Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Légző gyakorlatok

Cikkek

Shaumbra - Az Új Tudatos Lélegzés Könyve

2017.02.10

"Mielőtt elkezdenéd olvasni ezt a könyvet, végy egy mély lélegzetet...........E lélegzet után adj engedélyt magadnak arra, hogy érezd az e könyvben lévő információk esszenciáját ........... érezd az energiájukat ........ Választhatod azt is, hogy olvasás közben is az érzéseidben maradsz ......... Ha így választottál, lélegezd be jó mélyen ezt a választásodat is ..........

Olyan egyszerű dolgot fogsz most hallani, amiről "első látásra" azt is gondolhatnád, hogy "ez annyira egyszerű, hogy biztosan nem is működik". Én azt mondom neked, hogy egy próbát megér.

Amiről ez a kis könyv szól, egy csokor, melyet Norma Delaine, Kwan Yin, Adamus Saint Germain és Tóbiás állított össze számodra. Én csak összekötöttem e szálakat, hogy átadhassam Neked......... Hogy elfogadod e, az a te választásod .........."

 

A végtelen légzés technikája

2015.09.27

Forrás :www.shaumbra.vire.hu

 

Kvantum tantra alkímiája légzésgyakorlat

2015.09.27

"Tovább mész, még mélyebbre, amíg meg nem érinted az Arany Szívcsakra birodalmát. Mikor elérsz erre a pontra, azt szeretném, ha belépnél ebbe a térbe és éreznéd, hogy milyen az Arany Szívcsakrában lenni.Vedd észre, mit érez a tested, ez önmagában is egy Szent Világ, olyan, aminek nem sokan vannak tudatában, amíg emberi formában tartózkodnak. Ez a Mester Alkimista birodalma, és itt őrzik Arany Fonalad gyökerét."

 

Az iker-láng aktiválásához segítség egy kis légzőgyakorlattal

2015.09.27