2022/10/22

Hála-Háló

A Hála-Háló egy közösségépítő kezdeményezés, amely a szívközpontú,

tudatos élet jegyében született. Résztvevőit az a szándék köti össze,
hogy segítsenek maguknak és egymásnak felülemelkedni a félelmeken és a békétlenségen.

Rezgésszintünk felemelése
 
A Háló-Háló motorja egy rövid, kb. 5 percet igénylő gyakorlat, amelyet a résztvevők napi rendszerességgel elvégeznek. A Gyakorlat célja, hogy naponta legalább egyszer előhívjunk magunkból és társainkból olyan
erőket, frekvenciákat, amelyek felemelik a rezgésszintünket. A Gyakorlat lényege, hogy tudatosan átadjuk magunkat a hála érzésének, és megosztjuk ezt a hála pillanatot a többiekkel.Miért pont a hála?
A hála az az érzés, amely a szív legmélyén, tudatosan átélve a legmagasabb rezgésszintre képes
felemelni az embert.
 
Szívbeliség és tudatosság
 
A Hála-Háló arra hivatott, hogy egyrészt segítsen a résztvevőknek a szívbeliség és a tudatosság
gyakorlásában, másrészt lehetőséget teremtsen a hasonló gondolkodású és érzésű emberekkel való kapcsolatfelvételre, megismerkedésre. Felhangolódás a tudatmezőben  A Gyakorlatot 5 fős kiscsoportokban végezzük, de térben és időben elkülönülten. Mindenki ott ahol van (jellemzően otthon), és akkor, amikor az számára a legmegfelelőbb. A Gyakorlat működése egyrészt a rezonancia és az összehangolódás törvényén alapul, miszerint  egy kiküldött frekvencia a saját rezgésminőségére igyekszik hangolni annak befogadóját, azonos rezgésszint esetén pedig felerősíti azt. Másrészt a tudat kvantum természetére épít, amely tértől és időtől függetlenül képes kölcsönhatást biztosítani ember és ember között.
 
Közös szív-erőtér
 
A Hála-Háló egy olyan erőtér, amelyet a résztvevők szándéka közösen teremt. Egy erőtér szeretetből és tudatosságból, amelyet a napi kapcsolódás tölt fel, s amelyből a napi kapcsolódással töltődni lehet. A Hála-Háló ugyanakkor a kollektív tudatmezőn keresztül az egész emberiség tudatára és a Földre is felemelő hatással van.
 
A Gyakorlat az alábbi öt lépés egymás utáni elvégzéséből áll:
 
Figyelem: Irányítsd a figyelmedet önmagadra. Figyeld meg, hogy az adott pillanatban mi zajlik benned. Figyeld meg, hogy milyen gondolatok és érzelmek kavarognak benned, s hogy hogyan érzed magad a testedben. Miután tudatosítottad magadban gondolataidat, érzelmeidet és testi érzeteidet – legyenek azok akár kellemesek, akár kellemetlenek – engedd meg nekik, hogy veled legyenek.
 
Hála: Tedd a kezed a szívedre, és próbálj meg hálát érezni. Ha nem megy spontán, idézz fel egy emlékezetes hála pillanatot. Szeresd meg magad mindenestül, tetőtől talpig. Fordulj hálával minden gondolatod, minden érzésed, minden testi érzeted felé. Hagyd, hogy a hála átjárja az egész lényedet. Hangold fel magad a hála révén a számodra elérhető legmagasabb regésszintre.
 
KüldésOszd meg ezt a hála pillanatot a csoportod tagjaival. Idézd fel magad előtt a nevüket vagy a fényképüket, és ajánld fel nekik a hálát. Fókuszálj egyenként minden csoporttársadra 15 másodpercig, és közben próbáld meg a hála érzését fenntartani a szívedben. Elképzelheted, hogy ez a felemelő szívenergiád sugárként behatol a szívükbe. Vagy egyszerűen bele is teheted őket a szívedbe.
 
Fogadás: Most küldőből válj befogadóvá. A figyelmedet fenntartva próbálj meg megnyílni a csoporttársak „küldeménye” előtt. Nyílj ki, és tedd lehetővé a felemelő frekvenciáknak, hogy hozzád férjenek. Ha akarod, el is képzelheted, ahogy társaid hála-sugarai behatolnak a szívedbe. Vagy egyszerűen engedd meg nekik, hogy belehelyezzenek a szívükbe.
 
Figyelem: Végül engedj el minden akaratot és szándékot, és csak legyél egy kicsit. Figyeld meg ismét a testi érzeteidet, az érzéseidet, a gondolataidat. Figyeld meg a Figyelőt önmagadban. Légy így magaddal még egy kicsit, ameddig jól esik. Végezd el (ha van rá lehetőséged ) ezt a gyakorlatot minden nap. Fordíts rá körülbelül 5 percet, de ne mérd az időt. Lehet, hogy végzel vele gyorsabban, lehet, hogy hosszabbra sikerül majd. Nem az idő mennyisége számít, hanem hogy milyen mélységben tudsz benne lenni.
 
 
Tudom, a csoport ereje óriási energiákat tud megmozgatni, de szeretettel ajánlom egyéni elvégzésre is .
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések