2022/10/22

Ibolyaláng meditáció a magyarságért

Ibolyaláng meditáció a magyarságért


 

Egy általam írt meditáció a fénylények közreműködésével. A magyarság múltjának és sorsának felszabadításáért, valamint önmagukért is egy nagyobb szinten. Akinek tetszik nyugodtan ossza meg vagy tegye fel az oldalára.:) Hatejer Emese

Írta: Hatejer Emese

2013. május 4.-én

A hanganyagot Gárdi Mariann készítette. Innen letölthető: 

http://www.mediafire.com/download/0llk3s49jiw4b1q/Ibolyal%C3%A1ng+a+Magyarok%C3%A9rt.mp3

Youtube-n hallgathatós verzió: https://www.youtube.com/watch?v=jUy_YQe0CfY

Az ibolyaláng meditáció után érdemes megcsinálni Arany Tudat a Tiszta Szívben anyagot is, hogy még mélyebben érvényesülhessen az elvégzett folyamat:


Arany Tudat a Tiszta Szívben meditáció:

https://spirilego.blogspot.com/2022/10/arany-tudat-tiszta-szivben.html 

[Ajánlom az alábbi könyvet hozzá: Elizabeth Clare Prophet - Ibolya láng - meggyógyítja a testet, az elmét és a lelket http://www.mediafire.com/file/uirsgoedc7gie3u/Elizabeth_C.Prophet_-_Az_Ibolya_lang.pdf/file]

 OoOoOoOoO

Drágáim, lássunk is hozzá a meditációnkhoz.

Üdvözlet!

Kérek helyezkedjetek el kényelmesen, ha úgy gondoljátok fogjátok meg egymás kezét és álljatok be akár milyen alakzatba vagy ha ültök akkor úgy érintsétek meg egymást amiről úgy gondoljátok, hogy megfelelő tegyétek azt. Ha egyedül vagy akkor képzeletben is magad elé idézheted azokat akikkel szeretnéd végig csinálni.

Csendesítsd le az elméd pár mély lélegzetvétellel.

Először is kérjük meg Mihály Arkangyalt és seregeit, hogy óvjanak ez alatt a folyamat alatt. Idézzük meg Adamus St. Germain, (Ragotzy Mestert), Zadkiel Arkangyalt, az Ibolyaláng Urait és Úrnőit. Kérjük meg a vezetőinket, segítőinket, hogy legyenek velünk és segítsék ennek a folyamatnak a lehorgonyozódását a Földbe. Hívjuk a fény összes lelkét, akár fizikailag megtestesültek akár nem, hogy csatlakozzanak hozzánk a mai napon.

Most idézzük meg ezt a ragyogó Ibolyaláng Sugarat.
Kezdjetek el mélyen belélegezni, egészen a hasatokba, majd ki. A következő lélegzetnél képzeljünk el egy ibolya színű oszlopot, és lássuk, ahogy ezen keresztül az ibolyaláng leárad és áthat minket. Érezzétek ennek a lángnak a melegségét, a felszabadító erejét. (szünet) Most engedjük, hogy még több ibolya energia áramoljon bele ebbe az oszlopba. Lélegezzünk be a spirituális, mentális, érzelmi és fizikai testünkbe, végül engedjük, hogy Lényünk Mag esszenciájával is egyesüljön. Majd lélegezünk ki.

Engedjétek meg magatok számára, hogy horgonyként szolgáljatok az ibolyaláng számára. Képzeljétek el a helyet, ahol álltok, ültök. Lássátok ahogy ez a láng beleszivárog a lábatokon át a földbe, adjatok engedélyt rá, hogy feloldja az ezen a helyen található összes régi sérelmet, szenvedést és minden egyéb lenyomatot... lássátok ahogy ezek megtisztulnak.(szünet) Most képzeljük el azt a város, ahol jelenleg vagytok és engedjétek meg, hogy tovább terjedjen ez az energia, megtisztítva a város kollektív érzelmi testét és a fájdalomtestét, ezáltal felszabadítva az ezen a helyen található összes régi dolgot, a múlt sérelmeit viszályait, a magyarság karmáját, a rossz indulatot, és a csaták lenyomatait ...stb.

Most vizualizáljátok az országot, és engedjétek hogy áthassa kollektív mentális testét felszabadítva ezzel feloldva az összes problémát, ami jelen van, többek között a bosszúra sarkaló gondolatmintákat, ugyan is enélkül ugyan azok az események fognak az országban megtörténni, mint amik évszázadok és évezredek óta történek. Megbocsátás nélkül nem fogunk emelkedni. Képzeljétek el, ahogy körbeöleli ez az ibolyaláng az ősmagyarokat, lefolyik egészen a gyökerekig. Engedjük meg, hogy ezzel felszabadítson bármilyen csatában elesett embereknek a lelkeit, akár Dózsa-féle, vagy a 1948-as szabadságharc áldozatait, akár a török időbelit, vagy a Rákóczi szabadságharc áldozatait és így tovább, akik elestek, akár a szövetséges oldalon, akár az úgy nevezett ellenség oldalán. Ezek még mindig kihathatnak erre az életre is, mivel lehet hogy ezek a lelkek már újra inkarnálodtak (akár magyarként) veletek együtt tovább cipelve magukkal a múlt energia lenyomatait.

Ez most nem a haragvás ideje, hanem a megbocsátásé és elengedésé. Most az ibolyaláng áthatja ezeket a lelkeket, a helyeket, ahol elestek és szenvedtek, feloldva az összes ilyen dolgot. Csak nézzétek, ahogy ezek a lelkek átlényegülnek, feltámadnak és új erőre ébrednek, ami nem más mint a béke és szeretet ereje. Nem harcolnak tovább egymással mert megértik, hogy mind Testvérek és nem ellenségek. Lássátok, ahogy a magyar a magyarral, és a más nemzetbéli a magyarral, és egymással is kezet fog, és esetleg megölelik egymást, ugyan úgy mintha Testvérek lennének, akik között béke honol.

Engedjük, hogy az ártatlanok, az asszonyok, a gyermekek is felszabaduljanak az ibolyaláng ereje által, akik a háborúkban, csatákban vagy viszályokban szenvedtek el bármiféle visszaélést, betegséget vagy halált. Öleljük át őket ezzel az ibolyafénnyel, megnyugtatva a lelküket, és feloldva a karmát, a szenvedés, a békétlenséget amit átéltek. Terjesszük ki ezt az energiát a körülöttünk élő népek mindegyikére, és adjuk meg nekik is a felszabadulás lehetőségét a múlt harcai és a jelen viszályai alól, ezzel elhozva a békét a magyar és más népek között. Hadd égjen át és oldódjon fel az ellenségeskedés, egészen a gyökerekig. Hiszen a félelemre alapozva mesterségesen generálták ezt azok, akiknek folyamatosan érdekük, hogy az emberiségben továbbra is békétlenségben éljen.

Engedjük, hogy feloldódjon ez. Elhozva ezzel az egység, a béke és a szeretet országát a Kárpát-medencébe. Most lássátok, ahogy Magyarország és a körülöttünk lévő országok ebben az ibolyafényben úsznak, olyan akár egy rendkívül gyönyörű ibolyavirág lenne, amit a szívetek formált ezzel az ibolya sugárral. Lélegezzétek be az energiáját annak az érzésnek, ami ez által keletkezett bennetek. És most töltsük meg ezt a megüresedett mezőt - amit az ibolyatűz átlényegített - a szeretet, a béke, a bizalom, az összefogás, és minden más által, amit a Szíved diktál, és amit látni szeretnél, itt és most Magyarországon megvalósulni.

Csak lássátok, ahogy gyökeret ereszt mindez a földbe. (szünet) Ha kész vagy mindezzel, kérd meg Adamus St. Germaint (Ragotzy Mestert) és az ibolyaláng angyalait, hogy pecsételjék le ezt a folyamatot, amit ma véghez vittünk, ezzel megáldva az országot és népét szeretetben és békességben. (szünet) Most pedig engedjétek, hogy lehorgonyozódjon teljes egészébe a földbe ez az energia, azáltal, hogy ti is leföldelődtök, kérjétek a vezetőiteket, hogy segítsenek ebben. Vegyetek egy mély lélegzetet és toljátok le a gyökerekig, a Föld Anyába és ő most ezt befogadja tudomásul veszi mindezt, amit ma véghez vittünk. Hozzátok vissza tudatotokat a testetekbe. És közben lélegezzetek jó mélyeket. Körözzetek a csuklókkal, nyakatokkal vagy a bokátokkal, amivel jól esik. Köszönjétek meg magatoknak, hogy rész vetettek ebben, mivel ti voltatok azok, akik meg tették az első lépéseket, egy új Magyarország felé. Adjatok hálát mindenkinek, aki rész vett ebben a folyamatban és segített nektek, a vezetőiteknek és segítőiteknek. Adjatok köszönetet az ibolyasugárnak és az Ibolyaláng Urainak, Úrnőinek, angyalainak.

Ha úgy érzitek csináljátok meg ezt a meditációt, akárhányszor csak akarjátok, egyedül vagy akár csoportban is, a jövőben bármikor, amikor úgy érzitek szükségetek van rá, mert azon a környéken, abban a környezetben megint felerősödhetnek azok az energiák, amik nem engednék, hogy ez megvalósuljon.


 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések