2022/10/23

A csoport - A pajzsok csak 30 százalékosak, kapitány!

A pajzsok csak 30 százalékosak, kapitány!

~ Magnetoszféra ~

A pajzsok csak 30 százalékosak, kapitány!

Steve Rother általi csatornázás A Csoporttól www.lightworker.com

Fordította: Gárdi Marianna

Üdvözlet-Otthonról

Annyira sok minden változik a bolygódon. Az evolúciód most olyan szinteket ért el, hogy nehéz megjósolni, mi fog történni a következő néhány héten. Szeretnénk mesélni neked, arról, a folyamatról, mire figyelj, hogy olyan szintre juss, ami számodra a legmegfelelőbb. Körülbelül három hónappal ezelőtt átadtunk egy üzenetet Mágneses változások címmel, és azalatt az üzenet alatt, amit megvitattunk,néhány dolgot kiemeltünk most,hogy most újra elővegyük és további részletességgel magyarázzuk meg.

Mágneses áramlás három éve

Ezek közül a fő pontok közül az egyik volt a Földbolygó változó mágneses áramlása, és az, hogy, hogyan szemlélteti változást,mert az emberek hozzá voltak szokva egy szilárd mágneses alaphoz.Mikor Földbolygón a mágneses mezők ingadozni kezdenek az elkövetkező években, tudni fogod, hogy mindannyiótok érzelmi összességét közvetíti nektek.

Őszintén szólva az emberek nem kezelik nagyon jól a változásokat.. Gyakran pánikba esel,amikor megnyomod változásgombot. Ahelyett, hogy átölelnéd a változást az életedben, kiborulsz és azt mondod: 

- Ó jóságos Ég! Itt jön egy egy változás! Várj… Talán ha az előtted lévő változásokról mesélünk neked, s hogy mire figyelj miközben jössz, örömmel fogsz számítani rájuk, szenvedély,és meglehetősen izgalommal a megszokott félelem helyett.Tehát az,amit ma el szeretnénk mondani neked, rálátást ad a változások közül néhányra, amit ti mind a következő három év folyamán meg fogtok nevezni. A következő három-négy év ráadásul hatalmas változásokat fog hozni, minden személynek ennek a bolygónak és a 2012-es bűvös dátum után, melytől te annyira sokat vársz. Integrálni ezek közül az új energiák közül mindegyiket, neked óriási mennyiségű változással és átdolgozással fog járni. Amiről legnagyobb részben beszélünk ma, hogy a mágneses energiának is benne kell lennie, mert közvetlen befolyása van az érzelmi világodra. Amikor a bolygó mágnesessége szilárd, az érzelmeid is szilárdak maradhatnak.

Ha Neked átlagos érzelmi energiád van testalkatodhoz illően. Ahogy az a mező elkezd változni, és naponta ingadozik, a saját érzelmi stabilitásod úgy tűnik, hogy kibillen valamilyen irányba, és nehézségeid lehetnek, hogy megtaláld a központodat és az alapodat. Ez különösen 2012-ben nagyon láthatóvá fog válni. Elmagyarázzuk miért.

2001-2006 között - hatalmas számú napkitörés volt tapasztalható egy normális napciklus alatt. A lobogások egyfajta mágneses plazmában lévő alapvetően világos energiák, ami szétáramlik a világegyetemen keresztül.

Azok közül a napon levő robbanások közül semelyik nem irányult közvetlenül a Földre. Mindazonáltal, ha megtörtént volna kiütött volna azokból a rácshálókból, több óriási adagot, amik megengedik neked, hogy elektromos erőt árassz szét a bolygódon. 

Bár sok kulcs "erő-rács-háló" biztonságban van a Földbolygódon, ezek közül a rácshálók közül, néhányat még mindig eláraszthat fotonenergia, ami a napkitöréseken keresztül jön be. Ez, egyfajta foton mágneses plazma, ami torlódhat Föld külső mágneses héjában, amit ti magnetoszférának neveztek. Alapvetően ami történik a Föld pajzsait gyengítik és még nem heverték ki az utolsó találatokat. Bár azok alatt az évek alatt több extrém napkitörést tapasztaltál, rád nem volt semmilyen közvetlen hatással.

Ez változik, mert a napkitörések megint elkezdődnek ;- jelenleg normális cikluson vannak, és hozzávetőlegesen 11-12 évente aktiválódnak. 

Ezt a speciális ciklust eredetileg úgy tervezték, hogy ezáltal a Földbolygó megsemmisüljön. Bár az energia nagy részét most elirányítják, ennek még mindig hatalmas hatása lesz, mert Földbe lépése után az energiát felfogják, a bolygón belüli tektonikus lemezek.

Kérdések kimagozása

Nem érdekes, hogy a tudósaitok feltettek egy új műholdat, hogy nézzék ahogy ezek a rendkívüli események a következő néhány év folyamán kibontakoznak? Ettől nagyon izgatottak. Mi is, mert megmutat a fontos változások közül néhányat, ami zajlik.

Mi zajlik, amikor látsz egy Napkitörést? Azt mondjuk neked, hogy a nap nem az, aminek gondoljátok. Azt hiszitek, hogy van egy szilárd magja, amíg a külső élek mint forgó viharok gázneműek.Azt mondjuk helyette neked, hogy a nap egy energiaportál-egy többdimenziós helyszínből származó energiát irányít. Központi napnak nevezzük azt a helyszínt, ami az első eredet helye a világegyetemben. Más szóval, végtelenségből származol. Az első hely,ahonnan megérkezel azt központi napnak nevezik. Amikor keresztülutazol azon,ez az a prizma, ami hasít téged,ezekbe a fény 11 különböző sugarán megtapasztalod a 11 bolygón levő különböző lelkedként, hogy úgy teszel,mintha emberi volnál. 2001-2006 annyira sok napkitörés volt és olyan kiterjedt plazmatörmeléket dobtak ki a térbe, egy egyszerű számítás szerint azt mondom neked, hogy elég energia maradt a napon belül hogy ismétlődjön. És ez fog megint történni.

A gyengített magnetoszféra

Ennek a különös napviharnak nem kell olyan nehéznek lennie, mint az utolsó volt. Ezen jelenleg egy kicsit enyhítenek, mert Föld nem szűkölködik mágnesességben hogy ne érje el ezt a következő szintet. 

Van egy olyan mágneses lökés, ami az ezek közül a robbanások közül alacsony szintű. A Földnek van egy mágneses mezője, és már tudtok mágneses ley-sorozatokról és arról, hogy ez hogyan működik. De. Még mindig nem fedeztétek fel a kapcsolatot a mágnesesség és a gravitáció között, de mi bízunk abban, hogy ti megfogjátok találni azt, amikor épp itt lesz az ideje. Amit el akarunk magyarázni, az az, hogy ez az energia bejön a központi napról a nap-napon keresztül és eléri Föld mágneses mezőjét, a kölcsönhatásba lép a Földdel, ami még mindig elhajlítja a plazmát. Ezt a védő mezőt a magnetoszféraként ismerik. Ez alapvetően egy a Föld körüli mágneses mező, ami a részecskék közül sokat hajlított el, ami bejön a napról. Valójában, ez olyan, mint egy háló és sok ilyen hatást fogott fel. Még a mai napig is a háló azokkal a részecskékkel van teli.

A tudósaitok kezdenek rájönni, hogy lyukak és megnyitások vannak ebben a mágneses pajzsban, ami meg fogja engedni a napkitörések következő köréből sokkal többnek, hogy közvetlenül Földbe jöjjön. Azt akarjuk tőled, hogy legyél óvatos a nap változásakor. Legyél körültekintő, annak ellenére, hogy azt gondolod, hogy ez csodálatos, amikor napon vagy, sugarainak a testeden, különböző hatásai lesznek, mint eddig megelőzően. Ez 2012-re vonatkozik, mikor ezek a napkitörések kezdődnek, de valószínűleg még azelőtt elkezdődnek, ebben az évben is elkezdődhetnek.

Azok a lelkek, akik azért jöttek, hogy kijavítsák a Földi folyamatokat és a következő szintjére emeljék, arra amire neki szüksége van, és amik 2012-ben fognak zajlani, különösen azalatt az idő alatt kontrollálják a napon való tartózkodást. A túlexponálás hatása, hogy az érzelmeidet kevésbé tudod irányítani, amik egyre erőteljesebbek lesznek. A lépés gyorsul. Minden elkezd nagyon gyorsan emelkedni.

Utolsó életleckék.

Azt mondjuk neked, hogy minden rendelkezésre álló idődben, menj magadon belülre, bocsáss ki mindent azok közül a régi kérdések közül és söpörd ki magadból, ami ismétlődő az életedben, mert  több és több lesz újra. Még ha jó is volt lógni azokon a kérdéseken,  sokba került a tartásuk, mert a részeivé váltak annak, aki te vagy. Mindazonáltal, amikor ezek a mágneses fodrosodások elkezdenek Földön és azon keresztül, hogy felrázzák az érzelmeid tárházát, az események nagyon gyorsan bejönnek az életedbe. Itt az idő,hogy elengedd a régi rendszereidet. Most van az ideje annak, hogy elengedd a korlátozó gondolataidat arról, amiről az ember szól.

Most van az ideje annak, hogy a hatalmadba lépj, ahogy tudsz. Még kicsi lépésekben is el tudod kezdeni belevinni annak az energiáját, aki te igazán vagy, és a fizikai testen lévő saját fényedből többet tudsz hordozni.

Ez egyszerűen átjöhet a sugárzó szemeiden keresztül. Átjöhet azon a szexuális energián amit hordozol a fizikai testedben, mivel az a lelkednek a kifejezése, ami kisugárzik egy szép testen keresztül.

Tehát annak látszódnia kell, hogy a helyed a Földbolygón változik.

A 2012 a magnetoszféra megnyitása, a napkitörések megint érinteni fogják a bolygó magját. A napkitörések korábbi köre alapvetően felmelegítette a bolygód központját, és ezt követően aktiválni fogja azt, emelni fogja egy magasabb világba, ami át fog járni minden élő részt, minden lényt. A vasmag körül folyékony energia van, ami hasonló egy folyékony vashoz vagy a folyékony fémhez. Ez pontosan az, ami a Föld vulkánjaiból jön ki. A napkitörésekből származó energia ízig-vérig egész végig ment odáig a vasmagig, és segített felmelegíteni azt, miközben elérte, hogy gyorsabban mozogjon, mint azelőtt.

A Föld központja mindig más sebességgel forgott a külső résznél, ami teljesen független. Bár a Föld külsejének van egy forgása, de mivel ez felgyorsult, a Földből több kezd el kifelé kiterjedni.

Amit látni fogsz, az lesz, hogy ez a folyékony terület el fog kezdeni kifelé kiterjedni. Több esemény lesz, ahogy a Föld végrehajtja ezt az átmenetet. Meg fogod tanulni, hogyan kezeld ezeket az eseményeket, hogy ne okozzon sokkot úgy, mint azelőtt.

Látni fogod a tektonikus lemezek közül néhánynak az újra-elrendezését a Csendes-óceánban, ahol egy víz alatti kitörés egy kozmikus ajtót és sok portált fog kinyitni, hogy segítsen a Földbolygónak. Látni fogod az elkövetkező években.

Nektek olyan érzelmi beállítottságotok van amit szeretnétek állandósítani, de ez elkezdhet ingadozni. A másik dolog:szeretnénk emlékeztetni titeket, hogy több évvel ezelőtt azt mondtuk, hogy annyira magas lesz ezen a bolygón a szexuális energia, egy hatalmas hullám amihez képest a 1960-as évekbeli szelídnek tűnik, ha összehasonlítod őket. Ez történik ott, ahol azt érzik, és nem megfelelően használják. Ahol az emberek kényelmetlenül érzik magukat, ahogy ez a szexuális energia keresztül fut rajtuk, ez beragad, megreked és problémákat fog okozni. Például, amikor látsz valakit a hírekben majdnem naponta, kinek volt viszonya,ki volt hűtlen.

Fényed az otthonból

Először is elmondjuk neked, hogy légy tudatában az energiának, mert aminek tudatában vagy, nem tud meglepni téged. Az éberség helyzetébe fog hozni téged, hogy az fény legyen, megnyitod magad a másikra. Az egyetlen probléma,ami neked A Föld bolygón lesz, hogy hajlamos vagy, az új dolgoktól félni. Emberi és természetes lesz, amikor a többdimenziós ajtók elkezdenek kinyílni. Mikor kinyílnak, látod a falat és valaki átmegy a falon, mert neki az a fal nincs ott, azt fogod mondani: Oh, ez "Cool" !(király, szuper) Nekem hívnom kell a barátaimat, hogy jöjjenek, és lássák.De ha a másik emberek látják, hajlamosak, félni és problémázni a bolygón tapasztaltakért.

Emlékezz.

Te vagy az, aki most akart itt lenni, kerül amibe kerül. Nem számít hány életet próbáltál ki, hogy idáig eljuss, most itt vagy, mert neked van a legnagyobb esélyed arra, hogy bolygót megváltoztasd. Óriási mennyiségű, segítség vár mögötted arra, hogy segíthessen, amiben csak tudnak. Ez alkalom alatt, amikor ez a mágneses lyuk kinyílik fent, és mágneses energia jön bolygóra, ez sok embert megrázkódtathat, mert az érzelmi testüket mágnesesen összekapcsolják a Földdel. Neked rendelkezésre áll idő, hogy egy szilárd fénnyel rendelkező állapotban és az arcodon megjelenő mosolyban legyél, mert tudod, hogy mi jön.

Tudatában vagy annak, ami történik, és te az emberek közül az egyik vagy, aki tartja az energiát, vagy ha csak az emberek közül néha csak egyre is mosolyogsz a kavarodás alatt, segítesz ennek az energiának megalapozni a szilárd megértését, és oda kerülni a jogos helyedre Földön, tanárként és gyógyítóként, aki igazán te vagy.

Te ott vagy ebben az életben abból a célból amiért jöttél, ahol lenned kell. Pontosan ez a tökéletes pozíció az úton, oda visz ahol lenni akarsz, és ez most zajlik. 

Minden szintben bekövetkező változások lesznek ez alatt a három év alatt, drasztikus változások többségben amit tapasztalni fogsz. Értsd meg, hogy az annyira különböző rezgési szintek különböző időknél fogják tapasztalni ezeket a fodrosodásokat a valóságukon keresztül. Következetesen azután az időszak után sok beállítás lesz üzleti életben, vállalatokban, szervezetekben és együttműködésekben..

Ezek a csoportok nehéz időt fognak viselni, amit megérzel, mert a testalkatodban megtalálható ennek az alapenergiája, mivel az érzelmi energiáik közül, mindkettő benned van: a nagyon magas és alacsony rezgés egyaránt.

És ebben az időben beférkőznek és megtalálják azokat a helyeket ahol tétováztál, mert fel fognak erősödni benned, ahogy ez a fodrosodás keresztülmegy minden részeden. Komolyan vizsgáld meg azokat a dolgokat, amiket magad előtt tagadsz, dolgokat amit a szíved mélyén éreztél, de nem beszéltél róla.Találd meg az igazságodat és azt, aki te igazán vagy, mert mikor ezek közül a változások elkezdenek megtörténni—és persze ott legyél, hisz te kérted, hogy itt lehess, ebben a pillanatban. Ez a legnagyobb ajándékod, hogy itt legyél, hogy azt a munkát végezd, amit remélted, hogy végzel majd.

Kedves, számítunk rád.

Sok lesz a félelem a változások idején. Bár félelem helyett nagy izgalommal és várakozással sétálsz ebbe a 2012-vel kapcsolatos egész tapasztalatba,még mindig változások lesznek. Ahogy azok a változások történnek, és ha újraéled a félelem visszatarthatja az egész emberiség együttes rezgését. Rendelkezésedre áll az idő, hogy tartsd azt a mosolyt. Itt az idő arra,hogy tartsd azt a fényt.

Nyitott könyv..

Azt szeretnénk, hogy a felsoroltakon kívül, ami történik, mindenről mesélhessünk neked. Azt szeretnénk, hogy el tudjuk mondani pontosan neked, hogy ez milyen lesz, amikor belépsz 2013-ba, 2014-be és 2015-be, de az igazság az, hogy te még nem döntötted el a sorsodat. Mi nem vagyunk olyan teremtők, akik létrehozzák a világodat és erről mesélnek neked.Csak azon töprengünk, hogy mit hoztál létre te, mivel te vagy az a legnagyobb tanár, gyógyító és angyal, akik valaha mozgásba lendítették ezt a bolygót. A mesterek egy nagy csoportja fizikai testben sétál, amiről neked fogalmad sincs.

Ez nagyon gyorsan megnyilvánul, ez az amikor birtokolod a hatalmadat. Neked adták azokat. Valószínűleg sok különböző életet fejlesztettél ki nekik, és nagyon keményen dolgoztál náluk. Amikor megtalálod azt a darabot, amiben igazán jó vagy, birtoklod azt, és csinálod azt, a te egyedülálló módodon, birtokolod a hatalmadat, amire most nagyobb szükség van, mint ezelőtt valaha. Három kis emlékeztetővel búcsúzunk tőletek.

Bánjatok egymással a legnagyobb tisztelettel.

Tanítsátok egymást minden módon.

Játsszatok együtt jól.

Espavo.

www.lightworker.com

Fordította: Margardian

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések