Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kryon

Cikkek

Kryon - Kapcsolódjatok össze saját géniuszotokkal

2021.09.11

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - A szeretet a levegőben érződik

2017.04.12

"Ez igényli annak tényét, akkor amikor megtörténik a férfias és nőies energiák fúziója, végbemegy a megnyilvánulás. A Teremtés, ugyanannyira férfias, mint nőies és minden teremtés, férfi/női energiákból áll. Ott ahol nézeteltérések vannak a belső apával/anyával kapcsolatosan, egy blokád képződik a férfi és női energiák áramlásában, mely lefékezi majd a teremtési képességet. Ezért annyira fontos felszabadítanotok, fizikai apátokkal és anyátokkal kapcsolatos minden problémáitokat. Tehát, bármit és éreztek - jót vagy rosszat - anyátokkal kapcsolatban, pontosan ilyen. Ne ítélkezzetek magatokon. Ne erőltessétek anyátok szeretetét, hanem fogadjátok el az igazságot, anyátokhoz való viszonyotokról."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Az Isteni Férfiasság és Isteni Nőiesség

2017.01.12

"Ti, mindannyian, egy spirituális céllal vagytok itt ezen a bolygón és akkor fogjátok megtudni ezt a dolgot, amikor igazán fogjátok szeretni partnereteket - akkor minden sokkal nyugodtabban és könnyebben fog megtörténni. Akkor, amikor közületek ketten dolgoznak és haladnak ugyanabban az irányban, ugyanazzal az álommal, sokkal nagyobb erővel haladtok előre. Amikor olyas valakivel haladtok együtt, aki ugyanazt az álmot álmodja, sokkal könnyebb. Az élet sokkal könnyebb. Természetesen sokat lehetne beszélni ezekről a kapcsolatokról, ám ez is szintén egy álom. Belépni egy kapcsolatba, egy sokkal mélyebb, egyre mélyebb utazást jelent bensőtökben... ahol egy olyan kapcsolatot teremtetek, mely szintén belül dolgozik, értetek, ezért egyre mélyebben kapcsolódhattok partneretekhez, megtudva a tiszta igazságot létezésetekről, pontosan megértve életetek célját... Egyre mélyebbre fog vinni titeket az igazságban és az integritásban... abba az egység állapotba, melyben egy meg egy az kettő, nem pedig egy fél meg fél az egy negyedet tesz ki. Óriási különbség van a negyed vagy a kettő létezése között, ám ez összetört szívvel nem valósítható meg. Nektek, vissza kell hívnotok szívetek ezen részét; legyetek szívetek ezen részével és engedjétek, hogy megtudja - tulajdonképpen biztonságban van: csupán engedélyeznie kell, hogy pontosan olyan legyen, amilyennek lennie kell.

A te szíved egyetlen számodra és a partnered szíve egyetlen az ő számára... Tudni fogod ezt, abban a pillanatban amikor a megfelelő személlyel találkozol majd... A két szív, mind egy kirakós játék két darabja, annyira erősen illik össze... Bármilyen probléma is adódna köztetek, képesek lesztek majd könnyedén megoldani azt. Nemcsak megoldjátok, hanem egyre közelebb fogtok kerülni egymáshoz, egyre nagyobb lesz a bizalmatok és pontosan azok lesztek, akik lenni hivatottak vagytok, engedve, hogy kiáradjon a szeretet, kiáradjon erre a bolygóra; egy mély, jelentős, intenzív, felelős szeretet... egy szeretet, mely szívedből és partnered szívéből árad ki. Ezt a művet jöttetek megvalósítani és ezért dolgoztatok olyan sokat."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Az Energetikai Gyógyítás Konfigurációs Sebessége

2017.01.03

"Amint újra meg újra elismétlem nektek, ti folyamatosan a gyermekkor tapasztalatából teremtetek és számos új gyógyítási módszer fog hamarosan a piacon megjelenni. Bármilyen utat is választotok magatoknak az öngyógyításra, lényeges, hogy tudatos módszert válasszatok. Sikerülnie kell nektek, hogy az életetek alapján lévő kövek, mélyen behatoljanak a földbe és a megfelelő helyen állapodjanak meg. Egy emberi lénynél, az élet legfontosabb alapkövei, a belső atya hatásai a koronacsakrára, a harmadikszemre és a torokcsakrára. A belső anya hatása kiterjed a napfonatra, a szexcsakrára és a gyökércsakrára. Ez a legfontosabb tudat szint, amit egy személynek el kell érnie élete folyamán. Amikor a belső energia felölti ezen formát és helyreáll a harmónia az anya és atya között, minden magától fog zajlani. A gyermek szeretve érzi magát, megbékéltnek és védettnek érzi magát, lassan de biztosan képes felépítenie saját alapzatát és egy olyan világot teremt önmaga és a közösség számára, mely értékes, megbecsült, ezáltal a kollektív teremtési cselekvés ütközési hatása a földre óriási lenne."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Minden Emberi Lénynek Oka Van Itt Lennie

2017.01.03

"Minden egyes lény ahhoz a földi síkhoz tartozik ahol él és minden emberi lénynek, aki e bolygóra lép van bizonyos dolga vagy felelőssége, nem számít mennyire sötét ő vagy milyen megoldatlan dolgai vannak neki, minden egyes emberi lény egy céllal van itt: hogy megnyilvánulása által egy ajándékot hozzon.

Ezeket az ajándékokat ezen a földi síkon kell kinyilatkozni és fényre hozni. Egy dolog segíteni egy személynek - másvalami megmenteni őt. A segítés és a megmentés között, egy nagyon szubtilis különbség van. Segíteni egy személynek annyit jelent, mint feltárni előtte az igazságot és az illető személynek hajlandónak kell lennie követni azt. Megmenteni egy személyt azt jelenti: látni az ő igazságát és az ő javára cselekedni. Ha megpróbáltok megmenteni valakit, nagyon sokat fogtok veszíteni abból az energiából, amit saját életetek megoldása igényel. Számtalan évet fogtok elveszíteni a szeretetből az életben. Egy másik személy megmentése saját énetek vetületének tükrözése, mely megmentést igényel, egy olyan részetek, mely segítség nélkülinek és magányosnak érzi magát, mely nem tudja, hogyan járjon el ahhoz, hogy békében és bőségben éljen a földi síkon. Amit másvalakinek tettetek, önmagatoknak kellett volna tennetek. Önmagatoknak kellett volna nyújtanotok azokat a válaszokat és tetteket, mert ily módon eljárva önmagatokat felszabadítottátok volna."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - A Belső Anya és Apa Megújhódása

2016.12.30

"Gyakran ha gyermek megszületik és szülei csalódnak a gyermek nemét illetően - egyes szülők fiút mások meg leányt szeretnének - és gyakran a gyermek beragad ebbe - a lányok fiússá, míg a fiúk lagymataggá válnak. Talán a fiúk azt választják, hogy anyjuk kedvére tegyenek, míg a lányok az apjuknak akarnak kedveskedni. Az októl függetlenül, ez újabb akadályt képez, amin túl kell lépniük."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - A Szeretet, Maga A Fény

2016.12.30

"

A császármetszéssel való születés különböző. Minden ami veszteséggel vagy ismeretlennel járó folyamat, nehezen legyőzhető és nagyon nehezen gyógyítható be. Valami hiányzik és nem tudjuk mi az.

Tehát, ha császármetszéssel születtetek, dolgozzátok fel a folyamatot és találjátok meg a saját természetes születésetek energiáját. Természetes születéskor, reális kapcsolat teremtődik anya és gyermek között, míg a császármetszéses műtétnél, teljesen más a kötődés. Nem ugyanaz az anya-gyermek viszony, mint egy természetes szülésnél. A bolygón, sok rendellenesség jön létre e szülési folyamatok által."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Szeressetek az életért és éljetek a szeretetért

2016.12.20

"Ha bántalmazás/visszaélés van a szülők közti viszonyban, akkor felnőve a gyermek, éppolyan elnyomóként, visszaélőként/bántalmazóként fog viselkedni. Ha, gyermekként a dühvel küzd, felnőttként is ugyanolyan dühös ember lesz. Ha a gyermeket az egyik szülő neveli fel, akkor át fogja venni a hiányzó szülő helyét a kapcsolatban. És ily módon hiányozni fog neki vagy a férfi vagy a női, mely nagy kihívást fog jelenteni számára, amikor felnőtté válik. A kihívás, tulajdonképpen abban áll, hogy kiegyensúlyozzátok a férfias vagy nőies részek ajándékait...

...A nem megfelelő szexuális viselkedés, egyike a nagyon nehezen észlelhető és megérthető energiáknak. Ez csupán egy újabb kihívás ebben az egész felé tartó utazásban, hogy azzá válhassatok Akik Valójában Vagytok."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Belső Férfiasságotok és Nőiességetek összekapcsolódása

2016.12.12

"Sokan közületek, akik a spirituális úton járnak, megtettetek egy lélek-utazást kapcsolatokat bontva szét és egyéni módon oldva meg problémáitokat. És most, elérkezett az újra összekapcsolódás időpontja. Ez azt jelenti, hogy a belső férfiasság össze fog kapcsolódni a belső nőiességgel, a belső apa a belső anyával. Nagyon lényeges, hogy belül, az apa és anya kapcsolatban álljon a gyermekkel és férj és feleségi viszonyban legyenek egymással. Fel fogjátok fedezni ezt a férj és feleség típusú energiát - a test jobb oldala a férfi vagy férj oldal, míg a test bal oldala a női vagy feleség oldal. Néha, társadalmi feltételeitektől függően, ezek az energiák, összekeveredhetnek."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - "Legyetek a Félelem"

2016.12.12

"Mindazok, akik e szobában vannak vagy olvasnak minket, nagyon jól ismerjük egymást még Atlantiszból. Mindannyiunknak már van élettapasztalatunk Atlantiszból és valamennyien pontosan ugyanazokkal a problémákkal és emóciókkal[érzelem] küszködtünk akkor is. Most menjetek vissza időben és térben Atlantisz korába és tapasztaljátok meg, akkori problémáitokat. Ne lepődjetek meg, ha pontosan azokkal a problémákkal fogtok találkozni akkor is mint ma. Atlantiszban egy nagy tudat esés történt. Ez a nagy tudat zuhanás azonban még most is befolyásolja a bolygót, azonban  számos spirituális segítség érkezett a földre máshonnan, hogy segítse a földi életet és támogassa a tudat felemelkedését ezen a bolygón. Az egyik legnehezebb lecke ezek közül a megbocsátás és az együttérzés. "

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Új Kezdetek

2016.11.23

"Az anyával való kapcsolatotok, a Föld Anyával való kapcsolatotokat tükrözi, míg az apával való kapcsolat, az Ég Atyával való kapcsolatot tükrözi. Az a férji és feleségi kapcsolat, amely apátok és anyátok között volt, tükröződni fog abban a módban ahogyan elfogadjátok majd az ég összeolvadását a földdel. Amilyen mértékben belül meggyógyultok, mivel végső soron erről van szó tulajdonképpen, bentről kiindulva, fény-, energia- és vibrációlényekké fogtok válni."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Megszabadulni a Félelemtől

2016.11.23

"A félelem jelenti a földi síkon a rabszolgaságot. A félelem az ami korlátoz titeket és megakadályozza, hogy azok legyetek akik valójában vagytok. A félelem egy őrült vagy elmezavaros állapot ám reális. A félelem a sötétség, melyhez olyan jól hozzászoktatok és valahányszor behatoltok félelmetekbe, egy új kiterjedt tudat-állapotba kerültök. Nagyon sok ajándékot fogtok kapni, melyek félelmetek mélységeibe vannak elrejtve, életetek sötét üregeinek mélységeiben, nagyon sok csodálatos spirituális ajándékot fogtok felfedezni. Emlékezzetek, hogy minden felfedezett vagy megvilágított sötét zónában, kevesebb kétség létezik majd. A félelemnek számtalan formája van és indirekt formát ölthet. Ennek ellenére, kétségeitek nem kevésbé reálisak és éppen ezek a finom, szinte láthatatlan kétségek okozzák a legnagyobb bajokat nektek. Ezek a kétségek blokkolják energiátok körforgását, folyását és olyan térbe korlátoznak titeket, mely egész életetekben fogva tartott. Ezeket a kétségeket nemzedékről-nemzedékre, egyik családról a másikra viszik át és mi összegyűjtjük a saját kétség-csomagokat, mely a földi sík tapasztalatain alapulnak. Mindezek a tanítások, a félelemtől való felszabadulásra, a szeretetben, igazságban és Autentikus Énné való válásban való lehorgonyzásra vonatkoznak."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Szeretet Sorozat - 1. Fejezet

2016.11.23

"Amikor a romantikus szeretet kiárad, sokkal több energiája lesz a teremtésnek és felerősödik majd szexualitásotok és örömötök. Minden emberi lényben létezik egy mag, mely kapcsolódik egy másik emberi lény magvához. E két mag szinte azonos - az egyik férfi és a másik női. Itt lép közbe a nehézség az ugyanolyan neműek között, mivel a férfi bensejében rendszerint férfi mag, míg a nő bensejében, női mag létezik. E két mag egymáshoz tartozik - együtt csiráznak ki és növekednek, többé kevésbé azonos ritmusban. Mi azt mondjuk “többé-kevésbé’’, mivel az egyik növekedik egy kicsit, majd megvárja a másik növekedését is és így tovább - türelemmel, szeretettel és bizalommal. Ezen belső mag, beágyazódott egy szén-fekete gyémántba, mely annyira kemény, hogy a magnak nehézséget okoz, a gyémánton kívülre növekednie. A mag számára kihívást jelent a növekedés, fejlődés a földön legismertebb legkeményebb tárgyon való áthatolás. A növekedő mag ajándéka a gyémánt széttörése és szétmorzsolása, mely az igazi bőség ajándéka, az igazi szeretet ajándéka. Ez az utazás, nem a gyenge szívűek számára való. Ez azok utazása, akik a szeretet keresik és azért értékelik a szeretet ami. Mindenképpen, a szeretet mindig egy áldozattal jön. Amikor az Isteninek azt nyújtjátok, amit legjobban szerettek, a fény átragyog a gyémánton és ki fog csirázni e magban."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Törekedjetek Hiteles/Autentikus Énetekké Válni

2016.11.17

"Elődeitek sorának végén vagytok - ti vagytok azok akik viselik mindazt, amit őseitek átadtak. Ugyanakkor lehetséges, hogy életük nehézségei a ti törekvéseitekben is jelen van. Ez a szülőktől, átadódik a gyermeknek. Nem az a mód, ahogyan szüleitek veletek viselkedtek képezi az energetikai lenyomatot, hanem az ahogyan egymás iránt viselkedtek. Minél jobb volt a kapcsolat kettejük között, annyival jobb a kapcsolatotok önmagatokkal szemben. Az utazás célja az, hogy teljesen megoldjátok szüleitekkel az összes problémát. Szüleitekkel való kapcsolatotok alóli felszabadulás segít összekapcsolódni nektek a Föld Anyával és az Ég Atyával. Ha összekapcsolódtok a Föld Anyával - az eredeti szabvánnyal - és az Ég Atyával - ennek eredeti szabványával - és teljesen megoldjátok a belső gyermek minden problémáját, részeivé váltok az Isteni Háromszögnek, mely átfogja az apát, anyát és gyermeket. Álmaitok azonnal meg fognak nyilvánulni; az eredmény az Isteni lesz."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - A válasz a szeretet

2016.11.17

"Bárki más láthatja miért nem tudjátok önmagatokat szeretni, de mivel saját rabságotokba vagytok zárva, nem jöttök rá arra, hogy elkerülitek a szeretetet. Nem értitek, hogyan engedhetnétek behatolni a szeretetet. A szeretet a válasz. A szeretet az egyetlen Út. Minden problémára rányomja bélyegét a szeretet-hiány. A probléma, maga a szeretet. Minden, egy egymáshoz kapcsolódó paradoxon, paradigma. Minden probléma ott létezik, ahol hiányzik a szeretet, ám ha engeditek áramolni a szeretetet, a probléma magától meg fog oldódni."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - "Üzenet 2006-ra" kivonat

2016.10.24

"Így hát, hagyjátok, hogy a szent férfias és nőies kiáradjon testetekbe, összeolvadva egymással a második csakrában. Figyeljétek meg a bilincseket, láncokat és börtöncellátokat. Amilyen mértékben összeolvad testetekben a férfi energia a női energiával, figyeljétek meg, hogyan tűnik el börtöncellátok. Nézzétek, amint eltűnnek a bilincsek és láncok, megnyitva számotokra egy új világot. ...teljesen felszabadulhattok a szégyen és bűntudat alól, elengedve ezeket az energiákat és az elfojtásuk szükségletét..."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Kapcsolatok

2016.10.13

"Nagy különbség létezik a férfiak és nők között – mindkettőnek különböző az energiája és különböznek a céljai is. Annak ellenére, hogy bennük ugyanaz az energia áramlik, ezt teljesen különböző energiává alakítják a férfiak és nők. Ezeknek az energiáknak nem kell egyformák lenniük. A férfiak és nők életcélja nem arra hivatott, hogy ugyanaz legyen. A férfiaknak van egy bizonyos szerepük az életben-akárcsak a nőknek is. Jelenleg ezek a szerepek fuzionálnak és azonossá válnak, mely dolognak nem kellett volna megtörténnie."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Ok nélkül szeretve vagytok

2016.09.30

"Ez a világ tele van szeretettel - a levegő és az életerő energiája, mely körülvesz titeket tele van szeretettel és létezik ott, hogy materializálhassátok azt. Már most is materializálhattok mindent amit kívántok. Ti azt mondjátok: de miért nem kapjuk meg azt amit kívántunk? Az igazság az, hogy a gondolatok a valóságot meghatározó emóciókat/érzelmeket hoznak létre, és az emóciók a valóságot meghatározó gondolatokat ébresztenek. A pozitív gondolatok egy valóságot alkotnak, ám ugyanezt teszi mindkettő, legyen bár pozitív vagy negatív érzelem."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - Minden Bennetek Van

2016.09.24

"Ez az új energia a fény embereknek szól, azonban egy olyan új rangsorolást és az Univerzum új megértését fogja hozni, melyben mindenki részesülni fog. E megértés szeretetet, örömet és szabadságot fog hozni erre a bolygóra, mely egy különböző világot, egy új létezési állapotot fog megteremteni, melyben a nemzeteket elválasztó határok megszűnnek és a különböző nemzetekhez tartozó emberek, egyesülnek egymással. Egy új megnyilvánulási módszer válik elsődleges szerepűvé."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - A Szeretet Mindenkié

2016.09.22

"Sok különös fordulat létezik az emberekben, mely számos pszichológiai problémát okoz bennük. Ez akkor történik, amikor egy gyermek megszületik és a szülő csalódott nemét illetően. Teljesen paradox lehet a helyzet akkor, amikor az egyik szülő egy bizonyos nemű gyermeket kíván, míg a másik szülő egy ellentétes nemmel rendelkezőre vágyik.

Ha ilyesmi előfordult életetekben, engedjétek meg ezeknek az energiáknak a mozgását, változását és felszabadulását. Az ilyen esetekben, felfedezitek majd, hogy elfojtjátok saját szexualitásotokat. Felfedeztek majd egy belső falat, annak a ténynek következtében, hogy egyik részetek férfi, míg egy másik részetek nő szeretne lenni. Egyik szülő sem fogadja el a másikat, ily módon szakadást hoznak létre pszichológiátokban. Ha ehhez hasonló előfordult életetekben, engedjétek meg ezeknek az energiáknak a felszabadulását és tegyétek lehetővé a férfi és női közötti szakadásnak a feloldódását és felszabadulását és engedjétek útjukra őket. "

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

A szeretettől való félelem terrorja

2016.08.19

David Brown - Kryon

"A szeretettől való félelem terrorja olyan, mint egy nagy, kemény kőzet a férfiak és nők szívében. A férfi és nő, férfi és férfi, a nő és nő közti viszonyokat annyira félreértik! Például, akkor, amikor egy embernek nehéz volt a kapcsolata az apjával vagy semmilyen kapcsolata nem volt vele, hogyan alakíthatna ki ez az ember bárminemű kapcsolatot egy másik férfival? Az apával való kapcsolat az összes többi férfival való kapcsolatának tükröződése. Nyugaton, az apák az évek során távolságtartóak lettek. A szent férfi energiát nagy veszteség érte. Európában a két világháború után, a szent férfi energia teljesen megszűnt. Bár Európa és az Egyesült Államok jelenleg erős társadalmak, keleten kezdenek megjelenni velük rivalizáló hatalmak. A szent férfiasságnak vissza kell térnie nyugatra, hogy reális védelmet nyújthasson a nőknek és a gyermekeknek. Az igazi védelem a meleg, szerető, oltalmazó és mélyen alázatos, intim, elégtételt nyújtó, kiterjedő és kreatív kapcsolatokban létezik. A szent férfias energia tartja egységben a családot. Amint az anya gondozza gyermekeit és egyben tartja a családot, a férfi az, aki a Naphoz hasonlóan pályán tartja a Földet, feleségét és gyermekeit szeretetével közelében tartva, amiért a nő mélyen tisztelni fogja őt. A szent férfiasság egy olyan új energia, mely tisztán, mélyen és erősen hamarosan belép a földi síkba. Sok esetben visszatért már, csodálatos férfi vezetők vannak már a bolygón. E vezetőknek hiányzik a szent férfiasság jellemzőit hordozó lakosság támogatása. Eme energia visszatérőben van és ez egy lassú visszatérés lesz. Nem könnyű a férfi utazása az életben. Ebben az utazásban, a férfi visszakövetelheti személyes erejét és a férfi energiát. Ugyancsak visszakövetelheti az erőt a körülötte lévő emberek támogatásához, legyen bár politikai vezető, üzletember vagy bármilyen más társaság vezetője ő. Az ilyen típusú embernek biztos támogatási alapra van szüksége.

Amint ezek a férfiak visszakapják erejüket, a szent férfias energia megerősödik és egy tó hullámaihoz hasonlóan szétterjed. Ez az erő mindenkit meg fog érinteni. A férfiak ismét megtanulják, hogy igazi férfiak legyenek, erősebbek, energikusabbak és finomabbak, akik szelíden gondoskodnak feleségükről és gyermekeikről. E finomsággal, határozottság és a családot biztonságban összetartó erős energia fog társulni. A szeretet mindezt megteremtheti, azonban addig amíg a szeretettől való félelem terrorja jelen van a férfiak szívében, ez az energia nem lehet jelen a Földön."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Nyissátok meg szíveteket a szeretetnek

2016.06.29

David Brown - Kryon

"Mai üzenetünk a Szeretetre vonatkozik. A mély szeretetre és egy belső, intimebb szintre való továbblépésre. Annak lehetőségére, hogy képes legyél minden lehetséges szemszögből és dimenzióból önmagadra tekinteni meglátva az igazságot saját magadról anélkül, hogy szenvedést okoznál magadnak vagy ítélkeznél önmagad felett. Nagyon lényeges az, hogy képes legyél teljesen látni és megérteni magadat, hogy ismerd gyengeségeidet és erősségeidet. Ti tudtok jóságos és szerető módon viselkedni - a viselkedés alapján olyan érzelmek állnak, melyek nem a jó viselkedéshez vezetnek, és ez törést okozhat személyiségetekben.

Ugyanakkor ez egy olyan terület, ahol sokat veszítetek személyes erőtökből, egy olyan hely ez, ahová a szeretet nem tud behatolni. Ahhoz, hogy az életben erősek és egészségesek legyetek, képesnek kell lennetek szeretni. A szeretet mindenhol körülöttetek van. A szeretet alkotja az atomokat, elektronokat és neuronokat valamint ezek az atomok, elektronok és neuronok közt lévő teret. A szeretet az egyetlen, valóban az ember rendelkezésére álló energia."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

A férfi és nő közötti egység

2016.06.15

David Brown - Kryon

"Miután, megbékéltek belső gyermeketekkel, valamint belső apátokkal és anyátokkal, elég erővel fogtok rendelkezni ahhoz, hogy megalkossátok saját valóságotokat. Természetesen, ez a valóság a szereteten fog alapulni. Életetek tele lesz beteljesüléssel, elégtétellel és sok energiátok lesz mások számára. Kiterjedté váltok és ragyogni fogtok. A szeretet elárasztja életeteket és szeretet ajándékokat fogtok kapni. Mindannyian szükségetek van arra, hogy szeressenek, vágytok erre, amikor eléritek ezt a létezési állapototokat és megalkotjátok majd saját valóságotokat. Lesznek majd akadályok az úton, de a szeretet mindig győzni fog...

...Szükség lesz az erőfeszítéseitekre, de már nem lesz lehetetlen mély, jelentőségteljes és tartós kapcsolatot kialakítanotok, egy ellentétes nemű személlyel."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Engedjétek el szüleiteket szeretettel

2016.06.15

David Brown - Kryon

"A szeretet és a törődés minden, ami valójában van. Ha szeretitek magatokat és törődtök magatokkal, akkor szeretni fogtok másokat és törődni fogtok másokkal. Ne szeressetek és törődjetek csak úgy összevissza – inkább törődjetek magatokkal, tápláljátok magatokat és adjatok magatoknak.

A törődés sokféle formát ölthet, és sokféle utat választhat. Ez egy különleges ajándék, amit magatoknak adtok, egy személyes ajándék. Ha sosem tanították meg nektek, hogyan kell törődni magatokkal, akkor nehéz megérteni számotokra ezt az energiát. Néhány családban ez természetesen jelen van, néhány család tudja, hogyan kell magukkal törődni, hogyan kell magukat és egymást szeretni. Most a törődés és a szeretet, és a szív megnyitásának energiái érkeznek, az igazság feltárulásának és megélésének, és az önmagatok iránti szeretetnek az energiái."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

BOCSÁSSATOK MEG SZÜLEITEKNEK

2016.06.03

David Brown - Kryon

"Pontosan szólva, minden emocionális sebet, a szeretet hiány okoz. Ez nem az a mód, ahogy szüleitek gyermekként bántak veletek, inkább az, ahogyan egymással bántak. Ez hozta létre a sebeket. Minden gyermek, Istenként tekint szüleire. A gyermek örökölni fogja szülei viselkedését ugyanakkor bizonyos mértékben örökölni fogja, szülei néhány nem kívánatos viselkedési módját is. Még egyszer elmondjuk nektek kedveseim, az egyetlen válasz a Szeretet."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Gyógyító, gyógyítsd meg önmagad

2016.06.02

David Brown - Kryon

"Mindenekelőtt arról bizonyosodjatok meg, hogy önmagatokat megmentettétek. Minél több erőt és energiát szereztek gyógyulásotok eredményeként, annál erőteljesebbek és energiával teltebbek lesztek. Most fejtsétek meg az öngyógyítás áldását. Nincs határ ebben, kedveseim, minél jobban meggyógyítjátok önmagatokat, annál jobban kiterjedtek majd. Soha nem jön el az a nap amikor ezt mondanátok: "Most megállok". Folyamatosan szembe kell néznetek problémáitokkal. Dolgozzatok rajta és lépjétek túl azokat, hogy felszabadulhassatok bármiféle negatív probléma alól, mellyel szembe kerülhetnétek még akkor is ha találtatok magatoknak egy kényelmes helyet, sok pénzt kerestek és bármit megvásárolhattok, amit csak kívántok. Azért vagytok itt, a föld bolygón, hogy kötelességeteket teljesítsétek. A ti kötelességetek mindenekelőtt az, hogy meggyógyítsátok önmagatokat és folytassátok öngyógyításotokat és tartsátok mozgásban ezeket az energia hullámokat. Engedjétek, hogy minden ami körülvesz titeket részesüljön ezekből a dolgokból. Engedjétek, hogy családtagjaitok részesüljenek megismerésetekből és bölcsességetekből. Gyógyulásotok nem egy információ, nem olyasvalami, amit bárki megtalálhat a könyvekben. Gyógyulásotok energiát és vibrációt jelent, mely rezonál észak, dél, kelet és nyugat felé - fel és le, áthatolva egész univerzumunkon."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Érdemesség és bőség

2016.05.23

David Brown - Kryon

"Ma megvizsgáljuk az érdemesség érzésének energiáját és a bőség energiáját. Az érdemesség érzése és a bőség együtt, egyidejűleg működnek. Az érdemesség energiája egy mélyen ülő érzés a szívetekben és a solar plexus[napfonat] csakrátokban, és ha úgy érzitek, hogy nem vagytok méltók és érdemesek, akkor ez blokkolni fogja a bőség áramlását a testeteken keresztül. Az érdemesség energiája bámulatos, mivel ha azt érzitek, hogy érdemesek vagytok, akkor azonnal, rögtön kaptok. Ha úgy érzitek, nem vagytok érdemesek, nem érdemlitek meg a bőséget, akkor azonnal blokkoljátok az energiát, és a bőség nem fog jönni."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

"Újjászületés (Kryon módon)"

2016.05.20

"Hagyd, hogy elméd megtisztuljon a negatív gondolatok minden feljegyzésétől. Ezek lehetnek az édesanyáddal vagy az édesapáddal kapcsolatos gondolatok, talán a munkahelyi főnököddel kapcsolatos gondolatok, ám legrosszabb esetben ezek az önmagadról alkotott negatív gondolatok. Adj engedélyt, hogy megtisztuljanak ezek a gondolati folyamatok. Hagyd, hogy pozitív gondolatok lépjenek a helyükre, a szeretet és a törődés gondolatai; elsőként önmagaddal törődj, mert ha nem törődsz magaddal, akkor hogyan tudnál törődni másokkal?"

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - "Gyorsított érzelmi gyógyító folyamat"

2016.05.19

"Ez egy olyan gyógyító folyamat, melynek az a célja, hogy érzéseket váltson ki/idézzen fel, egy finom formában. Ha jelen van az érzés, akkor kezdetét veheti a gyógyítás az érzés elismerése és elengedése által. Emlékezz, hogy az érzés múltbeli programozás, ami a gyermekkorunkkal van összefüggésben. Ha az érzéseink nem tiszták, akkor az ahhoz hasonlítható, mint amikor egy hajót kormányzol, miközben magaddal vonszolod, magad után húzod a horgonyt. A meditáció második része a sejtszintű megbocsátás folyamata."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon tanítások – „A mágikus, varázslatos elme" meditáció

2016.05.19

Kryon

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon