2022/10/23

A szexuális energia vírus

A szexuális energia vírus, a tudatosságot fertőzi meg. 

Addig rejtőzködik,ameddig meg nem találja a lehetőséget, hogy beinduljon. Az elmében ver tanyát, és mivel a férfi általában az elmében él, a nő pedig a lelkében, tökéletes hely a vírus számára az elme (ne feldjük a nő is tartalmazza a férfi aspektusokat.)
Erőből és kontrollból táplálkozik,úgy, hogy a férfi energiát arra csábítja, hogy elnyomja a női energiát.
Sok vallási dogmába be is építették: "Nem bízhatunk meg a női energiában, mert az bűnös energia".( pl: Éva-alma-Ádám) 
Ezért a nőket kontrollálni és büntetni kell, ha nem engedelmeskednek. A férfi energia az erőn és kontrollon keresztül megérezte a hatalmat, és alárendelte magát a vírusnak.
 
Princzes Gyöngyi 
Hivatalos Shaumbra Institute Tanár így beszél erről
 
"A vírus úgy táplálkozik, hogy elszippantja az örömöt az életedből. Az egyik dolog, amit a legörömtelibbnek és legszentebbnek tartunk az életben: két ember szerelme, és ez volt a vírus egyik célpontja. Ahelyett, hogy szeretetben és a szeretet megosztásában lettünk volna, gyakran ez egy másik személytől való energia rablás egyik módjává vált , és kontrollá és a vírus táplálásává.Gondold végig, mennyi bűntudat és szégyen kapcsolódik a szexhez. Gondold végig, hogy a szexet lealacsonyították a pornográfia, prostitúció szintjére, sőt akár a reklámokra is gondolhatsz.
 
Az érzelmi bántalmazás/visszaélés szintén egy aspektusa a szexuális energia vírusnak. Amikor egy szülő folyamatosan rosszul érzi magát és panaszkodik, és eljátssza a "szegény én"-t vagy az egész családot lerohanja az érzelmeivel, akkor is energiát vesz el a többiektől - ez is visszaélés az energiákkal..Ez megtörténik a családban, munkahelyen és mindenhol a társadalomban.Fontos megjegyeznem, az nem a férfiak a nők ellen - ez éppen a vírus játszmája, hogy azt higgyük, erről van szó. Hanem a férfi energia, amely elnyomja a női energiát, és mindkettő megtalálható bennünk!
 
Hogyan állíthatjuk meg a szexuális vírust?
 
A játszma csak addig létezhet, amíg két részed van hozzá, hogy játsszák a játékot. Megnézheted a saját életedet és észreveheted, hol vagy te az áldozat, és hol vagy az elkövető? 
Ne ítéld el magad (vagy másokat). Csak vegyél egy mély levegőt és találd meg a szerető, együttérző részedet magadban, a helyet, ahol mindent láthatsz.
 
Ez a te választásod, hogy véget akarsz e vetni a játszmának vagy nem.Bizonyos tekintetben, biztonságos dolog áldozatnak lenni. 
Tudod a szerepedet, és nem a te hibád, ami megtörtént. 
A másik tette ezt veled, nem te vagy a hibás. 
Nem kockáztatsz semmit, kockázatot akkor vállalnál, vennél magadra, ha kilépnél ebből a szerepből.
Mert hogyan fognak veled találkozni az emberek? 
Azt gondolják majd, hogy önző vagy? 
És hogyan juthatsz energiához, ha nem akarsz már elkövető lenni? Csak nagyon kevesen gondolkoznak így, de akárhogy is, a tudatalatti szinteken ezzel vagy elfoglalva.
 
A megoldás egyszerű:
 
Kezdd el szeretni Magad!!!
 
Ahelyett, hogy a szeretetet és elfogadást keresnéd, és az energiát magadon kívül, menj be Magadba!
Keresd belül !Minden bennünk van.
Kezdd el szeretni magad, úgy, ahogy, amilyen vagy. Minden részedet, azokat is, akiket eddig nem szerettél!
Ők szintén a te részeid, és szükségük van szeretetre és elfogadásra, hogy fejlődhessenek. Töltsd meg magad a feltételnélküli szeretet és együttérzés energiájával! Ez nem új felfedezés. A nagy mesterek már beszéltek erről. Jézus szavaival: "szeresd felebarátodat, mint tenmagad" 
De gyakran megfeledkezünk a második részéről, és azt gondoljuk, másokat kell szeretnünk, és aztán ők, remélhetőleg, viszontszeretnek minket.
 
Micsoda játszmája a vírusnak!
Ebben nincs szabadság!!!!!
Ez egy vásár!/üzlet!
Próbáld először magadat szeretni. Ettől a vírus el fog tűnni, és megteremtődik a lehetőség, hogy a te belső férfi/női energiáid újraintegrálódjanak egy teljesen új szinten! Szeresd magad és meglátod, hogyan fog megváltozni az életed."
 
"A vírus elengedésének haszna:
Amikor egy személy megtisztítja a vírust, a jövője megtisztul. Amikor egy csoport megtisztítja a vírust, az megváltoztatja a tudatosságot egy globális skálán."(http://www.crimsoncircle.com)
 
"Legyetek éberek! Engedjétek most el életek aprócseprő dolgait! Mert ezeken keresztül szeretnek befolyásolni titeket. Elérik, hogy leragadjatok az apróságoknál, a részleteknél.
Miért? Mert azok óriási mennyiségű energiát képesek felemészteni, és megakadályoznak benneteket abban, hogy rálátásotok legyen a dolgokra. Elérik, hogy leragadjatok a kis dolgokban, apró pici pontokban, amik teljesen értelmetlenek. Nézzétek csak meg azokat az aprólékos részleteket, amikbe beragadtatok.
Tényleg olyan fontosak?
Valóban olyan lényegesek, vagy pedig egy energia manipulál benneteket, hogy elhitesse veletek, hogy azok fontosak. 
 
Jelenlegi Istenetek nem más, mint szexuális energia vírus.
Az emberek által létrehozott Isten egy ítélkező, férfias, kiegyensúlyozatlan, skrizofén (nevetés) és rendkívül paranoid energia.
És az embereknek meg nap nap után azt mondják, hogy ezt az Istent imádják, támogassák, és kövessék.
Azzal traktálják az embereket, hogy ez az Isten fog felettük ítélkezni, ha nem követik a szabályokat. Az emberi tudat jelenlegi Istene a szexuális energia vírus manifesztációja. Ez nem a valódi Isten, ez nem a valódi szellem. És még én, Saint Germain sem vagyok képes arra, hogy a valódi, igaz Isten vagy Szellem energiáját szavakba öntsem számotokra, megértessem veletek, mert az csak az elméből jönne, és tőlem származna.  
A valódi és igaz Istent lehetetlen szavakkal leírni. Semmi köze sincs ehhez az eltorzult és kitekert Istenhez, ami jelenleg az emberek tudatában él." Adamus St. Germain
 
"A vírus elengedésének haszna:
Amikor egy személy megtisztítja a vírust, a jövője megtisztul. Amikor egy csoport megtisztítja a vírust, az megváltoztatja a tudatosságot egy globális skálán."(http://www.crimsoncircle.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések