2022/10/22

Az új élet alapzata(Mária Magdolna)

"Szeretném, ha becsuknátok a [belső] szemeteket a vizualizációtokban, és elképzelnétek új életetek alapzatát a lábatok alatt.
Ismeritek ennek az alapzatnak a pontos méretét, olyan jól ismeritek, hogy be tudjátok járni becsukott szemmel és pontosan ez az, amit szeretnék, ha most azonnal megtennétek! Járjátok körbe az alapzat kerületét, és használjátok az érzékelő energiátokat, hogy megérezzétek, ha az alapzat bármely része egyensúlyát vesztette!
Ha bármely részét gyengének vagy veszélyeztetettnek éreznétek bármilyen módon, akkor álljatok meg és érezzétek meg, hogy mi az, hogy az élet melyik területén lappanghat gyengeség és aztán szólítsátok Metatron és Melchizedek nagyurat és kérjétek meg őket, hogy alakítsák át azt a negativitást feltétel nélküli szeretetté és mivel a feltétel nélküli szeretet az alapzat ezen területének belső mag erejévé válik, továbbmehettek.
Folytassátok ezt, egy kis időt biztosítunk most erre!

Álljatok most az alapzatotok közepére még mindig csukott szemmel! A bal tenyereteket helyezzétek a szív csakrára és a jobb tenyereteket a bal kezetekre!
Most szeretném, ha az energia mezőtökkel végigpásztáznátok a teljes alapot, ezzel biztosítva, hogy minden energia tökéletesen kiegyensúlyozódjon. Ehhez használjátok a szív csakrátokat!
Ha bármit egyensúlytalannak éreznétek, egyszerűen szólítsátok az Univerzális Energiát az Isteni Forrásból, és terjesszétek ki az alapzatban!
Ez most egy fontos alkalom, azért olyan fontos, mert most befelé kell fordulnotok, mialatt az alapzat közepén álltok és szeretném, ha összekapcsolódnátok egyik belső álommal, egyik korábbi álmotokkal, amelyet szeretnétek az élet fizikai részében is birtokolni! Nagyon körültekintően gondoljatok erre, legyetek nagyon tiszták az álmotokat illetően! Kérdezzétek meg magatoktól újfent, hogy készen álltok-e ezt az álmot a valóságotok fizikai részévé változtatni, és ha a válasz határozott igen, akkor [azt] szeretném, ha ennek az álomnak a képmását a szív csakrátokba vonnátok.
Most szeretném, ha elképzelnétek egy jelképet, ami ezt az álmot képviseli. Minden alkalommal, amikor erre a szimbólumra gondoltok, akkor kapcsolódtok az álmotokhoz, amiről úgy döntöttetek, hogy manifesztáljátok és a következő hat-nyolc hét folyamán azon fogtok dolgozni, hogy ezt előkészítsétek magatoknak, először azzal, hogy az álom minden szempontját először magatokban célozzátok meg.
Írjátok le, hogy mi lenne az óhajotok, más szavakkal az álmotok, és az álmotokhoz részenként szedjetek össze minden aspektust - hogy [az miként lenne hatással az életetekre, az életetek mely területeire lenne hatással, és annak mi lenne az eredménye, és ha még mindig meg vagytok győződve róla, hogy pontosan ez az, amit szeretnétek energiával ellátni, akkor lássátok el energiával abban a tudatban, hogy ez az, amit tenni fogtok, ez az, ami manifesztálódni fog.
Az energia elektromos áramlatai ezen a mágneses mezőn, ahol most éppen álltok, azok a frekvenciák, melyek fel fogják gyorsítani azt az ütemet, amellyel manifesztálni tudjátok azt, amit magatokban tároltok. Ne beszéljetek másoknak a belső álmotokról, mivel az még a viselősség állapotában van, és biztonságos és veszélytelen, csak a ti szemetek számára látható helyen kell tartani, és amikor majd elkezd megnyilvánulni, akkor beszélhettek róla, de a mostanra nézve ez még egy szent mag, amit el kell ültetni és ápolni szükséges!
Melchizedek nagyúr most átnyújt nektek egy arany fényt, amit belső álmotok képmásába és jelképébe helyeztek. Az arany fény lepecsételi azt, amit kezdetek elültetni és lepecsételi az összes Tűz Kapu energiáját, amelyekkel ezidáig dolgoztatok, és egy ajtó a múltba bezáródik, egy retesz a jövőbe nyíló ajtón kinyílik, és az ajtó feltárul.
Szeretném, ha mélyen belélegeznétek és az álmotokat a szívetekben tartva nekiindulnátok a Tűz Kapunak, tudva, hogy amikor átkeltek rajta, akkor magatok mögött hagyjátok a múltat és nekiindultok egy új ösvénynek!
Az ösvény, amit most alkottok meg, az egységhez vezető új ösvény, a mindennel való egységhez, az álmaitokkal való eggyé váláshoz és az erőhöz, hogy megteremthessétek. Egy tervet hoztatok mozgásba és az energiája beágyazódott a mai napon..." 

Teljes anyag: 

Mária Magdolna: 5:25 - 30. Tűz Kapu 2009. május 24(hanganyaggal)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-525-30-tuz-kapu.html?m=0

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések