2022/10/18

Hathorok - Táncolni örömünkben

Hathorok  - Táncolni örömünkbenSzeretnénk, ha tudnátok, hogy az átkelők első hulláma megérkezett az "Új Föld" frekvenciára. Sokan készen állnak ezen a frekvencián stabilizálódni.

És hogy  megtapasztalják az itt található örömöt és békét. És ahogy stabilizálódtok - tartani fogjátok ezt  a frekvenciát azoknak, akik utánatok jönnek. És egyre többen fognak érkezni. Tulajdonképpen, ahogy tartjátok a frekvenciát a  bolygónak, egyre többeket segítetek hozzá, hogy elkezdhessék az átkelésüket, a lelkük biztonságban van abban a tudatban, hogy tartjátok őket a váltás alatt. És ezért, és a munkátoknak köszönhetően, egyre könnyebb lesz az embereknek az átkelést megtenni. Értsétek, legdrágább polgárai az Új Földnek, hogy ez az energia magas, finom és tiszta. Eleinte dolgoznotok kell, hogy fenntartsátok, mert a körülöttetek levők még nem lesznek "ott". Azt tanácsoljuk, hogy kerüljetek el minden "drámát", és tartsátok a központotokat  békében és nyugalomban.

A kulcs az ÖRÖM.. Tapasztaljátok az örömöt.

Legyetek waz öröm. Keményen dolgoztatok és készen vagytok. Énekeljetek Örömötökben. Táncoljatok Örömötökben.

Befejezitek az átkeléseteket, és üdvözlünk az Arany, Ezüst, Indigó, és Magenta frekvenciáján.

Inspirálunk bennetek, hogy szeressetek, játszatok és teremtsetek. Táncoljatok. Csak pusztán az Örömért.

A Hathorok Celia Fenn közvetítésével. 2011-02.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések