Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SOLARA DECEMBER 2011 SZÖRF RIPORT RÉSZLET

~ ÁTRENDEZÉS, ÚJRAINDÍTÁS ~

Fordította:Gárdi Marinna

11/11/11-ei ÚJRAINDÍTÁS példátlan változást hozott nekünk.
Erőteljes hullámok érkeztek és a Szeretet és Igazság hullámait indították el életeink összes aspektusa felé.
Indítóink, és átalakítóink a nagyobb Igazság eléréséért, miközben megszabadulunk mindentől, ami nem valós. Ők indítják újra a prioritásainkat.(elsőbbség) Átszervezzük a 11:11:11 új energiákat a decemberben lévő ÚJRAINDÍTÁS-hoz az új MUÁba.
A Világ, drámaian megváltozik, ahhoz képest, mint ahogy ismertük.
Régi életeink sok eleméről leválasztódunk, és ezeket egyre inkább szürreálisnak érezzük.
A várandósság állapotában érezhetjük magunkat, mintha valami új és csodálatos készülne megszületni, ugyanakkor ürességet is érezhetünk, ami a régi életeink eltávozása végetti érzés.
Életünket az ÚJRAINDÍTÁS után ismét szükségessé válik, megfontolva megvizsgálni a KIK VAGYUNK MOST szemszögéből.

Az érkező ÚJRAINDÍTÁS Hullámzik, és a Hullámok létrehoznak több alkalmi torzítás-szalag energiát. Sok ember tapasztalhatja a félelem erős hullámait. Az ismeretlentől való félelem. Félelem a változástól. A bizonytalanság félelme. Egy biztonság fél. Félelem életünk irányíthatatlanságától. Ezek egy félelmek és bizonytalanságok a (dualitás) kettősség végső illúziói egyszerűen, de nagyon igazinak érzik azok, akik megtapasztalják őket.
Ha azonban, nyugodtan ülünk a viharban, mint Igaz Egyek, nem fogunk félni, és képesek leszünk látni, az Arany Lehetőségeket, ahogy hozzánk jönnek..

A decemberi ÚJRAINDÍTÁSI Kvantum Szörfben átszervezzük magunkat szintről szintre. Amint csatlakozunk az új MUA-hoz, Új Igaz Életünk nagyon gyorsan megnyilvánul.
Összekötjük az elvarratlan szálakat befejezetlen projekteknek vetünk véget, miközben már építjük az ÚJ Igaz Életünket ügyesen napvilágra hívva.

Átszervezzük életeinket minden szempontból, együtt szőjük a régi és Új prioritásainkat, miközben bezárjuk a régi életek ajtóit, belépünk az új nyitott ajtókon, és mialatt keresztülutazunk a Szent Kérdéseken, már üdvözöljük is a Váratlant (ismeretlent).

Az energiák összetorlódnak, hogy valami hatalmas történhessen.
Ez olyan, mint a vulkánban emelkedő magma nyomása. Ez a nyomás betol minket, a KIK VAGYUNK MI IGAZSÁGÁBA.
Valami megnyílhat, vagy a dualitás egy nagy darabja összeomlik.
Ha ez történik, az teljesen váratlan lesz.
Azok, akik elkerülik, hogy ebben a hónapban kerüljenek az Igazságukba, egy örvényben érezhetik magukat. Körbe fonja őket, minden olyan rész, ami nincs összehangolva az igazságukkal, és minden helyzet feltárul, és láthatóvá válik.
Igaz Egyként „a vihar szeme” nyugalmával dolgozunk (minden forgószél epicentrumában nincs légmozgás) amikor hangoskodik a világ körülöttünk, még ha agyon elfoglaltak vagyunk, akkor is.
Új navigációt tanulunk, hogy maradjunk a középpontunkban, Szívtudatosan, amíg a Változás Hullámain Szörfölünk. Néhányunk az Újraindítás óta egy állandó emelkedett érzésben van. Izgatottan, és a kreativitásuk megerősödését érezve. Akik már teljes mértékben Igaz Énjüket élik, teljesen ihletett állapotban, mély boldogságot éreznek.
Amint Új tájképünk megfelelő helyét elfoglaltuk, a megfelelő emberekkel körülvéve, Új életünk szinte azonnal megnyilvánul.
Ne várjunk arra, hogy később történjen meg, MOST VAN ITT-AZ IDŐ.
Az Új MUA elkezdődött.

Forditotta : Margardian