2022/10/18

Kirael - Portálotok a negyedik dimenzióba történő gyógyuláshoz

 Portálotok a negyedik dimenzióba történő gyógyuláshoz

 A DNS NÉGY SZÁLA

Mi a jelentősége, hogy rendelkezzünk négy szálas DNS-sel a négy testes létezésben?

- Négy-testes energiaként van lelki(spirituális), gondolati(mentális), érzelmi és fizikai testetek, és van négy DNS szálatok, mely csatlakozik ezen testek mindegyikével. Az első DNS szál a fizikai, a második az érzelmi, a harmadik a gondolati, a negyedik a lelki.

A DNS négy szála hathatós, azonban egy szál hathatósabb, mint a többi, és ez az aranyszál. Mindegyik négy szálból álló DNS szerkezetnek van egy aranyszála, amely a lelki, vagy éteri testben található. Az aranyszál tiszta fotonenergia. A fotonenergia, melyet a prána légzésen keresztül vontok be testetekbe, minden mással összeszövődik a tobozmirigyen keresztül. A Váltás alatt e varázslatos negyedik arany DNS szálnak a segítségével engeditek el a harmadik dimenziós valóságotokat, mely DNS szálat úgy állították össze, hogy átvigyen titeket a negyedik dimenzióba.

 Hogyan szőjük teljesen bele a negyediket utunkba?

- E változó időkben utatok eltérő összpontosításával jár együtt a kék igazság szál aktiválása. Képzeljetek el egy kék igazság fényrészecske szálat előjönni a harmadik szemetekből 30 centire, vagy többre. Engedjétek meg, hogy ez az igazság szál elmenjen valakihez, akit ezzel meg akartok érinteni. Már ott van. Ilyen gyorsan halad. Amikor utatok mélyen átszőtt ezzel az igazság szállal, a szál halványkékből kobaltkékbe vált át, jelezve, hogy megnöveltétek igazságszinteteket.

Tudatában lehettek igazságotoknak minden napotok minden egyes pillanatában, azáltal, hogy a legmélyebb kék szálat veszitek igénybe, melyet fellelhettek. Ez a szál nem fogja megengedni nektek, hogy a harmadik dimenziós szavakra figyeljetek, melyeket arra terveztek, hogy félrevezessenek titeket. Elsétáltok a szavak mellett, melyek nem a legfelemelkedettebb igazságban vannak. Igazság szálatokat előtérbe helyezve nem fognak becsapni titeket. Tudni fogjátok és meghalljátok az igazságot, és ha igaztalanságot hallotok, az nem fog számotokra működni.

Bátorságot igényel, hogy az igazat beszéljétek, mert nem mindenki képes megérteni az igazságot. Jussatok el szívetekbe, és szőjétek bele igazság szálatokat ebbe az útba, majd utána semmi mást ne mondjatok, csakis az igazságot. Nem bánjátok meg.

Kifejtenéd bővebben a DNS aranyszálát, és annak kapcsolatát az igazság kék fényével és a szeretet zöld fényével?

Az arany szál a Teremtő Isten Világossága, Fénye.

Semmi mást nem ismer, csupán az igazságot. Az igazság bonyolult lehet ebben a dimenzióban. Például, amikor egészségbiztosítást vásároltok, azon feltételezésen működtök, hogy most nincs rá szükségetek, azonban lehet, hogy a jövőben szükségetek lesz rá, „minden eshetőségre felkészülve”.

Nos, mi az igazság? Az igazság az, hogy akarjátok az egészségbiztosítást, mert lehet, hogy hagyjátok leromlani testeteket azáltal, hogy nem fordítotok figyelmet rá, nem esztek helyesen, nem tornáztok, nem gyakoroljátok a prána légzést, stb. Nem lenne szükségetek betegségbiztosításra, ha a szó legnemesebb értelmében tisztelnétek testeteket, mely mind a négy test tiszteletét jelenti, a fizikai, érzelmi, gondolati és lélek testet.

Ahhoz, hogy elérjétek az igazság legmagasabb szintjét, vonjátok be a kék igazság szálat az arany szálba. A kék olyan mélyen elnyelődik, hogy nem látjátok meg az aranyban. Ebben a pillanatban fogjátok tudni, hogy mélyen az igazságban vagytok. Amikor ilyen nagyon az igazságban vagytok, arany szálatok személyessé válik, és túlnyúlik rajtatok, hogy másokra hasson. Amikor Jézus mester képeire pillantotok, fénye szembetűnően sugárzik belőle, mert csupán az igazságot ismeri, és az Istennő [3] minden átmeneti színét beleszőtték arany szálába.

A Teremtő Isten Szerelme és Világossága, a mindent felölelő aranyszál, az igazság egy olyan szintjét vetíti ki, hogy tudni fogjátok az igazságot. Tehát, amikor azt olvassátok a Bibliában, hogy Jézus mester felrugdosta a pénz[váltók] asztalait, igaztalannak fogjátok ezt betudni. Tudni fogjátok, hogy igazából nem törődött ilyen dolgokkal.

Hogyan tartsuk meg az igazság ezen érzetét mindennapi életünk során, és hogyan őrizzük meg azt az energiát, mely fiatalon tart bennünket?

- A foton energiának a tobozmirigyen keresztül a testbe való bevonása, egyszerre a kék igazság fény kivetítésével, segíti elő az igazság érzetének fenntartását. A harmadik dimenzióban a felemelkedett kék fény tart meg titeket az összkép igazságára történő összpontosításban, hogy így mondjam, és az összkép egészen a szeretetről szól. Tehát, az igazság fényének megtartásával együtt jár önmagatok szeretete, és önmagatok szeretete váltja ki, hogy fiatalabbnak érezzétek magatokat, és fiatalabbnak nézzetek ki.

Tehát, amikor szemetek körül ráncokat pillantotok meg, növeljétek meg kék fényeteket, és engedjétek el ezt a képet. Az összképet nézzétek – a teljes arcot.

A sötétebb, vagy negatív dolgokra való összpontosítás öregít titeket, mint például az arcotokon a ráncok. Ha azt gondoljátok, hogy ezek a ráncok nem szépek, tévedtek. Szépek, mert ti vagytok ezek a ráncok.

Amikor rátekintetek arcotokra, és megpillantjátok szemeteket, ajkatokat, fületeket, hajatokat, mondjátok magatoknak: „Hát nem gyönyörű?!” Ha őszültök, gondoljátok magatokban: „Ez egy gyönyörű szín.”

Megérintitek az igazság kék fényét és az önvaló szeretetét. Ezt párosítva a prána légzéssel gyógyít meg titeket és testeteket.
Pillants magadba, és lásd meg a jó dolgokat. Ha megpillantod azt, amilyen a múltban voltál, és visszaemlékszel arra, milyen akartál lenni a jövőben, ami most van, meglátod, hogy az vagy, aki akartál lenni, nem számít, hogy pillanatnyilag hogyan nézel ki, vagy hogyan érzed magad.

A SZERETET ÉS IGAZSÁG HANGSÚLYOZÁSA

A zöld rend Istennője az egyetlen Istennő, aki hatékonyan képes a szerelem/szeretet zöld fényével dolgozni, illetve szeretetünket fokozza, ha igazságunkat hangsúlyozzuk?

- Minden Istennő, függetlenül attól, melyik rendhez tartozik, dolgozhat a szeretet/szerelem zöld fényével. Csupán zöld szív-fényed kell magad elé helyezned, hogy fokozd szereteted. Ily módon igazságod is kiemelkedik, mert ha belenéznél zöld fényedbe, egy kicsiny kék szálat látnál mindenütt, és ha belepillantanál a kék fénybe, látnád az összes többi színt. Az Istennő energia az igazságról szól, azonban a tudatosság e síkján nem ismerheted meg az igazságot szíved fényének bevonása nélkül, mely már átszövődött az aranyszálba. A negyedik dimenzióban minden szín automatikusan beleszövődött az aranyszálba, mely előttetek lesz.

Az emberek mindig az igazságot kutatják. Hol található meg legjobban az igazság?

- Ahogy már említettem, igazságod a tobozmirigyben található, ahol Isten Sejted és terved lakozik. Ha meg akarod ismerni igazságod, ne kérdezd magadtól, hogy mi az igazságod, vagy hol találhatod meg igazságod. Gyakorold a helyi és omni-agyad összekapcsolását, és a kommunikációt felsőbb éneddel. Utána csatlakozz rá, és tudd igazságod, mert ha ismered igazad, sosem válsz meg tőle.

Kahu Fred Sterling közvetítésével www.kirael.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések