2022/10/22

Születéskor keletkezett traumák átlényegítése meditáció

Születéskor keletkezett traumák átlényegítése meditáció


Írta : Gárdi Marianna

        2014. április 26.

Ha gondolod, hogy neked úgy könnyebb, ha hallgatod, akkor itt megtalálhatod a hanganyagot:

www.mediafire.com/listen/osagknfu3sm3kzc/Születéskor_keletkezett_traumák_átlényegítése.mp3

Youtube-n hallgathatós verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=fzn-IHqqGQU 


Szeretnék hozzáfűzni még valamit . Kaptam egy visszajelzést, hogy jól kisírta magát valaki amikor végigutazott ezen a kis "születésen". Ha ilyen veled is előfordult, akkor arra kérlek, párszor még menj végig ezen a medin, mert itt akkor még oldódni kell érzéseknek... Akkor van átlényegítve a születéseddel járó trauma, amikor mosollyal az arcodon alszol el a medi végén édesanyád szívén.

________________________________________________________________________

 

Úgy gondoltam, hogy ebben a meditációban nem megyünk vissza a születés alatt keletkezett traumákig, hanem felülírjuk a sérüléseinket, amik lehetnek fizikai, lelki eredetűek. A lényeg, hogy átéljünk egy sima zökkenőmentes, és boldog születést. Evvel írjuk felül az összes traumát bármi is legyen az.

Arra kérlek, hogy lazulj el... És a saját megszokott ritmusodban lélegezz..Könnyedén, de figyelve a légzést.

Képzeld el magad egy kellemesen meleg vízzel telt gömbben. Ez az anyaméh.

Nagyon jól érzed magad, de közben azt is érzed, hogy elérkezett az idő egy új helyre utazásnak, mert megnőttél, és nem elégséges ez a hely a további növekedésedhez.

Tudod, hogy rengeteg csoda vár egy új helyen itt a földön.

Ahhoz, hogy ezt megtapasztald, ki kell bújnod a napvilágra, és tudod, hogy előtte egy kicsit kellemetlen lesz, mert szűk részen kell keresztül jutnod, de te már felkészültél, és el is helyezkedtél az egyre jobban összepréselődő gömbben.

Készen állsz megszületni. Már várnak rád nagyon.

Hangokat hallasz, lágy zene szól, a körülötted lévők már mindent előkészítettek a fogadásodra. Édesanyádat is hallod, ahogy szaporán veszi a levegőt, felkészül, hogy minden erejét összeszedve segítsen neked, hogy minél hamarabb a karjaiba vehessen.

És …Indulsz!... Fény ...minden fény ,pedig csukva van a kis szemed.

Kinyitod...megfognak... felemelnek...ez nagyon fura érzés...sokáig voltál összegömbölyödve, most meg érzed a karjaid és a lábacskáid önálló életet élnek:)

Kellemes meleg van a helyiségben.... Megmutatnak édesanyádnak, és te veszel egy nagy levegőt..és sírni kezdesz....a tüdőd megtelik finom selymes tiszta levegővel. Így tudod tudtára adni a világnak hogy „Hahó megérkeztem”.

Már nem sírsz. Lélegzel. Szépen egyenletesen….nyugodtan..

Miközben puha ruhácskákba öltöztetik a kis tested.

Lélegzel ..be   ki...be... ki..

Édesanyád karjaiba tesznek.  A szívére, és te megnyugszol, mert ez, ami neked eddig a biztonságot jelentette.  Átölel és a legkedvesebb üdvözlő szavakat súgja a füledbe.

Lélegzel egyenletes ritmusban... be... ki...

Megnyugodtál. Lélegzel...és  békésen elalszol.

Legyen csodás életed itt a Földön!

Egészségedre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések