2022/10/23

Celia Fenn: Ikerláng meditáció a vízi világban


Celia Fenn: Ikerláng meditáció a vízi világban

Hanganyag: (Koródi Sándor hangjával):

http://www.mediafire.com/download/w7hkc1qpgcwkg9g/Ikerlang.mp3
(Megjegyzés a hanganyag első hallgatásra erőteljes és furcsa lehet a delfin, bálna hangok és vibrációk miatt, de érdemes végig csinálni többször is. :) )

Szöveg:

A meditáció által a tiszta, feltétel nélküli szeretet állapotába juthatsz… ahol magadhoz hívhatod Lélektársad. Ezáltal egyesítheted szívcsakrátok energiáját és átélheted saját szíveden belül az Ikerláng-energia transzcendens állapotát. Megtapasztalhatod saját ikerláng-energiádat, ahogy a férfi és női részeket egybeolvasztod. A meditációt egyúttal használhatod arra is, hogy összeköttetésbe lépj lélektársaddal, ha még nincs veled, és magadhoz hívhatod őt, hogy részesülj az üdvösség eme eksztatikus állapotában.

A bálnák és a delfinek arra kérnek, hogy csatlakozz hozzájuk kozmikus játékossággal, ahogy a teljes, feltétel nélküli szeretet óceánjában elmerültök. Ezáltal eljuthatsz az igaz szerelem állapotába.

Helyezkedj el kényelmesen és kezdj ellazulni. Lélegezz mélyeket. A légzésnek nagyon fontos szerepe van a bálnák és a delfinek vízi világában, ahogy a víz és a levegő birodalmai közt járnak-kelnek. Te is ily módon különböző dimenziók közt tudsz vándorolni. Figyelj, hogy légzésed egyenletes és mély legyen, hogy a teljes ellazultság állapotába juthass. Könnyűnek, örömtelinek és elégedettnek érzed magad. És így, egyre inkább a felsőbb tudatosság és figyelem állapotába kerülsz. Lélegezz mélyeket.

És most megpillantasz két játékos delfint, akik hívnak, hogy tarts velük… ezért képzeld el, ahogy velük együtt az óceán hullámai közé veted magad. Te magad is szinte delfinné változol, nagy sebességgel úszol, lélegezni is tudsz a víz alatt, és játékosságod is a delfinekéhez hasonló ebben az azúrkék óceáni paradicsomban. Látod, ahogy a nap fenn szikrázik, és egyre mélyebbre kerülsz, ahogy alámerülsz a korallzátonyok közt. Az óceán, mint egy gyönyörű ékszer feltárja előtted kincseit… a tengeri hínár és a sokféle hal ... A szépség és eksztázis birodalma ez. Légy hát te is olyan játékos, mint egy delfin.
Most egy delfincsapat jön oda hozzád, és felismered bennük lelki családod tagjait, boldogan úsztok együtt az áramlatok közt. Érzed, ahogy szeretetük melege átölel.
Most pedig egy bálnapárra leszel figyelmes, akik arra kérnek, hogy kövesd őket. Ahogy együtt haladsz velük, egyre beljebb és beljebb kerülsz az áramlatok mentén. Közben rájössz, hogy Ikerlángodhoz vezetnek, és a vele való egyesülés gondolata a boldogság és öröm érzésével tölt el. Útközben a delfinek felhívják a figyelmed arra, hogy ha el akarod érni az Ikerlángoddal való egyesülés állapotát, minden időben fel kell tudnod ismerni a minden dologban jelenlévő szeretet energiáját. Hallgasd énekük az igaz szerelemről, hogy emlékezz… Minden Egy, minden a Forrás szeretetének a megnyilvánulása.

Próbálj ily módon úszni az óceánban. Érezd, ahogy a tiszta, feltétel nélküli szeretet körbevesz, mert bizony a szeretet óceánjából származik minden dolog. Te is a Forrás tiszta szeretetének megnyilvánulása vagy és érzed, ahogy ez a szeretet körbevesz. Tudd, hogy fényed a Forrásból ered, és, hogy a Forrás fényét tapasztalod. Hagyd hát, hogy a szeretet energiái benned és körülötted szabadon áramoljanak.

AZ IKERLÁNG-SZERETET TEMPLOMA AZ ÓCEÁN MÉLYÉN

Most, a bálnák és a delfinek kíséretében megérkezel Vénusz és Poszeidón templomához. Hagyd, hogy a lépcsők elé vezessenek, hogy beléphess ebbe a gyönyörű óceáni templomba. Egy pompás, nagy teremben találod magad, melyet megtölt az isteni jelenlét. Először Vénusz energiáira leszel figyelmes, akit Afroditének, a szerelem istennőjének is neveznek, ő képviseli az istennői oldalt. A falon egy freskó található, amely Vénuszt ábrázolja, ahogy a fényes kagylóhéjon felemelkedve megszületik az emberek szívében. Az ellenkező oldalon pedig Poszeidón, más néven Neptunusz freskója található, az isteni férfi minőségek megtestesítője, a tengeristen, akinek csikóhalak által hajtott szekere a hullámokat szeli, bemutatva férfias erejét.
És ebben a csodálatos energiában elindulsz a terem végében található kis oltár felé. Itt
megpillantod Ikerlángod, aki már vár téged. Ő szíved igaz szerelme, aki emberi formában megnyilvánul. Hagyd, hogy karjait kitárva üdvözöljön téged.
És most, ahogy egymással szemben álltok és egymás kezét fogjátok, nézz kedvesed szemébe. A felismerés ereje megnyitja szíved, kedvesed mély szerelmének ajándéka előtt. Érezd, ahogy a szerelem energiája áramlik köztetek. És most itt az idő, hogy az ikerláng-energiát megtapasztald saját szívedben.

AZ IKERLÁNG-ENERGIA

Most már készen állsz, hogy kettőtök szeretetenergiáját egyesítve belépj az ikerláng-energia állapotába. Szívetek megnyitásával és az energiák megerősödésével érzed, ahogy eggyé váltok. Ketten egy testben. Szívetek egyszerre dobban.
Az istennő és isten egyesül… szívük eggyé válik… az energia egyesül.
Egy forrásból erednek, szerelmük Forrásából, az igaz szerelem egyetlen szívéből.
Ez a szent szövetség valódi formája. Szívetek lángja eggyé válik, az igaz szerelem örömét és üdvösségét jelentitek egymásnak. Lovagold meg az üdvösség hullámait…
És most, itt az ideje, hogy kedveseddel együtt visszatérjetek. Egymás kezét fogva, kiléptek a templom ajtaján, a lépcsők végén újra a hullámok közé vetitek magatokat, a bálnák és a delfinek kísérete itt várt rátok. Együtt indultok vissza lelki családoddal, érezd szeretetük erejét. És most itt az ideje visszatérni. Végy néhány mély lélegzetet és térj vissza mindennapi tudatosságodba. De veled marad Ikerlángod öröme és szeretete… mindörökre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések