2022/10/18

A Küldetés céljai /Planetáris Vezetői Csoport

 A Küldetés céljai /Planetáris Vezetői Csoport

 
"Ahogy betartod ezeket az igazságokat, úgy ezek az igazságok tartást adnak neked.

Hűség – Légy hűséges a küldetés békés erőszakmentes mivoltához, az elvekhez, amelyek a szívedből jönnek, és küldetésünk céljához. Légy hű a meggyőződéseidhez – hagyd figyelmen kívül, amit mások mondanak!
Türelem – Légy türelmes azokkal, akik a hatalom székében ülnek, és akikkel megpróbálsz kapcsolatot teremteni. Értsd meg, hogy elfoglaltak. Vedd észre, hogy nekik fogalmuk sincs arról, hogy éppen mi történik! Át kell menned néhány szűrőn ahhoz, hogy személyesen találkozhass velük, és ez igénybe vehet némi időt. Légy türelmes azokkal, akik veled vannak, és egy oldalon szolgáltok a küldetésben.
Őszinteség – Légy őszinte a dolgaid intézése során, és a szavaid is legyenek kifogástalanok; és emlékezz, hogy te képviseled a pozitív és a jóindulatú erőket. Sose lépd túl a hatáskörödet, úgy tüntetve fel magad, hogy többet tudsz. Mindig az igazat mondd, amennyire csak tudod és érzed a szívedben.
Kitartás – Ne add fel! Tartsd fenn a gyorsaságod, és olyan leszel, mint egy szélvihar. Ne állj le vitatkozni. Ne hagyd, hogy a személyed tiszteletlen elutasítása eltereljen a kijelölt feladatról. Tartsd észben a küldetésed fontosságát, meríts belőle erőt.
Együttérzés – Légy együttérző azokkal, akik megpróbálnak küzdeni a félelem- és káoszérzetükkel, ami lehet, hogy feltörekvőben van bennük. Képzeld el, hogyha fogalmad sem lenne arról, hogy mi történik, te hogyan éreznéd magad ugyanebben a helyzetben. Képzeld el a terhüket és segíts nekik letenni azt.
Önfegyelem – Önfegyelem- Próbálj meg nem elmerülni személyes vágyaidban vagy a saját érdekeidet szolgáló elképzelésekben. Maradj egyenes és figyelmes. Tartsd távol a személyes harcaidat és előítéleteidet a tárgyalóasztaltól. Kezeld a vezetőket tisztelettel –még akkor is, ha ők nem viszonozzák. Légy óvatos, ne vállald a felelősséget azért, amire nem vagy felkészülve, vagy kiképezve, hogy kezelni tudd.
Nyugodtság – Maradj nyugodt. Emlékezz, az univerzumnak, és minden életnek egyensúlyban kell lennie. Tartsd magad a középpontban, és vetítsd ki a szíved nyugalmát a vihar szemében. Ne tételezd fel, hogy mindent tudsz „AZ ESEMÉNY”-ről, mert nem tudhatsz. Te is tudod, hogy ez a szeretetről, és az igazságról szól. Hagyd, hogy ez a nyugodt jelenlét vezesse a szavaidat és tetteidet, úgy mint a viselkedésedet.
Bátorság – Ne legyen félelmed. Ne hagyd, hogy az elméd berángasson a kétségbe vagy a hezitálásba. Ez az erőfeszítés fontos. Az erőfeszítéseid és a tetteid életeket is menthetnek! Ne legyél hanyag vagy figyelmetlen. Legyen bátorságod, és tudd, hogy jobban fel vagy készülve, mint azok, akikkel beszélsz, és ne ijedj meg az ő „Hivataluktól.” Mindenesetre légy óvatos és ne vállald a felelősséget olyanért, amire nem vagy felkészülve, vagy kiképezve, hogy kezelni tudd.
Alázatosság – Tisztelnünk kell mások nézőpontját és tapasztalatát, nem lehetünk arrogánsak vagy mindentudónak látszódók a közalkalmazottakkal szemben a befolyás reményében. Még azt sem feltételezhetjük, hogy akik hatalmi pozícióban vannak, nem fognak minket szívélyesen fogadni. A nézőpontunkat alázattal kell képviselnünk, és ez nagyon fontos az erőfeszítéseink tekintetében. Mindegy, mennyire igaz vagy helyes, amit gondolunk, mindig figyelembe kell vennünk mások nézőpontját. Szerényen kell viselkednünk, amikor szembekerülünk a vezetőkkel vagy azokkal, akik irányító helyzetben vannak. Nem kell alázatosnak lennünk, vagy engedni, hogy a feladatunk fontosságát kisebbítsék, de jobb eredményeket is elérhetünk, ha határozottak vagyunk meggyőződéseinkben és tisztelettudóak mások felé.
Mértékletesség – Ne légy fenyegetőző. Körültekintően add elő az üzeneted, tapintatos légy és ne hatalmaskodó. Sose kérdezz túl sokat a tárgyalófeledtől egyszerre. Hagyd ezt a személyt, hogy feldolgozza az információkat;és közben próbáld meg leolvasni és figyelni a jeleket, hogy ténylegesen figyel-e és befogadja, amiket mondasz, vagy csak megpróbál kiengesztelni. Fogalmazz újra, amikor szükséges.
Jótékonyság – Add szabadon önmagad, és az idődet a feladathoz. Add a tudásod és a Szereteted rendületlenül. Szánd rá az idődet a vezetőkre és magára az aktuális küldetésre. Ki a nagyobb felelős nálad? Kötelezd el magad a Békés megoldás mellett.
Hit – Ha nincs hited, akkor nehéz lesz számodra, hogy hatékony légy ebben a csoportban. Sokan közülünk egyszerűen csak tudják! Nincs szükségünk bizonyítékra. Nincs szükségünk TV-re, hogy megmondja, mit csináljunk. Nem kell másokra hallgatni. Van hitünk a jó erejében! Van hitünk a Teremtés/az Isten/A Fény, a Szeretet erejében. Belemegyünk a kétség és félelem tűzébe annak tudatában, hogy örökéletű Fénylények vagyunk. Tudjuk – mert folyamatosan tesztelve vagyunk az idő és tér olvasztótégelyében; és tudjuk, hogy a Szeretet a válasz. Ez kinyit minden ajtót; és ez a mi üdvösségünk.
Békesség – Legfőképp, ne légy erőszakos és ne légy fenyegető. Nem nyerhetünk a világ komoly szituációjában állandósítva azt, aminek véget akarunk vetni. A legtöbb szituációban az ésszerűség kell hogy győzzön.
Ha a helyzeted fenyegető számodra, vagy másokra nézve- vonulj vissza. Ha kényszerítve vagy egy területről, ne állj ellen, hanem maradj békés. Ha a vezető nem megfelelő, az a személy hamarabb el lesz távolítva, mint gondolnád. Lesznek olyanok, akik képzettek és felkészültek az ilyen emberekkel; és akik majd kieszközölik ezen személyek eltávolítását időben. Ez a legfontosabb célja a küldetésünknek. Tisztelettel ki kell jelentenünk: ha az életedet veszély fenyegeti, jogod van megvédeni magad.
Légy óvatos és hívd a Fényt!"
 
Én ezt tartom nagyon fontosnak az egész anyagból ...amit kirészleteztem..ugyanis nem lehet előre elmondani mi lesz.. még ők sem tudhatják, hiszen egyre több földi ember  tudatosodik annyira, hogy teremtővé válik... és végül is mi vagyunk itt. hogy teremtsünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések