Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lemúria ~ Telos

Cikkek

Aurelia Louise Jones - Adama csatornázásáról

2019.11.28

"A jelenlegi időkben, egyre több ember állítja, hogy Adama-t csatornázza. Az interneten, minden fajta üzenet kering a nevében. Néhány esetben tudom, hogy ezek hitelesek, miközben másokban nem. Azért mert Adama nevét az üzenet aljára írták még nem szükségszerűen jelenti azt, hogy ez tőle jön. "

 

Adama Saint Germainnel - A Transzmutáció Lángja, a Hetedik Sugár Aktivitása

2019.05.15

"Az Ibolya Láng a kék és rózsaszín láng kombinációja. Ez nem  egy (különálló)sugár önmagában. Ez a kék, a hatalom és a rózsaszín a szeretet kombinációja, egyesítve az isteni férfias és isteni nőies energiáit a spirituális alkímia egy csodálatos tevékenységébe. Az Ibolya Láng fő szerepe a transzmutáció, egy alkímiai kifejezés, ami pozitív változást hozz létre.

Például, azáltal hogy megidézitek és dolgoztok az Ibolya Lánggal, óriási mennyiségű karmát és helytelenül felhasznált energiát tudtok transzmutálni ezen és a múltbeli inkarnációkból egyaránt. Amint ezek az energiák transzmutálódtak, soha többé nem kell ezekkel foglalkoznotok a jelenlegi életetekben, azért mert ezek az energiák törlődnek és a szeretetben és örömben megbocsátásra kerülnek az Ibolya Tűz felhasználásával. Amikor az Ibolya Sugár energiáival dolgoztok, ez kibocsátja és feloldja a kiegyensúlyozatlan energiákat az auramezőtökből, valamint a tudatos, tudatalatti és tudattalan elmé(k)ből. Ez meggyógyíthat sok körülményt az életetekben.

Az Ibolya Láng feloldhatja a karmát, miután teljesen megértettétek az élettapasztalatokat és a létrehozott energiamintákat. Ennek energiáival, szintén csodálatos szépséget teremthetek meg, azért mert ezt az erő és szeretet frekvenciái alkotják. Az Ibolya Sugár tevékenységébe tartozik a megbocsátás és az együttérzés Lángja is, amely szükséges ahhoz, hogy harmóniát és manifesztációt hozzon létre az életetekben. Az Ibolya Lángnak más tulajdonságai is vannak, mint például az enyhítés, jólét lángja és a diplomácia és a szertartás lángja. Ezek mind a Hetedik Sugár tevékenységei."

 

Adamával, Jézussal és Nada Úrnővel - A Feltámadás Lángja, a Hatodik Sugár Aktivitása

2019.03.25

"A Feltámadás Lángja nem csak egy Gyógyító Láng; tevékenységi területe hatalmas, és rövid időn belül csak egy általános megértést tudunk lefedni. A Feltámadás Lángja volt az, amit Jézus Mester 2000 évvel ezelőtt arra használt, hogy a keresztre feszítés után feltámassza a testét. Csak ennek egyedül, már adnia kell nektek egy forró nyomot erről. Amikor ennek nagyobb jelentésén elmélkedtek, hogy mit is jelent igazából a feltámadás? Amit ez a nagy Avatár tett, az nektek is működne. Ezen Láng attribútumai nem csökkentek le; éppen ellenkezőleg, azóta egyre nagyobb impulzust kapott.

Habár ez a Láng mindig aktív, Húsvéti időszak az, amikor az energiája az emberiség javára megduplázódik. A Feltámadás Lángja, mint Hatodik Sugarú Tevékenység, szintén kifejezi az Önzetlen Szolgálat és Odaadás energiáit. Ez az, amit Jézus kifejezett és képviselt az életével és az emberiségnek nyújtott az önzetlen szolgálatával. Ebben a szent hivatásban maradt a Vízöntő Korszak rendelkezésére.

A Feltámadás Lángjával kapcsolatos tapasztalata nem volt egyedülálló; egyszerűen tudta, hogyan kell használni ennek életadó energiáit.  Most hogy a tudatosságotokat a megértés egy nagyobb szintjére fejlesztettétek, fontos számotokra, hogy elkezdjétek használni ezen lángot a saját transzformációtokért. Számos eszköz áll rendelkezésetekre az életetek megkönnyítésére és a fejlődési utatok felgyorsítására. Egyszerűen tisztában kell lennetek velük és szorgalmasan felhasználni őket minden nap. "

 

Adama és Serapis Bey - A Megtisztulás, Halhatatlanság és Transzformáció Felemelkedési Lángja, A Negyedik sugarú aktivitás

2019.02.07

"Ez a Láng magában foglalja az összes többi Láng frekvenciáit és színét. Úgy láthatjátok vagy tapasztalhatjátok ezt, mint egy ragyogó, fényes, fehér vakító fényt, ami amikor érintkezésbe kerül bármivel felemészti azt, ami kevesebb, mint a Szeretet tökéletessége. Ennek ereje és fénye korlátlan, fenntartja a világokban a tökéletességet és szépséget. Azoknak, akik megidézik és dolgoznak vele fel kell készülniük a változásra. Ha egyszer megérinted ezt a Lángot, akkor soha többé nem leszel ugyanolyan. Mindenki tud dolgozni ezzel, természetesen, de a teljes intenzitásában, tartalmazza azt a képességet, hogy teljesen átalakítsa a beavatottat, aki elérte a Felemelkedés kapuját. Mikor végre készen álltok rá, hogy megtegyétek ezt az ugrást a fejlődésetekben, akkor meg fogtok mártózni ezen csodálatos energia frekvenciájába. Ez előre fele fog hajtani titeket a végső lépéshez, amikor is a Szeretet tüzei el fogják emészteni az összes emberi korlátozottságot, a teljes tudatosságotok helyre lesz állítva és az összes testetek össze fog hangolódni és egyesülni fognak. Ekkor meg fognak hívni, hogy csatlakozzatok a ”halhatatlanokhoz”, mint egy felemelkedett mester. Be fogtok lépni a dicsőséges szellemi szabadságba és tudatosan újrakapcsolódtok a Teremtőtökkel, és mindennel ami a szívében létezik. Ez a válasz a kérdésre, barátaim, hogy milyen erőteljes is a Felemelkedés Lángja."

 

Adama a Planetáris Maha Chohannal, Velencei Pállal - A Kozmikus Szeretet Lángja, A Harmadik Sugarú Aktivitás

2018.12.13

"A Harmadik Sugár a szívcsakrához kapcsolódik, felnagyítva az isteni és emberi én Szeretetét. A szeretet isteni minőségei, többek között, a mindenütt jelenvalóság, együttérzés, kegyelem, jóindulat és a vágy hogy Isten legyen, a Szentlélek szeretetén keresztül cselekedjen. A Kozmikus Szeretet örökkévaló Lángja az uralma alatt áll, Velencei Pál Mester a Maha Chohán hivatalát is tartja a bolygó számára. Ebben a pozícióban a hivatalban, kifejezi ebben az időben az energiát, amit Szentlélek Hivatalaként ismertek. Ez egy nagyon összetett és csodálatos hivatal, amely sok kötetet tölthetne be egy könyvben."

 

Adama és Lanto Nagyúr - A Megvilágosodás Lángja - A Második Sugarú Aktivitás

2018.12.03

"A Megvilágosodás Sugara képviseli Isten-bölcsességét, az igazi tudást és felvilágosodást annak összes csiszolatában. Ez képviseli a Krisztusi tudatosság megvilágosodását, megértését, felfogását és békéjét az Isten mindentudó szívéből. Ez szó szerint az Isten Elméjének korlátlan kiterjedése. Sok lélek, aki a Megvilágosodás Sugarára inkarnálódik az istenivel való találkozás után az emberiség tanítóivá váltak. A Bölcsesség Mesterei közül számos volt, akit ismertek, akik az emberiség számára a múltban nagy tanítókként inkarnálódtak, ezeknek a létezőknek a fő lélek ösvénye a Megvilágosodás Sugara volt. Hogy néhányat megemlítsünk, Jézus [más néven Sananada] mester 2000 évvel ezelőtt, Maitreya Nagyúr, Buddha Nagyúr, Konfuciusz Nagyúr, Djwal Khul, Lanto Nagyúr, Kuthumi Mester és sokan mások. "

 

Adama - Rekreációs kábítószerek hatásai a spirituális fejlődésre

2017.01.23

"A rekreációs drogokat használók, legtöbb esetben olyan emberek, akik érzékelik tudatosan vagy tudattalanul, hogy elvesztették a kapcsolatukat a Felsőbb Énjükkel. Az egyesülés egy formáját keresik önmaguk nagyobb részével egy érzelmi szinten. A függőségek/szenvedélybetegségek a lélek ezen természetes vágyából támadnak fel, amelynek soha nem lehet eleget tenni az ilyen jellegű tevékenységek által. A kábítószer-használók folyamatosan egyre több tudat megváltoztató anyagot lélegeznek be vagy visznek be a szervezetükbe, ez egy kétségbeesett kísérlet, hogy újrakapcsolódjanak önmaguk egy részével, ami kitölti az űrt és az üresség érzését, amelyet mélyen önmagukban éreznek. A droghasználók egy próbálkozást szemléltetnek, hogy megpróbálják meglelni külsőleg a Kapcsolódást és a Szeretetet, ami csakis az Énen belül található meg, az Önszereteten keresztül, ami a szíven keresztül dobog.

Újra megismételem, az elme és lélekmódosító anyagok csak a felszínt kapargatják, felerősítve a lélek hiányos űrjét és magányát, annál, aki az Énen kívüli teljességet keresi.

Amikor az egyén az alacsonyabb vibrációs anyagokra támaszkodik, hogy egy megváltozott tudatállapotot teremtsen meg, vagy, hogy újrakapcsolódjon az istenivel, ennek az eredménye a nagyobb illúzió és az önámítás. Értitek ezt? A füvek, amelyeket termesztenek és a vegyi anyagok, amelyeket előállítanak manapság tudatmódosító célból, teljesen természetellenesek a lélek, a fizikai test, az elme és az érzelmi test számára is. Ezek az anyagok torzulásokat hoznak létre ezekben a testekben, amelynek korrigálása nagyon hosszú ideig eltarthat, még néha több életidőn át is. "

 

Serapis Bey és Adama - Luxor Temploma

2016.07.11

Serapis Bey és Adama - Luxor Temploma

 

Adama és El Morya - Az Isten Akarata, Az Első Sugár Tevékenysége

2016.04.21

"Ma az Isten Akaratáról szeretnék beszélni, mint az ”önátadás” útjáról. Látjátok, Isten Akarata nélkül nem fogtok túlságosan messzire jutni a fejlődési ösvényeteken. Ez a legelső lépés, az első beavatás, amit el kell sajátítanotok, mielőtt igazán elérnétek az össze többi lépést. Ha nem vagytok hajlandóak átadni magatokat a lényetek nagyobb akaratának, a saját ”Isteni Forrásotok” Akaratának, akkor hogyan fogjátok megtalálni hazavezető utatokat a Fény Birodalmába? Ha nem vagytok hajlandóak átadni magatokat ennek, amelyet kerestek, hogy egészen ”haza” találjatok az isteni tökéletességetekhez, az örömötökhöz, a boldogságotokhoz és a korlátlanságotokhoz, az elveszett paradicsomotokhoz, hogyan várhatnátok el, hogy valaha is ott legyetek?"

 

Telos Nagy Jáde Lemúriai Temploma és a Gyógyulás Lángja, Egy Ötödik Sugarú Aktivitás

2015.10.27

Adama - Telos Nagy Jáde Lemúriai Temploma és a Gyógyulás Lángja, Egy Ötödik Sugarú Aktivitás