2022/10/18

Szeretet Törvénye /5.dimenzió/

Szeretet Törvénye /5.dimenzió/

 

A Szeretet Törvénye egyértelműen a teremtés törvénye.

"A szeretetalapú teremtésé, vagyis amikor valamit mások iránti, (nálatok) Földanya iránti, az Atya iránti olthatatlan szeretetből cselekszünk meg, hozunk létre, vagy hagyunk megtörténni – önmeghaladó módon, a saját életünk szükségletein túlmutató cél által ihletetten, növekedésmotiváltan, szeretetáldozat bemutatásával. Ez a Törvény!
Minden világok törvényének legnagyobbika! Az Atyai Szeretetáldozat másolása, sokszorosítása.

Lássuk az energetikai működési elvet.

Amikor ti elkezditek a cselekedeteiteket, gondolataitokat, szándékaitokat, mondandótokat, az egész életeteket a Szeretet Törvénye mentén alakítani, akkor energetikailag a következő dolog történik. A szeretetből felajánlott erőfeszítés pozitív energiaegységeket küld a Földetek körül létező energetikai szinten kifeszített szeretetpajzsra, vagy Atyai Tudatossághálóra, vagy mátrixra, vagy kristálytudat hálóra – hívjátok, ahogy akarjátok! A pozitív energiaegység betárolása a fénytengelyeteken át történik, amelynek komolyan vételére már kaptatok utalást az előző jelentkezéseink alkalmával.

A pozitív energiaegységeket a kristályszerkezet információként tárolja. Bármikor, amikor nektek van szükségetek anyagi forrásokra, megfelelő információra, találkozásokra, tapasztalásokra, akkor a kristályszerkezetről – nemes módon működő „bankszámlaként” – lehívható a megoldás.

1. Energiákról és törvényszerűségekről van itt szó, energiaátalakításról. Bizonyos energiát más formára változtatunk át. Ez azt jelenti, hogy ha ti nem töltitek fel rendszeresen, tudatosan a „készleteiteket”, akkor természetesen nem lesz mit „visszahívnotok” belőle.
Amikor látunk benneteket az üres készleteitek ellenére térden állva javakért könyörögni, olyan látványt nyújtotok, mintha egy üres bankautomata előtt térdepelnétek és imádkoznátok pénzért.
Ugye milyen mókás? Felülről nézve pedig mi így látunk benneteket!

2. Fontos kifejezés a tudatosság a rendszer működtetésében.
Eddig sokan mondhatjátok el magatokról: „De hát én igyekeztem mindig jónak lenni. Erre tanítottak a szüleim. Mindig adtam, segítettem másokat, tanultam, dolgoztam, igyekeztem megfelelni, annak, amit elvártak tőlem, és még sem boldogulok.” Elfogadjuk, hogy így van és azt is, hogy jó emberek vagytok. Senki nem állította az ellenkezőjét. Azonban arra kérlek most titeket, ŐSZINTÉN ÉS NEM MAGATOKAT BECSAPVA vizsgáljátok meg mindazt, amit jócselekedetnek gondoltok.
Ha megfelel a Szeretet Törvényének az indíttatásotok, akkor rendben van.
Ha azt fedeznétek fel, hogy a cselekedeteitek, késztetéseitek legmélyén félelem vagy önös cél húzódik, akkor nem jó az irány.
(Például. Ha azért takarítasz, mert holnap jön az anyósod és félsz, hogy megint szól a piszkos ablakokért, akkor nem szeretetből takarítasz.
Ha azért dolgozol szorgalmasan, mert meg akarsz felelni a főnöködnek, és mert attól félsz, hogy elveszíted a munkádat, akkor nem szeretetből dolgozol.
Ha azért teszel meg mindent a házasságodért, mert félsz a magánytól, akkor nem a szeretet hajt.
Ha azért vállalkozol, hogy önmagad szükségleteit kielégítsd, akkor nem a szeretet törvényének megfelelően dolgozol, hanem önös szándékból, stb.)

Nos, a tudatos szeretetszolgálat TUDJA, hogy miért dolgozik, tesz, vagy mond valamit.
Ismeri a szabályt, és mindent elkövet, hogy önmaga szükségleteinek sokszor ellentmondva, önmeghaladó módon, másokért, a világért, magáért a gyógyításért, magáért a rendért, magáért a tisztaságért cselekedjen. Csak és kizárólag akkor tudjátok működtetni a rendszert, ha a szándékaitok nem állnak meg a saját szükségleteitek kielégítésénél, a saját élvezeteitek hajhászásánál, hanem mindig egy önmagatok érdekeinél jóval túlmutató célt szolgálnak. Tisztán, csöndben, tudatosan. Ez nem azt jelenti, hogy élvezetek nélkül kell leélnetek az életeteket. Pont ellenkezőleg! Ez lesz csak az igazi élvezet, mert nem üres, nem öncélú. Isteni ajándék. (Hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat - József Attila (Júlia megj.)

3. A rendszer nem lepénzelhető, nem becsapható, nem hamisítható, nem befolyásolható és főleg nem emberi tervezésű! Csak szeretetalapú dolgokhoz hívható vissza belőle az energia, a küldetésetekbe, a boldogulásotokhoz illő alkalmakkor. Érdekes megfigyelni: ha rossz célra használnád fel a szeretetalapú energiából származó javaidat, az egyszerűen eltűnik, kifolyik a kezedből, elveszíted. Nem marad nálad. (Ha ilyet tapasztalnál, az jel lesz, arra nézve, hogy nem becsülted és nem méltó célra akartad felhasználni. Sebaj, tanulj belőle, javíts és kezd újra, de helyesen.)

4. A Szeretet Törvénye által működtetett energiarendszer – amely tulajdonképpen az ötödik dimenzió működési rendszere - rendelkezik valamivel, amivel a ti bankrendszereitek és a pénzeitek már nem! FEDEZETTEL!
A fedezet alapja az általatok felküldött pozitív energiaegységek sokszoros hatványa a kristályhálón. Mások által soha nem hozzáférhető a saját „kontód”. Nem lopható, nem leértékelhető, nem konvertálható, nem manipulálható. Egyes egyedül a szeretet alapú teremtésre használható föl. Egyes egyedül te általad.

Ezek után meg kell, hogy értsd: végtelenül gazdag vagy!
/saját megj. Ehhez: hisz az alapba már rengeteg dolgot beletettél önzetlenül, szeretettel/

Ezek után meg kell, hogy értsd: nem kell másoknak kunyerálni, hogy te boldogulhass!
Ezek után meg kell, hogy értsd, nem kell a Földön felhalmoznod semmit, csak azért hogy mások szemet vessenek rá és elvehessék tőled. Meg kell, hogy értsd: hiába van válság körülötted, – az csak a bűnös pénzekre igaz – az égi kontón megszámlálhatatlanul áll a számodra termelt bőségenergia. A kristályhálón nem ismerik a válságot! Meg kell, hogy értsd, ameddig pénzben akarod lehívni az energiát, akkor pénzben teheted meg, ha majd mondjuk „fehér kavics” vagy „mákszem” lesz az elszámolás eszköze a Földön, akkor abban! Meg kell, hogy értsd: nem ember alkotta intézmény fog rólad gondoskodni a nyugdíjas éveid alatt, hanem a saját fedezeted. Meg kell, hogy értsd, nem biztosítók rendezik el a biztonságot körülötted, hanem a kristályháló működtetése. Meg kell, hogy értsd, a földi bankokban nincs biztonságban semmilyen javad, ellenben az energiakristály minden jóravaló tettedet tárolja. Meg kell, hogy értsd, nincs jelentősége annak, hogy valahol, valaki egy papíron megjegyezte azt, hogy éppen melyik téglarakás a tied a Földön. Ha érted a működési elv lényegét, akkor mindig lesz hol laknod, mindig lesz mit enned, és mindig lesz körülötted ember, akire számíthatsz. Méghozzá nem csak túlélésre számítva, hanem teljes bőségben és biztonságban. („Ahol a kincsetek ott a szívetek” Lukács 12 27-34. – mondta Jézus! - Júlia megj.)

5. Szárnyaljon tovább a képzeletetek és lássátok, hogy mindannyiatok energiabázisa a kristályhálón helyezkedik el, amelyet helyesen működtettek. Felhívom a figyelmeteket, hogy nem csak összeadódik a feltáplált energiakészlet, ha sokan vagytok, akik képesek a működtetésre, hanem hatványra emelkedik még a sajátotok értéke is. Senki a világon nem fogja tudni megcsapolni a készleteiteket! Senki nem fog tudni még egyszer rabszolgasorba kényszeríteni benneteket! Tökéletes védelem, egészség és bőség a részetek, ha mindezt megértitek!

Csakis fölfelé és előrefelé! Ha beleillik a ténykedésed a következő, már említett témakörökbe, akkor biztos lehetsz, hogy bőség a jutalmad, saját szükséged idején. Lássuk az ember küldetésének irányát a Földön.


Ez a cél legtöbbször:

- a GYÓGYÍTÁS,
- a FÉNYHOZÁS,
- a TISZTÍTÁS,
- a TÖRVÉNY BETARTATÁSA,
- az ISTENI REND ÉS TUDÁS MEGŐRZÉSE,
- az ISTENI TUDÁS ÁTADÁSA,
- a SZERETETHARMÓNIA VISSZAÁLLÍTÁSA,
- az ISTENI ERŐK MŰKÖDTETÉSE,
- a világ lényeinek ISTENHEZ VALÓ VISSZAVEZETÉSE,
- a TEREMTÉSEN KERESZTÜL AZ ISTENI SZERETET KIÁRASZTÁSA,
- az ÚJ KULTÚRÁK FELÉBRESZTÉSE,
- a MŰVÉSZETEKEN KERESZTÜL AZ ISTENI IHLET ANYAGBA ÖNTÉSE,
- a TERMÉSZET VÉDELME,
- a LELKEK, ÉS A TERMÉSZET ÖSSZHANGJÁNAK MEGTEREMTÉSE.
- az ELREJTETT TUDÁS FÉNYRE HOZATALA.
- a TANULÁS AZZAL A CÉLLAL, HOGY FEJLŐDJ ÉS MÁSOKAT IS FEJLESSZ.

Az Univerzális Rend nem emberi számítással kalkulál. A szív szándékának megfelelő mértékben működtethető. Ne tévesszen meg az emberi okoskodás: ne kövesd el azt a hibát, hogy azért szépíts, tisztíts, hogy elengedjék a kamataidat, vagy ingyen kegyelemben részesülj. Ha belegondoltok, ez öncélú viselkedés.

Csakis az hozza működésbe a rendszeredet, ha a világért teszed, amit teszel. Takarítasz a rendért, a tisztaságért, mert tudod, hogy ez a gesztus tisztítja a saját kiáradásod minőségét és ezáltal emeled a környezeted hullámhosszát. Ha nehezedre esik a takarítás, és inkább már abbahagynád, akkor mondd ki magadban: „Uram, ezt az erőfeszítést a Te oltárodra szánom!” – és folytasd. Ekkor tudod, hogy mi történik? Önmagadat haladod meg jóravaló szándékkal, és egy tőled magasabbra mutató cél által ihletetten ténykedsz a világért! Tisztítasz! Ez generál pozitív töltést! Ez már 120 %-os energiakiáramlás! Ha csak 100 %-ot teljesítesz, az nem túl sok. Az a kötelességed! De ha meghaladod a 100 %-ot másokért, a világért, az Atyáért, a küldetésed teljesítéséért, az feladódik a kristályhálóra. Jóváíródik az „égi kontódon” a te javadra.

Az univerzális energiamennyiség mindig szükségednek megfelelően hívható le. Ha éppen az épülő, többgenerációs, környezetbarát családi házadhoz szeretnél építőanyagot lehívni, akkor megjelennek azok a legkedvezőbb árajánlatok, vagy azok az emberek, akik ebben neked a legmesszebbmenőkig tudnak azonnal segíteni. Azonban, ha éppen aznap csak egy vekni kenyérre van szükséged, akkor azt hozza át valamelyik szomszéd – mondván inkább átadja nektek, ne száradjon meg, mert többet vettek a kelleténél. Te pedig pont kifogytál kenyérből és készültél is a pékhez.

Ne akard előre meghatározni, hogy a 120 %-os takarításért cserébe mit kívánsz! Ne tedd! Lehet, hogy ma sem építőanyagra, sem kenyérre nincs szükséged. De lehet, hogy holnap éppen hét vége van, és kapsz a barátnődtől két színházjegyet. Már régen voltál színházban és nem is került mostanság rávaló! Fogadd el, hálásan köszönd meg az Atyának a gondoskodását és tölts el egy csodálatos estét a pároddal!

Ha ennyire könnyedén áthangolódsz az új energiákra, ha jól működteted azokat, akkor, szerinted, ki fogja tudni ellenőrizni, hogy mitől megy jól neked? Mit fognak egyáltalán kontrolálni és kérdezni tőled az adóhivatalnál? „Számoljon be, uram, hány csikket szedett fel a héten, hányszor csalt mosolyt a gyermeke arcára, mennyi szeretetszolgálatot végzett!” Hogy fogják kalkulálni a bevételeidet, ha egyszer ugyanaz a szolgálat néha egy vekni kenyér ára, néha két színházjegy ára, néha többmilliós beruházásé? Teljes biztonságba kerülsz, láthatatlanná válsz a negatív oldal számára, sokkal láthatóbbá azonban a hozzád hasonlók számára. Egy idő után „fogod tudni, hogy te tudod, hogy ő tudja”. És működik. Az idő múlásával mindened meg lesz, amire csak szükséged van a legnagyobb kényelmedhez.

A legfontosabb, hogy egyenesen a Teremtőnek, a Teremtés asztalára dolgozz! A többit, a saját szükségleteidet, elsimítja az univerzum! Erre garancia van! Ha célokat tűzöl ki, akkor a Napot célozd! Ha elvéted, még mindig eltalálhatod a felhőket! De ha a bokrokra célzol, abból soha nem lesz magas találat! Ne a saját céljaidért végezd a szolgálatot, hanem a közösségért, a világért, másokért! Ez fogja kielégíteni a te szükségleteidet maradéktalanul. Ez fog beteljesíteni téged és ez hozza az örömöket, az élvezetet. Egy tartalmas, emberhez méltó életet!

Jézus mondta: „Új törvényt adok nektek. A Szeretet Törvényét!” (Teljes körű törvényrendszert kaptunk a tíz parancsolat helyett, amelyben például, a NE HAZUDJ! – nincs benne, – Júlia megj.)
A Szeretet Törvénye figyelembe vesz másokat, a világot, a Teremtést és így saját magadat is! Aki a Szeretet Törvénye mentén él, nem tud ártani másoknak,

Földanyának, vagy az Univerzumnak, de cserébe biztonság a bére, a Kristályhálón a saját maga által nyújtott társteremtői hatalmánál fogva begyűjtött fedezet biztonsága. "

Végtelen testvéri szeretetemmel
Juventus    Holló-Szabó Julianna 2012 október 07. Budapest.
http://mennyeifold.webnode.hu/fenykozosseg/        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések