2022/10/22

Mihály Arkangyal - Kapcsolat az erővel, ami Te vagy


Kapcsolat az erővel, ami Te vagy

Mihály arkangyal Celia Fenn közvetítésével

2011.02.

Szeretteim - Jelenleg egy rendkívüli lehetőséget adó ablakon haladtok át. Mert sokatoknak itt a lehetőség, hogy az  Előző Életek meggyógyítása által teljesen beillesszétek magatokat a Jelenbe, a Jelenre összpontosítsatok, és a Jövőt megteremtsétek.
A közelmúltatok 3 dimenziós világában emberi testbe  inkarnálódtatok, nem tudván a régebbi életeitekről. Ez  egy másik "fátyol" volt, ami elrejtette a valódi kiléteteket előletek. De amint ezek a fátylak most felemeltetnek, kezditek látni, hogy milyen sokan közületek éltek olyan lélek "szokásokat" és "függőségeket", aminek nem tudtátok a forrását. Ezeket a "lélek drámákat" hívtátok életnek, és félni kezdtetek az "élettől", érezvén, hogy oly sokszor történtek rossz, boldogtalan dolgok veletek ok nélkül.
Ahogy kezdtetek ráébredni, hogy kik vagytok, fogalmakat találtatok, mint pl. a "karma", hogy segítsen megérteni, hogyan tudják az elmúlt életekből származó energiák a jelenlegi életet befolyásolni.
De most, hogy oly sokan teljesen felébredt és felemelkedett lények vagytok, többé nem hat rátok a "karma".
Valóban készen álltok, hogy teljesen megértsétek és integráljátok az összes Előző Életeteket és megszabaduljatok a befolyásuk alól. Néhányan valószínűleg épp most keményen dolgoznak a régi lélek-"szokások" és -"függőségek" elengedésén, amelyek a "Régebbi Életek"-ben gyökereznek. Legyetek tisztában azzal, hogy ez az ablak időszak ideális lehetőség arra, hogy véglegesen elengedjétek az összes Régi Élet energiát, és teljesen összpontosítsatok annak az erejére, hogy Kik Vagytok Most.
Csak útmutatást és segítséget kell kérnetek a Magasabb Birodalmaktól, és együtt fogunk dolgozni veletek.
Amint készen vannak ezek az igazítások, készen álltok, hogy karotokba zárjátok az Új Földet és az isteni kreativitást.
A nagyszerű jövő rátok vár! Ahhoz, hogy átmenjetek ezen a folyamaton csak hajlandónak kell lenni, hogy engedjétek a régi érzéseket és érzelmeket átfolyni rajtatok és elengedni őket.
Ne ragaszkodjatok a régi energiákhoz. Csak tapasztaljátok meg, bármilyen érzés kerül felszínre és engedjétek el őket szeretettel és megbocsájtással.
Legyetek tisztában azzal, hogy minden "régi karma" mögött az áll, hogy nem sikerült szeretni és tisztelni magatokat. !!!!!!
Így ebben a folyamatban bocsássatok meg magatoknak és legyetek békében magatokkal.
Szeressétek magatokat eléggé ahhoz, hogy átöleljétek a szépséget, ami ti magatok vagytok, és lássátok lelketek tükrében a saját ragyogó gráciátokat és szépségeteket.
Amikor látjátok ezt, képesek lesztek másokban is látni, és így képesek lesztek elengedni minden félelmet és haragot, ami annak a szeretetnek az útjában áll, ami a lényetek központja.
Tudni fogjátok, mikor fejeződik be a folyamat, mert azt érzitek, hogy szerelembe estek magatokkal a leggyönyörűbb módon. Többé nem bíráljátok magatokat és másokat és csak boldogságot és szeretet tapasztaltok. Most ez az ajándékunk nektek, Humán Angyalok.

Reméljük elfogadjátok és velünk örvendeztek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések