Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Részlet : 2012.04.30-ai  Metartron hírlevélből

Fordította: Gárdi Marianna

Metatron arról beszélt, hogy a tiszta aura és a földeltség állandósítása elkerülhetetlen ebben az évben, mert egyre erőteljesebb energiák érkeznek, általában a holdfázisok váltakozásánál, a napkitörések idején (ami egyre több lesz) és nagyon fontos az önmagadhoz képest legjobb állapotba hozni magad a nyári napfordulóra.

Mind a  33 csakra létfontosságú. Sokan csak a 7 főcsakrát is csak elől tisztítják, gondolva elég az.

Arról is említést tett Tyberonnon keresztül, hogy jól figyeljünk arra, mit gondolunk, mert a teremtés felgyorsul és csak kapkodhatjuk a fejünket, mert az is megvalósul amit nem szeretnénk vagy félünk megtapasztalni.

Ezért csípjük el a gondolatainkat, és ahogy észrevesszük, hogy a múlt tapasztalatainak berögzült mintái előjönnek, gyorsan helyettesítsük be avval, amit megtapasztalni szeretnénk.(ezt régen is így volt ajánlatos, de most lerövidül a manifesztációs idő ezért hívta fel nyomatékosan a figyelmünket erre.)

Boldogságot a teljesen jelenben élés, az éppen abban lévő (jelenben) kihívások teljes elfogadásával lehetséges megélni. A boldogság jelenlétét a jó érzés kiséri. Az igazi boldogság állapotában már semmi neheztelés, vagy bűntudat nem található meg.

Az új Föld -Új Te-vel kezdődik..és ez minden apró kis én átalakítását igényli..