Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új tudatosság

Cikkek

Bíbor láng és arany-bíbor fénytest aktiválás

2018.07.17

 

Neale Donald Walsch: Kicsi Lélek és a Nap

2017.11.30

 

Maradj Talpon A Zűrzavar Kellős Közepén Is – Segítséget Nyújtó Közvetítések A Káoszcsomópontok Idején

2017.03.21

"Segítség ahhoz, hogy hogyan maradjunk talpon a káosszal teli időkben, a kollektív/tömeg tudat kicsapongásai alatt, amikor minden zűrzavarosnak, zavartnak, illékonynak tűnik, minden a feje tetejére áll és sok ember úgy viselkedik mintha kifordult volna önmagából, és sokszor agresszívan egymásnak feszülő ellentétes pólusokat, eszméket, egymással küzdő ellentétes érdekeket, csoportosulásokat figyelhetünk meg, akik ellentétes dolgokat vallanak, mint a mások, pl. mostanság megfigyelhetjük a női és férfi egymásnak feszülése egyéni és világ szinten is, vagy mostanában észre lehet venni, hogy jelentéktelen dolgokból csinálnak - egy ilyen begyűrűdző káoszcsomópontnál - elefántot. És egyre gyakrabban történik ilyen, mivel rengettek káoszcsomópont jelenik meg manapság, és ilyenkor úgy tűnhet, mintha az emberek nagy része megőrült volna. Sajnos sokszor a fénymunkásokat, ébredezőket, shaumbrákat… stb - azokat, akik a fény, fejlődés és emelkedés útját járják – tehát minket is magukkal sodorhatnak mások kicsapongó érzelmi, mentális, félelemmel teli és kaotikus energiái, főleg, ha ezek kollektíven mennek végbe, vagy ha nem vagyunk kellően leföldeltek és nem vagyunk önmagunk középpontjába, akkor minket is elragadhatnak a káoszcsomópontok valamilyen téren - erre javaslom segítségnek az alábbi anyagokat, tanácsokat, leírásokat, hogy nagyobb képet kapjunk ezekről, és az ilyen időkben is képesek legyünk talpon maradni. "

 

Árnyék energia és az atlantiszi szerepek

2015.09.28

"Egyetleneim, a „Grál-kódok”, a fénykódok azok, amelyek felszabadítják a kollektív tudatosságot a negatív atlantiszi programok alól, ezek a fénykódok pedig már aktiválódtak bennetek. Az Ikerláng Avatárjai már megmutatták az egységes, feltétel nélküli szeretet és az egység útját. Megtanították nektek, hogyan kapcsolódjatok össze újra isteni esszenciátokkal a szeretet és az öröm szent terében, túl a bűntudaton, fájdalmon és drámán. Megmutatták, hogyan emelkedhet meg érzelmi energiátok annyira, hogy az a szív szeretetének és örömének kifejeződése lehessen."

 

A Föld mágneses mezejében zajló változásokról és azok hatásáról

2015.09.28

"A rövidtávú memória „működési hibái” egy igen újszerű helyzetbe hozzák az emberiséget, ami egyaránt lehet átok vagy új lehetőség attól függően, hogy hogyan bántok vele. Lehetőséget kaptok, hogy átlássatok saját teremtésetek szellemi mátrixán. Ez alatt azt értjük, hogy amikor az elmétek képtelen a megszokott módon folytatni a történetet, lehetőségetek adódik, hogy megpillantsátok az észlelésetek függönye mögötti valóságokat. Ezt a függönyt ti magatok hoztátok létre azért, hogy elkülönülhessetek olyan dolgoktól, amit vagy ti nem szeretnétek látni illetve megtapasztalni, vagy amit mások nem akarnak, hogy lássatok és megtapasztaljatok. Itt most kollektív valóságotok láthatatlan manipulátoraira gondolunk, akik a politikai és gazdasági gyeplőt a kezükben tartják."

 

A Szív Szent Útján - A Fényszövetség Alkotmánya

2015.09.27

Idézet: Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok c.könyvből "A FényKüldöttek azért születtek le ebben az inkarnációban, hogy szívüket megnyitva egymás felé - felismerjék ÖnMaguk és a Másik ember Csodáját, azt a Tényt, hogy lélekben mindnyájan egyek vagyunk - és hogy egy magasztosabb Cél érdekében vagyunk jelen a Hétköznapok Világában."

 

"Ex" Nikola Tesla üzenete

2015.09.27

 

A Küldetés céljai /Planetáris Vezetői Csoport

2015.09.27

 

Szeretet Törvénye /5.dimenzió/

2015.09.27

"A Szeretet Törvénye egyértelműen a teremtés törvénye.

A szeretetalapú teremtésé, vagyis amikor valamit mások iránti, (nálatok) Földanya iránti, az Atya iránti olthatatlan szeretetből cselekszünk meg, hozunk létre, vagy hagyunk megtörténni – önmeghaladó módon, a saját életünk szükségletein túlmutató cél által ihletetten, növekedésmotiváltan, szeretetáldozat bemutatásával. Ez a Törvény! Minden világok törvényének legnagyobbika! Az Atyai Szeretetáldozat másolása, sokszorosítása."

 

"Előjáték a felemelkedéshez"- részlet

2015.09.27

Janet McClure könyve "Prelude to Ascension" (magyarul: "Előjáték a felemelkedéshez")