idegrostjában. A várandóság kezdeti tüzei aztán szignálják, és táplálják az új valóság megszületését. Minden gondolat, minden kép, eszerint kap egy könnyű kódolt fényfrekvenciás vibrációs hullám mintát, a tobozmirigyen keresztül

A következő lépés, a tiszta gondolati szándékot követően az érzelem és érzés meghajtó erejének felgyorsítása az elme akaraterejével. Ezután, ha ez megtörtént, a fizikai test a célt, egy digitális kód formájában küldi ki az ép Aura mezőbe, ami szilárd fénykódként rögzül (erre mondják, hogy a látók, mindent, még a vágyaidat is kiolvassák az aurádból, semit nem tudsz letagadni előttük)

Az Aurának épnek kell lennie (13-20-33 ciklus elérése az optimális). Ezután átmegy a Mer-Ki-Va a Mer-Ka-Va a Mer-Ka-Na területen. Minden mozgásba lendül. A gondolat, vágy, vagy a cél egyértelműsége és az érzelem intenzitása az aura mezőbe jutásakor, határozza meg, milyen mértékben teljesül annak materializálódása. Ennek a mechanikának a megtanulása, vezet el a Tudatos teremtés alkalmazásához.

A Tudatos Teremtés törvénye

Ez magában foglalja a testi fizikumot is. Mesterek! Semmi nincs a fizikai kinézetedben, amit nem te terveztél. Ha képes volnál a régi megtestesüléseidet megnézni, meglepődnél azon, hogy mennyi hasonló jellemzőt hoztál létre, mire elértél a mostani fizikai tested megjelenítéshez. Ha az isteni bölcsességet elérted, korlátlan „királyságokat” hozhatsz létre. Amikor neked tudásod van, nincs mitől félni, mert akkor nincs olyan dolog, elem, „fejedelemség”, ami valaha is veszélyeztethet, fenyegethet, vagy rabul ejthet.  Amikor a félelem helyébe lép a tudás, na, ez az úgynevezett megvilágosodás.

Van egy természetes fizikai, és nem fizikai ritmus.  Az éber és alvó állapotban. Az álom  az egyik legnagyobb természetes gyógymód és eszköz, amivel csatlakozni lehet az univerzum  külső és belső valóságához. Előny ez a tudatnak, kirándulhat, pihenhet  a nem fizikai valóságban ha alszol, és előnyöket hozol be  a fizikai anyag ébrenléti állapotba.

A fordítás  befejező része folyamatban .....

A csatornázás a szerzői jogi védelem alatt áll. www.Earth-Keeper.com közlése  weboldalakon megengedett, amíg az információ nem változik, és a szerzőt és a honlapot tartalmazza. Nem tehető közzé folyóiratokban, magazinokban csak engedéllyel. Engedélyt  a Tyberonn@hotmail.com címen lehet kérni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések