2022/10/22

Mihály Arkangyal - A most-ban élés képessége


A most-ban élés képessége

Mihály arkangyal Kate Spreckley közvetítésével 2011.02.21

A világ teljes egészében olyan gyorsan változik, hogy sokan közületek küzdenek, hogy lépést tartsanak.

Ami tegnap történt, többé nem vonatkozik a mára, és ami ma történik, nem vonatkozik a holnapra. Az idő nem létezik, csak az elmékben, ahol a legtöbben rengeteg időt töltötök gondolkodva, tervezve és aggódva.

A legtöbbeteknek a jövő egy olyan hely, ami félelmet, aggódást, feszültséget és boldogtalanságot okoz. Bárcsak megfogadnátok a tanácsunkat, hogy a szükséges válaszok megtalálásáért a jelenbe nézzetek, ahelyett, hogy a múltba vagy jövőbe néznétek, két helyre, ami nem létezik. Sokan még mindig nem értitek, hogy a válaszokat, amit elkeseredetten kerestek, ma találhatjátok meg, magatokon belül. De ti annyira elfoglaltak vagytok a gondolkodással, tervezéssel és aggódással, hogy már nincs hely a testetekben, ahova mehetnétek megtalálni a válaszokat. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy a jelen az, ami fontos. Az idő nem létezik.

Ez csak valami, amit a világotok alkotott, hogy irányítsa az életet, irányítsa hogyan éltek és mit tesztek életetek során.

Mindőtöket az idő irányít - mikor esztek, mikor alusztok, mi a megfelelő kor az iskolába járásra,- a megfelelő kor a házasodásra, a megfelelő kor gyerekek nevelésére, stb. Ahelyett, hogy engednétek az élet természetes folyamát, hogy vezessen benneteket és megmutassa a megfelelő helyet mindarra, amit véghez kell vinnetek.

Sokatoknak nincs türelme ülni, és várni a megfelelő időre és energiára, hogy megtegyék, amit tenni akarnak. Olyan sok időt töltötök küzdéssel azért, amit akartok, és olyan sok energiátokat elvesztegetitek.

Képzeljétek el, hogy csak vártok és figyeltek a megfelelő időre, hogy az igazi lehetőség megmutassa magát.

Olyan sokat mulasztotok azzal, hogy átrohantok az életen.

Ki figyel közületek a világotok apró dolgaira?

A hangyák, amint élelmet gyűjtenek, a méhek, amint virágport gyűjtenek, a virágok növekednek.

Ti, akik szülők vagytok, mennyi időt töltötök azzal, hogy csak "vagytok" a gyerekeitekkel, hogy hagyjátok élni az életet, és csak létezzetek velük? Közületek kik próbálják nagyon keményen, hogy minél előbb felnőjenek a gyerekek, hogy elég gyorsan menjenek át a fejlődés szakaszain, mert az olyan időigényes?

Biztatunk benneteket, hogy emlékezzetek rá, hogy ami valóban számít, az az, hogyan élitek az életeteket ma, a szeretet, amit adtatok és kaptatok ma.

Fogadjátok el, hogy a jövő attól függ, hogyan éltetek ma.

Az az energia, amit ma kiadtál tükrözi az energiát, ami holnap vár rád.

Az élet most olyan eszeveszett sebességgel halad, hogy nem sokan szánnak időt, hogy megnézzék, észrevegyék és lássák, hogy mi is történik velük és körülöttük a jelen pillanatban.

Mindannyian olyan szorgalmasan nézitek, hogy mi következik, és mi van, ha semmi sincs ott?

Hányan tudnátok elviselni, ha tudnátok, hogy a holnap nem létezik?

Mi van, ha ez volt az utolsó napotok ezen a gyönyörű bolygón, amit Földnek hívnak? Mondhatjátok őszintén, hogy ma éltétek az életet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések