2022/10/17

Adamus St. Germain - Autentikusság

Autentikusság

Adamus:

Mit jelent ez? Mit jelent ez?

Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben igaz, és őszinte vagy saját magadhoz, de másképpen.

Az autentikus azt jelenti, hogy abszolút bízol önmagadban. Azt jelenti ez, hogy nem azért teszel dolgokat, miszerint a többi ember mit gondol erről, vagy mit tart arról, hogy mit kéne tartania ezekről, hanem mert ez fontos a számodra. Az autentikusság rólad szól.

Az autentikusságnak nincs köze az átlagos, földies, evilági dolgokhoz. Páran közületek úgy gondoljátok, hogy az autentikus kifejezés azt takarja, hogy nem mondotok hazugságokat, jók vagytok, a megfelelőt cselekszitek, ami a – a „jó kislány/kisfiú” szindróma. Erre lettetek programozva, hogy ilyen kifejezésekben gondolkodjatok.

És honnan ered ez valójában ez a koncepció, hogy jó kislányok, jó kisfiúk legyetek? Más emberektől, akik összhangban akarnak tartani benneteket, aki azt akarják, hogy azt tegyétek, amit ők akarnak.

Ennek semmi köze az autentikussághoz, ez a kontrollról szól. Újra és újra belétek vésődött ez kis korotoktól fogva, és azóta is eszerint cselekedtek.

De ez nem autentikus létezés, hanem olyan régi programozás követése, ami valahonnan máshonnan érkezett.

Autentikusnak lenni annyi, mint őszintének lenni önmagadhoz.

"Tudjátok, az autentikus részetek, az elragadó részetek. Ez a karizmatikus részetek. Nem kell létrehozzátok ezt a karizmát, nem kell megtervezzétek, kialakítsátok. Ez természetes rész azoknak az embereknek, akik vonzódnak ehhez. Amikor hiteles vagy saját magaddal szemben, akkor ők vonzódnak ehhez."

'Autentikusság az, amikor hagyod megszabadulni magad mindattól, ami hamis az életedben, ami valóban nem jelent semmit sem."

"Előjöhettek egy egész rakás – hogy is mondanátok – spirituális locsogással. Továbbra is folytatni fogjuk a visszatérítéseteket az eszenciátokhoz és a központotokhoz."

És, én, Saint-Germain. Autentikus vagyok. Elég autentikus vagyok ahhoz, hogy így beszéljek magamról, látjátok. Megtanultam, amíg csapdába voltam esve a kristályban, hogy milyen visszamenni oda, aki én voltam. Nem számít, hogy mit gondol rólam bárki más, és ezért – éppen ezért – szerettek! (Saint-Germain kuncog) Amikor autentikus vagy magaddal szemben, amikor megtanulsz igazán beleszeretni saját magadba, mindenki mást le fog ez nyűgözni. Látni fogják azt a tisztaságodat, amid van. Meg fogják látni az eszenciátokat.'

Kuthumi mester ezekkel a szavakkal írja le nekünk:

Autentikusnak lenni

"Annak érdekében, hogy hitelesek legyetek, hogy ismét jogot formálhassatok autentikus énetekre, valamint hogy hiteles életet éljetek, fel kell, hogy adjátok azt a tagadó, elutasító életformát, ahogy jelenleg éltek.

A problémák körbejárásának, a kerteléseknek, és az életetek szomorúságára gyártott kibúvóknak ezennel befellegzett."

"Csak egyetlen módotok van az autentikus létezésre, ami pedig nem más, minthogy éljetek igazságban, egységben, és,  hogy a szavaitok szerinti életet éljetek."

„Autentikusnak” lenni azt jelenti, mint felismerni, kik vagytok az élet áramlásában és táncában. Hiszen ti az isteni eszencia emberi formában létező szikrája vagytok, az,akit mi emberangyalnak nevezünk. Azt is jelenti, hogy felismeritek, nincs mit „tanulnotok” a Föld bolygón; egyet kell tudnotok, hogy lényetek szíve már a mélységes bölcsesség helye.

Nincs mit „meggyógyítanotok” sem, mivel a fény tökéletes lényei vagytok, akik csupán azt kutatják, hogy ez a tökéletességük tükröződjön a teremtett valóság külső világában. Autentikusnak lenni azt jelenti, kedves fénymunkások, hogy ráébredtek lelketek legmagasabb lehetőségeinek megvalósításáért vagytok itt, növekedni, tapasztalni, kalandokat átélni a fény hullámain, teremtésetek örömében felfedni, kik is vagytok!

Ez az 5. dimenziós tudatosságbeli élet lényege. És a tudatosság e szintjére való belépéshez a szíven keresztül vezet az út.

Autentikus állapotban lenni, azt jelenti, hogy szívenergiátok áradását olyan módon tapasztaljátok meg, amely egyedi módon fejez ki benneteket, azt, akik vagytok.

A ti módotok nem lesz azonos másokéval, hiszen, miközben a feltétlen szeretet lángjában egyek vagytok, ugyanakkor lelketek kifejeződésében egyedi szépséggel bírtok, ez pedig lelketek sok különféle: múltbeli, jövőbeli, párhuzamos valóságbeli és életbeli tapasztalásában felhalmozódott tapasztalataiból ered.

Ne féljetek attól, hogy belépjetek valódi lényetek mélységes igazságába, hogy kifejezzétek és felfedezzétek ezt a szereteten és szívetek fényén keresztül.

Honnan tudjátok majd, hogy életetek autentikus-e?

Önmagatokon belül a béke, öröm és kiteljesedés mélységes érzését fogjátok megtapasztalni. Hála tölt majd el benneteket, és az életetekkel való elégedettség.

És, még ha mindezeket most nem is érzitek, tudhatjátok, hogy az ikerlángok mostani egyesülésével felhatalmazást nyertek arra, hogy elinduljatok a belső béke és öröm állapota felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések