2022/10/22

Mihály Arkangyal - A spirituális ego elengedése


Az elsődleges munkánk épp Most

A spirituális ego elengedése Celia Fennen keresztül Mihály arkangyal


Legdrágábbak, itt az ideje, hogy beszéljünk arról a beavatásról, amelyen sokan közületek most esnek át. Főleg azok közületek, akik fénymunkások és vezetők. Arra kérlek benneteket, hogy engedjétek el és gyógyítsátok a spirituális ego minden részecskéjét, mind ebből, mind a régebbi életekből. Ez éppen most nagyon fontos, mert most kezditek az Új Föld megalkotásának nagy kalandját. Ez a projekt egy csoportvállalkozás lesz, és mindenkinek együtt kell dolgoznia a Szellem vezetésével. Segítenetek kell, megosztani, és támogatni a többieket. A spirituális ego gyakran útban van.

   Mi a spirituális ego?

A spirituális egot úgy definiálhatjuk, mint túlzott büszkeség a spirituális eredményekre (ami nem ugyanaz, mint az önbecsülés és az  önbizalom.) Vagy negatívként is érezhető, mint az az érzés, hogy "nem vagytok elég  jók", hogy elvégezzétek a feladatot, amit a Szellem kiszabott rátok. Ahogy sokan  közületek egyre jobban haladnak a felemelkedés útján, a spirituális büszkeség  elengedése gyakran a "kulcs" beavatás vagy gyógyítás, amire szükségetek van, hogy a szolgálat következő szintjére fejlődhessetek. Ez egy teszt, hogy vajon képesek vagytok-e tisztán hallani a Szellem vezetését és követni azt, vagy az ego vágyának a spirituális fejlődéseteket kontrollálni akaró suttogását halljátok.

Mit éreztek épp most?

Sokan olyan helyre értetek, ahol úgy tűnik, a növekedésetek elakadt. Semmi sem történik. Úgy tűnik, hogy egyáltalán nem haladtok előre. Gyakran látjátok, hogy mit kéne tenni, és mégis úgy tűnik, hogy semmi sem úgy történik, ahogy szeretnétek. Azoknak, akik hallják a Szellem vezetését, gyakran mondják, hogy "Várj!" Tudtok várni?  Tudtok "semmit" sem tenni teljes bizalommal, hogy ezt kérik tőletek? Olyan sokan hiszik, hogy a legfontosabb dolog, hogy "megtalálják a küldetésüket", és "cselekedjenek" a bolygó megsegítésére. De mi van, ha a Szellem azt mondja, hogy "ne csinálj semmit", "várj", csak "legyél". Tudtok bízni abban, hogy más szinteken más dolgok történnek, és most csak azt várják el tőletek, hogy szeressetek és bízzatok? Az elsődleges munkánk épp most :

A fénymunkások legnagyobb feladata pillanatnyilag a feltétel nélküli szeretet frekvenciájának megtartása az energia mezőjükben.

Ez kemény munka, mivel annyi félelem és negativitás van a bolygón pillanatnyilag. Meg tudjátok érteni, hogy a felemelkedési folyamathoz most azzal tudtok hozzájárulni, ha csendesek és nyugodtak vagytok, sugározzátok a feltétel nélküli szeretet, a béke, boldogság, együttérzés és megbocsájtás energiáját?

És meg tudjátok tanulni, hogy elégedettek legyetek "támogatóként" és "megtartóként" és nem aktív cselekvőként? 

Az Új Föld és a közösségben dolgozás

Ahogy már korábban említettük, arra képzünk benneteket, hogy a spirituális önteltség minden aspektusát engedjétek el, és hogy hajlandók legyetek csak a bizalomban lenni. Néhányatokat vezetőnek fogják szólítani, másokat támogatónak, egy adott időben. Tudtok szeretetben együtt dolgozni, mint egyenlők, de megértve, hogy a támogatás éppúgy szükséges, mint a vezetés? Mind egyenlőek vagytok az Isteni Szeretetben, senki sem nagyobb a másiknál, és a munkátok egyformán fontos. Mégis, a jövő projektjeiben, néha vezetők lesztek, néha támogatók. Félre tudjátok tenni a spirituális önteltségeteket, hogy elfogadjátok a támogató szerepét? Vagy, hogy meglegyen a bátorságotok a vezető szerepét elfogadni? Ha vezetőnek szólítanak, tudtok-e hallgatni a szellemre és túllépni a negatív egon? Különbséget tudtok tenni a szellem hangja és a saját egotok vágyai közt? A jövő projektjei közös munkák lesznek, és többé nem függnek az egotól, vagy egy személy energiájától. Megtanuljátok az Egyesült Tudatot kifejezni, az Egyet, és így megtanultok együtt áramlani egyként. Mindegyikőtök az Egész része, mindegyikőtök hozzájárul, a tehetségének megfelelően a projekt vagy vállalkozás hatékonyságához.

Amikor a Szellem beszél

Amikor a Szellem beszél hozzátok, tudni fogjátok. Amit kérnek tőletek, azt támogatják. És ha nem rögtön nyilvánvaló, bíztok benne, hogy ha a Szellem a közreműködéseteket kívánja, az út megnyílik előttetek. Nem lesz nehéz. Emberek jönnek az életetekbe, hogy támogassanak, és az út megnyílik előttetek. Vagy titeket kérnek, hogy másokat segítsetek. Ez lesz az Új Föld rendje. Megosztani és támogatni. Egymást segíteni az alkotásban a Szellem vezetésével. Tehát, ha most arra kérnek, hogy várjatok, - hadd legyen úgy. Várjatok és bízzatok. Nem tőletek függ. Eljön a pillanat, amikor szólítanak, de most legyetek minden, amik lehettek, és emlékezzetek, hogy most arra szólítottak benneteket, hogy feltétel nélküli szeretetet sugározzatok, ami létrehozza a szeretet hálóját a bolygón, épp most.   

2011.02.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések