2022/10/17

Adamus tippjei az elkövetkezendő időkre

Crimson Circle Adamus e2012 5. Shoud Kivonat
Fordította: Sári Izabella


 

 

 

 

 

 

 

 

 


1. számú tipp – Az elmén túl

Hogyan lépsz túl ezen? Még több légzéssel.
Alkotsz valamit.
Mi van az elmén túl? A lélekkel való kapcsolat. A lélegzésed csendjében.
Bízz meg… az intuíciódban. Tudod, a inspirációdban, az intuíciódban, a belső megérzésedben. Az érzésben...

2. számú tipp – Szabályok

A te saját szabályaid saját magad kapcsán. Sokkal több szabály olvasható a saját életed könyvében az állami vagy szövetségi kormányok vagy városok törvénykezéseinél. Sokkal több szabállyal bírsz a saját életedben arról, hogy mi az, amit megtehetsz, és mi az, amit nem tehetsz meg, hogyan kell öltözködnöd, hogyan kell cselekedned, hogyan kell élned, mi a jó és mi a rossz – én ezekről a szabályokról beszélek.
Mi a tiéd, és mi nem a tiéd? Ezt vedd csak szemügyre! Sok olyan szabályod van, ami tényleg nem is a tiéd. Akkor készen állsz az elengedésükre. Aztán pedig vedd szemügyre a saját szabályaidat! És azt is, hogy körülbelül mégis, mikor alkottad meg azt a szabályt? Szolgál az még téged egyáltalán? Ez nem azt jelenti, hogy ki kell törni az anarchiának, bár esetenként ez is lehetséges, ha ezt akarod – de inkább azt jelenti, hogy engedd el a szabályok mögött megbúvó energiát, terjeszd ki magad, és térj vissza az életbe!
Engedd el a korlátaidat Emellett ki kell tartanod!

3.számú tipp – Bizalom

Bízz magadban! A kétség fájdalmat okoz. Szegénnyé, éhessé és ostobává tehet.
Ez egy nagyon nehéz dolog, mert az energia eléggé szó szerint válaszol a tudatra, és amikor ott a bizalmatlanság, akkor az csak még több bizalmatlanságot teremt, és most már a bizalmatlanság világában élsz. Ebből hogyan lehet kilépni? Hogyan tér valaki vissza az önmagába vetett bizalomhoz? Hogyan tanul meg az ember megbízni magában?
Elfogadással. A bizalmat – választja
Hogyan veszel rá valakit, hogy megbízzon magában? Önszeretettel. A létező legnehezebb dolog. Hidd el, hogy képes vagy rá! Ha képes vagy kigondolni, megfogalmazni egy gondolatot, ha képes vagy valamit elképzelni, akkor elhiszed azt, és megbízol abban, hogy meg tudod azt tenni, és akkor az a valami meg fog teremtődni. - Bizalom, elfogadás, önmagad szeretete

4. számú tipp – Az elvárások elengedése 

A végkifejletre vonatkozó elvárások elengedése
Átmentetek bizonyos dolgokon – akár azon, hogy elveszítettétek a munkátokat, akár egy kapcsolatot veszítettetek el, vagy valami az egészségedre volt hatással. De bármi is történt – ezek egyike sem volt általatok pozitívnak nevezhető emberi tapasztalás. De a végén ti magatok is rájöttetek, hogy mindez szükségszerűvolt. Annak el kellett mennie. Kapcsolódnod kellett a Lélek Éneddel és annak meglátásaival, hogy többé már ne csak egy hétéves ember légy

5 .számú tipp – Bizonyosság

„Minden rendeződni fog.”
Amikor ezt te mondod, és ott vagy valakivel, és azt mondod neki, hogy: - Minden rendben lesz” – akkor ennek van egy energiája. Ehhez társul egy tekintet. Ezzel együtt jár egy magabiztosság, hiszen te már keresztülmentél ezen, és ezt tudod, és épségben vagy. Igen, van még egy-két problémád, de már rendelkezel ezzel a magabiztossággal, hogy: - Minden rendeződik. Miért? Mert ezt választottam. Miért? Mert az energiák engem támogatnak. Miért? Mert egy nagyszerű teremtő vagyok. Vagyok, Aki Vagyok. Minden rendben lesz.”

6 számú tipp – Öleld át a változást!

Engedd meg a változást! Sőt, válaszd a változást! Maradj rugalmas, mert a változás kiszed a beragadtságodból. Öleld át a változást!

7.számú tipp – nevetés

Ebben az évben szükségetek lesz rá! Akartok majd nevetni. Miért is ne? Miért is ne?! És tudjátok, amikor hallotok majd egy-két őrületes dologról, ne legyetek már annyira álszentek és szenteskedőek azokkal kapcsolatosan! Nevessetek rajtuk! Lesz egy-két őrült dolog – nevessetek rajtuk – akár a saját életetekben, akár a külvilág eseményei kapcsán! Ezek mindössze változások, amik bekövetkeznek. Tényleg azok.

8. számú tipp – Az álmok

Ne aggódjatok többet a megvetendő, csúnya aspektusaitok miatt! Amit ennél is nehezebb integrálni, azok a beteljesületlen álmaitok! Az álmok integrálása – ami nagyon nagy fontossággal bír számotokra az idén.
Néha előfordul, hogy az álmaitok és a céljaitok kissé keresztezik egymást. Egyáltalán nem vagyok a híve a céloknak és a sok tervezésnek – de tudom, hogy vannak olyan tevékenységeitek, ahol foglalkoznotok kell a részletekkel – de egy tágabb értelemben véve. Nem vagyok a célok nagy rajongója, mert ezekkel általában egy mentális, és sok esetben realitást nélkülöző elvárásokat támasztotok magatokkal szemben. De az álmok mások, mert azok a szívből erednek. Az álmok nyitottak, és nem kell lépések sorozatán átjutnod ahhoz, hogy elérkezz egy meghatározott végkifejlethez. Az álmok nincsenek lezárva, hanem nyitottak. És folyamatosan terjednek, tágulnak, miközben a célok nagyon is lineárisak. Ezért az egy bizonyos ponton leáll. Ez lesz a legfontosabb dolog az idén – hogy hozzátok ide be az álmaitokat, vágyaitokat – mert az álmaitokban benne van a Lelketek, a bölcsességetek, a potenciáljaitok. Az álmok egyenlőek a potenciáljaitokkal. A Lelked potenciál. Tehát integráljátok az álmaitokat és hozzátok be őket ide, ebbe a valóságba! Na ez persze nem azt jelenti, hogy nekiálljatok, és megpróbáljatok terveket kovácsolni a vágyaitok, álmaitok kapcsán, és hogy megpróbáljátok kierőltetni és megdolgozni az álmaitokat. Egyszerűen csak engedjétek meg, hogy beáramoljanak ide!
Behozhatod ezt a dinamikát az életedbe, és beintegrálhatod magadba. És ha egyszer elkezded az integrálást, akkor rá fogsz jönni, hogy ennek nem kell fizikai síkon beteljesülnie, bár az is lehetséges.
Amikor beleérzel az álmaidba, és integrálod őket, akkor hirtelen rádöbbensz, hogy a részletek nem fontosak. Nézz bele a mögöttes energiákba – ott a nevetés, az öröm, a kreativitás, az energia megosztása, a mozgás – és ezek a fontos dolgok.

9. számú tipp – Kövesd a szíved hangját!

Csak azt tedd, amit a szíved diktál, amit a szíved akar.
Sokszor megesik, hogy az emberek követik a szívüket, és bajba kerülnek. Miért van ez így? Miért?
Azért, mert saját maguk sok része még mindig egy mentális, lineáris dimenzióban van. Ott van az a részük is, amelyik követi a szíve vágyát, de a nagyobbik részük egy másik utat követ – és ez a két rész nem mindig működik együtt egymással. De előbb vagy utóbb hozzátok hasonlóan ők is meg fogják majd tanulni, hogy lehet mindent a szívből tenni, és akkor ez az egész egy mozgásban lévő, kompatibilisen kiterjedővé válik egyszerre, egy időben. De amikor egy személy először kezdi követni a szíve vágyát, és elküldik azt az egy sugarat vagy egy energia tapasztalást a szívbe, akkor az eleinte nagyon nehéz lehet

10. számú tipp – Legyél tudatában a drámának!

Mert egész évben őrületes lesz a drámázás! Sőt, még azokon a helyeken is – Óvakodj a drámától! – ahol ez korábban nem is létezett. A dráma meg fogja találni az útját minden egyes üres térbe! A dráma meg fogja találni az útját és befészkeli magát az unalom minden egyes pillanatába! Meg fogja találni az útját az elme minden egyes résébe az idén!
Az embereket maguk alá fogja temetni a drámázás, de ha egyszerűen csak annyit mondasz nekik, hogy: - Óvakodj a drámától, neked ebben egyáltalán nem kell részt venned! Nem kell ott lenned! – Akkor ez a saját választásukon fog múlni. De emlékeztesd őket arra, hogy nagyon magasak az energiák. Olyan ez, mint egy elektromos kerítés. Nem kell neked a kezeddel hozzáérned ahhoz a kerítéshez! Egyszerűen csak megértheted, hogy ez egy elektromos árammal feltöltött kerítés! És elektromosság áramlik benne. Menj körbe, és nyisd ki a kaput! Ne nyúlj a kerítéshez, és ne azon keresztül próbálj bemenni! Köszönöm.

11. számú tipp – Ne vedd személyesre!
Ami nekem sokat segített, akármiről és akárkiről is volt szó, az az volt, hogy „-Ne vedd személyesre!”
Most aztán elveszed a Szent Grált az emberektől! Mert ők személyesre akarják venni! Erre szükség van a drámázáshoz! Tényleg! Ők igenis személyesre fogják venni, mert sokan ezt így akarják, és igen! Ehhez még hozzátehetném azt is, illetve átfogalmazhatnám arra, hogy ez tényleg nem rólad szól.

12. számú tipp – Egyszerűen és könnyedén

Egyszerűen és könnyedén! – Egyszerűen és könnyedén! És ezt most nagyon komolyan mondom nektek, és mindazoknak is, akik meg fogják nézni ezt a listát, mert megteheted kétféleképpen: - a nehéz, küzdelmes úton – amit sok-sok ember választ, mert annyira erre lettek beprogramozva. Ez bele lett ültetve a fejükbe! Még egy mondásotok is van erre: - Fájdalom nélkül nincs nyereség! – És az emberek ezt elhiszik! A fejüket csóválják! Abszolút.

De mi lenne akkor, ha nem lenne fájdalom, amikor edzed a testedet, és mégis egy tökéletesen fitt testtel rendelkeznél? – Nos, ez lehetetlen. Nem. Keményen kell dolgoznod.

– Nos, ugyanezt az analógiát vidd csak át a saját életedre! Sokan azt hiszik, hogy küzdeniük kell. Hogy a nehéz utat kell bejárniuk. Néha hosszasan vitatkozunk egymással – négyszemközt, csak te meg én – és én azt kérdezem:

- Miért nem a könnyű utat választod? - Te erre azt mondod: - Azért, mert nem lehet, meg ezért meg azért, meg mert akkor az majd…” és én erre azt mondom neked : - HŰ! Akkor te tényleg a kemény utat választod” – Pedig erre semmi okod sincs.
Az energiák intenzívek, de nem rosszak. Ezek nem haragos energiák. Nem szenvedő energiák. Nem raknak nagy terhet a hátatokra. Amikor elkezdtem nektek arról beszélni, hogy az idén intenzívek lesznek az energiák, és hogy hatalmas potenciálok érkeznek ide, akkor láttam, hogy egy páran rögtön elkezdtetek azok előtt hajlongani, és energetikailag éreztétek őket magatokon. De ezek nem azok! Ezek csodálatos energiák! Ezek elbűvölően szép energiák. És rendkívül egyszerűek.

Sok réteg

Tehát a mondanivalóm számotokra az idei évre vonatkozóan először is az, hogy mindenben, amit tesztek, lássátok meg a rétegeket.
Amikor szembetalálod magad egy problémával, amikor belefutsz valamibe, amikor beleragadsz valamibe és ezért befrusztrálod magad, akkor állj meg egy pillanatra! Fölötte is és alatta is, az oldalán is és mindenhol rétegek vannak körülötte! Ne a régi lineáris utat válaszd!

Ez mindenre vonatkozik. A kapcsolataitok is többszörös réteggel bírnak, annak ellenére, hogy meglehetősen egysíkúan élitek meg őket. Egy nagyon lineáris módon élitek meg azokat.
A tested. Azt mondod. - Nos, ez itt a testem. Ennek ezt meg ezt kell ennie. Így és így kell bánnom vele. – Nem! Menj bele egy másik rétegébe! Hogyan? Nos úgy, hogy veszel egy mély lélegzetet! Megengeded, hogy túlterjedj azon, amit most a valóságodnak hiszel. Veszel egy mély lélegzetet és azt mondod: - Tudom, hogy van ennél több is, és most ki fogok abba terjedni! – És ebből kifolyólag ez megtörténik. Megtörténik.

Minden, ami az idén, ebben az aggodalom évében történik, történjen ez a te személyes életedben vagy a nagyvilágban, szeretném, ha túllátnál a felszínen!

- Én ismerek olyat, aki cukorbeteg, vagy rákos. – vagy valami hasonló betegsége van. Erre te azt kérdezed: - És mi az orvosi tanács? Mit kellene tennem? Nos, az orvoslás is a részét képezi ennek, mert szembe akarsz nézni azzal a fizikai egyensúlytalansággal. De meg kell, hogy értsd azt is, hogy energetikailag mi okozza azt a dolgot, és ehhez a felszín mögé, fölé, alá vagy az oldalára kell tekintened! Mi a cukorbetegség energetikai oka? Valaki? (a közönség többféle válasszal áll elő) A szeretet elvesztése, nincs édesség az életedben, nem szereted magadat – ez ennyire egyszerű. Ennyire egyszerű.
- Túl sok teher cipelése. Túl sok felelősség felvállalása. Vagy mások helyett vállalsz felelősséget, vagy önmagadat terheled túl, vagy pedig az aspektusaidat cipeled a hátadon. És ilyenkor mi történik? Nos,….(meggörnyed, mintha hatalmas terhet cipelne) Igen, hát minden bizonnyal terápiát akarsz erre, de meg kell nézned az energetikai okát is.
- Az allergia a valaminek való ellenállást jelenti, és az egy reakciót vált ki – mert így próbálja azt elengedni, kiengedni, kitüsszenteni, vagy valamit tenni.
- Tehát minden betegség a valaminek való ellenállást jelenti – valaminek, legyen az egy másik ember vagy emberek, vagy akár annak állsz ellen, hogy szeresd magad – ez lehet bármi.
Tehát szeretném, ha az idén szemügyre vennétek a mögöttes energetikai okokat. Dolgozzatok együtt egymással ezeken az online fórumokon, mert néha beragadtok, és azt mondjátok: -Ez túl közel van. Nem tudok rájönni. Mi történik itt valójában?
- Amennyiben kiütéseid, pörsenéseid vagy pattanásaid vannak, állandó jelleggel, olyan, ami nem akar elmúlni, akkor mi az? Kétség. Elmehetsz az orvoshoz, kenegetheted akármilyen kenőccsel, és akkor gyakran van, hogy eltűnik a pörsenés, de sok esetben megint kiújul. De amennyiben elmúlik úgy, hogy nem nézted meg annak az energetikai okát, akkor utána szerinted mi fog történni? (valaki azt mondja: - megint ki fog újulni) Valami másként fog visszatérni, egy másik helyen, és mélyebb szinten, ami sokkal komolyabb lehet, és valami más tünetben fog visszatérni.
Tehát hozol egy választást, és tegyük fel azt a választást hozod, hogy kiterjeszted a valóságodat. Na most, ez a választásod abban a pillanatban elkezdi behozni mindenhonnan az ehhez szükséges energiákat, amik mind támogatják a te döntésedet.

Mi a helyzet a kétséggel? A kétség természetesen lefojtja vagy eltaszítja mindazokat az energiákat, amiknek be kellene ugye ide érkezniük. Vagyis a kétség le fogja csökkenteni azt az energiaszintet, ami támogatná a választást, és ami végül több tapasztalást és bölcsességet adna neked.

Tehát a formula lényegében így néz ki: - A Jelen Pillanat + Választás = Energia, majd ezt követi a Kiterjedés.
De amikor ebbe az egészbe bejön a kétség, akkor az fogja, és kiveszi az energiát az egyenletből, vagy lenyomja azt olyan nagyon, hogy soha nem fogod megélni azt a kiterjedést, vagy a kiterjedés csak ezen a lineáris csövön belül lesz lehetséges, és igazából semmiféle kiterjedés nem lesz. Csak továbbra is folytatod az utazást.
Tehát drága barátaim, a lényeg az, hogy a kétség jelentőségteljes befolyást gyakorol a beérkező energiákra! És ez a kétség tőletek származik. És nem pedig valahonnan máshonnan.

Tehát ebben az évben vegyetek egy mély lélegzetet, és vegyétek szemügyre a kétségeiteket! Nézzétek meg, mit tesz a kétség az energiákkal! Amikor elengeditek a kétséget, akkor sokkal több energiát fogtok magatokhoz vonzani, olyan energiát, ami egyszerűbb, könnyebb és sokkal hatékonyabb!

2012. január 7
www.crimsoncircle.com

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések