Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Planetáris Új Év és az Oroszlán Kapu 2017 Július/Augusztus

2017.07.10

Planetáris Új Év és az Oroszlán Kapu 2017 Július/Augusztus

Közvetítette: Celia Fenn

Fordította: Hatejer Emese

Forrás: http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-shift-of-2017-and-the-grounding-of-the-higher-consciousness-unified-field/

               12301468-1102383889785733-4982459326868995664-n.jpg

Szeretett Fény család, elértetek egy olyan időszakot 2017-ben, amikor nagy változás érkezik. 2017 Nagy Eltolódásának/Változásának hívjuk ezt. Csakúgy, ahogyan korábban már mondottuk, 2017 a Szakrális Föld Bolygó éve, és az Új kezdetek éve. A 2017 első felében bejövő Fény Kódok lefektették a magokat az emelkedő Új Föld Tudatosságának azért, hogy megnyilvánulhasson a Földön.

Az Új Föld tudatosság, a Felsőbb Tudatosság “Egységes Mezejének”, hívjuk ezt. Ez új és kiemeli a Felsőbb és Multidimenzionális tudatosság mezejét, amely a Bolygó körül jön létre, hogy megteremtse a Multi-dimenzionális rácsot az Új Föld számára. Ezt minden személy Szíve, Lelke és Fényteste tartalmazza, akik elkötelezték magukat a Felsőbb Tudatosság és Multi-dimenzionális élet felé. Miközben ezek a ragyogó lények felébrednek, és összejönnek, a sugárzó energia aláírásuk és a csoport energiájuk aláírásai létrehozzák a szerkezeti rácsokat, az Új Föld megnyilvánulásáért.

Ez az, amiért olyan szükségszerű számotokra az, hogy a személyes energetikai aláírásotokat magasabb frekvencián tartsátok, és összejöjjetek másokkal, akik a Fény és Tudatosság egy hasonló (minőségű) frekvenciáján vannak, és hozzájárulnak a Felsőbb Tudatosság Egységes Mezejének felszínre hozásában/feltörekvésében. Ez a feltörekvő/kiemelkedő mező most elérte az a pontot, ahol is eléggé erőteljessé (vált ahhoz), hogy ösztönző erőkként hasson a Föld nagyobb (szintű) változásaira. A júliusi energiák majd egy fokozódó tetőpontot építenek ki Augusztusig az Oroszlán Kapu (k)-ig, és a holdfogyatkozás és a napfogyatkozás az Oroszlán Jegyében lesz, különösképpen a teljes napfogyatkozás augusztus 21.-én.

Ez viszonylag hosszú ideig lesz hosszantartó intenzitású, és Szeretteim, a belső béke és erő fenntartásának szándékára kell összpontosítanotok a szándékotokat, miközben áthaladtok a kihívás és kísérlet/próbatétel ezen időszakán, miközben hidat képeztek az Új és Régi között az életetekben. Ne essetek kétségbe, ne merüljetek el az áldozati tudatosságban vagy haragban, hanem engedjétek meg önmagatoknak, hogy a Bizalom és Áramlás helyén maradjatok. Ez most nem az az időszak, ahol aktívnak kéne lennetek és próbálkoznotok kéne változásokat előidézni. Ez inkább annak az időszaka/ideje, hogy belépjetek a nagyobb hatalomba, miközben megengeditek az éneteknek, hogy a változásokba bizalommal és magabiztosan áramoljon be.

Telihold a Bakban

Az energia felgyorsulás első fő pontja a július 9.-ei telihold volt. Ez a telihold a Bakba esett, amelyet erősen befolyásolt a Plútó, a Bakban. A Plútó ereje az Átalakulás/Átalakítás és, együtt a telihold erőteljes mágneses energiáival, képesek lesznek nagyon mély érzéseket és érzelmeket előhozni azért, hogy ezek megtisztulhassanak és átalakulhassanak. Engedd meg ezeknek, hogy felszínre jöjjenek/kerülhessenek és azt, hogy felszabadítottak és eleresztettek legyenek.  Ne ragaszkodj hozzájuk, ne érez kétségbeesettséget vagy bűntudatot. Csak egyszerűen ereszd el őket és hagy őket menni, nagyon gyengéden. A régi energiában nagyon keményen dolgoztatok az ilyen érzések feldolgozásával és nagyon sok energiát fektetettek abba, hogy kitaláljátok ezeknek érzések okát. Ebben az új multidimenzionális energiában, elég egyszerűen felismerni azt, mi a eredete és szeretettel elereszteni ezt, tudva, hogy többé nem kell ilyen érzelmekkel és érzésekkel küzdenetek.  Elég, ha hagyjátok elfolyni őket, miközben arra fókuszáltok, ahol a jelen pillanatában vagytok és arra, amit megteremteni vágytok.

Valójában a telihold időszaka olyan idő lesz, amikor számos régi minta végre eleresztésre kerülhet azért, hogy helyet csináljon az Új Föld sablonjainak érzékeléséért/felfogásáért és kifejeződésért a bolygón. Ez egy olyan időszak, amikor teljes mértékben megragadjátok a multidimenzionális[többdimenziós] élet fogalmát, és képessé váltok felismerni a frekvenciákat és vibrációkat, és meghozni a választást, hogy lerögzítitek/lehorgonyozzátok a saját személyes vibrációs frekvenciátokat vagy Energetikai Aláírásotokat, az Új Föld energiáiban.

Lehet, hogy némi időt kell szánotok a régi frekvenciák alacsonyabb frekvenciáira a családotok, munkátok, barátaitok végett, de ezeket az időszakokat “ideiglenes/átmeneti látogatásokként” láthatjátok, mielőtt visszatérnétek a magasabb frekvenciákba, ahol legkényelmesebben érzitek magatokat. Sokatok még mindig az “áthidalás” szerepében lehet a frekvencia szintek között, annak érdekében, hogy segítsétek azokat, akik még nem ébredtek fel és keltek át az Új Föld frekvenciáiba. 

Szeretteim, még ha meg is kell tapasztalnotok a káoszt és félelmet/haragot magatok körül időnként, ne feledjétek, hogy a Szív Harcosai és a Fény Megtestesült Mesterei vagytok, és hogy a Szeretet és Ragyogás a Szívetekben és Lelketekben meg fog védeni benneteket és megnyitja a Bőség, Harmónia és Öröm ösvényeit az életeitekben, miközben a Felsőbb Tudatosság Egységes Mezejét fejezitek ki.  

A Szíriuszi Hatás: Amikor Két Nap Felemelkedik

A következő fő energetikai felgyorsulás/felgyorsítás a Planetáris Új Év lesz július 26.-án. Ez a dátum volt ismert, az Ókori Maják és az Ókori Egyiptomiak számára, amikor is a Föld bolygó új ciklusba kezd a folyamatosan zajló fejlődésében.

Ezt megelőzi a július 25.-ére eső “Időn kívüli nap”. 25.-e egy Mágikus és Szakrális “méhtér”, ahol az egyik időből a másikba való megszületés megtörténik. Ez annak ideje, hogy örömteliek és kreatívak legyetek, miközben lefektetitek az alapokat az Új Év ciklusotok számára a lehető legmagasabb szintű lehetőségnek. Ez a kreatív és ünnepi energia magával visz 26.-ába, amikor is a bolygó és az összes élő lény bele fog kezdeni a teremtés és létezés egy új személyes ciklusába.

Az Ókori Egyiptomiak számára, ez az időszak jelölte a “Szíriusz (csillag) helikális kelésének/emelkedésének” éves eseményét. Ez az időszak volt az, amikor a Szíriusz a reggeli égbolton kiemelkedett a Nap mellett. Ez volt annak az időszaka Egyiptomi naptárban, amikor a Nílus kiáradt és elöntötte a termőföldeket termékenységet és bőséget hozva az embereknek. Ráadásul a Szíriusz Szakrális Tanító Csillag néven is ismert, és amikor ezen erőteljes Fénykódok összehangolódnak a Nappal, az éves Oroszlán Kapu portálokon továbbítják ezt a Földre. Az Oroszlán Kapu portál július 26.-án kezd el megnyílni és a tetőpontját augusztus 8.-án éri el, vagyis 8/8. Ez a “Két Nap” ezen erőteljes időszaka, az egyik Arany Fehér (a Föld Napja) és a másik Acélkék (Szíriusz). A Gyémánt Fény Kódok, amik a sablonokat és mintázatokat hordozzák az idő következő spiráljának a Galaktikus Központból sugározódnak ki, és a Szíriusz felerősíti őket, integrálódnak a Föld Planetáris Idő Ciklusába.

Az Oroszlán Kapu(k): 2017. augusztus 8 (8:8)

Tehát, szeretteim, látjátok az energia összehangolódás és felgyorsulások ezen sorozatának tetőpontja augusztus 8.-ára az Oroszlán Kapu(k) idejére esik, és 2017 augusztusának Oroszlánjába két fogyatkozás lesz. /Hold, Nap/

Az Oroszlán Kapu(k) egy nagyon erőteljes árjáró, amit a Szíriusz Királyi Szellem Oroszlánjai őrizete alatt áll. A Fény ezen Csodálatos Létezői, úgy ismertek, min a Tegnap és Holnap Oroszlánjai, a szakrális teret tartják a Fény Új Kódjai számára és az Evolúciós Sablonok számára, hogy leszálljanak/leereszkedjenek a Földre és hogy aktiválják a rácsokat és mindenki Fény testét, akik hajlandóak arra, hogy a fejlődésüket a Tudatosság magasabb spiráljára emeljék.

Nagyon szükségszerű a személyes tudatosságotokat és energetikai aláírásotokat egy magasabb szinten tartanotok ez idő alatt. És az Isteni Fény és Áldások áramlatát teljes mértékben kihasználnotok a belépő új Gyémánt Fény Kódok végett. Ne engedjétek semmilyen eseménynek sem, hogy lehúzza a tudatosságotokat egy alacsonyabb szintre, olyan érzelmek által, mint a harag, félelem és szorongás.

Ez valójában 2017 Nagy Változásának/Eltolódásának az ideje, és emlékeznetek kell rá, hogy a Fény Harcosai vagytok és a Fény megtestesült Mesterei vagytok. Az a dolgotok, hogy megtartsátok ezeket az energiákat az energetikai Aláírásotokban, azért, hogy az Új fény Kódjai beléphessenek és leföldelődhessenek, rajtatok keresztül, az emberiség és a Bolygó javára.

Az augusztus 7.-ei és a 21.-ei fogyatkozások

Az Oroszlán Kapu portál (ok) augusztus 12-én zárulnak. Azonban, az energia továbbra is érezteti intenzitását az augusztus hónap során, és megerősíti és növeli (energiáját) a két fogyatkozással az Oroszlán (jegyében).

A telihold augusztus 7.-én az Oroszlánban, a nap az Oroszlán Kapu (k) előtt, részleges napfogyatkozás lesz a Vízöntőben (Nap az Oroszlánban). Ez létrehozza/megteremti a teret az Istennői energia további meghatalmasodásának a bolygón. 2017 februárjában, volt egy félárnyékos holdfogyatkozás az Oroszlánban (Nap a Vízöntőben), ami elindította a Gyémánt energia ezen erőteljes áramlatát a földre az Istennő/Isteni Nőies energia Emelkedésének részeként a Földön.

Ebben a 2017-es évben, egyre inkább tisztába kerültök az Isteni Nőies felemelkedő erejének, miközben Kreatív és Együttérző/Könyörületes a Jobb Agyfélteke energiái egyre tisztábban aktívvá válnak. Megnövekedett lehetőség nyílik a Felsőbb Tudatosság Egységes Mezejének felbukkanására, kifejeződésre juttatva az Isteni Nőies energiáin keresztül.

A Teljes Napfogyatkozás augusztus 21.-én befejezi a fogyatkozások ciklusát 2017-re. A teljes Napfogyatkozás az Oroszlánban biztosítja, hogy az Új Planetáris Kódok, amiket a Királyi Szíriuszi Csillag Oroszlánok avatnak be, integrálódjanak a Planetáris Rácsokba.

Ebben az időben, a változás és eltolódás halmozódó/fokozódó energiái ösztönző lendületet biztosítanak a jelentős változásoknak a Földön. Miközben egy Tűz energia, az oroszlános energia el fog égetni és át fog alakítani mindent, ami nincs összhangban az Új Valóság Gyémánt Fény Kódjaival.

Ettől a ponttól kezdve, a hangsúly az új módon való élésen és érzékelésen/felfogáson lesz. A régi módokat, irányokat és utakat az Új föld felemelkedő energiái továbbra is kihívás elé fogják állítani. Az Egység Tudatosság kiemelkedő/feltörekvő mezeje át fog alakulni és meg fog változni, helyet csinálva az Új Valóságnak a Földön.

8:8-ra ajánlott anyagok

A napcsakra hétvége

http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/arany-templom-tanitasok/a-napcsakra-hetvege.html

A napcsakra hétvége 2

http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/arany-templom-tanitasok/a-napcsakra-hetvege-2.html

8:8:8 Oroszlán kapu és a Jólét 12 Krisztus Rácsának lehorgonyzása 2006. augusztus. 08

http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/arany-templom-tanitasok/8-8-8-oroszlan-kapu-es-a-jolet-12-krisztus-racsanak-lehorgonyzasa.html

 

8:8:8 A bőség ablakainak ünneplése

 

http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/arany-templom-tanitasok/8-8-8-a-boseg-ablakainak-unneplese.html