2022/10/18

Tom Kenyon - A Föld mágneses mezejében zajló változásokról és azok hatásáról

 


Julieta Szerző: "Viszonylag rövid, de hasznos üzenet a Föld mágneses mezejében zajló változásokról és azok hatásáról.

Az eredeti üzenet Tom Kenyon honlapján olvasható.
(http://tomkenyon.com/earths-magnetic-field/)

A Föld mágneses mezeje

Engedjétek meg, hogy áttekintést adjunk nektek a bolygó jelenlegi helyzetéről, arról, ahogyan mi látjuk.

A Föld mágneses mezeje meg van zavarodva, folyamatosan átalakulóban van. Mindez interdimenzionális szinten zajlik és a Föld amplitúdójában és a mágneses mező erejében egy emelkedő hullámhatást hoz létre. Ez egy olyan hullám, ami először nagyon gyorsan emelkedik, aztán nagyon gyorsan vissza is esik, s bár ezek az ingások parányiak, mégis megkülönböztethetőek. Ennek nagyon furcsa hatása van az emberi tudatosságra, különösen a biológiátokat érintő tapasztalatokra.

Nagyon sokan érzékelitek mostanában a kimerültség és fáradtság növekedését. Korábban említettük, hogy ilyen tüneteket okozhatnak az űrből érkező energiahullámok is, amelyek keresztülhatolnak a galaxisotokon és naprendszereteken.

De ez a jelenlegi zavar egy másik kategóriába tartozik. Ezt most maga a mágneses mező okozza, amint reagál az űrből származó mély, erős energiákra. Ez magának a Föld olvadt magjának a válasza: a mi perspektívánkból nézve metaforikusan úgy mondhatjuk, hogy a mágneses mező a kozmosszal társalog, folyamatosan beszélget ezekkel az energiákkal, melyek a spirituális evolúció katalizátorai.

Egy másik tünet, ami a saját mágneses mezőtökben beálló zavarral van összefüggésben, a rövidtávú memóriátok működésének változása – hiszen emlékezőképességetek a saját idegrendszereteknek és a Földnek a mágnesességén alapul.

Az agyatok átküldi az információt saját szerkezetének parányi gravitációs és nem-gravitációs mezein, amikre viszont a Föld mágneses mezejének a változása, ingadozása közvetlen hatással bír. Ezért aztán egyre gyakrabban érzékeltek zavart a rövidtávú emlékezetetekben. Sokszor kerültök olyan helyzetbe, hogy éppen beszéltek, de hirtelen nem jutnak eszetekbe a szavak vagy máshogy használjátok őket, mint ahogy a mondattan szerint kellene. Néha az elme egyszerű zavaráról van szó, de ez egyre növekvő számban fog előfordulni a népesség nagy részénél.

A rövidtávú memória „működési hibái” egy igen újszerű helyzetbe hozzák az emberiséget, ami egyaránt lehet átok vagy új lehetőség attól függően, hogy hogyan bántok vele. Lehetőséget kaptok, hogy átlássatok saját teremtésetek szellemi mátrixán. Ez alatt azt értjük, hogy amikor az elmétek képtelen a megszokott módon folytatni a történetet, lehetőségetek adódik, hogy megpillantsátok az észlelésetek függönye mögötti valóságokat. Ezt a függönyt ti magatok hoztátok létre azért, hogy elkülönülhessetek olyan dolgoktól, amit vagy ti nem szeretnétek látni illetve megtapasztalni, vagy amit mások nem akarnak, hogy lássatok és megtapasztaljatok. Itt most kollektív valóságotok láthatatlan manipulátoraira gondolunk, akik a politikai és gazdasági gyeplőt a kezükben tartják.

Korábban is mondtuk már, hogy a bolygótokon vannak olyan erők, amelyek aktívan ellenállnak a spirituális fejlődés impulzusának. Ők abban érdekeltek, hogy az információk elhallgatása révén folytathassák hazugságaikat és továbbra is kontroll alatt tarthassanak benneteket. Most ez egyre nehezebb lesz számukra. Nehezebb lesz, mert a mágneses mező zavara miatt rések keletkeznek az emberi elme által előállított szellemi valóságok teremtésében. Nekik - ez alatt azokat értjük, akik kontrollálnak és manipulálnak benneteket - rengeteg eszköz és erőforrás áll a rendelkezésükre és használják is őket. De nem tudják kontroll alatt tartani a Föld elektromágneses mezejét! És ezért hálát kéne adnotok.
Az az impulzus, ami hatással van a mágneses mezőtökre, messze kívül esik az ő hatóerejükön.

Tapasztalataink szerint, amik a hiperdimenzionális fizika megértéséből fakadnak, a bolygó mágneses mezejének zavarai növekedni, fokozódni fognak az elkövetkező években. Közületek az energetikailag legérzékenyebbek ezt már most is érzékelik, s úgy gondoljuk, hogy a következő években egyre több emberre lesz hatással tudatszinten ez a folyamat, még ha nem is értik majd az okát.

Több javaslatunk is van arra vonatkozóan, hogy hogyan kezeljétek majd a helyzetet.

Az első javaslatunk lesz a legkönnyebb. Ez magába foglalja annak megértését, hogy kapcsolatban álltok magával a Föld magjával. Mint energetikai és mint hús-vér lények, tudatos energetikai kapcsolatot tudtok létre hozni vele. Körülvesz benneteket a mágneses mező, bele vagytok merülve, s ha a Föld magjával azonos szellemi rezonanciát hoztok létre, energetikailag stabillá váltok. A Föld tudatos lényként képes megnyilatkozni felétek olyan módokon, amit nehéz lenne elmagyarázni és leírni, mert kultúrátoknak nincs erre megfelelő nyelve. Ráadásul erősen manipulálva vagytok, hogy ennek biztosan ne legyetek tudatában, mert ez lehetne a legnagyobb erőtök.

Ha rezonáltok a Föld magjával, sokkal tudatosabbá válik bennetek, hogy a Föld egy élő tudatos lény. Ezen a kapcsolaton keresztül energetikai biztonságot kaptok még a legnagyobb káosz közepén is. Más szóval, ha közvetlen és tudatos kapcsolatba kerültök a Föld magjával, az lecsökkentheti az életerőt elszívó technológiák negatív hatásait.

Javasoljuk, hogy a megfelelő rezonancia kialakítása érdekében használjátok pránacsöveteket, azt a csatornát, mely a fejtetőkön keresztül végigfut a testetek közepén és lejut a földbe. Ez a csatorna, ez a cső mélyre hatol, le egészen a Föld magjáig, a fejetek felett pedig a végtelen, mély űrbe. Ebben az esetben elég, ha a földbe hatoló csatornára koncentráltok.

De igazából nem is annyira a csatorna leküldése számít. A dolog lényege, esszenciája az, hogy legyetek tudatában, tudjátok, hogy a Föld magjával rezonáltok. Ez még a legnagyobb káosz közepén is megadja nektek a stabilitás érzését. Még tudatosabb kapcsolatot épít ki köztetek és a Föld között. Ez – ha mondhatjuk így – dehiptonizálni fog titeket, kevésbé lesztek ellenőrizhetőek és világosabban fogjátok látni a hazugságokat, melyekkel körülvesznek benneteket.

A második javaslatunk, hogy alakítsatok ki tudatos kapcsolatot a galaxis központjával.

Értsétek meg, hogy képesek vagytok rezonálni a galaxis központjával is, ami egy fekete lyuk és ami hasonlóképpen kapcsolatban áll a Föld magjával, s ti erősíthetitek ezt a kapcsolatot. Ha fogékonyak vagytok erre, akkor már az, hogy hallotok erről, aktiválni fogja a tudást, hogy hogyan csináljátok. Nem nehéz. Nagyon egyszerű: csak annak a megértését követeli tőletek, hogy fizikai testetekkel ellentétben van egy olyan részetek, amit nem korlátoz sem tér, sem idő.

Tudatában kell lennetek, hogy ez a részetek képes azonnal bárhova kiterjedni és ha kiterjesztitek ezt a galaxis központjába, akkor stabilizáljátok a kapcsolatotokat a galaxissal.

A legideálisabb dolog egyszerre kapcsolatban állni a Föld és a galaxis magjával is.

Újra megerősítjük, hogy ez kevésbé ellenőrizhetővé tesz benneteket, nehezebb lesz titeket hipnotizálni, s különleges tapasztalatokat hozhat nektek az „ébredés”, amíg a többiek körülöttetek tovább alszanak.

Hogy mihez kezdtek ezzel a tudatossággal, az természetesen a ti választásotok és a ti felelősségetek.

A Hathorok, 2008. március 24

Néhány tisztázó gondolat Tomtól:

Azoknak, akik még nem ismerik a pránacsövet, íme a leírás:

A pránacső egy finom energetikai csatorna, egy csőhöz hasonlít és a korona csakrától ( a fejtetőn) halad keresztül a test közepén és a gátrészen elhelyezkedő gyökér csakrán kilépve elér a föld mélyébe. Ha összeérintjük a hüvelykujjunkat a mutatóujjunkkal, láthatjuk, hogy milyen széles a pránacsövünk. Néhány ezoterikus írásban úgy említik, mint központi pillér vagy oszlop.

A tibeti buddhizmus egyes ágaiban a jógik vagy joginik egy nagyon vékony csatornával dolgoznak csak, ez kb. olyan vastag, mint egy emberi hajszál, ez a csatorna a pránacső közepén halad. Úgy ismerik ezt, mint a Titkos Csatornát, és egyes jógagyakorlatoknál ezt használják a finom energiák testbe juttatásához - elképzelésük szerint ez felgyorsítja a spirituális megvilágosodást és a felemelkedést…

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a pránacső csak néhány lábnyira jut le a földbe (kivéve ha valaki igazán földelt) és felfele is csak hasonló magasságba ér.
Mivel a pránacső nagyon finom energiákból áll, nem követi a newtoni fizika törvényeit, inkább a kvantum mechanika alapján működik. Ez teszi lehetővé, hogy nagyon nagy távolságokba elérhessünk vele: akár a Föld magjáig ill. messze ki az űrbe.

Azoknak, akiknek ez a koncepció szokatlan és furcsa, azt ajánlom, olvassák el egy rövid cikkemet, amit „Gondolatok és megfigyelések a csatornáról” címmel írtam.
Ha ez segít, akkor gondoljanak úgy a pránacsőre, mint egy képzeletbeli eszközre. Nem kell eldönteni, hogy létezik-e vagy sem. Egyszerűen fedezzék fel a hatásait a saját módjukon.

A pránacsőre gondolatainkon és szándékunkon keresztül tudunk hatni. Egyszerűen a szándék által ki tudjuk terjeszteni a csatornánkat mind a földbe, mind a kozmoszba. Ha kezdők vagyunk, egyszerűen csak gondoljunk arra, hogy ez megtörténik. Ahogy egyre többet dolgozunk vele, egyre erősebbé, ösztönösebbé válik a benyomásunk a szándékunk által létrehozott hatásról.

A Hathorok által javasolt eljárás, azaz a pránacső használata azoknak szól, akik szeretnének tenni azért, hogy kapcsolatba lépjenek a Földdel. Néhány ember rezonátor, néhány pedig aktivátor. Néhány ember mindkettő. Rezonanciába kerülni valamivel, ráhangolódni valamire (esetünkben a Föld magjára) lényegében passzív cselekedet. Néhányan ebben jók, mások viszont szeretnek tenni valamit. Azoknak, akik tenni szeretnének, a pránacső remek eszköz. Mindenki döntse el, neki melyik működik.

Bárhogy is tesszük, a fontos az, hogy szellemi rezonanciát hozzunk létre a Föld magjával, és ha tehetjük, akkor a galaxis központjával is.

Tom Kenyon"

A galaxis középpontjával való kapcsolódás kialakításában a Kvantum Tantra Alkímiája légző gyakorlat is segíthet, a hanganyag letöltető innen: http://www.mediafire.com/download/tnz2x5cb6sayaay/kvantumtantra+alkimi%C3%A1ja+l%C3%A9gz%C5%91gyakorlat.mp3

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=1BEkIkQXWxQ

Írott változat: https://spirilego.blogspot.com/2022/10/kvantum-tantra-alkimiaja-legzesgyakorlat.html

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések