2022/10/18

MARADJ TALPON A ZŰRZAVAR KELLŐS KÖZEPÉN IS – SEGÍTSÉGET NYÚJTÓ KÖZVETÍTÉSEK A KÁOSZCSOMÓPONTOK IDEJÉN

MARADJ TALPON A ZŰRZAVAR KELLŐS KÖZEPÉN IS – SEGÍTSÉGET NYÚJTÓ KÖZVETÍTÉSEK A KÁOSZCSOMÓPONTOK IDEJÉN


Segítség ahhoz, hogy hogyan maradjunk talpon a káosszal teli időkben, a kollektív/tömeg tudat kicsapongásai alatt, amikor minden zűrzavarosnak, zavartnak, illékonynak tűnik, minden a feje tetejére áll és sok ember úgy viselkedik mintha kifordult volna önmagából, és sokszor agresszívan egymásnak feszülő ellentétes pólusokat, eszméket, egymással küzdő ellentétes érdekeket, csoportosulásokat figyelhetünk meg, akik ellentétes dolgokat vallanak, mint a mások, pl. mostanság megfigyelhetjük a női és férfi egymásnak feszülése egyéni és világ szinten is, vagy mostanában észre lehet venni, hogy jelentéktelen dolgokból csinálnak - egy ilyen begyűrűdző káoszcsomópontnál - elefántot. És egyre gyakrabban történik ilyen, mivel rengettek káoszcsomópont jelenik meg manapság, és ilyenkor úgy tűnhet, mintha az emberek nagy része megőrült volna. Sajnos sokszor a fénymunkásokat, ébredezőket, shaumbrákat… stb - azokat, akik a fény, fejlődés és emelkedés útját járják – tehát minket is magukkal sodorhatnak mások kicsapongó érzelmi, mentális, félelemmel teli és kaotikus energiái, főleg, ha ezek kollektíven mennek végbe, vagy ha nem vagyunk kellően leföldeltek és nem vagyunk önmagunk középpontjába, akkor minket is elragadhatnak a káoszcsomópontok valamilyen téren - erre javaslom segítségnek az alábbi anyagokat, tanácsokat, leírásokat, hogy nagyobb képet kapjunk ezekről, és az ilyen időkben is képesek legyünk talpon maradni. :)

Először is a Hathoroktól javasolt közvetítések:

Káoszcsomópontok

Teljes anyag itt olvasható: http://tomkenyon.com/kaoszcsomopontok

Minden energetikai rendszer kaotikus eseményeken megy át, amikor alacsonyabb, vagy magasabb rendezettségű nyugalmi állapotokba alakul át. Földetek sem kivétel.

Ezt szem előtt tartva bolygóméretű kaotikus események gyakoribbá válására számítunk. Ezt úgy értjük, hogy nagykiterjedésű káosz-események közelítenek. Az ilyen eseményeket „Káoszcsomópont”-nak hívjuk. Ezek káoszesemények mértani sorának előjelei és ti most egy ilyen küszöbén álltok.

A káoszcsomópontok kvantumhullám energia csúcsok, amelyek több energetikai terület egyidejű egymásra hatása által keletkeznek…

Ahogy már említettük, a „Káoszcsomópontok”-at sok energetikai jelenség egyszerre fellépő közös hatása irányítja. Sok ilyen kiváltó ok létezik. Ilyenek (de nem kizárólag ezek) a napkitörések, a baktérium- és vírusmutációk, a környezeti problémák, az időjárási minták súlyos megváltozása (ami élelmiszer- és ivóvízellátási gondokat is okozhat), a Föld átalakulási folyamata (ideértve a vulkánkitöréseket és a földrengéseket) a gazdasági labilitás és a politikai alkalmatlanság a világ eseményeinek irányítására…

Amikor megérkezik idővonaladban a „Káoszcsomópont”, nagy valószínűséggel felerősödnek ezek a tényezők és egy előre teljességgel meghatározhatatlan módon kezdenek egymásra hatni.

Úgy látjuk, hogy az elkövetkező tíz évben nagy valószínűséggel egyre gyakrabban és fogtok egyre kiterjedtebb „Káoszcsomópontokat” átélni.

A helyzeti előnyben lévők számára, akik meg akarják őrizni az alacsonyabb energetikai állapotukat és az ebből következő alacsonyabb tudatossági szintjüket, nem lesz egyszerű a „Káoszcsomópontok” megérkezése és azok kezelése. Ennek az az oka, hogy a legkülönbözőbb, előre kiszámíthatatlan esemény és kapcsolódás fog megjelenni, ahogy a káosz egyre inkább eléri csúcspontját.

Sok ember fog labilis mentális és érzelmi állapotba kerülni, amikor belekerül a „Káoszcsomópontba”. Ez az eredménye annak, hogy érzékelt valóságuk összeomlik.

Igen, az elkövetkező években egyéni és kollektív valóságotok tartóoszlopai komoly kihívással fognak szembenézni.

A Felemelkedés Holonja

Teljes anyag itt olvasható: http://tomkenyon.com/a-felemelkedes-holonja

A lehető legegyszerűbben fogalmazva hasadás jött létre a Földet körülvevő és a napszéltől óvó magnetoszférában. Ilyen hasadások rendszeresen előfordulnak, de a jelenlegi mértéke, kiterjedése igen nagy. Nagymennyiségű, a Napból érkező plazma beáramlását teszi már most is és a jövőben is lehetővé. Ez erősíteni fogja a mágneses viharokat, a klímaváltozást, akadályozni fogja a telekommunikációt és zavarni fogja a bio-elektromos eszközöket (mint amilyen az emberi idegrendszer is). A szakadás és a magnetoszféra töltésének növekedése az elkövetkező években egyre erősebben fogja éreztetni hatását.

Ebben az üzenetben nem a hasadás negatív következményével foglalkozunk, hanem az erre nyitottak előtt feltáruló pozitív hatásokkal.

A finom energia testetek, amit az ősi egyiptomiak KA-nak és a jógik éteri testnek neveztek, rendkívül érzékeny nap plazmájára és igen erősen hat is rá. A nap áramlásának mértéke és minősége megemeli a KA rezgésszámát. Ez nagyon hasznos és kedvező lehetőség azoknak, akik tudatosan vesznek részt a felemelkedési folyamatban. Pontosítani szeretnénk, hogy mit értünk felemelkedésen, mert nagyon sokféle (félre)értelmezés és látásmód kapcsolódott hozzá….

…Úgy is lehet mondani, hogy útkereszteződésben álltok. Ahogy a napszél belép a megnetoszférába, megemelkedik az összes emberi KA rezgésszáma. De amíg ez egyeseknél zavarokat és szétesést fog eredményezni, addig másoknál emelkedést – felfelé történő mozgást a tudatosságban.

Ez az üzenet kimondottan azoknak az egyéneknek szól, akik a felfelé haladó spirált választották. Nektek most az a kihívás, hogy lehetővé tegyétek a KA aktivizálódását, hogy képes legyen felfelé vinni, még annak ellenére is, ha a körülötted lévők lefelé haladni tűnnek. Ez alapvetően a rezgés kérdése, valamint a hozzá kapcsolódó elvárások és hitek függvénye. Ennek a háromnak az egysége szüli az új sors teremtő erejét.

Az Egyensúly Holonja és a Gyógyítás Holonja

A holont gondolat, vagy elképzelés útján hozzuk létre, hogy az energiát meghatározott módon áramoltassa. Mivel a bolygótokon a zavaró erők egyre erőteljesebbek, két holon létrehozására adunk egyszerű útmutatást. Az első a belső energiátok, főként érzelmeitek stabilizálására használhattok, amikor magatok körül, vagy a bioszférában bizonytalan eseményeket tapasztaltok, és úgy látjátok, hogy a világ más tájain történtek sokkal erősebb hatással vannak rátok, mint eddig. Ezt a zűrzavar kézzel fogható növekedése okozza. Akár tetszik, akár nem, egyre világosabbá válik, hogy egy bolygóméretű család, sőt azt is kimondjuk, hogy egy bolygóméretű test részei vagytok. Ezért a távoli tragikus események közvetlenebbül hatnak rátok tudatossági szintetek, érzékenységetek és korlátaitok minősége szerint.

Azt mondjuk, hogy a változáshullámok meglovaglásának legemelkedettebb módja nem az ellenállás és elszigetelődés, ezek igazából nagyobb fáradtságot okoznak. Inkább engedjétek, hogy a változás energiái áramoljanak körülöttetek és bennetek, anélkül, hogy ragaszkodnátok a régi „hogyan kéne ennek lennie” elképzelésekhez és gondolatokhoz. Ahogy említettük, az első holon az energiák stabilizálására szolgál. Az átadásra kerülő második holonnal pedig az immunrendszeredet erősítheted.

http://tomkenyon.com/az-egyensuly-holonja-es-a-gyogyitas-holonja

Fejlődési lehetőségek a Káosz Csomópontban

Teljes anyag: http://tomkenyon.com/fejlodesi-lehetosegek-a-kaosz-csomopontban

A két megemlített hanganyag linkje a gyakorlathoz:

A Szív Dimenzionális Hangolására: https://tomkenyon.app.box.com/shared/75iaxtpf6r

A Tobozmirigy Hangolására: https://tomkenyon.app.box.com/shared/b0xc8la6j5

„Érzékeny egyének több ezer kilométernyi távolságra az adott eseményektől is reagálhatnak a Föld változásának finom energiáira. De a kevésbé érzékenyek is érezhetnek hatásokat. A földrengések és vulkáni aktivitás emelkedésének ténye miatt sokatok ezeknek a különös testi válaszreakcióknak az egyre gyakoribbá válását tapasztalhatják. És pontosan ez az, amire a figyelmünket szeretnénk összpontosítani.

Hagy írjuk le a szeizmikus tevékenység néhány fizikai és érzelmi hatását. Emlékezz, hogy ha küszöbön áll egy földrengés, vagy egy vulkánkitörés, akkor a szeizmikus esemény közelében a Föld meridiánjaiban és Ley vonalaiban finom energia áramlik. Ezzel egy időben válaszreakciók keletkeznek a fizikai testben, különösen az erre érzékenyek esetében. Ha finom energia áramlik a személy meridián rendszerében, mindenfajta furcsa jelenség következhet be.

Ilyen esemény lehet ( többek között ) pl. a rövidtávú memória problémák, hirtelen meleg, vagy hideg érzet, megmagyarázhatatlan fizikai kellemetlenség, vagy akár fájdalom, ami látszólag ok nélkül jelentkezik és múlik el.

Lehetnek rövid pillanatok, amit gondolkodási, vagy értelmezési zavarnak is nevezhetünk. Vagy gyakoribbá válnak a hirtelen lecsökkent energiaállapotok. Ilyenkor úgy érezheted magad, mintha semmi energia nem állna rendelkezésedre. Korábbi üzenetekben beszéltünk arról, hogy egyre többen fognak panaszkodnak fáradtságra, kimerültségre, miközben nem képesek nyugodtan aludni. Egyre többször fogjátok azt érezni, hogy elalszotok, miközben ébren vagytok. Ha olyan környezetben vagy, hogy lepihenhetsz, vagy legalább becsukhatod a szemed, ez a legjobb, amit tehetsz az ilyen jelenségek kezelésére. Ha ilyesmi történik, akkor ez gyakran, de nem mindig, a finom energia áramlásának jele a Föld energia rendszerében, vagy Ley vonalaiban.”

További káoszcsomópontok megjelenése

Teljes anyag: http://tomkenyon.com/tovabbi-kaoszcsomopontok-megjelenese

„Korábbi üzeneteinkben a megjelenő változásokról, mint egyetlen Káosz Csomópont eredményéről beszéltünk. Viszont jelenleg több Káosz Csomópont létrejöttét látjuk. Az egymással jelentős kölcsönhatásban lévő csomópontok a megszokott időjárási minták radikális változását, növekvő számú földrengést és vulkáni aktivitást okoznak, valamint rendkívüli kihívást jelentenek a bolygó ökoszisztémájának, a mezőgazdaságnak, az élelmiszer ellátásnak, továbbá politikai és gazdasági bizonytalanságot idéznek elő.

A bolygószintű Káoszcsomópontok hatása mellet a naprendszeretek központi napja is bizonytalanabb és kiszámíthatatlanabb állapotba kerül. A Nap saját belső ciklusai eredményeként is többszörös Káosz Csomópontba kerül, de jelentősen hat rá a galaxis középpontja is, ahogy azt a korábbi üzenetekben említettük.”

Itt található az összes magyarra fordított anyag a Hathoroktól, érdemes végig olvasni azokat is, amiket most nem raktam be:

http://tomkenyon.com/hung-archives

……………

Kuthumi anyagok, ami segíthetnek:

Kuthumi – A tudatalatti áttisztítása

Szöveg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-tudatalatti-attisztitasa.html

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariannától): http://www.mediafire.com/download/la31bz4sbnrx96y/A+tudatalatti+tiszt%C3%ADt%C3%A1sa.mp3

„Az Akasha Mező energiája folyamatosan befolyásol titeket, mert minden energia. Így, amikor egy energiát kivetítenek, ez létrehozza (azt), amiből ez áll, amelyet számos dimenzióban tárolnak egy ember testein belül – a tudatosság sejtjének különböző dimenzióiban. Amikor az energia fókusza pozitív, akkor a kollektív tudatosság megtapasztalja az energia pozitív hullámát, úgy, mint a negatív energia fókusszal a negatív hullámot.

Az Akasha Mező tele van óriási mennyiségű illékony információval is. Nézzétek meg a bolygótok történelmének az elmúlt 3000 évét. Mi volt az emberi tapasztalat többsége ez idő alatt? Ez főleg fájdalom és szenvedés volt, háború, erőszak, nem így van? A túlélés tudatosság volt a napi rendszeresség. Mindent túlnyomórészt félelem motivált. Félelemmel teli kivetítések hozták létre az ilyen viselkedések, magatartások állandóan kibontakozó és ismétlődő mintáit; a tudatalatti programozását, és azok befolyásolták az energia kivetítéseit, (amikre) mindenki fókuszált egy adott időpontban, amelyek hullámokat idézetek elő az Akasha Mezőn keresztül. Ez viszont kibocsátott egy frekvenciát, amelyikre ráhangolódtok, a gondolat mintáitok vagy érzelmi frekvenciátok alapján.

Az emberiség gondolkodási folyamatai elsősorban nagymértékben önpusztítók. Ezért annak érdekében, hogy a régi idők irányai teljesen megforduljanak, felérve azokig, akik hűek a tudatosságuk teljes felébredésének útjához (amin járnak) fenntartják a feljogosított, meghatalmasodott aspektusaikat, ami tovább növekszik, az Arany Tudatosságba emelkedéssel, hogy kiterjedve áramoljon a Földön minden lélekhez, meg kell tisztítani a tudatalattit.”

Kérdező(2): Kuthumi Nagyúr, első alkalommal az életemben, hogy szorongó pillanataim vannak, és úgy érzem, hogy a világ nem biztonságos többé, és sebezhetőséget érzek. Miért történik ez velem?

Kuthumi: Ez az Akasha Mező befolyásának egy klasszikus példája a mentális testre. Ezt tekintheted a kollektív tudatosságnak, gyakran nevezik az asztrális síknak is. Az asztrális sík tartja a negatív energiát túlsúlyban; a negatív gondolatformákat az emberiség alkotta. Mivel az erőszak az egész világon, ami most van jelen, emiatt ott egy hatalmas mennyiségű illékony és őrjöngő energia van az éterben, és a szorongás úgy érzed nem a tiéd; ez planetáris. Pontosan ez az, amire korábban hivatkoztunk. Néha az emberek szomorúságot érezhetnek, és fogalmuk sincs miért szomorúak. Ez planetáris szeretteim; ezért fontos annyira az önismeret. Mert ekkor meg van a képességed arra, hogy különbséget tegyél mi a te ”kacatod”, és mi planetáris.

Felszabadulás a félelmek alól az Ibolya, Ezüst és Kék lánggal  2004. április 11.

https://szivtanc.blogspot.com/2022/10/kuthumi-es-st-grermain-felszabadulas.html

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariannától): http://www.mediafire.com/download/fx48b7o6e6p6a2d/Felszabadul%C3%A1s+a+f%C3%A9lelmek+al%C3%B3l.mp3

Főleg ez a rész:

Most képzelj el, egy ibolya és egy ezüst lángot felgyulladni önmagadon belül. Az elmédben/tudatodban, meghatározott szándék kimondásával

„ Ezek a lángok feloldhatnak, minden és bármilyen negativitást bennem, amik akadályozzák az előrejutást az életem ösvényén. Minden negativitás feloldódik bennem az Isteni Lelkemmel és (az ő) céljával.”

Most pedig képzelj el ibolya és ezüst lángokat manifesztálódni magad körül és mondd:

„ Az ibolya és ezüst láng megóvhat engem és feloldhat minden negatívitást, amit rám vetít bármilyen és minden inkarnálódott/megtestesül/ és diszinkarnálódott/testetlen/ lény, tudatosan vagy tudattalanul. Az igazságom válhat a motiváló erőmmé. ”

Csináld meg ezt az utolsó részt olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretnéd, legalább kétszer egy nap – amikor elkezded a napodat és amikor ágyba mész.

Michelle Eloff (05.09.12) - Kuthumi és St. Germain: Ötszörös-láng beavatás

Szöveg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/10/kuthumi-es-st-germain-otszoros-lang.html

A hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/pb1317ojl56z4m1/St.+Germain+%C3%96tsz%C3%B6r%C3%B6s-l%C3%A1ngbeavat%C3%A1s.mp3

„A mai alkalommal mindannyiótok segítségére leszünk abban, hogy tudatotoknak mindazon szintjeit, amelyek alsó, negyedik dimenziós asztráltestetek befolyása alatt állnak, rá tudjátok hangolni az ötödik dimenziós spirituális test magasabb frekvenciájára.

Azért kell ezt megtennünk, hogy ily módon teljesen el tudjatok szakadni az alsó, asztrális síktól, s ezzel megnyilvánulási képességeitek teljes egészükben az isteni szertartás, rítus és varázslat fényébe kerülhessenek. Ha lényetek nem jut teljes egészében ebbe a magasabb tudatállapotba, megnyilvánulási képességeiteket tovább akadályozza az az alacsonyabb rezgésű félelem-folyamat, amellyel az elmúlt 2500 évben sakkban tartottak benneteket. Korábban is voltak olyan ciklusok, amelyek visszavetették a képességeitekbe vetett hiteteket, amelyekben nem tudtatok igazán hinni azokban az -- inkarnációtokba magatokkal hozott -- eszközökben, amelyeknek pedig pár ciklussal ezelőtt mesterei voltatok.”

Michelle Eloff (09.11.05) - Mária Magdolna: 11:11 - 121-127. Levegő Kapu

Hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antal hangjával): http://www.mediafire.com/download/b6oyq585mskn3r0/M%C3%A1ria+Magdolna+11_11+kulcsd%C3%A1tum+aktiv%C3%A1l%C3%A1s+%C3%A9s+a+121-127.+Leveg%C5%91+Kapu.mp3

Írott változat: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-1111-121-127-levego-kapu.html

Részlet: „Ezek az átjárók és rácsok a Pentagon környékén aktiválódnak az Amerikai Egyesült Államokban, és kiözönlenek bolygó-szerte minden kormányzati hivatalba és katonai bázisra, és összehangolódnak a Kristály Szívvel Kairóban és Oroszországban.

Ezek a feltámadási rácsok azért terülnek szét világszerte a kormányzati hivatalokban és katonai bázisokon, mert rendkívül erőteljes alvó Fénymunkások találhatók ezekben az intézményekben. A feltámadási rács életre kelti őket és feltámasztja a mennyei igazság tudatosságát ezeknek a fizikai helyeknek a felépítményén belül.

A Kilencek Galaktikus Tanácsa fogja felügyelni ezt az egész projektet, a fény elhozását a kormányzati hivatalokba és a katonai bázisokra. Rendkívül erőteljes projektek aktívak már ezeken a birodalmakon belül, de most szükségessé vált a régi világ karmikus mintáit mind jobban eltüntetni, ami által ezeknek az erőteljes rendszereknek a felébredése és feltámadása lerögzülhet és teljesen legyökerezhet ezeknek a helyeknek, intézményeknek az alapjain belül, melyek átitatják azoknak a testületeknek a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális felépítményét, melyek megtestesítik azokat a folyamatokat, amelyek az életeteket irányítják a kormányzaton és a hadseregen keresztül.

A másik ok, amiért ez annyira fontos, az, hogy ez kapcsolódni fog azokhoz a részekhez bennetek, melyek agymosáson estek át, és átprogramozódtak olyasmi által, amit a kormányzat és a hadsereg szándékosan vetített ki a Földanya éteri testébe, befolyásolta ezzel a pszichétek rendszereit tudatküszöb alatti programozással, ezért a feltámadás rácsai és azok az energiák, melyeket most már aktiváltunk a kozmikus DNS-eteken keresztül, visszafordítják ezeket a programokat.

Erre szükség van annak érdekében, hogy valamennyien ráébredjetek személyes erőtök és fényetek kiterjedt dimenzióira. Mennél jobban megértitek a mennyei igazság tudatosságát, és hogy ez a mennyei igazság tudatosságot ébreszt, annál egyszerűbb lesz megértenetek és tulajdonképpen elfogadnotok, hogy valójában és kiemelem azt, hogy tényszerűen az igazság messze túltesz minden fikción.”

Kuthumi - A Szellem és Tudomány közötti egyesülés fontossága

A Földön zajló jelenlegi változásokról van benne szó főleg!

Szöveges változat: https://szivtanc.blogspot.com/2022/10/kuthumi-szellem-es-tudomany-kozotti.html

Hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/file/cbc9350msn08vgt/160916_spirilego_tudomany_es_szellem.mp3

Kuthumi – Egy elragadó csakra kiegyensúlyozó meditáció 2005. augusztus 11

 

Szöveg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/10/kuthumi-szellem-es-tudomany-kozotti.html

 

Michelle Eloff (07.05.19) - Kuthumi: Entitások leválasztása, és átalakulás a szakrális geometria által

Szöveg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-entitasok-levalasztasa-es.html

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariann hangjával): http://www.mediafire.com/download/8ct9dscdi1bseql/Entitas+levalasztas.mp3

Crimson Circle(Bíborkör)

Az Új Tudatos Légzés is sokat segíthet abban, hogy a középpontúnkba maradjunk a káoszcsomópontok idején. Az alábbi anyagban többféle átadott légzést találhatok:

Itt található a szöveg:

https://spirilego.blogspot.com/2022/10/az-uj-tudatos-lelegzes-konyve.html

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések