2022/10/22

A végtelen légzés technikája

A végtelen légzés technikája I. 

A Makrotudatot a Szent Elme és a Szent Szív Központokon keresztül lehet megtapasztalni.
A három alsó csakra energiái átszűrődnek és Fénnyel itatódnak át a Szent Szív Központon keresztül, ahogy fokozatosan egyesülnek, és harmóniába kerülnek a magasabb csakra rendszerrel.
A Szent MakroElme a jobb és bal agyfélteke egyesített kombinációja, és potenciállal bír a bölcsesség Fény Csomagjaiban eltárolásra került magasabb szintű információk hozzáféréséhez, ami az agy hátsó felén található, a Medulla Oblongatától (nyúlt-velő) kezdődően – ahol a Felemelkedés Csakra Központ kezdődik – a koronáig.
 
A titok szeretteim az, hogy maradjatok Szent Szívetek középpontjában, miközben kiterjesztitek a tudatotokat, és sugárzásotok egyre nagyobb és nagyobb fénysugarú koncentrikus Fény körökké nem válik körülöttetek, ami által kiterjed befolyási szférátok. A szív központban maradni az egyik legfontosabb szabály a Duál Párotokkal való újraegyesülési folyamat kapcsán, illetve az Egység Tudat Szent Szeretetének elérése során.
 
A Végtelen Légzés technikájának az elsajátítása szintén lényeges része a folyamatnak. Ahogy gyakoroljátok a Végtelen légzést,.......
a belégzés a Szent Szívetek Központjában kezdődik, és a prána vezetéken keresztül (gerincoszlopotok előtt) felfelé halad,
és a Medulla Oblongatánál távozik, az agy hátsó területén,....
majd megfordul a fejetek körül, és újra belép Szent Szívetek Központjába.
Engedjétek meg ennek az energiának, hogy megtalálja a saját ösvényét. Az, hogy a szegycsontnál lép be vagy ki, a magasabb szívnél, vagy a szolár plexus központnál, nem számít. Bárhol is kívánjon be vagy kilépni, az a megfelelő számotokra. A lélegzetetek ismeri az ösvényt, nektek mindössze annyi a dolgotok, hogy összpontosítsatok a belépő és kilépő pontokra, a be- és kilégzésetek során.
Miután belépett a testbe a Szent Szív Központnál, a kilégzés lefelé halad a prána vezetéken ismét a test belsejébe, a gerincoszlop előtt, és a gyökér csakránál lép ki, a perineumnál, (=gát –a ford. megj.) (ami egy apró kis terület a nemi szervek és a végbél között).
A légzés folytatja útját a test előtt, és ismételten belép a Szent Szív Központotokba.........

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések