2022/10/26

Kryon - Példabeszéd a szivárvány szobáról

Példabeszéd a szivárvány szobáról

Szeretnék elmondani egy példabeszédet, az élet egy metaforáját. Van egy szoba, amelyet szivárvány szobának fogunk hívni. Ebben a szobában a szivárvány minden színe lineáris módon jelenik meg, egy időben egy szín, aztán ezerévente történik változás. Ez így kell, hogy történjen, hogy a szoba létezhessen, ezért is hívják szivárvány-szobának. Több ezer évig sárga, majd kékre vált, azután pirosra, lilára, zöldre és szépen lassan a szivárvány minden színe megjelenik a szobában. A színek mind sorban megjelennek, egyszerre egy szín.

Szeretnék nektek ezekről az élőlényekről mesélni, akik ebben a szobában élnek - okos, intelligens és szent teremtmények, mindannyian az idő alatt születtek, amikor a szoba színe piros volt. A szüleik és a nagyszüleik is a piros érában látták meg a napvilágot, sőt, amióta léteznek írásos történelmi emlékeik, azóta a szoba mindig piros volt. Ez minden, amit valaha ismertek. Ezért, azt mondhatnátok, hogy piros tudatossággal rendelkeznek és azt feltételezik, hogy az továbbra is piros lesz. Bárhová mennek, a pirossal dolgoznak. Ők a pirosak népe.

Idővel azonban a Szivárványszobával kezd az történni, ami mindig is történt vele, lassan elkezdi változtatni a színét a következő színbe, a lilába. A szoba kezd lilává változni. Mi történik azokkal, akik mindig is csak a pirosat ismerték? Az első dolog a félelem. A piros nép azt mondja: "Valami furcsa és szokatlan dolog közeleg, ilyen eddig még soha nem történt! Sötét és valami módon félelmetes. Ezt biztosan mi okoztuk. Mi kell, hogy legyünk a felelősek. Nincs rá más magyarázat! Ezért nekünk kell találnunk valami megoldást, hogy megállítsuk a lilát. Azt feltételezzük, hogy ami piros, annak pirosnak kell lenni. A lila rossz."

De még a piros emberek között is vannak néhányan, akik azt mondják: "Mi örömmel látjuk a lilát. Nem tudjuk, hogy miért van itt, de elfogadjuk, hogy helyénvaló. Habár mi mindig pirosak voltunk és nem értjük a lilát, de nem félünk tőle. Az ősi ezoterikus próféciák megjövendölték, hogy egy napon elmozdulás fog történni a pirosban, Isten áldja a lilát." És pontosan ez az energia az, amiben most vagytok kedveseim, minden ami évezredekig normális volt ezen a bolygón, most megváltozik.

A piros emberek izgatottak. A lila már a küszöbön van és ők arra próbálnak rájönni, mit csináltak rosszul. Nem tudják, hogy a Szivárvány Szobában vannak. Azt hiszik, még mindig a Pirosban. Hát ezt teszi a Szivárvány Szoba, megváltoztatja a színét. Miközben a szoba azt teszi, amit mindig is tett, a piros emberek ott ülnek rettegve és arra próbálnak rájönni, mit tettek, ami talán a lila megjelenését okozta.

A Szivárvány Szoba gyönyörű. A lila szín lényeges. A pirosból a lilába történő átmenetnek metafizikai jelentősége van ebben a példabeszédben, de hagyom, hogy magatok jöjjetek rá. Azok számára, akik a színekkel foglalkoznak, jelentősége van annak, miért említettem ezt a kettőt. A Föld sokkal szentebbé válik, mint valaha is volt. És ebben Gaia veletek van. Olyan módon működik veletek együtt, amiről soha nem is gondoltátok, hogy lehetséges, olyan módon, amire a biológusaitok azt mondták, hogy az nem fog megtörténni. Azt gondoljátok, hogy a pusztulását okozzátok? Nem, ez inkább oda vezet, hogy egy új, átalakult ökológiai rendszer születik.

A történelem arról számol be, hogy az emberek megosztanak, szétválasztanak. Vajon megnéztétek valaha is Európát és merült-e fel bennetek a kérdés, hogy lehet ennyi ország, ilyen közel egymáshoz, ilyen kis területen és mégis mind más nyelvet beszél és más a kultúrája? Hadd áruljam el, hogy történt mindez. Ezt nevezik Emberi természetnek. Ha valamelyik Embercsoport nem kedveli a másikat, rögtön elkerítik magukat egymástól és száz meg száz éveken keresztül egyedi nyelvet fejlesztenek ki és soha nem akarnak egységessé válni a többiekkel. Valójában, háborúznak egymással. Leigázzák egymást. Erről már beszéltünk előbb is. Ezt teszik az Emberek. Elkülönül és hódít. Inkább szétválasztja a dolgokat, minthogy egyesítené őket.

Még az emberiség számára legszentebb dolgokból is kategorizált és szervezett spiritualitás lett. Istent is beskatulyáztátok és ha valakinek újabb ötlete támad, létrehoztok egy újabb skatulyát. Ti választottátok el magatokat Istentől. Nem sokkal ez után már több száz skatulya tartalmazza a hiedelmeket és a tanításokat az egyetlen Teremtőről. Ebben a folyamatban, ujjal mutogattatok a többi skatulyára, "gonosznak" nevezve azokat. Sőt, ezután még leigázni is elkezditek őket. Ezt tették az Emberek korszakokon keresztül a PIROS SZOBÁBAN. Nos, elárulom, ez az, ami változik.

Az új politika

Most hadd mondjak valamit a távoli jövővel kapcsolatban, amit nem fogtok elhinni vagy megérteni. Az a fajta politizálás, ami most működik, véget fog érni. Amikor majd kezditek megérteni a bolygón működő új energiák jellemzőit, többé már nem igazán lesz megfelelő az ellenzéki pártok létezése. Ehelyett azokat fogjátok előnyben részesíteni, akik párttól függetlenül, a saját üzenetüket fogják hirdetni. És amikor szavazni kell majd, az üzenetre szavaztok, nem a politikai hovatartozásukra.

Ahelyett, hogy hovatartozásukkal elhatárolódnának, egységesek lesznek célkitűzésükben. Egyedülálló és gyönyörű ötleteik lesznek, eltérően azoktól, akik bármelyik skatulyába tartoznak.

Ezek a lehetőségek amelyeket itt látok előttem és a bolygótok jövőjével kapcsolatban továbbra is látom őket. Lemúriaiak és Sumérok előtt állok. Azok előtt, akik már éltek itt ezelőtt is. Sámán-energiák előtt állok. Vártátok ezt kedveseim, tudtátok, hogy közeleg. Most pedig itt vagytok, hogy megváltoztassátok.

Kedves Emberi Lények, 2011 egy kihívásokkal teli év lehet, az előttetek álló változások miatt, mert Gaia reagál ezekre a változásokra. Itt vannak most veletek az ősök energiái de az elődeitek energiái is és mindannyian itt ülnek ebben a teremben. Vajon képesek vagytok ezt érezni? Mindannyian titeket szemlélnek és azt mondják: "Jó munka volt. És hamarosan túl vagytok rajta."

forrás: kryon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések