2022/10/18

Bíbor láng és arany-bíbor fénytest aktiválás

 

Bíbor láng és arany-bíbor fénytest aktiválásBíbor láng és arany-bíbor fénytest aktiválás

Drága Fénytestvéreim!

A bíbor láng a feloldozás és a megbocsátás lángja általa feloldható a harag, a gyűlölet, és az önpusztítás. Hatása a fizikai testre, gyógyító, légzőszervi, bőr, allergia, máj és egyéb esetekben is jótékonyan hat. Gyógyítja a lelki sebeket, a gyászt, a fájdalmat. A bíbor láng megbocsátást, békét hoz a világnak. Előkészíti és felszenteli a test, a lélek, és a szellem templomát a Krisztus tudat fényesszenciájának fogadására, melynek hatására a Krisztus tudat bíbor-arany fénytest aktivizálódik. Ezen fénytest által a felemelkedett tudatossághoz kapcsolnak titeket, a földi és más dimenziók szférák manipulációi többé nem hatnak rád, ezáltal tudatod és autentikus éned, lénységed fejlődése felgyorsul minden szinten. A bíbor–arany fénytest élő Krisztusi Tudattal rendelkezik, védőburokként vesz körül, melyen csak a tiszta fényesszenciák hatolhatnak át. Hatására memóriád fejlődik, inspirációkat, ötleteket kapsz, eddig blokkolt tudásod felszabadul, EMLÉKEZEL! A bíbor-arany fénytest a kollektív mátrixhoz kapcsolódva a spirituális felébredés és emlékezést, újabb hullámát indítja el a földön, e aktiválás szükségességét elérkezetnek láttuk, mivel tudatosságotok és spirituális érettségetek ezt lehetővé teszi.

Drága testvéreim, ti kik Krisztusi fénnyel lángoltok, oly kemény, könnyűnek egyáltalán nem mondható utatok által most úgy ragyogtok a kozmosz ében horizontján, mint a Szent János bogarak amint leszáll az éj. Kitartás, áldásos munkátok adománya az újkor, és a felemelkedés lesz.

A Vagyok aki Vagyok nevében, Krisztusi Énem erejével, szeretetével és bölcsességével. Hívom a Krisztusi tudatosság és a felemelkedés,mesteri és angyali jelenlétét, jöjjetek hozzám, hassatok át fényetekkel, tisztítsatok meg a bíbor láng erejével, és öleljetek át a bíbor-arany fényhatalmával, hogy tudatomat felemelhessem hozzátok, s lényem átlényegítésével felérjem, és eggyé olvadhassak a krisztusi Énem jelenlétével, szeretetével, fényével, bölcsességével, erejével és mindazzal, amit általa, magamhoz vehetek, itt és most. Drága Jézus áldj meg, emelj fel magadhoz, és taníts engem, bíbor láng erejével oldoz fel, harag, gyűlölet, és az önpusztítási programok, most égjenek el, megbocsátás és megértés szülessen szívemben.

Bíbor láng égj, égj, égj!!! Hass át és tisztíts! Testem gyógyítsd és újítsd. Bíbor láng égj, égj, égj!!! Hass át és tisztíts! Lelkem gyógyítsd és újítsd. Bíbor láng égj, égj, égj!!! Hass át és tisztíts! Szellemem gyógyítsd és újítsd!

Fény mesterei, kész vagyok arra, hogy magamba fogadjam. Az arany-bíbor fénytestet, s kérek, aktiváljátok bennem. Itt és Most. Kérem, hogy hívásom legyen megsokszorozva és legyen segítségére minden léleknek e bolygón, akinek szüksége van rá. Köszönöm nektek és elfogadom most ennek teljes erővel való elvégzését, Isten akaratának megfelelően, akaratával megegyezően. Amen

Közvetítette: Aysha


 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések