2022/10/18

Adamus Saint Germain - A”Turáni átok”elengedése

 A”Turáni átok”elengedése2008. Május 24.

Budapest, Hungary

Főszerepben Adamus Saint Germain Geoffrey Hoppe közvetítésében.

Fordította: Hajdu Bettina

____________________________________________________________

Kapcsolódó közvetítések:

Ibolyaláng meditáció a magyarságért

https://spirilego.blogspot.com/2022/10/ibolyalang-meditacio-magyarsagert.html 

Arany Tudat a Tiszta Szívben

https://spirilego.blogspot.com/2022/10/arany-tudat-tiszta-szivben.html 

_______________________________________________________

Vagyok, aki Vagyok! A mesteri tudat és a szellem megtestesülése, Adamus St. Germain.

Megtiszteltetés számomra visszatérni Budapestre. Megannyi évszázad telt el azóta, hogy ezen utcákat jártam, kávéházait látogattam, és szépséges hölgyeit szerettem.

Kedves Shaumbra, köszöntelek ezen az összejövetelen, a világ, Európa e kicsiny országának és e város történelmének fontos pillanatában. Ne engedjétek, hogy ez a pillanat megtévesszen titeket, mert ez sokkal több, mint néhány együtt töltött óra egy shaumbra találkozón. Ahogy Tóbiás említette korábban, ez egy igen jelentős mérföldkő az ország és e Föld életében, ahol a képességek már készen várták a lehetőséget, ami most elérkezett. Ti, pedig segítetek összehozni, feloldani, elérhetővé tenni a Föld ezen vidékei számára azt az új potenciált, ami már régóta fejlődik, formálódik más szinteken, Magyarország és az őt körülölelő testvér országok számára.

Az emberek új fogalmaiból és gondolataiból meritek most. Shaumbra, még ha a vallások és politikusok késlekednek is, ezek az új lehetőségek ott várakoznak a felsőbb tartományokban, és ma, a segítségetekkel megalapozzuk ezeket, ebben a valóságban, hogy elérhetővé váljanak minden férfi, nő, gyermek, állat, és élőlény számára, hogy az életük és tudatosságuk részévé válhasson.

Ezelőtt is végeztetek már ilyen munkát, nem lesz újdonság számotokra. Mindannyian itt ilyen, vagy olyan módon, részt vettetek a Krisztusi, vagy kristály energia Földre hozatalában több mint 2000 évvel ezelőtt. Néhányatok a szó szoros értelmében Izraelben, vagy az azt övező területeken öltött testet. Néhányan napokat, vagy hónapokat töltöttetek a mesterrel akit Yeshuaként ismertek. Többen közületek, pedig a bolygó más országaiban éltetek, de egy megadott időben leszülettetek, hogy részt vehessetek az Új Kor energiáinak lehozatalában.

Több mint 2000 évbe telt, míg elültettétek az új kristály, vagy Krisztusi lény energiáinak magvait. Gyakran láttátok az elkövetkező 2000 évben, hogy ezeket a magokat megtiporják. Mivel e magok, az istenség magvai voltak, gaz nőtt közéjük. Láttátok azt is, hogy a krisztusi kor magjai nem kezdenek el kicsirázni, legalábbis nem azonnal. Láttatok másokat, akik magukhoz vették a föld kristály energiáinak magjait, és sötét, romboló szándékkal használták fel, a hatalom és irányítás megszerzésére, a tudatosság és az egész emberi faj magasabb szintre emelése helyett. Azt is láttátok, ahogy ugyan azok a lelkek, akik meggyalázták a krisztusi energiák szentségét, a kínok-kínjai között szenvedtek a saját poklukban.

Mint a tisztaság tudatossága, nem veheted el ezt az értékes energiát, nem birtokolhatod, nem használhatod mások korlátozására és bántalmazására. Ez egy útmutató fény, fáklya. Lehetőséget nyújt az Én szellemi energiáinak, hogy eljöhessen a Földre, erre a távoli, pici bolygóra az óriási kozmosz közepén. Lehetőséget nyújt az Én szellemi energiáinak, hogy leszülethessen ebbe az emberi valóságba, hogy együttműködhessen veled, minden tapasztalás legnagyobbikában, egy angyal földi megtestesülésében, majd behívva az isteni valódat itt és most 2000 és néhány évvel később.

Sokan közületek már el is felejtettétek miért jöttetek ide. Mint a kristály magok hordozói, többen közületek annyira belefeledkeztetek az előző életeitekbe, a drámákba, és a feledékenységbe, hogy nem is emlékeztek rá, miért is ültök ma itt. Sok-sok lepel van rajtatok. A lepel egy hitrendszer. Olyan, mint egy takaró, letakar titeket, elrejti előletek kik is vagytok valójában. Egymásra tornyosulnak, egyik a másik tetején. Hitrendszer hitrendszer hátán. Ugyanúgy, mint a hagyma héjai. Már elkezdtek lehámlani. Lassan hámlanak, talán túl lassan, ezért a veletek való munkám egyik része az lesz, hogy felgyorsítsuk ezt a folyamatot. Sok-sok életbe is beletelhet, hogy elengedjétek ezeket a lepleket és hitrendszereket, befejezzétek az önbecsapást.

A veletek való munkám az lesz, hogy segítsem feloldani őket, így lesznek idők, mikor taszigálnom kell titeket, kihívások elé állítani, és nevén nevezni a dolgokat. Lesz, mikor arrogáns leszek veletek, mert először is lehetővé teszitek számomra, (nevetés) ezért az is leszek, de a legnagyobb szeretettel, a segítség legszebb formájával ébresztelek rá arra, kik is vagytok, hogy megszabaduljatok a lepeltől, hogy boldoguljatok vele, hogy kiszabadulhassatok abból a csúszós gödörből, amibe sokan közületek beleestetek. Segítek, hogy elvágjátok azokat a régi szálakat, ami a tömeg tudatossághoz köt. Miközben a munkánkat végezzük, sokkal több történik mint, hogy szavakat mondok, energetikailag is beszélek hozzátok.

A ti engedélyetekkel jövök hozzátok, a tudatosság és kommunikáció új formájában. Cauldre hangján keresztül, és Lindáén, Andráén és Annén, akiket Norma és Garret-ként ismertek. Hangszórókon és mikrofonokon keresztül jutok el hozzátok, egy egész másfajta tudatosságot árasztva. Úgy gondoljátok szavakat hallotok, de eközben energia árad át, egy nagyon tiszta és szent tudat, a berendezéseken keresztül, amik itt vannak a színpadon. Hogy nagyon-nagyon gyorsan megszabaduljatok a rátok nehezedő leplektől, a fülhallgatóitokon át manipuláció nélkül a lényetekbe jut, amit „elengedésre ébresztő” energiának is hívhattok.

És most vegyünk egy mély lélegzetet!

Had beszéljek más leplekről egy pillanat erejéig. Nagyon-nagyon sok társadalmi, vagy közösségi fátyol van. De az egyik, amit a segítségetekkel szeretnék eloszlatni, egy nagyon régi és gonosz átok, a Vérszerződés. Régóta veletek van. Története az Egyházzal kezdődött és távoli időkre vezethető vissza. A háborúkra pogányok és keresztények, hadurak és földesurak között. Megátkozták ezt a földet azok, akik feldühödtek, akiket megsértett. Nem akarták, hogy más örömét lelje ebben a földben, ha ők nem tehetik! Más néven Turáni átokként is ismert. Sokan közületek ismeritek a történetét, az eredetét, és hihetetlen hatalmát az ország felett.

Ez egyébként nagyon is valóságos. Sokkal több, mint egy történet a könyvekben. Ez az ország és az azt körülvevő területek meg lettek átkozva sok-sok évvel ezelőtt.

Amikor megátkoznak valamit vérontás közepette, a vér a földbe ivódik, az átok eggyé válik a földdel, és a rajta élőkkel. Abból a földből származó ételek révén, átveszik az átok energiáit. Azét az átokét, amit nagyon álnok, megtévesztő módon szórtak szét. Így talán nem is egyértelmű. Állandóan ott van, és megállás nélkül hat. Az egész ország hitrendszere a befolyása alá került és együtt él vele. Igen, az átkok nagyon is valóságosak!

Évszázadokon át tudnak hatni, akárcsak a Vérszerződés. Ez az átok nagyon sok, sőt túl sok nehézséget okozott ennek az országnak. Az emberek bevették. Olyannyira, hogy nem is tudják a szó jelentését, mégis elhiszik, hogy valami baj van az országgal. Valamiért nem tudnak előre jutni, valamiért nem tudnak egy stabil kormányt, vagy gazdaságot létrehozni. Majd elkezdik szellemileg értékelni a folyamatot, azt gondolják talán az őslakosok alacsonyabb szintűek voltak. Majd bizonyítani kezdik: iskolai felméréseket készítenek, és megállapítják, hogy az intelligencia szint nem olyan magas, mint máshol. Az átok így folytatja tovább a maga munkáját, és egy sokkal vastagabb leplet húz, egyfajta elnyomottság érzést az emberekre. Az átok nem hatásosabb, mintha a földre köpnétek.

Kezdjétek el mondani az embereknek, hogy higgyenek benne, majd figyeljétek mennyi félelmet, bizonytalanságot és önbizalom hiányt hoz a felszínre. A Turáni átok kifejezetten a bizalomra, a hit elemeire, azaz ezek hiánya miatt hat. E módon tartotta fent magát, több mint 1000 éven át. A föld, a víz részévé vált, érzik a madarak, a macskák, a kutyák. Benne van az emberek cselekedeteiben.

Ezen a napon elengedjük ezt az átkot. Nagyon egyszerűen csináljuk, megértjük azt, hogy ez valóságos. Mikor valaki, vagy egy csoport nagyon erős, dühös és indulatos tudatosság támadás folyamán megátkoz egy földet és az oda érkezőket, fel kell ismerni, hogy még mindig hatással van a magyarokra, sőt másokra is, akik kapcsolatban állnak ezzel a csodás hellyel.

Most pedig el fogjuk engedni! Át fogjuk alakítani az átkot! Vissza állítjuk a szent tudat eredeti, tiszta energia állapotává. És mindezt egyszerűen tesszük, egy mély lélegzetvétellel, eközben úgy döntünk, hogy elengedjük azt, ami többé nem szolgálja sem az országunkat, sem a földünket, sem az embereket. Használjuk fel ezt a különleges lehetőséget.

De nem szeretem a szavakat, és ez a csoport már rendelkezik a tiszta tudat és választás hatásának bizonyítékaival. Majd figyeljétek meg az, amit választottatok kinyílik, szétterjed az egész országra, rövid és hosszú távon befolyásolni fogja az ország dinamikáját. Mindez itt kezdődik!

Többen közületek kezditek kényelmetlenül érezni magatokat az elhangzottak miatt, hmm... Talán, minden okotok megvan rá. Azt mondjátok, St. Germain egy kicsit nem a sötét erők dolgai felé húz, akkor most miért hozza be a sötét emberek energiáját? Nem a mágia határát súrolja az amiről beszél?

Néhányatoknak kényelmetlen érzései támadnak, mert már játszottátok ezt a játékot ezelőtt. A saját szemetekkel láttátok milyen hatásosak ezek a dolgok. Akkor megfogadtátok, hogy soha többé nem akartok mágiával foglalkozni. Ez egy lepel! Egy régi fogadalom!

Szeretem a mágiát! Szeretem azt a képességet, hogy bármit, ami energetikailag épül fel, átváltoztathatom magasabb szintűvé. Nincs szükségem, vagy igényem arra, hogy bármit is akarjak bárkitől. Sohasem fordult meg a fejemben, hogy manipuláljak, vagy irányítsak, mert számomra az, az Új Energia ellentéte! Nagyon régi módszer, unalmas és fájdalmas.

De a tiszta mágia felismerése annak, hogy átváltoztathatod gyémánttá, ami egy kő volt ezelőtt. Ami valójában nem is mágia, hanem Új Energia Fizika, néhányan már gyakorolják is ezt a Földön. Az a képesség, hogy azt az illúziót, amiben éltek megváltoztathassátok a saját magatok által választott életté, egyáltalán nem mágia, hanem Új Energia Fizika. Olyasvalami, amit könnyedén elsajátíthattok, ha kiléptek az elmétekből.

Itt álljunk meg egy percre, mert egy fontos dologgal szeretném kiegészíteni ezt az előadást. Az új tudatosság egyik legnagyszerűbb fejleménye: az agy korlátain való túlszárnyalás képessége. Hallottátok már Tóbiást erről beszélni. Kuthumi az agy korlátain túli tapasztalás nagymestere. Ti még mindig az agyból kiindulva gondolkoztok, de elmondom most nektek: EZ NEM MŰKÖDIK SOKÁIG! Legalábbis akkor nem fog, ha az új tudatosságú ember szerepét választjátok itt a Földön.

Einstein már felismerte, és Freud is most értette meg egészen, hogy az agy, egy csapda, egy lepel. Hívjátok ahogy tetszik, akár régi Atlantiszi programnak. Én lustaságnak nevezem igazából.

Mikor megakadtok az agy tudati szintjén, egyszerűen lusták vagytok. Olyan mintha, ahelyett hogy egy hosszú túrát tennétek, beéritek egy rövid sétával. Visszafogjátok az energiát, ahelyett hogy hagynátok áradni. Lezárjátok magatokat és korlátozzátok, ahelyett hogy kinyílnátok és kifejeznétek magatokat. Azt kérdezitek, mi van az agyon túl? A lélek? Isten? Egyik sem! A lélek az egyik jellegzetességetek. A tudatosságotok sajátos része. Akárcsak az isteni megjelenésetek. Ez nem azt jelenti, hogy egy nagy angyal száll ki a fejetekből. Az angyalok az agy termékei. Nem repked semmiféle „Angyali Te” a nagy messzeségben. Ez mind Ti vagytok, mind fenséges. Nincs szükségetek erre a másik részetekre, hogy jöjjön és megmentsen titeket.

Az új energia és tudat az elme átalakításáról szól, nem csak az érzelmekbe mélyedtek el, hanem valamibe, amit eddig nem neveztünk meg, néha az Isteni Intelligencia kifejezést használom, de az emberek félreértik! Tulajdonképpen azon részetekké váltok, ami a valós Igazi Én. Az igazi létező, a kiteljesedett lélek. Túlszárnyaltok az agyatok határain, mégis benne maradtok a testetekben. Megmarad az intellektusotok, de már nem tényekre és számokra és csöppnyi kreativitásra korlátozódtok. Saját magatok legfenségesebb kifejeződései lesztek. Ha tudni szeretnétek hova kerültök ilyenkor egyéni szinten: az elmétek korlátain túlra! Ez igen nagy kihívás és rémisztő.

Az agyatok nem érti, hogy mi történik ilyenkor. De más részeitek igen! Amit megtapasztaltok úgy is hívhatnánk, hogy Ösztönös Értelem, Ösztönös Intelligencia. Az összes részed, az összes Te, amit behívsz az életedbe ezekben a pillanatokban. Ez nem egy elmélet, nem esik távol tőletek. Már most is elérhető számotokra!

Térjünk vissza a leplekre. A nehéz leplekre, amik egymásra épülve vastag réteget alkotnak. Olyan energiákat vonzanak be, amik hasonlítanak rájuk. Azaz a korlátozás, irányítás, széthúzás energiáit, ami a gyanakvást és magát a bizalom hiányát okozza. Nem mondom, hogy a Vérszerződés Átka felelős az ország összes problémájáért. De minden eköré csoportosul. A Turáni átok elengedése nagyon sok energiát szabadit majd fel az országról. Új szelek fognak fújni!

Vegyünk együtt egy mély lélegzetet, és tudatosan alakítsuk át a régi elnyomó leplet, tiszta energiává! Fordítsuk vissza az átkot eredeti tiszta állapotává! Küldjük ki a lehetőségek energiáját ebben a pillanatban minden férfi, nő, gyermek és élőlény számára ezen a csodás földön.

Ez a változás pillanata! Itt az ideje, hogy átváltoztassuk a földbe jutott vért az új tudatosság tiszta energiájává!

Ahogy elengedjük a régi átkot, ne küzdjetek ellene, ne akarjátok túlátkozni! Vegyetek egy mély lélegzetet, és tudatosítsátok, hogy most elengedésre kerül! Minden átok, minden kötés előbb, vagy utóbb feloldásra kerül. Az átok maga is feloldozására vár, elég hozzá egy tudatos ember, vagy egy tudatos csoport, hogy ezt megtegye. Egy döntésen múlik!

Vegyünk együtt egy mély lélegzetet, és válasszátok minden porcikátokkal a régi átok feloldását! Egyszerű, mint egy legyintés.

Legyetek nagyon figyelmesek, amint a dolgok elkezdenek változni, először talán lassúnak tűnhet, mert egy másik dimenzióban történik. A lehetséges változások, amik hatással lesznek, kézzel fogható elemek képében fejeződnek ki a 3D-ben. Gazdaság, politika, olyan dolgok, amiknek a kreativitáshoz és feltaláláshoz van köze. Legyetek tudatában, hogy ezek az elemek már működésbe léptek. Varázsoljon mosolyt az arcotokra az a tudat, hogy ti is tagjai vagytok annak a csoportnak, amelyik segített feloldani egy nagy kötést. Megtehetitek ezt a saját életetekben ugyanúgy! Nem is kell tudnotok mit is engedtek el! Nem kell, hogy részesei legyetek bárki hiedelem-rendszerének, drámájának, korlátainak! Egy mély lélegzettel elengedhetitek valamennyit, és olyan életet választhattok magatoknak, amilyet szeretnétek!

Minden régi és korlátozott módszer elkezdett változni. Hamarosan olyan életetek lesz, amilyet választottatok. Nagyon hamar meg fogjátok érteni, hogyan működnek a gondolatok az új tudatosságban, és hogyan működnek együtt az energiákkal, hogy megteremtsék a valóságot. A valóság valójában egy illúzió, mert bármelyik pillanatban újrateremthető. Néhányatok már próbálkozott vele bizonyos fokig, de csalódott benne. Bizonyos szinten, önbizalom hiányban szenvedtek! Kipróbáljátok egy kicsit, ahogy a lábujjatokat belemártjátok a vízbe. De amiben hiányt szenvedtek, az az önmagatokba vetett bizalom! Hogy, az Vagy, Aki Vagy! Hogy Lélek vagy, Teremtő vagy, aki energiákkal és tudatossággal dolgozik, ami könnyű és szórakoztató. Beleestek az elmétek csapdájába, majd kikapcsoltok. Minden egyes alkalommal, ahogy kikapcsoltok, egy újabb gátat, egy újabb korlátot emeltek, amit majd le kell döntenetek és el kell távolítanotok…

…Néhányatok azt mondaná, hogy valami bajom van az Egyházzal. Azt felelném rá, hogy igen, igen, igen. Az én bajom egész egyszerű!

Veletek voltam, amikor 2000 évvel ezelőtt lejöttetek a földre, hogy segítsetek lehozni a Krisztusi, vagy kristály energiát, hogy segítsetek elvetni azokat a magokat. Azok a magok magasztosak voltak, a Krisztusi lény magjai. A legnagyobb szeretettel elültetve a bolygó minden lakója számára. Amikor azt mondom elültetve, úgy értem, hogy segítettetek visszahozni a felsőbb dimenziók energiáit ebbe a valóságba, megteremtve ezzel a jövő adottságait minden emberi lény számára, hogy megtapasztalhassa igazi önmagát.

Évszázadokig sikerült ezt a munkát tisztán tartani. Majd jött az a csoport, amelyik később a Katolikus Egyház néven vált ismertté, és szándékosan, céltudatosan véget akart vetni a Ti, azaz Krisztusi küldöttek igaz és tiszta munkájának. Alig rendelkeztek igaz, spirituális szándékkal, ha volt nekik olyan egyáltalán! A céljuk az volt, hogy elfojtsák az energiát! Irányítani akarták az embereket és az országokat. Ha valamelyikőtök el tudja képzelni, vagy érzi a történések energiáját, ez egy hátra maradt csoport volt Atlantiszból. Egy csoport, amelyik ott nagy erőfeszítéseket tett, hogy irányítása alá vonja a Földet.

Visszatértek, és tulajdonképpen irányításuk alá vonták az akkori Egyházat. Elkezdték üzemeltetni, manipulálni, irányítani elképesztő gazdagság és félelmetes hatalom közepette, majd az Egyház nevében leigázták Európát! Szóval igen, van egy kis problémám! Igen! Elítélően beszélek az Egyházról, mert nem az, aminek lennie kellene!

Oh, már változnak! Lépnek ki belőle. Egy új Egyház, egy új spiritualitás van emelkedőben, és ez rajtatok keresztül történik. Nem katedrálisok, vagy templomok építéséről szól. Nem is pénzgyűjtésről és Isten üzeneteinek korlátozásáról! Hanem szeretetről és kinyílásról! És ez belőletek jön!....

…. Magyarország leveti fátylát, ledobja lepleit! Saját reneszánszát éli át a művészetekben és gyógyításban. Az egész világon ismertté válik majd, mint az a hely, ahol megélheted a saját kreativitásod, az Én művészi oldalának békéjét és felszabadítását. Magyarországra utalnak majd, mint az új gyógyító technikák országa.

Ti, mint Shaumbra tudjátok azt, hogyan gyógyítsátok meg önmagatokat. Azzal, hogy engeditek meggyógyulni a testeteket. Sok-sok embernek, az emberiség többségének még mindig szüksége van valami fajta útmutatásra. Valamilyen programra, vagy rendszerre, ami túlmutat a tradicionális gyógyításon, magában foglal alternatív tudományokat, alternatív gyógyító technikákat. Ez csak egyike azoknak az új dolgoknak, amik kiemelkednek, ha Magyarország régi lepleit elengeditek. Kedves Shaubmra, mond ez nektek valamit? Azt, hogy a munka elkezdődött?!

Tetterőitek előbújtak! Elő jöhettek a bujkálásból! Nyíljatok ki annak, akik igazából vagytok! Ha bíztok magatokban, fel fogjatok fedezni a gyógyítót, a tanítót és az előadó művészt legbelül. Fel fogjátok fedezni, kik is vagytok valójában, és mit tehettek itt, a Földi tudatosság változásának idején!

Nyilvánvaló, hogy örökkön örökké tudnék beszélni de, hagy vonjam le azt a lényeges következtetést, ami ezt a csoportot illeti: az a bizalom kérdése. Ami majdnem minden emberi lény kérdése is egyben. De ha ránézek erre a csoportra, azt mondom: emeljétek fel az energiátokat! Emeljétek fel a problémáitokat, és a bizalom hiányt! A bizalom hiánya a hiedelem rendszerekből származik, amiket elsajátítottatok, magatokra vettétek, ami azt okozta, hogy elfelejtettétek kik is vagytok, és minden milyen egyszerű!

Itt az idő, hogy visszatérjen a BIZALMATOK - és bár könnyű mondani - az ÖNMAGATOKBA VETETT HIT! Ez egy nagy kihívás! Én most szeretném ezzel a csoporttal kezdeni. Hagyjátok, hogy ez a gondolat átterjedjen másokra is, de itt és most akarom elvetni a magot!

Mint már ismertek engem, szeretek csoportokat létrehozni, embereket összehozni. Majd kilépni. Szeretek olyan energiákat létrehozni, ami igazi, és terjeszkedő. Ezzel a csoporttal ma, szeretném megalapítani a Bizalom Körét. Ebben a teremben kezdődik, ebben a pillanatban, és ha úgy döntötök, hogy részt vesztek a Bizalom Körében, tagjai lehettek egy nem is olyan titkos társaságnak! Egy nyitott társaságnak! De, ha úgy döntötök, hogy tagjai lesztek a Bizalom Körének, az azt jelenti, hogy újra bíznotok kell magatokban!

Időnként próbára lesztek téve, mert a régi beépített riasztó rendszer azt okozza, hogy ne bízzatok magatokban! Ha úgy döntötök, hogy beléptek a Bizalom Körébe, ha szeretitek magatokat és tisztelitek magatokat, az Új Tudatosság és az Új Képesség részeseivé váltok! Ez a képesség mindenkire kisugárzik a városban, az országban, Európa és az egész világ területén. Új lehetőségeket teremtve ezáltal az emberekben, hogy bízzanak önmagukban! A bizalom, a megosztottság és egyértelműség hiányát, számos külső és belső erő okozza. Ha úgy döntesz, hogy belépsz a Bizalom Körébe, bízva magadban, ez az energia kisugárzik más emberekre, kisugárzik vállalatokra és most nem csak Magyarországról beszélek!

A részvételed a Bizalom Körében befolyásolhat, éppen most induló vállalkozásokat. Még ha nem is tudnak semmit a Bizalom Köréről, az energia valahogyan mégis megtalálja a hozzájuk vezető utat! Ahelyett, hogy üzleti tervet dolgoznának ki, ami a piaci versenyen, profit hajszoláson és mások kihasználásán alapul, ez a vállalat most, ha úgy dönt, hogy együtt rezonál a Bizalom Körével, a Bizalomra és NEM a félrevezetésre alapozva elkezdhet működni. Ez a vállalat teljességre és bőségre alapoz, pénzügyi harcok és üzleti korrupció helyett!

Dönts úgy, hogy belépsz a Bizalom Körébe, és bízz magadban először, majd hagyd, hogy kisugározzon az országra! Hatással lesz politikusokra, új politikai pártra, hatással lesz azokra, akik a kormányhivatalokban dolgoznak, azért, hogy az embereket szolgálják, de valahogy elkapta őket a gépezet fogaskereke. Emlékeztetni fogja őket a saját hitükre.

A bizalom nem az a szó, ami gyakran kerül a kormánnyal kapcsolatba, pedig egy velük kapcsolatos szónak kellene lennie! Ami jellemző kellene, hogy legyen minden kormány szervezetre az az, hogy az emberek bizalmát kellene élvezniük, akikért dolgoznak! Ma, úgy döntöttél, hogy belépsz a Bizalom Körébe, és ez az energia kisugárzik a kormányokra, sőt vallásokra, főbérlőkre, azokra, akik a gazdasági életet irányítják, vagy a sarki boltot. A Bizalom Köre átterjed azokra, akik jelen pillanatban új találmányokon dolgoznak, gyógyítanak. Segít nekik emlékezni, hogy bízzanak önmagukban! Ettől a perctől fogva, a világ első Bizalom Körével, megváltoztathatjuk a holnap lehetőségeit! Levehetjük a leplet erről az országról, kontinensről, és az egész világról!

Egy lélegzettel kezdődik. Egy tudatos lélegzettel és egy választással! Azt választod, hogy életed hátralévő napjaiban bízni fogsz magadban! Nem egy guruban, és nem is egy mesteri tudatban, hanem ÖNMAGADBAN! Azt választod, hogy megosztod a hit energiáját másokkal. Hagyd, hogy elterjedjen ezen a földön, átvegye a helyét annak, ami egy órával ezelőtt még Turáni átok és Vérszerződés volt, és most változtasd át mély, tiszta, szent bizalommá! Ezt a beszélgetést holnap folytatjuk, élvezzétek az életet!

Vagyok, aki Vagyok!

Adamus Saint Germain.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések