2022/10/18

Napéjegyenlőségek, napfordulók és hold ciklusok

Részlet Barbara Hand Clow - Kilenc dimenzió alkímiája című könyvéből

Napéjegyenlőségek, napfordulók és hold ciklusok


 

A Hold visszatükrözi érzéseinket

A Hold visszatükrözi felénk az emberiség kollektív gondolatait, érzéseiket. A Holdfény erőssége arányos az emberi érzésekkel. Személyes képességein és erőnk érzéseink kezelésének hatásosságán alapulnak, tehát nagyon hasznos a lunáris hatások ismerete. Újholdkor „érzékenyek” vagyunk, érzéseink a teliholddal felerősödnek, a holdfogyatkozás, pedig különleges hatással van ránk.  A Hold felszíne szinte teljesen mentes az elektromágnesességtől, a rezgések tehát igen éteriek. Mivel a Nap négyszázszor akkora, mint a Hold, és négyszázszor akkora távolságra van a Földtől, a Hold pont akkorának tűnik, mint a Nap. A Nap és a Hold ránk gyakorolt hatása, bár eltérő, kiegyensúlyozott és egyenlő. A Nap rezonáló hullámokként napszélfrekvenciákat bocsát ki, melyeket a bolygók naprendszerbeli helyzetének és fényszögeinek  olvasására használ. A Hold a napszélből fogja el az EM energiát, melyet olvas, és a szoláris adatokat érzéseinkkel ötvözi. Álmunkban a Hold ezeket a lumineszkáló, éteri frekvenciákat közvetíti, melyek tudat alatti mentális bankunk feljegyzéseit tartalmazzák.

Az emberek, állatok és a növények  mágnesként vonzzák a Hold tudatosságát. Az erőteljes napenergiában  fürdő reaktív mintáink polarizált kölcsönhatásaihoz képest a holdrezgések nagyon finomak. A Hold olyan emlékeket sugároz felénk, melyek az egyes dolgokra adott reakcióinkat megszínezik. Mivel emlékek nélkül emocionális testünk nem fejlődik, a Hold tartja meg lelkünk emlékeit életünk során. Ha a negatív érzelmi minták megbetegítenek, a Hold közvetíti számunkra a gyógyító információt. Ezért érezzük, hogy mi a baj, és ezért tudjuk, hogy baj esetén mihez kezdjünk. Akik értékelik ezt a kiélezett érzékenységet és befogadják az információt, azoknak azonnali gyógyulást jelenthet a Bach virágterápia és az aromaterápia. Ha lunáris érzékelőinket teljesen megnyitjuk, soha nem lesz szükségünk orvosra vagy védelmezőre. Amikor leszületünk a Földre tudatosan dolgozhatunk lunáris tudatalatti memóriabankunkon, hogy megtisztuljunk a traumáktól és blokkoktól – azaz hogy feldolgozzuk érzéseinket. Könnyebbek, harmonikusabbak és boldogabbak lehetünk a negatív lenyomatokat tisztító testmunka és spirituális terápia segítségével. Ezek a régi emlékek a belső „hangszalagokat” - például „nem érhetem el”, „nem tudom megcsinálni” - futtató hitrendszerként jelennek meg elménkben. Az önmagunkkal kapcsolatos negatív következtetések a tudatalattiban gyűlnek, ahová holdfény érkezik.

A manifesztációk során túljuthatunk a tagadásokon, és továbbléphetünk a pozitív eredmények irányába. A Hold erőteljes szerepet tölt be érzelmi életünkben, melyet a telihold idején tapasztalt kilengésekről beszámoló rendőrségi jelentések is alátámasztanak. Nagyon sok lehetőség rejlik hát a Holddal és Nappal való tudatos munkában. Húsz éve tanítók technikákat a holddal, a napfordulókkal és a napéjegyenlőségekkel való munkához. Rájöttem, hogy ha a manifesztáció eszközével irányítjuk életünket, az évszakokat és  holdciklusok segítségével szoros egységbe kerülünk a Fénnyel. A Hold dagad és fogyatkozik, miközben bizonyos érzéseket kiváltó álmokat küldve sugározza felénk feljegyzett emlékeinket. A Hold minden egyes hónapban – újhold idején, amikor a föld mögé bújik a Nap elől – új magot küld a Földre. Napfény  hiányában nagyon magas szintű éteri energiák fürdetik a Földet, melyeket az újhold asztrológiai térképének tanulmányozásával elemezhetünk. Ha tudatosan dolgozunk a holdciklusokkal, jelentősen javíthatunk érzelmi életünk és egészségünk minőségén.

A Nap irányítja szándékainkat

A hatalmas napciklusok – napéjegyenlőségek és napfordulók – által szerkesztett naptár adja a legjobb segítséget ahhoz, hogy életünket harmóniába hozzuk a Fénnyel. A legtöbb ősi tudással rendelkező nép számára az Újév idejét a tavaszi napéjegyenlőség jelölte ki, és ez az ideje a manifesztációnak is. Az új év első három hónapja (a nyári napfordulóig) az elfogadás és megvalósítás ideje. Az őszi napéjegyenlőségig tartó újabb három hónap a fejlődésé, növekedésé. Ezt követi a téli napfordulóig tartó három hónapos időszak, mely a létrehozott dolgok tökéletesítésére alkalmas. A három téli hónap a következő napéjegyenlőségig arra való, hogy mélyen elmerüljünk , és megfontoljuk az év során létrehozott dolgok átfogóbb értelmét. A tavaszi napéjegyenlőséggel jön el a teljes évre vonatkozó új manifesztációk kialakításának ideje.

Ha pontosan a tavaszi napéjegyenlőség idején végzett éves manifesztáció mellett döntesz, lehet, hogy olyan gyors és erőteljes változások elé nézel, amelyek esetleg megijeszthetnek – óvatosan hozd hát meg döntéseidet. Amikor a tavaszi napéjegyenlőség idején az előtted álló évre tervezve meghatározod szándékaidat, egy felgyorsult ösvényre lépsz. Figyelj oda, ha tudatod azt jelzi, hogy valamit nem akarsz manifesztálni. Rá fogsz jönni, hogy az elmédben lévő dolgok teremtik a körülötted lévő valóságot. Ha látod a fejedben lévő frekvenciákat – a megtörténésükre váró forgatókönyvek elmédben lévő filmjeit -, biztosan ki akarod, majd takarítani gondolataidat. Saját elmédet uralva isteni közösségben élsz – ez pedig tökéletes életvitel. Ha már tényleg látod, mire vagy képes, létfontosságú lesz számodra, hogy az évszakoknak megfelelően, manifesztációkkal irányítsd az életedet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések